-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ps τι γίνεται με εκείνα τα θηρία
lancia delta
ford sierra cosworth
mercedes 190 evo
audi 100 station (porshe powered)
alfa 155 Q4
bmw M3M5
porshe 911 targaτα ξεχάσαμε τελείως...
οκ η ομάδα Σ εχει δυαλυθει αλλά κάπου πρεπει να βρίσκονται ετοιμοπόλεμα....
Αυτη αν θυμαμαι σωστα κατεληξε πολυ συντομα οταν ενα Rally καρφωθηκε απο πισω της στα φαναρια της Βουλιαγμενης με Ποσειδωνος.
Γιατί στεναχωριέσαι Κλεισθένη, μπατσικό ήταν έτσι και αλλιώς...
-
Tα Saxo που έχω δει είναι όλα Tourist Police...
-
Για άλλοι μια φορά είμαστε φλώροι! Στην Ιταλία είχαν (λογικά έχουν ακόμα..) Alfa Romeo ,κ κάτι Punto για την policia municipale (δημοτική). Επίσης θυμάμαι στο Άμστερνταμ είχαν κάτι station περιπολικά (αλλά δε θυμάμαι τι μάρκα)
-
Καλά αυτά τα BMW αλλά βρε παιδάκι μου , απο κράτημα μάπα.
-
Καλά όλα αυτά τα έχουμε δει.
Παλιότερα είχανε και Volvo 264Αλλά για να ακούσω (ή πιο σωστά να διαβάσω) Daihatsu Charmant έχει δει κανείς;
Από εκεί και πέρα το τι περιπολικά και άλλα αστυνομικά έχει η Ελ ας το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα, είναι θέμα 'ηλεκτρολογικό'
Μίζα.
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Α δηλαδη τα χαριζουν δεν τα πουλανε;
Γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν συμψιφισμός χρεών προς το δημόσιο, ΙΚΑ, κλπ;
η συνήθης δικαιολογία είναι η 'δωρεα'
πίσω απο αυτό παίζουν φοροαπαλλαγές η και συμψηφισμος χρεών οπως λες...
lancia delta
ford sierra cosworth
mercedes 190 evo
alfa 155 Q4
bmw M3M5
quote]
καθως και alfa73 3.0!!!!
-
Καλά στις ειδήσεις πρόσφατα έδειχνε να φεύγουν από αστυνομικό κτίριο στην Ιταλία καμιά 10ρια AR156 μαμιόντας...εκεί να δεις γούστα!
Χώρια τις Lambo που έχουν... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά στις ειδήσεις πρόσφατα έδειχνε να φεύγουν από αστυνομικό κτίριο στην Ιταλία καμιά 10ρια AR156 μαμιόντας...εκεί να δεις γούστα!
Χώρια τις Lambo που έχουν...\
εχουν και γερμανικα αυτοκινητα οι καραμπινιερι??? σα δεν ντρεποντε λιγο!!!
-
mad_n για ψαξε για τη λιστα να την εχουμε ευκαιρη ποτε δεν ξερεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
υπαρχουν και αρκετα xantia 1.8 περιπολικα.Δεν τα χρησιμοποιουν για καταδιωξεις αλλα για μεταφορα υψηλοβαθμων.
οχι 1,8. 2.000cc turbo ειναι!!! (και υπαρχουν και μερικα της τροχαιας εθνικής οδόυ που είναι activa - ειδικο συστημα περιορισμου κλησεων στις στροφές.)
ναι,δικιο εχεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
lancia delta
ford sierra cosworth
mercedes 190 evo
alfa 155 Q4
bmw M3M5
οκ η ομάδα Σ εχει δυαλυθει αλλά κάπου πρεπει να βρίσκονται ετοιμοπόλεμα....
Αυτη αν θυμαμαι σωστα κατεληξε πολυ συντομα οταν ενα Rally καρφωθηκε απο πισω της στα φαναρια της Βουλιαγμενης με Ποσειδωνος.
Γιατί στεναχωριέσαι Κλεισθένη, μπατσικό ήταν έτσι και αλλιώς...
Καμια ιδιαιτερη στεναχωρια, αλλα οπως κ να ναι μπατσικο ξεμπατσικο μια Integrale μειον.
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Χώρια τις Lambo που έχουν...\
εχουν και γερμανικα αυτοκινητα οι καραμπινιερι??? σα δεν ντρεποντε λιγο!!!
η ρωμη κατακλύζεται απο smart for two..
φυσικα και τα polizia ειναι smart!!!!
μεταφορα προσωπικου και υλικου δεν παιζει αλλα βολευονται ανετα στα στενα της πολης...
-
η Α155Q4 αγοραστηκε προσφατα απο φιλο μου μεσω του ΟΔΔΥ της Αθηνας σε πλειστιριασμο για αυτοκινητα προς κυκλοφορια.
Η τιμη της δεν μπορει να θεωρηθει και πολυ χαμηλη, σχετικα με την κατασταση της, και μονο καποιος που ξερει να 'εκτιμησει' το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα εδειχνε καποιο ενδιαφερον... -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
η Α155Q4 αγοραστηκε προσφατα απο φιλο μου μεσω του ΟΔΔΥ της Αθηνας σε πλειστιριασμο για αυτοκινητα προς κυκλοφορια.
Η τιμη της δεν μπορει να θεωρηθει και πολυ χαμηλη, σχετικα με την κατασταση της, και μονο καποιος που ξερει να 'εκτιμησει' το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα εδειχνε καποιο ενδιαφερον...καλοριζικο πες του φίλου σου!!!
ενδεικτικα πόσο του στοιχησε τελικα (αν φυσικα μπορεις να πεις) ????
-
...με τόσο σκίσιμο που έχει φάει δεν θα πλήρωνα με τίποτα για να την πάρω και αυτό το λέω έχοντας μεγαλώσει μέσα σε πολλά ΑR (ελέω πατέρα)
-
εκεινες ειναι για ειδικες μεταφορες απ'οσο διαβασα...
-
για τις λαμπο μιλαω...
επισης μια αλφα 75 αμερικα κατεληξε σε καλα χερια αφου υπηρετησε ως αυτοκινητο συνοδειας υπουργου...μεσω 'οδδυ' -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
mad_n για ψαξε για τη λιστα να την εχουμε ευκαιρη ποτε δεν ξερεις.Δυστυχώς στο PC στο γραφείο δεν την έχω πια (περσινή ήταν!)
Πρέπει να το θυμηθώ να ψάξω σπίτι κάποια στιγμή!
Θα την βρω όμωςΝικόλας
Μαρκες Περιπολικων