-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
....και απο τους σχετικους εχει καλως, απο τους ασχετους ομως δεν ξεμπερδευεις με τιποτα!......
Συγκεκριμένου τύπου σχόλια δεν βοηθάνε σε τίποτα. Είναι σαφώς θετικότατο σημείο η παρουσία του κου Θεργιάκη στο forum όπως και όλων των οδηγών, συνοδηγών, δημοσιογράφων και μηχανικών που ήδη συμμετέχουν.
Είναι όμως άτοπα τέτοια σχόλια. Όποιος δεν αντέχει να μιλάει με άσχετους και αρέσκεται μόνο στις συζητήσεις με σχετικούς, αυτός είναι που έχει το πρόβλημα, όχι όλοι οι άλλοι.
Λύσεις; Φτιάξτε ένα forum όλοι οι σχετικοί να τα λέτε με την ησυχία σας και χωρίς να σας απασχολεί με την κριτική και τα σχόλιά του, ο κάθε άσχετος. Ή, μην μπαίνετε καθόλου.
Ας λείπει η υπεροψία, δεν ταιριάζει σε κανέναν. Όλοι είναι χρήσιμοι, όλοι είναι απαραίτητοι και στην τελική, τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Άλλωστε η πραγματική μαγκιά, είναι να καταφέρεις να πείσεις τον πλέον άσχετο στη δεδομένη στιγμή που διαφωνείς μαζί του, με τα επιχειρήματά σου. Όχι να τον απαξιώνεις σε ουδέτερο χρόνο, απλά και μόνο για τις εντυπώσεις.ΥΓ. Θα πρότεινα στους διαχειριστές του φόρουμ να κάνετε, ότι ήδη γίνεται και με μεγάλα forums του εξωτερικού.
Δηλαδή, να στείλουν οι αναγνώστες συγκεκριμένες ερωτήσεις με email σε εσάς οι οποίες θα απευθύνονται στον Πρωταθλητή Ελλάδας κο Θεργιάκη. Εσείς τις δίνετε σε αυτόν και ανοίγει ένα θρεντ με τις απαντήσεις. Τι λέτε; (Το έχουν κάνει Mc Rae, Gronholm και πολλοί άλλοι)..είδες Δημήτρη,που το forum συνεχίζει να είναι ενδιαφέρον?..Μην σε παίρνει 'απο κάτω'...σανίδα όπως ξέρεις!!!!
-
....και απο τους σχετικους εχει καλως, απο τους ασχετους ομως δεν ξεμπερδευεις με τιποτα!......
Συγκεκριμένου τύπου σχόλια δεν βοηθάνε σε τίποτα. Είναι σαφώς θετικότατο σημείο η παρουσία του κου Θεργιάκη στο forum όπως και όλων των οδηγών, συνοδηγών, δημοσιογράφων και μηχανικών που ήδη συμμετέχουν.
Είναι όμως άτοπα τέτοια σχόλια. Όποιος δεν αντέχει να μιλάει με άσχετους και αρέσκεται μόνο στις συζητήσεις με σχετικούς, αυτός είναι που έχει το πρόβλημα, όχι όλοι οι άλλοι.
Λύσεις; Φτιάξτε ένα forum όλοι οι σχετικοί να τα λέτε με την ησυχία σας και χωρίς να σας απασχολεί με την κριτική και τα σχόλιά του, ο κάθε άσχετος. Ή, μην μπαίνετε καθόλου.
Ας λείπει η υπεροψία, δεν ταιριάζει σε κανέναν. Όλοι είναι χρήσιμοι, όλοι είναι απαραίτητοι και στην τελική, τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Άλλωστε η πραγματική μαγκιά, είναι να καταφέρεις να πείσεις τον πλέον άσχετο στη δεδομένη στιγμή που διαφωνείς μαζί του, με τα επιχειρήματά σου. Όχι να τον απαξιώνεις σε ουδέτερο χρόνο, απλά και μόνο για τις εντυπώσεις.Φιλε τακινεν μην απομομονώνεις φράσεις και αποδυναμώνεις το λόγο του άλλου!! Το σχετικός και άσχετος είναι μεταφορικό ('σχετικός'= αυτός που βλέπει το χώρο απο μέσα, 'άσχετος'= αυτός που παρακολουθει απο έξω!)
Έχει απόλυτο δικιο ο KS με την έννοια ότι όταν δεν γνωρίζεις από μέσα ένα χώρο πρέπει να δέχεσε αυτά που σου λένε αυτοί που τον ζούνε και να μην προσπαθείς να αποδειξει οτι εχεις δικιο με κίνδυνο να χαρακτηριστείς γραφικος!! Κριτική απο όλους όμως με καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό!! Τα έχουμε ξαναπει....ΥΓ. Θα πρότεινα στους διαχειριστές του φόρουμ να κάνετε, ότι ήδη γίνεται και με μεγάλα forums του εξωτερικού.
Δηλαδή, να στείλουν οι αναγνώστες συγκεκριμένες ερωτήσεις με email σε εσάς οι οποίες θα απευθύνονται στον Πρωταθλητή Ελλάδας κο Θεργιάκη. Εσείς τις δίνετε σε αυτόν και ανοίγει ένα θρεντ με τις απαντήσεις. Τι λέτε; (Το έχουν κάνει Mc Rae, Gronholm και πολλοί άλλοι)ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα! Το σκεφτόμουν χθες προσπαθώντας να βρω μια λύση για ποιο άμεση επαφή με συνδιασμους που δεν έχουν επαφη με υπολογιστές και Forum. Θα πρότεινα μάλιστα να ετοιμαστεί ένα΄ερωτηματολόγιο, σαν αυτά που υπάρχει στις εμπειρίες, που θα δωθεί προς απάντηση στους τρεις πρώτους Γενικής, Φ3, Ν4, Α5.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Φιλε τακινεν μην απομομονώνεις φράσεις και αποδυναμώνεις το λόγο του άλλου!!H συγκεκριμένη φράση που ειπώθηκε, εν μέσω ενός ευχάριστου κατά τα άλλα κειμένου, προσωπικά με προσβάλλει. Δεν τίθεται θέμα αποδυνάμωσης του λόγου του άλλου, μιας και ότι λέμε έχει την αξία και τη δύναμή του. Και από τη στιγμή που με ενοχλεί κάτι θα το σχολιάσω, βρέξει χιόνίσει.
Έχει απόλυτο δικιο ο KS με την έννοια ότι όταν δεν γνωρίζεις από μέσα ένα χώρο πρέπει να δέχεσε αυτά που σου λένε αυτοί που τον ζούνε και να μην προσπαθείς να αποδειξει οτι εχεις δικιο με κίνδυνο να χαρακτηριστείς γραφικος!
Όχι, ο KS δεν είπε αυτό που λες. Διάβασε πιο πάνω, να δείς τι ακριβώς ειπώθηκε.
-
Φιλε τακινεν μην απομομονώνεις φράσεις και αποδυναμώνεις το λόγο του άλλου!!
H συγκεκριμένη φράση που ειπώθηκε, εν μέσω ενός ευχάριστου κατά τα άλλα κειμένου, προσωπικά με προσβάλλει. Δεν τίθεται θέμα αποδυνάμωσης του λόγου του άλλου, μιας και ότι λέμε έχει την αξία και τη δύναμή του. Και από τη στιγμή που με ενοχλεί κάτι θα το σχολιάσω, βρέξει χιόνίσει.
Έχει απόλυτο δικιο ο KS με την έννοια ότι όταν δεν γνωρίζεις από μέσα ένα χώρο πρέπει να δέχεσε αυτά που σου λένε αυτοί που τον ζούνε και να μην προσπαθείς να αποδειξει οτι εχεις δικιο με κίνδυνο να χαρακτηριστείς γραφικος!
Δεν θα κάνω το δικηγορο του KS! Εχω αυτό κατάλαβα! Αν εσυ κατάλαβες άλλο δικαίωμα σου!! Μην ΄πιανεσε΄από το παραμικρό! Δεν θελει κανείς να θίξει κανένα! Εχω παρατηρήσει μια τέτοια ταση 'αρπάγματος'. Στοχος είναι να μεγαλώσουμε το Forum όχι να το συρικνώσουμε εφευρίσκοντας κόντρες. Το πρωι απο ότι είδα ο autoclub μπήκε,είδε και ...έφυγε!! Σου λέει ο άνθρωπος (και ορθά κατα τη γνώμη μου) άρχισαν τα όργανα πριν ακόμα γράψω, φαντάσου τι θα γίνει μετά...
-
Φιλε τακινεν μην απομομονώνεις φράσεις και αποδυναμώνεις το λόγο του άλλου!!
H συγκεκριμένη φράση που ειπώθηκε, εν μέσω ενός ευχάριστου κατά τα άλλα κειμένου, προσωπικά με προσβάλλει. Δεν τίθεται θέμα αποδυνάμωσης του λόγου του άλλου, μιας και ότι λέμε έχει την αξία και τη δύναμή του. Και από τη στιγμή που με ενοχλεί κάτι θα το σχολιάσω, βρέξει χιόνίσει.
Μην τον νευριάζετε...μη τον νευριάζετε...θα διαφωνήσει,και μετά χαθήκαμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην τον νευριάζετε...μη τον νευριάζετε...θα διαφωνήσει,και μετά χαθήκαμε!
Τα ειδες φιλε Κουκ? να τρεμει το χερι μας να γραψει τωρα!
Και να σε ρωτησω ρε φιλε Τακινεν? εσυ ως τι αρπαχτηκες τωρα? μηπως ειπα ψεματα? σε ολους τους χωρους δεν υπαρχουν σχετικοι και ασχετοι? ολοι εχουν δικαιωμα να λενε την γνωμη τους. Απο εκει και περα το ποιος ειναι σχετικος και το ποιος όχι αυτο ειναι κατι υποκειμενικό και το κραταμε για τον εαυτο μας!! -
Ο χρήστης KS έγραψε:
Και να σε ρωτησω ρε φιλε Τακινεν? εσυ ως τι αρπαχτηκες τωρα? μηπως ειπα ψεματα? σε ολους τους χωρους δεν υπαρχουν σχετικοι και ασχετοι? ολοι εχουν δικαιωμα να λενε την γνωμη τους. Απο εκει και περα το ποιος ειναι σχετικος και το ποιος όχι αυτο ειναι κατι υποκειμενικό και το κραταμε για τον εαυτο μας!!Δεν αρπάχτηκα. Έγραψα πολύ συγκεκριμένα, ορισμένα πράγματα. Όποιος θέλει απαντάει συμφωνεί ή διαφωνεί σε αυτά και μόνο.
-
! Κανε την αρχη να μπουν και άλλοι οδηγοι να γραψουν να μας πουν για τοτε που δεν ξεραμε απο αγωνες και βλεπαμε εσας στα βουνα!
(ή βαλε τον Βλαχογενη να γραψει μαζι με τον 'κ.... ο ανθρωπος' )Α!! το κερασμα ισχυει μην ξεχνιομαστε κανονισε το για την ημερα της απονομης!!
Κ.Σούκουλης (και όχι Σουκούλης)[/quote]ΦΙΛΕ KS (ΚΩΣΤΑ)ΓΕΙΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΒΛΑΧΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑ......Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ.ΜΕ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ, ΚΟΠΟΥΣ,ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ FORUM!
TO ΚΕΡΑΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!Μ.ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ
-
Εγω ως,ασχετος κατα τον ορισμο που προσεδωσε στον ορο ο συνφορουμας
pavlos(δηλ. του εξωτερικου παρατηρητη) θα συμφωνησω με τον (συναδελ φο) takinen (εγω ειμαι cv).Δε νομιζω οτι βοηθανε τετοιοι διαχωρισμοι. Οποιος αγαπα τους αγωνες και σεβομενος τον αλλο γραφει εδω ειναι χρησιμος.Εγω θα προτιμουσα να το χει κερδισει ο Πανος το πρωταθλημα αλλα δε μπορω παρα να θαυμασω τον Μακη θεργιακη για την προσπαθεια, ακομα περισσοτερο απο τη στιγμη που εκανε και τοσες θυσιες.
Επικινδυνοι για μενα ειναι οι αλαζονες,αυτοι που απαξιουν να κανουν διαλογο με 'ασχετους',κρατουν τη 'γνωση' για παρτη τους και δεν συζητουν ηρεμα!Και σε τελικη αναλυση η μονη παρεξηγηση του Πρωταθλη τη εγινε με σχετικο....Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΡΙC!!!!
-
Και από τη στιγμή που με ενοχλεί κάτι θα το σχολιάσω, βρέξει χιόνίσει.Σε βλέπω ανανεωμένο μετα τον Κισσό!!
Σχολίαζε (ομοίως να σχολιάζουν και οι υπόλοιποι), να βλέπουμε ολονών τις απόψεις! Μόνο καλό βγαίνει!!
-
Ο χρήστης autoclub έγραψε:
!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ FORUM!Μ.ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ
Tώρα μας προκαλείς λιγάκι. Κατα αρχήν συγχαρτήρια για τον τίτλο και εύχομαι καλύτερα και πάντα τέτοια.
Πες μας λοιπόν πως θα χαρακτήριζες το πρωτάθλημα που τελείωσε, ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου (όλοι έχουν τέτοιες) και ακόμη τι ήταν εκείνο που θα ήθελες να αλλάξει του χρόνου, έστω και μονολεκτικά. Επίσης ποια ήταν για σένα η καλύτερη ειδική της χρονιάς? -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Εγω ως,ασχετος κατα τον ορισμο που προσεδωσε στον ορο ο συνφορουμας
pavlos(δηλ. του εξωτερικου παρατηρητη) θα συμφωνησω με τον (συναδελ φο) takinen (εγω ειμαι cv).Δε νομιζω οτι βοηθανε τετοιοι διαχωρισμοι. Οποιος αγαπα τους αγωνες και σεβομενος τον αλλο γραφει εδω ειναι χρησιμος.Εγω θα προτιμουσα να το χει κερδισει ο Πανος το πρωταθλημα αλλα δε μπορω παρα να θαυμασω τον Μακη θεργιακη για την προσπαθεια, ακομα περισσοτερο απο τη στιγμη που εκανε και τοσες θυσιες.
Επικινδυνοι για μενα ειναι οι αλαζονες,αυτοι που απαξιουν να κανουν διαλογο με 'ασχετους',κρατουν τη 'γνωση' για παρτη τους και δεν συζητουν ηρεμα!Και σε τελικη αναλυση η μονη παρεξηγηση του Πρωταθλη τη εγινε με σχετικο....Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΡΙC!!!!
O διαχωρισμος αναφερθηκε μονο και μονο για να δωσει σε ορισμένους να καταλάβουν π.χ. ότι αν κάποιος που παράγει πορτοκάλια τους λέει ότι αυτό είναι πορτοκάλι, να μην προσπαθούν οι αλλοί που δεν έχουν φάει ποτέ πορτοκάλι να του πουν οτι είναι μήλο!!! (ελπίζω το απλό αυτό παράδειγμα να έλυσε μερικές απορίες).
Οσον αφορά τους 'αλλαζόνες' που αναφέρεις, επέτρεψε μου να σου πω ότι το 95% των Ελλήνων αγωνιζομένων είναι πρόθυμοι να συνομιλίσουν με τον οποιοδήποτε, να του εξηγήσουν το κάθετι, αρκει να σέβεται ο συνομιλητης τους τους κόπους, τις θυσίες, τα χρηματα και τον χρόνο που έχουν 'ξοδέψει' στους αγώνες και να μην αναλώνεται σε σχόλια του τύπου 'αυτός πάει βόλτα' ή 'κοιτα τη χελώνα' και άλλα πολλά -
Ας μην μπερδευόμαστε, εδώ μαζευόμαστε για να κάνουμε κουβεντούλα γύρω από αυτό που αγαπάμε, τους αγώνες. Με αυτό το σκεπτικό υπ'όψην δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ συνομιλητών πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Άλλοι ξέρουν πιο πολλά και άλλοι πιο λίγα. Ας δώσουν οι μεν τις γνώσεις και ας βοηθήσουν οι δε με τις απορίες και τις επισημάνσεις τους να σκεφτούμε πράγματα τα οποία ίσως θεωρούμε δεδομένα (και κακώς...)
-
Τελικά ο S3 το έκανε το θαύμα του! Εύγε... Και βέβαια να ανακοινώσεις το αποτέλεσμα και να ακολουθήσουν τα σχετικά! Και μακάρι να δημοσιεύσεις και τους άλλους. Το επιβάλλει η δεοντολογία.
Εύγε όμως και σε Μάκη και σε Νίκο που κατέθεσαν τις απόψεις τους. Και στο Χρήστο που έχει ενστάσεις και σε όλους που έχουν άποψη. Περαστικά σε όσους μπαίνουν διαβάζουν, κακιώνουν και δεν εκφράζονται.
Δημήτρη και βέβαια να στείλετε ερωτήσεις και βέβαια ο Μάκης θα απαντήσει!
Θεωρώ ότι στο χώρο των Ράλι δεν υπάρχουν σνομπ ή υπερόπτες! Απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας ήταν, είναι και θα είναι... Οταν έχεις μετρήσει κάμποσους δρόμους τουμπάροντας, όταν έχεις αδικηθεί ή προδωθεί ακόμα και από αδελφικούς σου φίλους, όλα αυτά τα βλέπεις πιό απλά, πιό εύκολα. Και εν τέλει είναι!
ΣΧ -
Επειδη μεχρι τωρα οι ψηφοι ειναι 38 και βλεπω ανοδικες τασεις,καλω ολους τους συνφορουμαδες να ψηφισουν για να εχουμε πιο αντιπροσωπευτικα αποτελεσματα.
Οποτε θα καθυστερησω λιγες μερες ακομα την ανακοινωση των αποτελεσματων.
Στρατη και βεβαια θα βγαλω ολα τα αποτελεσματα,ακομα και αυτους που ελαβαν μια ψηφο.Μαλλον Παρασκευη θα ανακοινωσω το καλυτερο αγωνιστικο της χρονιας.
Εκει εχουν ψηφισει αρκετοι. -
Κάτω τα χέρια από τον ΤΑΚΙΝΕΝ. Αν δεν ξέρει αυτός, τότε ποιός ξέρει κ. Κ.S.;
-
Μην δυναμιτίζουμε τη συζήτηση πάνω που έχει αρχίσει να μπαίνει σε σωστές βάσεις!
-
...και για να επαναφέρουμε την συζήτηση στο θέμα της... Ψηφισα Πάνο γιατι ήταν ο πιο εντυπωσιακός αν και καποια λάθη τον αφησαν τρίτο! Το γιατί το ξέρει μόνο ο ίδιος! Αξιος πρωταθλητής ο Θεργιάκης που οδήγησε έξυπνα και πυροβόλησε όταν χρειάστηκε (2η μέρα ΕΛΠΑ). Ο Jr οδήγησε όσο χρειάστηκε, προς το τέλος μυρίστηκε πρωτάθλημα αλλά δεν τον ευνοούσε το χώμα, ποσο μάλλον η λάσπη (ατυχεις οι δηλώσεις του στο Στερεας). Ο ΝΤ απέδειξε ότι η δύσκολη και πολυπληθής Α5 χρειάζεται μυαλό και πάνω από όλα τερματισμους!!!!! Ας ελπίσουμε οι 'μικροί' να παραδειγματιστούν και να οδηγούν πρώτα με το μυαλό και μετά με τον εγωισμο!!!! Συγχαρητήρια σε όλους και ας ελπίσουμε του χρονου να δούμε και αλλούς οδηγούς στο μικτό!!
Φήμες, πάντως αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον οι ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ συμμετοχες απ ότι φέτος στα S1600 -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ FORUM!
Μ.ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ
Tώρα μας προκαλείς λιγάκι. Κατα αρχήν συγχαρτήρια για τον τίτλο και εύχομαι καλύτερα και πάντα τέτοια.
Πες μας λοιπόν πως θα χαρακτήριζες το πρωτάθλημα που τελείωσε, ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου (όλοι έχουν τέτοιες) και ακόμη τι ήταν εκείνο που θα ήθελες να αλλάξει του χρόνου, έστω και μονολεκτικά. Επίσης ποια ήταν για σένα η καλύτερη ειδική της χρονιάς?ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
Μ.ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ
-
Ψηφισα αλλος.Ζηταμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,αρα πληρωμα και αυτ/το το οποιο ομως εξαρταται αμεσα και απο μηχανικους και χορηγους.
Ειναι πολλες οι παραμετροι που πρεπει να υπολογιστουν οπως:
ταχυτητα,αξιοπιστια,ζημιες και αποτελεσματα του πληρωματος, συμπεριφορα μεσα και εξω απο τα bucket, ταχυτητα και αντοχη του αυτ/του, ανταγωνισμος σε κλαση/κατηγορια, σχεση κοστους/αποτελεσματος και πολλα ακομα αλλα μην γινω... georgtabs
δια ταυτα...ψηφιζω για το ΠΠΡ 2002
ivan-Μαρια-Αφοι Μαλλιωρα-yaris-τoyota(σαφως το πληρωμα επιβαρυνεται με κιτρινη καρτα στο Στερεας,αλλα και στο θεμα των ελαστικων, οπως ολοι μας!) Τελος, εαν υπηρχε αναλογος ανταγωνισμος στην Α/6 θα ψηφιζα jr, αλλα ηταν απελπιστικα μονος.
Ο καλύτερος συνδυασμός του 2002