-
Στο νεύρο της Alfa 147 μου δημιουργηθήκε ένα μικρό βαθουλωματάκι...επειδή όμως δεν έχει φύγει χρώμα αναρωτιέμαι αν υπάρχει κατάστημα που να αναλαμβάνει την επαναφορά τέτοιων μικρών χτυπημάτων χωρίς το αμάξι να χρειάζεται στοκάρισμα-βαφή...Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει...Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
Στο νεύρο της Alfa 147 μου δημιουργηθήκε ένα μικρό βαθουλωματάκι...επειδή όμως δεν έχει φύγει χρώμα αναρωτιέμαι αν υπάρχει κατάστημα που να αναλαμβάνει την επαναφορά τέτοιων μικρών χτυπημάτων χωρίς το αμάξι να χρειάζεται στοκάρισμα-βαφή...Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει...Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
-
Υπαρχει και μου 'ξεβαθουλωσε' και μενα την πορτα.
Ειναι Γαλλος το ονομα του ειναι Υβ και το τηλ 210/9942459. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Υπαρχει και μου 'ξεβαθουλωσε' και μενα την πορτα.
Ειναι Γαλλος το ονομα του ειναι Υβ και το τηλ 210/9942459.Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κανείς;
-
Βρήκα τελικά κατάστημα και θα πάω το Σάββατο...Επιδιόρθωση χωρίς βάψιμο - στοκάρισμα...με ειδικό μηχάνημα απο Αμερική! Θα σας ενημερώσω μόλις πάω...
-
Κοίταξε εάν χρησιμοποιούν κάτι εργαλεία σαν γάντζους και κάνουν 'μασάζ' στο μέταλλο. Πολύ ενδιαφέρον.
-
chipsaway, liftingcar (πρωτη μουρη ο υβ )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
chipsaway, liftingcar (πρωτη μουρη ο υβ )Ρε στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς;
-
Ο χρήστης TIFOSI έγραψε:
Στο νεύρο της Alfa 147 μου δημιουργηθήκε ένα μικρό βαθουλωματάκι...επειδή όμως δεν έχει φύγει χρώμα αναρωτιέμαι αν υπάρχει κατάστημα που να αναλαμβάνει την επαναφορά τέτοιων μικρών χτυπημάτων χωρίς το αμάξι να χρειάζεται στοκάρισμα-βαφή...Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει...Ευχαριστώ προκαταβολικά...γρ. λαμπρακη 318 κοριδαλος.
μου εφτιαξε πορτα που την ειχα βρει χτυπημενη. σαν να βγηκε απο το εργοστασιο και χωρις βαφη. -
Aυτούς βρήκα!!!Μήπως μπορείς να μου πείς κόστος? Όσο για την Chipsaway παιδιά πήρα τηλέφωνο και την βαφή δεν την γλυτώνεις...
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
γρ. λαμπρακη 318 κοριδαλος.
μου εφτιαξε πορτα που την ειχα βρει χτυπημενη. σαν να βγηκε απο το εργοστασιο και χωρις βαφη.Θυμάσαι κόστος; Επίσης, αν μπορείς, στείλε μου το τηλέφωνό του...
Ευχαριστώ
-
210/4924410 νικος
πες του οτι σε στελνω εγω. καμια 50αρα θα σου παρει
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
210/4924410 νικοςπες του οτι σε στελνω εγω. καμια 50αρα θα σου παρει
Σε ευχαριστώ πολύ, αμέσως μετά τις διακοπές θα το πάω...
-
Eγώ θα πάω αύριο! Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι μην δε μου το φτιάξει επειδή το χτύπημα είναι αμελητέο.. :roll:
-
Ο χρήστης TIFOSI έγραψε:
Eγώ θα πάω αύριο! Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι μην δε μου το φτιάξει επειδή το χτύπημα είναι αμελητέο..Τελικά στον Yves (Blossie)-Car Lifting θα πάς ...??? Απ' ότι έχω ακούσει κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι και σχετικά φτηνός... Αλλα και γιά την Chipsaway ακούγονται καλά λόγια, όπως λέει και ο PetRaN, αλλά οι τιμές τους είναι 'αλμυρές'... Οταν όλοι αυτοί λένε βάψιμο, εννοούν τοπικό βάψιμο, αλλιώς αν ήταν να σου πούν (όπως αλλού ... ) γιά βάψιμο ολόκληρου μέρους του αυτοκινήτου, τότε δεν χρειάζεται να τους επισκευφθεί κανείς κάν, αλλά να πάει μόνος του στο φανοποιείο...
-
Έφτιαξα την bella μου στο μαγαζί που σας έλεγα...αποτελέσματα??? Το αμάξι είναι όπως ακριβώς ήταν. Χωρίς βάψιμο και χωρίς στόκο. Με σύστημα απο Αμερική!!!!!!!!!!Είδα και κάτι άλλες φωτογραφίες απο δουλειές τους...147 της οποίας είχε το καπό στραπατσαριστεί σε ένα μεγάλο μέρος του το είχαν επαναφέρει όπως ήταν...!!Δύσκολα χτυπήματα σε Clio, σε Ibiza (χτυπημένα 'νεύρα' κλπ.) έπαθα σοκ!!!Πας εκεί στο φτιάχνουν και ούτε στόκους ούτε τίποτα...Έτσι το αμάξι δεν χάνει την αξία του!!!Επίσης την λαμαρίνα δεν την 'φέρνουν' στο περίπου αλλά όπως ακριβώς ήταν!!!Παιδιά όποιος θέλει pm να του στείλω...Ξεχάστε τις κλασσικές και ζημιογόνες μεθόδους (στόκο και βάψιμο όλη η πόρτα όπως μου έλεγαν στο εξουσιοδοτημένο).Τέλος για να μην σας κουράζω είδα και 147 με την οροφή της όλο λακουβίτσες!!! Και όμως τον είχαν 'φέρει' τον ουρανό όπως ήταν απο το εργοστάσιο!!!Αν δεν έχει πειραχθεί το χρώμα μην το σκέφτεστε πηγαίντε εκεί...Αλλά και το χρώμα να έχει πειραχθεί αυτοί διορθώνουν την λαμαρίνα και μετά εσείς πάτε και το βάφετε...βέβαια κάνουν και 'σβησίματα' σε γρατζουνιές κλπ.(μου έδειξαν μία Ζ4 επι τόπου της οποίας της είχαν σβήσει μία γρατζουνιά και δεν μπορούσα να καταλάβω που ήταν).
Είναι σημαντικό το αυτοκίνητο να μην ταλαιπωρείται με στόκους και φούρνους. Γιατί με τις κλασσικές μεθόδους σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο... -
Εμένα ψαχνόταν ο αδερφός μου γιατί το καινούριο του golfάκι απέκτησε ένα βαθούλωμα στο πορτ-μπαγκαζ οπότε θα του πω να πάει στο μαγαζί αυτό.. TIFOSI για τι τιμή μιλάμε? (στείλε pm αν δε θέλεις να το πεις δημόσια)
-
Πριν από κανά τριάρι χρόνια που έπεσε ένα μεγάλο χαλάζι έκανε χάλια πολλά καινούργια αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην Μαγούλα από σχεδόν όλες τις μάρκες.Ήρθαν κάποια συνεργεία από την Ευρώπη και τα έκαναν καινουργια χωρίς βαφή χωρίς τίποτα.Δεν καταλάβαινες απολύτως τίποτα όταν τα έβλεπες.
-
Μου έχουν πει για ένα στην Λεωφ.Χασιάς 131, Ήλιον (Νέα Λιόσια), τηλ. 210-2627500, θα πάω την επόμενη εβδομάδα (απέκτησα κάτι λακουβίτσες )
Κάτι λέει ζεσταίνουν το μέταλλο με υπεριώδεις και μετά χρησιμοποιούν laser για να δουν αν ήρθε ακριβώς στην θέση του (πολύ πρόχειρα τα μεταφέρω, ότι συγκράτησα απ' ότι μου είπε φίλος φαναρτζής που μου πρότεινε να πάω εκεί - ο ίδιος χρειαζόταν λέει ένα μεγάλο ποσό για να κάνει τα σεμινάρια και να μάθει να δουλεύει τα εργαλεία).
Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε το βάψιμο. Σπάνια να πετύχει το χρώμα και να μην φαίνεται διαφορά από το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Ειδικά σε ασημί.
Βαθουλωματάκι!!! Γλυτώνεται η βαφή? Κανένα μαγαζί?