-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
καποιο ΖΩΟΝ χτες το απογευμα με BMW καμπριο αποφασισε να κανει χειροφρενα και σβούρες σε μια διασταυρωση πισω απο το Νοσοκομειο της Νικαιας.Τις έκανε καλά τουλάχιστον;
Πλάκα κάνω.
-
Κάποιο ζώον σήμερα το πρωί στη γειτονία μου έπεσε χωρίς λόγο και αιτία μ'ένα άσπρο φορτηγάκι ενώ πήγαινε ευθεία πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ''τρώγοντας'' την αριστερή πόρτα του ενός και τον πίσω προφυλακτήρα του άλλου. Εκείνη την ώρα ήμουνα στο μπαλκόνι και μόλις άκουσα το μπάμ πήρα επι τόπου στυλό και χαρτί και έγραψα το αριθμό κυκλοφορίας γιατί ψιλιάστηκα ότι το παλληκάρι θα μπορούσε να την ''έκανε λαμόγιο'' γιατί ο δρόμος δεν έχει πολύ κίνηση και όντως δεν διαψεύστηκα. Ανάβει ο ''μεθυσμένος'' φορτηγάκιας τα αλαρμ πάει λίγο πιο κάτω βλέπει ότι δεν τον είδε προφανώς κανείς και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Που να 'ξερε όμως ο έρμος ότι ο Αρτέμης Μάτσας τον παρακολουθούσε απο το μπαλκόνι και ότι είχε γράψει τον αριθμό του.
Τελικά μετά απο λίγο ήρθε το παιδί που είχε το αυτοκίνητο και αφού έπαθε ένα αρχικό σοκ βλέποντας την πόρτα του βουλωμένη ηρέμησε κάπως όταν του έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας του ζώου!!!
Ρε παιδιά καλά δεν έκανα???
Δεν είμαι ρουφιάνος,έτσι δεν είναι???
Θέλω να πιστεύω ότι στη θέση μου όλοι το ίδιο θα έκαναν... -
Όχι χλαπάτσα μου καλα έκανες...και εγώ στην θέση σου τον κουκουλοφόρο θα έκανα
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!
Και να ψάξετε γρήγορα να το βρείτε, ωστε να φαίνεται το έγκλημα και στο δικό του αυτοκίνητο! -
Καλά έκανες και τον έδωσες στεγνά.
(Λίγα με τον Αρτέμη Μάτσα είναι ο 'ήρωας' των παιδικών μου χρόνων. )
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Κάποιο ζώον σήμερα το πρωί στη γειτονία μου έπεσε χωρίς λόγο και αιτία μ'ένα άσπρο φορτηγάκι ενώ πήγαινε ευθεία πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ''τρώγοντας'' την αριστερή πόρτα του ενός και τον πίσω προφυλακτήρα του άλλου. Εκείνη την ώρα ήμουνα στο μπαλκόνι και μόλις άκουσα το μπάμ πήρα επι τόπου στυλό και χαρτί και έγραψα το αριθμό κυκλοφορίας γιατί ψιλιάστηκα ότι το παλληκάρι θα μπορούσε να την ''έκανε λαμόγιο'' γιατί ο δρόμος δεν έχει πολύ κίνηση και όντως δεν διαψεύστηκα. Ανάβει ο ''μεθυσμένος'' φορτηγάκιας τα αλαρμ πάει λίγο πιο κάτω βλέπει ότι δεν τον είδε προφανώς κανείς και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Που να 'ξερε όμως ο έρμος ότι ο Αρτέμης Μάτσας τον παρακολουθούσε απο το μπαλκόνι και ότι είχε γράψει τον αριθμό του.
Τελικά μετά απο λίγο ήρθε το παιδί που είχε το αυτοκίνητο και αφού έπαθε ένα αρχικό σοκ βλέποντας την πόρτα του βουλωμένη ηρέμησε κάπως όταν του έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας του ζώου!!!
Θέλω να πιστεύω ότι στη θέση μου όλοι το ίδιο θα έκαναν...Αρτεμη, την κουκουλα τι χρωμα τι θες????
Οι ρουφιανοι ειναι φιλοι μας.....
-
Κ
Θέλω να πιστεύω ότι στη θέση μου όλοι το ίδιο θα έκαναν...Παραμονή Καθαράς Δευτέρας (ξημερώματα Κυριακής) 2000. Ακούω το μπαμ-μπαμ από τη Μεσογείων. Κατεβαίνω εγώ και άλλος ένας πολίτης. Ο άλλος την έκανε σύντομα. Τέσσερα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στη Μεσογείων είχαν χτυπηθεί. Από τις φρέσκιες ροδιές διαπίστωσα ότι η δουλειά είχε γίνει από δύο επιβατικά. Το ένα την είχε κάνει. Το άλλο είχε σταματήσει παρακάτω. Ο πίσω προφυλακτήρας είχε πέσει κάτω. Πλησίασα, διάβασα μάρκα οχήματος (δε σκαμπάζω πολλά από μοντέλα και μάρκες) και αριθμό κυκλοφορίας. Λέω να πάρω την αστυνομία. Άσε ρε, (σκέφτομαι) θα μπλέξω θα με τραβάνε για καταθέσεις. Πήρα δρόμο. Το βράδυ βγήκα να πάω στο καρτοτηλέφωνο. Βλέπω μια κυρία η οποία βρήκε το όχημα της χτυπημένο. Την προσπερνάω. Σταματάω παρακάτω για να ανάψω τσιγάρο. Σκέφτομαι: Δε γμιτ**. Γυρνάω πίσω και παρουσιάζομαι στους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν φτάσει.
Τους λέω το στόρυ. 'Καλά ρε μεγάλε γιατί δεν πήρες ένα τηλέφωνο'. Σκέφτηκα ότι θα μπλέξω με καταθέσεις κλπ κλπ
και τότε ο αστυνομικός μου είπε τη μεγάλη φάση:
άμα ρε φίλε ήταν το δικό σου;
Τελικά, ο ένοχος βρέθηκε, δν χρειάστηκε να καταθέσω και όλα καλά όλα ανθηρά.
Όχι φίλε δεν είσαι ρουφιάνος. Είσαι ένας ευαισθητοποιημένος και ευσυνείδητος πολίτης. Είσαι αυτό που χρειάζεται κάθε οργανωμένη κοινωνία. Έκανες το σωστό.
-
Ένα συν κι από 'μένα.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά επειδή οι έλληνες είναι χαζοί και εγωιστές, οι πεζοί πρέπει να περιμένουν 10 ώρες για να περάσουν τον δρόμο (διάβαση)τα εχουμε ξαναπει αυτα, οι πεζοι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και ΔΕΝ εχουν ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ προτεραιοτητα, προτεραιοτητα εχουν μονο στις διαβασεις και αυτο μονο υπο προυποθεσεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά επειδή οι έλληνες είναι χαζοί και εγωιστές, οι πεζοί πρέπει να περιμένουν 10 ώρες για να περάσουν τον δρόμο (διάβαση)
τα εχουμε ξαναπει αυτα, οι πεζοι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και ΔΕΝ εχουν ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ προτεραιοτητα, προτεραιοτητα εχουν μονο στις διαβασεις και αυτο μονο υπο προυποθεσεις...
Σωστό αυτό που λές, αλλά το να δίνεις από μόνος σου προτεραιότητα στους πεζούς δεν απορρέει μόνο από τον ΚΟΚ, αλλά και από το στοιχειώδες αξίωμα ότι είμαστε όλοι πολίτες και κάτοικοι μιας πόλης όπου οφείλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον χωρίς να βάζουμε και να εκθέτουμε σε κίνδυνο κανέναν (ούτε εμάς, ούτε τους πεζούς που επιχειρούν να περάσουν ένα δρόμο και κανείς δε αξιώνεται να τους παραχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα από τη ζωή του και τον εγωισμό του για να περάσουν στο απέναντι διάζωμα...)
(Το γεγονός ότι υπάρχουν και ηλίθιοι πεζοί που εκθέτουν τον εαυτό τους σε ασύλληπτο κίνδυνο επιχειρώντας να περάσουν δρόμους από τα πιο κουλά σημεία δεν αναιρεί ό,τι ανέφερα παραπάνω...) -
Θέλω να πιστεύω ότι στη θέση μου όλοι το ίδιο θα έκαναν...Εύγε...
Στο κάτω-κάτω αν το αυτοκίνητο που είχε χτυπηθεί ήταν δικό σου, και το είχε παρατήσει κάποιο λαμόγιο έτσι 'λαβωμένο', δεν θα ήθελες κάποιος να σου είχε δώσει τα στοιχεία που έδωσες εσύ στον συνάνθρωπό σου;;;
-
Θέλω να πιστεύω ότι στη θέση μου όλοι το ίδιο θα έκαναν...(οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, Αρτέμης Μάτσας κλπ ε? αχαχαχα just kidding )
Όχι απλά καλά έκανες! αλλά έπραξες όπως θα έπρεπε! ΕΥΓΕ!!!
το ίδιο έχω κάνει κ εγώ 2-3 φορές (την μία την έχω περιγράψει όπου ibiza παρέκλινε, κόρνα εγώ τίποτα η κυρία, κ όταν έτρωγε το 2ο αυτοκίνητο πήρε είδηση, το ίσιωσε κ δρόμο, οπότε εγώ στυλό, 'δελτίο' (χαρτί), πρακτορίο.... ειδήσεων κοινώς άφησα σημείωμα ) όπου την μία (από τις άλλες 2 φορές) έπαθε πλάκα ο άνθρωπος, γιατί? είχαμε τσακωθεί γιατί βγαίνοντας από το πάρκινγκ του, εκτός από την πόρτα του πάρκινγκ που έριξε! είχε κάνει κ 3 βαθουλώματα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, μπροστά στα μάτια μου κ μετά τον κινέζο!
Όταν του έδωσα τα στοιχεία εκεινού που του έβαλε 2 πόρτες κ ένα φτερό μέσα όχι μόνο έπαθε σοκ, αλλά.... πλήρωσε κ την ζημιά που είχε κάνει σε εμάς αχαχαχαχα!!Άλλο ζώο τώρα, πριν 1.5 εβδομάδα, στην Ακράτα εκεί που έχει 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση κ διάζωμα, 2 αυτοκίνητα στο δρόμο, στο ένα μία φίλη που βρισκόταν στην μεσαία λωρίδα με 110χλμ/ώρα (όριο 100) κ από πίσω ένα punto να αναβοσβήνει σαν τρελό φώτα
Τελικά μετά από ώρα την πλευρίζει κ αρχίζει να την βρίζει γιατί δεν κάνει στην άκρη να περάσει! .... μόλις τα ακούει σκάει μία στο γκάζι (έχει κ γρήγορο όχημα ) κάνει το 110-170 κ βλέπει το punto να αγκωμαχάει να την φτάσει... ξανά στο πλάι της κ βρισίδι! κλείνει παράθυρο σκάει ένα φρένο από τα 170 στα 100 κ έτσι αποφασίζει το punto να φύγει!
ΖΩΑΑΑΑΑΑ
εγώ (το ομολογώ αν κ λάθος θα ήταν) δεν νομίζω ότι τα νεύρα μου θα άντεχαν κ στην θέση της θα του έσκαγα ένα φρένο στα μούτρα του όταν θα μου κόλαγε προφυγλακτήρα κ θα μου αναβόσβηνε φώτα οριόμενος, ενώ η αριστερή (κ η δεξία αν έχει τέτοια βίτσια) λωρίδα ελεύθερη κ κανένα άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο!
Τελικά πολύ μου λείπει το pajero με τα 'σίδερα'....... αααχχχ.... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Άλλο ζώο τώρα, πριν 1.5 εβδομάδα, στην Ακράτα εκεί που έχει 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση κ διάζωμα, 2 αυτοκίνητα στο δρόμο, στο ένα μία φίλη που βρισκόταν στην μεσαία λωρίδα με 110χλμ/ώρα (όριο 100) κ από πίσω ένα punto να αναβοσβήνει σαν τρελό φώτα
Τελικά μετά από ώρα την πλευρίζει κ αρχίζει να την βρίζει γιατί δεν κάνει στην άκρη να περάσει! .... μόλις τα ακούει σκάει μία στο γκάζι (έχει κ γρήγορο όχημα ) κάνει το 110-170 κ βλέπει το punto να αγκωμαχάει να την φτάσει... ξανά στο πλάι της κ βρισίδι! κλείνει παράθυρο σκάει ένα φρένο από τα 170 στα 100 κ έτσι αποφασίζει το punto να φύγει!
ΖΩΑΑΑΑΑΑΒρε μήπως την έπεφτε στη φίλη σου (κυκλοφορούν διάφορα βίτσια αδέσποτα)... Ή πάλι μήπως είχε πιαστεί η τιράντα του;;;;;
-
Καμάκι με βρισίδι είναι πρωτότυπο πάντως! αχαχαχαχαχα!!!
Η τιράντα που? στο πορτ παγκάζ??? αχαχαχαχα!!!
-
Ζώα...
...όλοι αυτοί που δεν μπορουν να μείνουν στην λωρίδα τους πάνω σε μια στροφή.
'nough said. -
Ζώα ατελείωτα...
Αυτοί που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων. Στο καρφούρ σήμερα το πρωί, με άδειο το πάρκινγκ. Έτυχε και είδα δύο οδηγούς που καταλάμβαναν αναπηρικές θέσεις ότι δεν ήταν ανάπηροι, ούτε μετέφεραν ανάπηρους.
Οι οδηγοί που σωστά λέει ο φίλος για τη στροφή, εκτός από ζώα είναι και άσχετοι με την οδήγηση. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη θέση του οχήματός τους στο δρόμο.
Τελικά, αυτό το thread είναι ψυχαναλυτικό. Γράφεις, και νοιώθεις καλύτερα. Ώσπου να συναντήσεις κάτι χειρότερο στο δρόμο...
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ζώα ατελείωτα...Αυτοί που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων. Στο καρφούρ σήμερα το πρωί, με άδειο το πάρκινγκ. Έτυχε και είδα δύο οδηγούς που καταλάμβαναν αναπηρικές θέσεις ότι δεν ήταν ανάπηροι, ούτε μετέφεραν ανάπηρους.
Οι οδηγοί που σωστά λέει ο φίλος για τη στροφή, εκτός από ζώα είναι και άσχετοι με την οδήγηση. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη θέση του οχήματός τους στο δρόμο.
Τελικά, αυτό το thread είναι ψυχαναλυτικό. Γράφεις, και νοιώθεις καλύτερα. Ώσπου να συναντήσεις κάτι χειρότερο στο δρόμο...
Jacob
Τώρα δεν τις έχω μαζί μου, αλλά αύριο θα ανεβάσω τις φωτογραφίες που τράβηξα την προηγούμενη εβδομάδα από το σταθμό μετρό της Δουκ. Πλακεντίας. ΟΛΗ η σειρά του πάρκινγκ που είναι για ανάπηρους είναι κατηλειμένη από ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ (κοινωνικά)!
-
Που να δείτε στο μακράς διαρκείας στα Σπάτα τι γίνεται
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Τελικά, αυτό το thread είναι ψυχαναλυτικό. Γράφεις, και νοιώθεις καλύτερα. Ώσπου να συναντήσεις κάτι χειρότερο στο δρόμο...Jacob
Σ'ευχαριστώ για τον θετικό αυτό χαρακτηρισμό, όμως δυστυχώς τα ζώα βρίσκονται συνέχεια ανάμεσά μας..κάθε μέρα..κάθε στιγμή.. μακριά από μας
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
...Τελικά, αυτό το thread είναι ψυχαναλυτικό. Γράφεις, και νοιώθεις καλύτερα. Ώσπου να συναντήσεις κάτι χειρότερο στο δρόμο...Jacob
ειναι!
και επειδη σημερα ειναι η προγραμματισμενη μου επισκεψη, θα ηθελα να αναφερω μια δυο περιπτωσεις:
- το φρουτο με το opel tigra που ειχε το δεξι του φως στο χρωμα της ιριδας. εννοω οτι το φως αλλαζε χρωμα και γινοταν μπλε>>μωβ>>πρασινο>>κοκκινο>>πορτοκαλι>>ασπρο, και επειδη καποια χρωματα εβγαζαν περισσοτερο φως απο τα υπολοιπα, νομιζα οτι μου επεζε τα φωτα και ασυναισθητα κοιτουσα συνεχεια τον πισω μου καθρεφτη
- τον αυτοδιορισμενο αστυνομικο της αττικης οδου που επεβαλε το οριο των 130χαω στην αριστερη, και μια που οι δυο δεξιοτερες ειχαν παρομοια κινητικοτητα, μου πηρε κανενα διλεπτο και ολη την ορεξη μου για να τον παρακαμψω
- τον (σπορ σιγουρα) ωριμο κυριο με την alfa 156 που απο τις τρεις αδειες λωριδες, ειχε επιλεξει την αριστερη (οπως και του αρμοζει αλλωστε) στην οποια και πηγαινε με τα νομιμοτατα 120 χαω...
νιωθω ηδη καλυτερα - ευχαριστω. την επομενη λοιπον εβδομαδα, κανονικα...
Ζώα ζώα ζώα