-
Ο χρήστης hazard έγραψε:
Πως γίνεται το κέρδος να είναι το ίδιο ?
Η shell πουλάει στα πρατήρια με διαφορετικές τιμές στο καθένα ???Μα φυσικα και πουλαει σε καθε πρατηριο με διαφορετικη τιμη....
Μπορει τα τιμολογια της να εχουν την ιδια τιμη αλλα στο τελος καθε μηνα αποστελονται τα πιστωτικα τιμολογια με τις εκπτωσεις για τον καθε πρατηριουχο... Γενικα ειναι αρκετα πολυπλοκο το συστημα και πρεπει να εισαι μεσα για να το γνωριζεις! Δυστυχως εκανα ενα μικρο λαθακι οταν ανεφερα τα ποσοστα μιας και δεν ειναι ιδια τα ποσοστα κερδους αλλα ειναι ιδιο το κερδος... Αν κερδιζει ας πουμε 10λεπτα στο λιτρο για την power θα κερδιζει και 10 λεπτα για την απλη! Ολα αυτα στην θεωρια μιας και στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα σε μικρο ομως βαθμο... Ολα τα παραπανω ισχυουν για τις 95αρες βενζινες, οχι ομως για τις 100αρες η τιμη των οποιων ειναι η ιδια απο την στιγμη της κυκλοφοριας τους (τιμη κοντα στα 1,15 -
Σάββατο βράδυ σε πρατήριο Shell στη Λ.Γαλατσίου μου είπε ότι δεν έχει 95άρα , οπότε και σηκώθηκα και έφυγα...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
[Οποιος πηγε σε πρατηριο και του εβαλαν χωρις να το επιθυμει power αντι για απλη και την πληρωσε κανονικα ειναι απλα... κοροιδο! Το πιθανοτερο ειναι να ηταν ο υπαλληλος ψιλοανιδεος! Εαν ζητουσε το δικιο του θα επαιρνε πισω τα λεφτα που δεν θα πληρωνε!Ενταξει ρε φιλε, εσυ εισαι μαγκας που θα εκανες φασαρια στο πρατηριο για μισο ευρω! Εγω το κοροϊδο προτιμησα να μην κατεβω στο επιπεδο τους κ να γινω γυφτος σαν τα μουτρα τους κ απλα τους εβρισα κ εφυγα..
-
Ο χρήστης george800 έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Αν για την shell είναι το ίδιο η απλή και η vpower γιατί δίνει περισσότερους πόντους (για δώρα) με την vpower?Καλή ερωτηση....
-
γιαυτο εγω λεω ζητω τα τοπικα πρατηρια σελφ σερβις. Να μην εχουμε κανενα μαγκα να μας λεει τι βενζινα θελει το αυτοκινητο μας.
Εχει πλακα οταν παω Ελλαδα γιατι απο συνηθεια παω να βαλω μονος μου και ολοι τρεχουν να με σταματησουν.
Νικος
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δεν γνωριζω τι ακριβως κανει η shell στα πρατηρια τα οποια διαχειριζετε η ιδια, αλλα τουλαχιστον στα δικα μας (ειναι ολα της Shell) δεν εχει δωθει καποια συγκεκριμενη οδηγια (επισημη η ανεπισημη) για την προωθηση συγκεκριμενου τυπου βενζινης...
Ενταξει...Το ειχα καταλαβει απο τα προηγουμενα post σου οτι ειναι πολυ πιθανο να εχεις πρατηριο αλλα τωρα που το εγραψες κιολας ηρεμησα...Ειπα κι εγω τοση κατανοηση για κατι το οποιο συμβαινει σε ολη την Ελλαδα και το καταγγελουν τοσοι ανθρωποι!Διαφορετικα θα ησουν πολυ αγαθος και καλοπροαιρετος.Χωρις να θελω να σε προσβαλω ετσι;Αφου εισαι στο χωρο και τα ξερεις απο μεσα καλα κανεις και μας λες την αποψη σου.
Παντως μου εχει συμβει κι εμενα το ιδιο φαινομενο σε τρεις shell που συναντησα στη σειρα.Καμια δεν ειχε απλη και πηγαν να μου βαλουν super.Δε θελω καλε μου ανθρωπε,δε με ενδιαφερει-αυτος τα χαβα του'βαλε να δοκιμασεις,ειναι πολυ καλυτερη μπου ρου μπουρου'.Παλαιοτερα μου εβαλαν χωρις καν να ρωτησουν και εφυγα με απιστευτα νευρα-τους ειπα απλη,εβαλαν super και οταν τους ζητησα το λογο μου ειπαν τοτε οτι ξερεις φιλε τελειωσε η απλη κλπ.Δηλαδη λιγο αφηρημενος να'σαι σου κανουν εξυπναδες.Πληρωσα και απο τοτε προσεχω.Μονο στη shell μου'χει συμβει να με πιεζουν ετσι-με το στανιο δηλαδη.Καποιος λογος θα υπαρχει.Με κανουν και νιωθω μειοψηφια που βαζω απλη!
-
μενω καλαμαρια στη θεσσαλονικη.το Shell στην Μ ψελλου ενω ζητουσα 95αρα μου ωαζαν ενισχυμενη και μου λεγανε συγνωμη δεν ακουσα καλα.αυτο εγινε 3 φορες και την 3η φορα πηγα στον υπευθυνο και εκανε τους υπαλληλους ξεφτιλα.μεταξυ μας μου φανηκε πολυ σικε.τα ποσοστα στην v power ειναι μεγαλυτερα........
-
Ο χρήστης mourgos7 έγραψε:
μενω καλαμαρια στη θεσσαλονικη.το Shell στην Μ ψελλου ενω ζητουσα 95αρα μου ωαζαν ενισχυμενη και μου λεγανε συγνωμη δεν ακουσα καλα.αυτο εγινε 3 φορες και την 3η φορα πηγα στον υπευθυνο και εκανε τους υπαλληλους ξεφτιλα.μεταξυ μας μου φανηκε πολυ σικε.τα ποσοστα στην v power ειναι μεγαλυτερα........Στο ιδιο πρατηριο πηγενα συχνα επειδη μενω κοντα και με βολευε, οποτε κανα 2-3 φορες με το που πηγα στις αντλιες αμεσως πηγαν να μου βαλουν V-Power, με τις συνηθεις δικαιολογιες (Φαινετε το εχουν πατεντα τα Shell ). Ευτυχως δεν προλαβαν γιατι εφαρμοσα το συστημα να κατεβενω απο το αμαξι, να τους τονιζω οτι θελω ΑΠΛΗ αμολ. και μετα να ανοιγω το καπακι...(απο μεσα! ).
Ενα αλλο πρατηριο που εφαρμοζει αυτο το συστημα ειναι της BP που ειναι στην Αερογεφυρα Σταυρουπολης (μετα τα φαναρια) και καλα οτι εχει τελειωσει η ΑΠΛΗ αμολ. Φυσικα μολις ειπα 'Καλα θα βρω αλλο πρατηριο,ΓΕΙΑ ΣΑΣ' ηρθε τρεχωντας στο παραθυρο μου και μου λεει.....:
'...ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ...'
Εκει που την πατησα ειναι στην SHELL στο Olympus Plaza της Κατερινης. Ενω ειπα να βαλει Απλη Αμολ. αυτος μου εβαλε V-Power. Μαλιστα μια φορα ο υπαλληλος μου εκανε και παρατηρηση:
'Καλα σε αυτο το θηριο (LC) βαζεις απλη αμολυβδη....?'
-
Ο χρήστης prozakis έγραψε:
Κινούμαι καθημερινά στον άξονα Λ. Μεσογείων.Τα βενζινάδικα της Shell, έχουν γενικά καλύτερες τιμές -στην απλή- από άλλα ανταγωνιστικά.
Όμως, συνήθως (μιλάμε για πολύ συχνά) η απλή έχει τελειώσει και περιμένουν το βυτίο ...
Οπότε ή θα βάλεις V-power, ή θα πας παρακάτω.
Φαντάζομαι ότι αυτοί θα υποθέτουν ότι αφού μπήκε στο βενζινάδικο, θα βάλει ότι υπάρχει, και όντως αυτό δεν συμβαίνει συνήθως ?
Παρατηρήστε το.
Πάνος
Το συνάντησα για πρώτη φορά το Σάββατο, στο πρατήριο ΄΄οπου συνήθως βάζω.
Σχεδόν πάντα βάζω V-power 95/100 αλλά την Πέμπτη φεύγοντας από Ξυλόκαστρο παρατήρησα οτι δεν υπάρχει εκεί γύρω πρατήριο Shell.Αναγκαστικά ΕΚΟ απλή-όχι οτι είδα διαφορά-μια χαρά βενζίνη ήταν
Επανέρχομαι στο Σάββατο, όπου ήταν μάταιο να συμπληρώσω V στην απλή ΕΚΟ και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να μην γίνει κανόνας...
Το πρατήριο βρίσκεται στην Πάτρα, απέναντι απ το νοσοκομείο Αγ. Ανδρέα
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ενταξει ρε φιλε, εσυ εισαι μαγκας που θα εκανες φασαρια στο πρατηριο για μισο ευρω! Εγω το κοροϊδο προτιμησα να μην κατεβω στο επιπεδο τους κ να γινω γυφτος σαν τα μουτρα τους κ απλα τους εβρισα κ εφυγα..Μπραβο ρε συ φιλε....
Τουλαχιστον δεν κατεβηκες στο επιπεδο τους!!Αφου λοιπον δεν εισαι διατεθιμενος να κανεις μια φασαρια για το μισο
-
[quote='melos86']Μπραβο ρε συ φιλε....
Τουλαχιστον δεν κατεβηκες στο επιπεδο τους!!Αφου λοιπον δεν εισαι διατεθιμενος να κανεις μια φασαρια για το μισο
-
Φίλε melos86 θα αναγκαστώ να σεβαστώ τα όσα μας λες, καθώς είσαι μέσα στον χώρο και τα ξέρεις καλύτερα. Ωστόσο η πολύ συχνή επανάληψη του φαινομένου δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του οποιουδήποτε πως κάτι συμβαίνει. Μπορεί να μην είναι θέμα κέρδους (που δεν είναι, αλλιώς όλα τα πρατήρια θα το γυρνούσαν σε Shell και θα πουλούσαν Vpower), αλλά ίσως μια προσπάθεια από την εταιρεία να πιάσει μόνιμους πελάτες. Αυτούς δηλαδή που θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην Shell για την 'καλύτερη' Vpower (έναντι του ανταγωνισμού), και που λόγω της καρτούλας τους θα αγοράζουν βενζίνη μόνο από την Shell για να κερδίζουν δώρα... Το παραπάνω αποτελεί την δική μου εξήγηση...
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Σάββατο βράδυ σε πρατήριο Shell στη Λ.Γαλατσίου μου είπε ότι δεν έχει 95άρα , οπότε και σηκώθηκα και έφυγα...Ποιο ακριβώς;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σάββατο βράδυ σε πρατήριο Shell στη Λ.Γαλατσίου μου είπε ότι δεν έχει 95άρα , οπότε και σηκώθηκα και έφυγα...
Ποιο ακριβώς;
Στην άνοδο της Γαλατσίου (δηλ. με κατεύθυνση προς Γαλάτσι), όχι αυτό που βρίσκεται στην Αγ.Λαύρας, το επόμενο.
-
Ποιο ακριβώς;
Στην άνοδο της Γαλατσίου (δηλ. με κατεύθυνση προς Γαλάτσι), όχι αυτό που βρίσκεται στην Αγ.Λαύρας, το επόμενο.
Αυτο εχει παντα φθηνη αμολυβδη...το χρησιμοποιώ συχνα και δεν μου ετυχε να μου πουν δεν εχουν....μηπως οντως τους ειχε τελειωσει???
Πιο πανω απο την ιδια πλευρα εχει ενα BP οι τιμες του ειναι μονιμως εκτος τοπο και χρονου, καθε φορα τις βλεπω και γελαω
αυτος νομιζει οτι με το 'μαρκουτσι' στο χερι, θα γινει εκκατομυριουχος πολυ γρηγορα...για μαλακες ψαχνει!! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποιο ακριβώς;
Αυτο εχει παντα φθηνη αμολυβδη...το χρησιμοποιώ συχνα και δεν μου ετυχε να μου πουν δεν εχουν....μηπως οντως τους ειχε τελειωσει???
Πιο πανω απο την ιδια πλευρα εχει ενα BP οι τιμες του ειναι μονιμως εκτος τοπο και χρονου, καθε φορα τις βλεπω και γελαω
αυτος νομιζει οτι με το 'μαρκουτσι' στο χερι, θα γινει εκκατομυριουχος πολυ γρηγορα...για μαλακες ψαχνει!!Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο πρατήριο της Shell επειδή μένω ακριβώς στην απέναντι πλευρά όπου υπάρχει άλλο πρατήριο της Shell, απ' όπου βάζω αρκετά συχνά. Στην ΒΡ έχω πάει μόνο μια φορά για να αλλάξω λάδια.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αυτο εχει παντα φθηνη αμολυβδη...το χρησιμοποιώ συχνα και δεν μου ετυχε να μου πουν δεν εχουν....μηπως οντως τους ειχε τελειωσει???Μπορεί... παράξενο όμως να συνέβει τη στιγμή που υπάρχουν παρόμοιες αναφορές και για άλλα πρατήρια Shell...
αυτος νομιζει οτι με το 'μαρκουτσι' στο χερι, θα γινει εκκατομυριουχος πολυ γρηγορα...για μαλακες ψαχνει!!Και στο παραπάνω BP, μία απο τα ίδια. Δες το BP που βρίσκεται στην άνοδο της Πρωτοπαπαδάκη. Είναι ο μόνος που πλησιάζει κάπως στην πραγματικότητα...
Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο πρατήριο της Shell επειδή μένω ακριβώς στην απέναντι πλευρά όπου υπάρχει άλλο πρατήριο της Shell, απ' όπου βάζω αρκετά συχνά. Στην ΒΡ έχω πάει μόνο μια φορά για να αλλάξω λάδια.
Ok, βγήκαμε και γείτονες. Στην Τανάγρας μένω...
Πες μου τώρα ότι είσαι και απο τη Βόρεια Εύβοια, να άρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου... -
Ok, βγήκαμε και γείτονες. Στην Τανάγρας μένω...
Πες μου τώρα ότι είσαι και απο τη Βόρεια Εύβοια, να άρχίσω να τραβάω τα μαλλιά μου...Από το '90 και μετά κάνω διακοπές στη Β. Εύβοια...
-
Στην Λ Ηρακλειου απο Ν Ιωνια μεχρι Πλαπουτα υπαρχουν 2 πρατηρια της εκαστοτε εταιριας..
Σε αυτο στην καθοδο που εβαζα συχνα παντα ο υπαλληλος επιανε την μανικα V-Power χωρις να αναφερθω τι ζηταω.
Ετσι παντα επρεπε να πω 'θελω απλη'.
Ποτε δεν ρωτουσε τι θελω. Κ οποτε ζηταω απλη με πρηζει με την V-power.Απαραδεκτο κατ εμε αφου θα υπαρχουν πολλοι που δεν παρατηρουν τι βαζουν κ την πατανε στο τελος... Το ιδιο ισχυει κ στην ανοδο μια φορα που ειχα βαλει κ ηταν και σκετο νερακι η βενζινη...
Εχω αλλαξει πρατηριο πλεον ομως και μια αιτια ηταν αυτη..
'Αμολυβδη τελος' δεν εχω ακουσει ακομα πουθενα...
-
Να προσπαθήσουν να βάλουν V-power λέγοντας αμόλυβδη τέλος, χωρίς να ρωτήσουν μου έτυχε 2 φορές στη Shell στην άνοδο της Κηφισίας λίγο μετά το Υγεία που έχει πινακίδες με χαμηλή τιμή αμόλυβδης.
Την πρώτη φορά (πριν κάνα χρόνο) λέω 'θα έτυχε' και τους άφησα να βάλουν V-power. Πρίν 2 εβδομάδες που έτυχε να ξαναπάω, την ψυλλιάστηκα τη δουλειά και έφυγα. Φαίνεται οτι είναι πολιτική του βενζινάδικου γιατί σε άλλο πρατήριο Shell sto Μαρούσι (με ακριβότερη τιμή αμόλυβδης) δεν έχω πρόβλημα. Φαίνεται οτι μερικοί χρησιμοποιούν τη χαμηλή τιμή σαν κράχτη.
H Shell, και το κόλπο με την απλή (που έχει τελειώσει)