-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εννοώ ότι ο Έλληνας οδηγός δεν τα συναντά συχνά. Ο Γερμανός στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας σίγουρα τα βλέπει συνέχεια και είναι πιο πονηρεμένος.Δυστυχώς πολλοί Γερμανοί δεν είναι πονηρεμένοι. Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό στη Γερμανία και πολλοί ζητάνε να είναι αντικείμενο εκπαίδευσης για το δίπλωμα οδήγησης (το να κοιτάς δηλαδή 2 φορές τον καθρέφτη υπολογίζοντας την ταχύτητα που σε προσεγγίζει ο άλλος).
Πάντως το να σε προσπεράσει ο άλλος με 80+ να πω και εγώ πως είναι τρομακτικό έως και επικίνδυνο εάν είναι κάποιος άπειρος οδηγός και από τον τρόμο χάσει τον έλεγχο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να πηγαίνω με 120-140 και να με περάσει άλλος σαν να είμαι σταματημένος. Θα καταλάβω από τον καθρέπτη ότι κάποιος πηγαίνει με 300; Αν μου τύχει, θα σου πω.Αν μου πεις σε ποιούς δρόμους κυκλοφορείς, θα προσπαθήσω να σου τύχει σύντομα...
Τέλος, δεν θεωρώ τους ξένους καλύτερους οδηγούς, τουλάχιστον τη μεγάλη πλειοψηφία τους. Απλώς έχουν μάθει σε μια συμπεριφορά που εμείς, λόγω συνθηκών, δεν την ξέρουμε.
Είμαι της άποψης, πως θα πρέπει να λειτουργεί γενικώς το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης. Δεν χρειάζεται να σου τύχει κάτι για να μάθεις να προσέχεις. Αν οδηγούμε γενικά (κι αόριστα) με το σκεπτικό πως 'δεν πρέπει να τρακάρουμε' ( = 0 υλικές ζημιές = 0 σωματικές βλάβες), πιστεύω πως καλύπτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των απρόβλεπτων συνθηκών και καταστάσεων.
-
..γι'αυτο νασο, οταν θα με βλεπεις, keep right!!
-
Το θέμα είναι ακαδημαικό. Πόσοι οδηγούν αυτοκίνητο με κόφτη?
Ενα μικρό ποσοστό.
Πόσοι απο αυτούς έχουν τα guts/τρέλλα να οδηγήσουν σε ταχύτητες 250+?
Ενα ποσοστό ενός μικρού ποσοστού.
Πόσοι απο τους τρελλούς αυτούς, θα βρουν πολλές ευκαιρίες να το κάνουν?
Λίγοι και σπάνια.
*Προσωπικά, είμαι εναντίον. Έχοντας οδηγήσει συχνά στην 'ζώνη του λυκόφωτος' - 220/240χαω - πιστεύω οτι δεν χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω εδώ. *
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..γι'αυτο νασο, οταν θα με βλεπεις, keep right!!Ακόμα και το κοντέρ να έχει διπλώσει, πάντα δεξιά κάθομαι αν δεν κάνω προσπέραση.
Αν δω εσένα από πίσω βέβαια, μπορεί να κάνω δεξιά αμέσως γιατί θα νομίζω πως είναι υπουργικό το καράβι σου και θα ακολουθεί και συνοδεία.
-
εχω αναλαβει προσφατα το υπουργειο χαμηλων πτησεων
-
Πρόσεχε μόνο μην μπεις στο δικό μου FIR, έτσι?
-
ταυρε'μ, εσενα απο την υπογραφη σου για στροφακια σε κοβω
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ταυρε'μ, εσενα απο την υπογραφη σου για στροφακια σε κοβωΚαι άλλος με το κληρονομικό χάρισμα
-
cita απο την υπογραφη και μονο τετοιο συμπερασμα εβγαλα..
αλλα αν μου δωσεις 500ε, θα σε πω το ριζικο σου -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ταυρε'μ, εσενα απο την υπογραφη σου για στροφακια σε κοβω
Και άλλος με το κληρονομικό χάρισμα
Για πες και άλλα χαρακτηριστικά των ταύρων...
Γερμανικές αυτοκ/νίες: κατάργηση του κόφτη των 250km/h