-
Κάποιος το ξαναέγραψε.Η Ρένα είναι απαιτητική γυναίκα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
no problem απο πλευράς on/off topic...αυτό μας έλειπε τώρα...
όσο για το focus, βρε κώστα τι να σου πώ...μου το έχουν προτείνει σαν πολύ καλό κ αξιόπιστο και ενώ το προηγούμενο μοντέλο σαν εμφάνιση θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, το νέο μου θυμίζει αμάξι που θα έπαιρνε ο πατέρας μου....(οκ βρίστε με δεν θα έχετε και άδικο...τα θέλω όλα δικά μου...και γκάζια και εμφάνιση και χώρους και και και )κλασική γυναίκα
βλεπω να βγαινει το ονομα στο φορουμ.... Οι Μισογύνηδες...(εννοείται πως κάνω πλάκα.
οφφ-τοπικισμοί τελος.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
......κλασική γυναίκαβρε διάολε κοίτα να δώσεις καμια συμβουλή και άσε τα σχόλια
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
......κλασική γυναίκα
βρε διάολε κοίτα να δώσεις καμια συμβουλή και άσε τα σχόλια
επί ποιου θέματος;
στη 'C', Focus, 3, Golf, εννοείται 1.6
-
civic, focus, volvo s40 ειναι ιδιεταιρα αξιοπιστα.
-
Παρε κορολιτσα να μην τρεχεις συνεργεια .
Για πιο φτηνο παρε το swift . Αν οι φιλοι σου ειναι ασχετοι και θες να σου λενε οτι εχεις καλο αυτοκινητο παρε γκολφ . Η ουσια ειναι στην Ιταλια -
παρε ενα polo που το ξερεις ρε kamil να τελειωνουμε
-
Τίποτα πιό...ομολογκαρισμένο δέν σκέφτεσαι Ρένα;
-
Δε νομίζω να έχεις απορία τι θα σου πρότεινα
Πάντως εμένα μου αρέσει και το Focus II.Λεπτομέρειες για εμπόρους Toyota, αν θέλεις με pm, e-mail, ή τηλέφωνο
Έλα και συ στο club για να γίνουμε περισσότεροι - και να μας κοροιδεύει λιγότερο ο κ. Πρόεδρος
-
Τι Focus II ρε παιδια??Ειστε σοβαροι??
Η μεγαλύτερη **πατάτα **(εξωτερικα) φέτος ήταν.!!!
Απαράδεκτοι!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Τι Focus II ρε παιδια??Ειστε σοβαροι??Η μεγαλύτερη **πατάτα **(εξωτερικα) φέτος ήταν.!!!
Απαράδεκτοι!
Περί ορέξεως ..... κολοκυθόπιτα
Πάντως ας βοηθήσουμε λίγο τη Ρένα, φαίνεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ των δύο αυτοκινήτων και να έχει αποκλείσει, για διάφορους και διαφορετικούς λόγους, πιστεύω, τα υπόλοιπα.
-
Αν δεν καίγεσαι να αγοράσεις τώρα μήπως να περίμενες μέχρι το φθινόπωρο να έβλεπες το καινούριο Civic ?
1.8 VTEC 140HP δεν ακούγεται κι άσχημα! -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Τι Focus II ρε παιδια??Ειστε σοβαροι??Η μεγαλύτερη **πατάτα **(εξωτερικα) φέτος ήταν.!!!
Απαράδεκτοι!
Γιατί ???
Τι σε χαλάει στο Focus II ??? -
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Αν δεν καίγεσαι να αγοράσεις τώρα μήπως να περίμενες μέχρι το φθινόπωρο να έβλεπες το καινούριο Civic ?
1.8 VTEC 140HP δεν ακούγεται κι άσχημα!Διαβασα για'αυτον τον κινητηρα ...θα πρεπει να ειναι 'διαμαντι', αν λαβεις υποψιν οτι θα ειναι HONDA.
-
Μια χαρά αμάξι είναι το Φόκους. Εμένα μου αρέσει σαφώς περισσότερο από το Γκολφ, το οποίο βρίσκω υπερβολικά συντηρητικό. Και αν πιστέψουμε αυτά που λένε τα περιοδικά, πρέπει να είναι και πιο σπορτιφ... Αν και βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
**1.8 VTEC 140HP **δεν ακούγεται κι άσχημα!Ti les?
140hp apo 1.8L? -
Ουτε εμενα μου αρεσει , αλλα αυτο δεν μετραει , γιατι ενας φιλος μου που το πηρε μπορει να μην κανει μοστρα , αλλα εχει ενα σοβαρο αυτοκινητο ( πιο σοβαροαπο πολλα αλλα) .
-
ωχου μη παιρνεις τιποτα...
μας επρηξες!!!δε τα λυπασαι τα λεφτουδακια σου να τα δωσεις σε αμαξι που θα το παιρνε ο μπαμπας σου???????εεεεε????????
-
307 cc από μένα......
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
307 cc από μένα......Μπλιαααααααχχχχχ......
Μετά τον Περικλή ΤΙ;;;;;;;;;