Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΠΡΟΣ ΣΟΑΑ .....
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΠΡΟΣ ΣΟΑΑ .....
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Ελληνικοί Αγώνες
    16
    48
    82
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      a-tec last edited by

Ο χρήστης aaa έγραψε:
      Τον Μανωλιό τον πήρανε σε ένα καράβι μούτσο
      Και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του έγλυφε αυτό που μπερδεύετε με τη βούρτσα στην παρούσα συζήτηση.

Πόσο πιό απλά να το πούμε...
      ΑΛΛΟ τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ΑΛΛΟ η ακριβή βιντεοκασέτα.
      και:
      ΑΛΛΟ τα τηλεοπτικα δικαιώματα της FIA και του Σουμάχερ, και ΑΛΛΟ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του έλληνα αγωνιζόμενου.

Γιά όσους αδυνατούν να συλλάβουν τα προφανή, ίσως φταίει η κατάχρηση των αντισυλληπτικών (*).

() βλ. και ΘΟΥ-ΒΟΥ ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ 000:
      'Μολύβι.
      Σουγιάς για να το ξύνεις.
      Μολυβόνερο άμα σου μαυρίσουνε το μάτι.
      Αντισυλληπτικά για να μην συλληφθείς.'*

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!
      ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ!
      ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΑ!

Υ.Γ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ'. ΚΑΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ( ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ) ΑΠΟ ΤΟ Κο ΚΩΣΤΟΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΘΥΜΙΑΚΗ ΚΑΣΣΕΤΑ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. Ο 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ' Κος ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • A
        aaa last edited by

Άσχετο:
        Παντρεύεται ένας φίλος μου το σαββατοκύριακο, πόσα λέτε να ζητήσει από τον βιντεοσκόπο για να του επιτρέψει να τραβήξει το μυστήριο και μετά να μοντάρει την κασέτα; Ο γάμος είναι εκτός Αθηνών και ο βιντεατζής μάλλον θα κουβαλήσει δύο κάμερες, μήπως πρέπει ο γαμπρός να ζητήσει περισσότερα;

• C
          castor last edited by

Ο χρήστης aaa έγραψε:
          Άσχετο:
          Παντρεύεται ένας φίλος μου το σαββατοκύριακο, πόσα λέτε να ζητήσει από τον βιντεοσκόπο για να του επιτρέψει να τραβήξει το μυστήριο και μετά να μοντάρει την κασέτα; Ο γάμος είναι εκτός Αθηνών και ο βιντεατζής μάλλον θα κουβαλήσει δύο κάμερες, μήπως πρέπει ο γαμπρός να ζητήσει περισσότερα;

Αυτό είναι 'ανάθεση έργου κατ'αποκοπή'

Το θέμα των 'πνευματικών δικαιωμάτων εικόνας' σε αυτή την περίπτωση είναι ήδη λυμένο , το μόνο που μένει είναι αν θα το δείξει ο Ευαγγελάτος (εκτός και αν ο γαμπρός είναι ο Ευαγγελάτος) σαν πρώτη είδηση οπότε θα τεθεί το αν θα υπάρξει θέμα είσπραξης 'τηλεοπτικών δικαιωμάτων' και ποιός θα εισπράξει το τίμημα. Σίγουρα πάντως όχι ο εργολήπτης βιντεάς!

Τώρα , αν ο φίλος σου είναι πολύ γνωστός και διάφοροι παπαράτσι προσπαθήσουν να πάρουν αποκλειστικά πλάνα , ο γαμπρός έχει το νόμιμο δικαίωμα να τους το απαγορεύσει , όπως επίσης μπορεί να καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα κατα όποιου θελήσει να δημοσιεύσει ή να αναμεταδώσει αυτά!

Τώρα ας αφήσουμε τον γάμο και ας πάμε στα πουρνάρια!

Ας υποθέσουμε ότι η παρέα των Α0 ή του Μίκρα Κάπ ή του Πεζώ κάπ (καθ'ότι πιο οργανωμένοι) πηγαίνει σε κάποιον βιντεοσκόπο και του 'αναθέτει έργο' να φτειάξει για όλους τους αγώνες που συμμετέχουν μία κασσέτα με πλάνα αποκλειστικά με τα αυτοκίνητά τους. Υποθέτουμε επίσης ότι συμφωνούν στην τιμή .

Ερώτηματα

Μπορεί ο βιντεοσκόπος να κάνει αντίγραφο(α) της κασσέτας?

Μπορεί ο βιντεοσκόπος να πωλήσει την κασσέτα σε μένα?

Μπορεί χωρίς την σύμφωνη γνώμη των πελατών του να την δώσει σε τηλεοπτικό κανάλι?

Μπορούν να κάνουν αντίγραφα οι εμπλεκόμενοι και να τα πουλήσουν , χαρίσουν , δώσουν σε τηλεοπτικό κανάλι ή σε οποιονδήποτε?

Μπορεί να επέμβει η ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ , ο Σ.Φωτεινέλλης ή οποιοσδήποτε άλλος και να κάνει ασφαλιστικά γιατί 'έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα'?

Τις απαντήσεις τις συζητάμε αν και είναι προφανείς ! Το συμπέρασμα που θα καταλήξουμε είναι ότι εφ'όσον υπάρχει νόμιμα 'συμβόλαιο ανάθεσης' δεν τίθεται θέμα , όταν δεν υπάρχει , το θολό τοπίο το εκμεταλεύονται άλλοι.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • N
            nass last edited by

Tο ράλι Ακρόπολις είναι αγώνας του WRC και, ως τέτοιος, τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχει η ISC. Οποιος θέλει να δει τον εαυτό του στο ράλι Ακρόπολις, πρέπει να απευθυνθεί στην ISC... Δηλαδή ο Βωβός που τον είδαμε στα πλάνα της ISC θα πρέπει να πάει να ζητήσει χρήματα

Γενικά, χωρίς να έχω εντρυφήσει στους σχετικούς νόμους, έχω την εντύπωση πως η διοργανώτρια αρχή του 'πρωταθλήματος' (FIA για το WRC, ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ για τα Ελληνικά πρωταθλήματα) έχει και το δικαίωμα εκχώρησης τηλεοπτικών κλπ. δικαιωμάτων στα ΜΜΕ. Αυτό ισχύει σίγουρα για όσους 'δηλώνουν συμμετοχή' στο 'πρωτάθλημα' (όπως τα εργοστάσια στο WRC). Αλλά και χωρίς δήλωση συμμετοχής σε όλο το θεσμό, νομίζω πως οποιοσδήποτε συμμετέχων αυτονόητα εκχωρεί το δικαίωμα να βιντεοσκοπείται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ενα αντίστοιχο παράδειγμα από τον αγωνιστικό χώρο που, IMHO καλύτερα προσεγγίζει την κατάσταση στους αγώνες αυτοκινήτου είναι η ιστιοπλοία. Ιδού λοιπόν τι λέει η προκήρυξη του 42ου ράλι Αιγαίου:

*16. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες στο 42ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 2005 αποδέχονται αυτόματα ότι η Διοργανώτρια Αρχή και ο Χορηγός (οι) του 42ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου διατηρούν το δικαίωμα επ’ αόριστον, να φτιάχνουν, χρησιμοποιούν και προβάλουν κατά την κρίση τους, κινηματογραφικές εικόνες και ζωντανές αναμεταδόσεις σε φιλμ ή βίντεο και οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους κατά την διάρκεια και μετά τους αγώνες χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.
            Τα ονόματα των συμμετεχόντων και βιογραφικό υλικό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ή αναπαραχθούν με οιονδήποτε γνωστό τρόπο.*

• A
              a-tec last edited by

ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ?

ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΡΑ aaa ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ?

nass... ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΗ Ή ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΛΠΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Ή ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΩ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ( ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ!

• M
                miz last edited by

A-tec οι 'ιδιωτες' που λες πληρωνουν δικαιωματα για να παρουν πλανα απο τον αγωνα και να τα κανουν dvd..Αν επερνε ο καθενας,θα ειχες 40 επιλογες για dvd και τονους φωτο για να διαλεξεις ανα αγωνα αφου οπως θα ξερεις τα χρηματα που μαζευοντε ανα αγωνα δεν ειναι και λιγα..Ομως τα δικαιωματα της εικονας που λες θα μπορουσες να τα απαιτησεις εαν το dvd ειχε τιτλο και περιεχομενο γυρω απο'σενα..Η καλυψη που γινεται αφορα τον αγωνα σαν διοργανωση (και λειτουργει σαν promotion για'σενα υποτιθεται..Γραφω υποτιθεται γιατι οι πωλησεις γινονται σχεδον αποκλιστηκα σε αγωνιζομενους αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον..)
                Λογικα οπως σε καθε διοργανωση,υπαρχει κανονισμος που αναφερει οτι τα δικαιωματα τα εχει αποκλιστηκα η διοργανωτρια λεσχη ή αν ειναι πιο γενικος θα τα εχει η ΕΘΕΑ..Δεν εχεις παρα να ερθεις σε επικοινωνια με καποια λεσχη και να σου λυθει η απορια.. ..Οπως και να εχει παντος,εχω την εντυπωση οτι εχεις το δικαιωμα να απαιτησεις να μην εμφανιζεσαι στο dvd αλλα μονο αυτο (και δεν νομιζω να ηθελες)..
                Για τις ιδιωτικες ληψεις που αναφερεις,φυσικα και ειναι παρανομο και εαν γινει αναφορα,τον κυνηγαει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (λεσχη,ΕΘΕΑ η ο οποιοσδηποτε)..

• A
                  aaa last edited by

Παντρεύεστε 10 ζευγάρια μαζί την ίδια μέρα στην ίδια εκκλησία.

Ο Κωστούρος σας βιντεοσκοπεί όλους μαζί και μοντάρει μιά ωραία κασέτα με πλάνα από όλους.

Αντί να χρεώσει 1200 Ευρώ σε έναν (για τον χρόνο του, το ταξίδι, τις αμοιβές του προσωπικού του, την απόσβεση των μηχανημάτων, αλλά και την τέχνη του) χρεώνει 100 Ευρώ σε καθέναν από εσάς τους 10.

Όμως τελικά καταφέρνει να πουλήσει μόνο 6 κασέτες, γιατί οι υπόλοιποι 4 θα την πάρουν από τους άλλους και θα την αντιγράψουν τζάμπα.

Εννοείται ότι κανένας τρίτος δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει την κασέτα του γάμου, αφού φυσικά ούτε τον αφορά το θέμα, ούτε εντυπωσιάζεται από το θέαμα.

Αυτό είναι. Πιό απλά δεν γίνεται.

Όσο για τα 'δικαιώματα' της εμπορικής εκμετάλλευσης της εικόνας, **φυσικά **και ανήκουν στα 10 ζευγάρια που παντρεύτηκαν και όχι στον Χριστόδουλο, στην ΕΛΠΑ ή σε οποιονδήποτε άλλο, μόνο που αυτό είναι κάτι εντελώς άνευ χειροπιαστού αντικρύσματος. Όταν σε 100 χρόνια από σήμερα οι ελληνικοί αγώνες θα γίνουν θέαμα που κάποιος τρίτος θα πληρώνει για να βλέπει, τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε, όποιος έχει κάτι να σχολιάσει, παρακαλώ να συμπεριλάβει τις λέξεις ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ΖΗΤΗΣΗ στην απάντησή του.

Επίσης, για τους συνάδελφους συνδικαλιστές υπενθυμίζω ότι δεν πρέπει να συζητάμε τα προφανή και αυταπόδεικτα, γιατί τότε παρασυρόμαστε σε μιά συζήτηση-παγίδα όμοια με αυτή της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • N
                    nass last edited by

Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
                    nass... ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΗ Ή ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΕΛΠΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Ή ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ!

Ισα-ίσα που το βρίσκω τελείως σχετικό. Καταρχήν λέει πως εσύ ως συμμετέχων (στο ράλι Αιγαίου ή στο ράλι Κένταυρος) δεν δικαιούσαι ούτε ένα ευρώ από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (εμπορική πχ., βλ. να φτιάχνουν, χρησιμοποιούν και προβάλουν κατά την κρίση του) εκμετάλλευση της εικόνας που περιλαμβάνει την προσπάθειά σου. Αυτό δεν είναι που υποστήριζες παραπάνω ?

Μετά λέει πως τα δικαιώματα αυτά τα κάνουν ό,τι θέλουν, πχ. τα παραχωρούν σε τρίτους. Δηλ. τα δίνουν σε μένα (Κωστούρος) και βγάζω ό,τι θέλω. Εσένα πάντως, αυτό λέει, δεν σου πέφτει λόγος.

Και απ΄ όσο ξέρω αυτό ισχύει σε όλα τα αθλήματα όπου τίθεται παρόμοιο θέμα.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΩ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ( ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ? ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

Οχι οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα παραπάνω δεν τους πέφτει λόγος. Η οργάνωση ναι.

Παραβλέπεις επίσης το γεγονός πως η βιντεοσκόπηση είναι και προς το δικό σου συμφέρον, επειδή προβάλλει το χορηγό σου.

• O
                      oikonomoy_racing last edited by

Φέτος έγινε μια πολυ πολύ ΜΙΚΡΗ, τι μικρή,Μικρότατη θα έλεγα αυξηση στα παραβολα συμετοχής που σε καποιες κλάσεις σχεδόν ακούμπησαν το 50%.Διαφορές που είδαμε μιας και αυτη ήταν για το καλό μας?τεράστιες καποιοι φροντίσανε να ελαφρώσουνε τις τσέπες των πολλών για το καλό των λίγων.Αυτοί που υποτείθεντε το κάνανε για να βελτιώσουνε τις συνθήκες δεν θα μπορούσανε να έρθουνε σε μια συμφωνία με τους 2 κοινούς γνώστούς που τραβάνε πλάνα και μέσα στην μαμημένη πανάκριβη συμμετοχή να δίνανε σε όλους τους αρωστους που τους στηρίζουνε να βλέπουνε τα κατορθωματά τους?αν γινότανε κάτι τετοιο με συνεργασία και περισσότερα πλάνα θα βλέπαμε και θα πιανανε και λιγακι τόπο τα μαμημενα χρήματα που δίνουμε για κάθε συμμετοχή,και επύσης ούτε οι ίδιοι οι καμεραμαν θα είχανε το αγχος αν θα πάρω εγω,και ο κάθε εγώ την κασέτα,αντιθέτος θα είχανε προκαθαρισμένη τιμή αναλόγος συμετοχών αν φυσικά γινόταν μέσα στην φθηνότατη αυτή συμετοχή μας χορηγούσανε και το ανάλογο προιόν.Αλλά ποιος νοιάζετε για εμάς?Καννένας.Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα τα παρουνε απο εμάς,και τον καμεραμάν,και εγώ δεν ξέρω ακόμα απο πού αλλού.Όσο για τα τηλεοτικά δικαιώματα που αναφέρατε εδώ μέσα αυτά μόνο στα χαρτιά υπάρχουν γιατί και απο κεί θέλουνε να πάρουνε αντί απο μόνοι τους να επειδειώκανε την προβολή των αγώνων.Να δώ πότε θα παει αυτό το αθλημα μπροστά.Σκεφτείτε να πέσει και πείνα τι έχει να γίνει!!!

• G
                        georgetabs last edited by

Να μια καλή ιδέα για τις λέσχες!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • E
                          el-em last edited by

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,Η ΖΕΣΤΗ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ?
                          ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ (36 ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΙΚΑ) ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ.
                          ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΞΑΤΕ (ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ) ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΕΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ? ΗΜΑΡΤΟΝ !!
                          ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
                          ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΨΗΦΟΥΝ ΚΡΥΟ-ΒΡΟΧΗ-ΖΕΣΤΗ-ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.
                          ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΞΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ !!!

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• G

el-em, δύο πράγματα δεν έπιασες...
                            Πρώτον και λιγότερο σημαντικό, εγώ που λαμβάνω μέρος στην κουβέντα δεν έχω τρέξει κανένα Ακρόπολις 'ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ'.
                            Για την ακρίβεια (των χρημάτων την ακρίβεια βασικά...) δεν έχω τρέξει ποτέ Ακρόπολις, ούτε και με βλέπω υποψήφιο.

Για να μην το κουράζουμε και πολύ, γενικώτερα χώμα με μπάκετ δεν έχω πατήσει ποτέ.

Στο δεύτερο το σημαντικό τώρα!

Για ξαναδιάβασε την πρόταση του oikonomoy_racing, γιατί μου φαίνεται την έχασες τελείως... Πού είπε πως δεν θέλει να πληρώσει την κασέτα;; Ήδη την πληρώνει!! Αυτό που λέει είναι πως το παράβολο εκτοξεύτηκε χωρίς να δει αυτός τις έξτρα παροχές που ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ!!! Και ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ λέει πως ε, αφού το αυξήσατε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ!!) την κασέτα μου, να την πάρω σαν μια απλή και άμεσα εφαρμόσιμη (τόσο άμεσα όσο η αύξηση του παραβόλου!!) έξτρα παροχή!!!

Ο βιντεολήπτης ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, αλλά θα πληρωθεί ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των συμμετοχών!!! Δηλαδή αν από τους 70 πχ συμμετέχοντες την αγοράζουν και πληρώνουν σήμερα οι 50 (πολλούς λέω μάλλον και θα εξηγήσω γιατί), με τον τρόπο αυτόν θα εισπράττουν ΚΑΙ από τους 70!!! Και με τα έξτρα χρήματα μπορούνε να προσπαθήσουν γιαακόμα περισσότερα πλάνα, ακόμα καλύτερη δουλεια!!

Δηλαδή ΚΑΙ ο αγωνιζόμενος κερδίζει, ΚΑΙ ο βιντεολήπτης κερδίζει, και η λέσχη χάνει μια κασέτα ανά συμμετοχή!!!

Τώρα αυτό που είπα για τις 50 κασέτες:
                            Στο Πεζώ καπ τρέχαμε (όταν συμμετείχα) κάπου 25-30 αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα ανά μέσο όρο. Όταν αγόραζε ο Δημήτρης την κασέτα του αγώνα μας έκαιγε να δούμε συγκριτικά με τους άλλους της κατηγορίας μας πως τα πάμε, πού κουμπώνει ποια ταχύτητα ο καθένας κλπ. Ε, ανάθεμα και αν από τους 25-30 βλέπαμε καμιά δεκαριά ΚΑΙ ΑΝ!!! Δηλαδή μισούς και λιγότερους!!! Άρα οι άλλοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ συστηματικά δεν αγόραζαν την κασέτα (αλλιώς θα τους είχε, τι θα τους έδινε;; )
                            Και εμείς μέναμε μπουκάλα, που δεν είχαμε με ποιον να συγκρίνουμε!!!
                            ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ο βιντεολήπτης δεν περιελάμβανε όποιον δεν αγοράζει, ώστε να μην την πάρει από κάποιον άλλον τσάμπα κοπιαρισμένη, αλλά εγώ τελικά έβλεπα μισούς συμμετέχοντες, μισό αγώνα, μισή χαρά, πλήρωνε όμως ο οδηγός μου ολόκληρη κασέτα!!!

Έτσι ο βιντεολήπτης δεν θα έχει πρόβλημα να τους βάλει όλους, οπότε και οι έξτρα λάρτζ που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν την κασέτα πάλι κερδισμένοι βγαίνουν, αφού θα δούνε τι έκανε και ο ανταγωνισμός τους...

Για ξανασκέψου το.

• E
                              el-em last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
                              el-em, δύο πράγματα δεν έπιασες...
                              Πρώτον και λιγότερο σημαντικό, εγώ που λαμβάνω μέρος στην κουβέντα δεν έχω τρέξει κανένα Ακρόπολις 'ΜΕΤΑ ΧΙΛΙΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ'.
                              Για την ακρίβεια (των χρημάτων την ακρίβεια βασικά...) δεν έχω τρέξει ποτέ Ακρόπολις, ούτε και με βλέπω υποψήφιο.

Για να μην το κουράζουμε και πολύ, γενικώτερα χώμα με μπάκετ δεν έχω πατήσει ποτέ.

Στο δεύτερο το σημαντικό τώρα!

Για ξαναδιάβασε την πρόταση του oikonomoy_racing, γιατί μου φαίνεται την έχασες τελείως... Πού είπε πως δεν θέλει να πληρώσει την κασέτα;; Ήδη την πληρώνει!! Αυτό που λέει είναι πως το παράβολο εκτοξεύτηκε χωρίς να δει αυτός τις έξτρα παροχές που ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ!!! Και ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ λέει πως ε, αφού το αυξήσατε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ!!) την κασέτα μου, να την πάρω σαν μια απλή και άμεσα εφαρμόσιμη (τόσο άμεσα όσο η αύξηση του παραβόλου!!) έξτρα παροχή!!!

Ο βιντεολήπτης ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, αλλά θα πληρωθεί ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των συμμετοχών!!! Δηλαδή αν από τους 70 πχ συμμετέχοντες την αγοράζουν και πληρώνουν σήμερα οι 50 (πολλούς λέω μάλλον και θα εξηγήσω γιατί), με τον τρόπο αυτόν θα εισπράττουν ΚΑΙ από τους 70!!! Και με τα έξτρα χρήματα μπορούνε να προσπαθήσουν γιαακόμα περισσότερα πλάνα, ακόμα καλύτερη δουλεια!!

Δηλαδή ΚΑΙ ο αγωνιζόμενος κερδίζει, ΚΑΙ ο βιντεολήπτης κερδίζει, και η λέσχη χάνει μια κασέτα ανά συμμετοχή!!!

Τώρα αυτό που είπα για τις 50 κασέτες:
                              Στο Πεζώ καπ τρέχαμε (όταν συμμετείχα) κάπου 25-30 αυτοκίνητα σε κάθε αγώνα ανά μέσο όρο. Όταν αγόραζε ο Δημήτρης την κασέτα του αγώνα μας έκαιγε να δούμε συγκριτικά με τους άλλους της κατηγορίας μας πως τα πάμε, πού κουμπώνει ποια ταχύτητα ο καθένας κλπ. Ε, ανάθεμα και αν από τους 25-30 βλέπαμε καμιά δεκαριά ΚΑΙ ΑΝ!!! Δηλαδή μισούς και λιγότερους!!! Άρα οι άλλοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ συστηματικά δεν αγόραζαν την κασέτα (αλλιώς θα τους είχε, τι θα τους έδινε;; )
                              Και εμείς μέναμε μπουκάλα, που δεν είχαμε με ποιον να συγκρίνουμε!!!
                              ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ο βιντεολήπτης δεν περιελάμβανε όποιον δεν αγοράζει, ώστε να μην την πάρει από κάποιον άλλον τσάμπα κοπιαρισμένη, αλλά εγώ τελικά έβλεπα μισούς συμμετέχοντες, μισό αγώνα, μισή χαρά, πλήρωνε όμως ο οδηγός μου ολόκληρη κασέτα!!!

Έτσι ο βιντεολήπτης δεν θα έχει πρόβλημα να τους βάλει όλους, οπότε και οι έξτρα λάρτζ που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν την κασέτα πάλι κερδισμένοι βγαίνουν, αφού θα δούνε τι έκανε και ο ανταγωνισμός τους...

Για ξανασκέψου το.

AΓΑΠΗΤΕ Tabs,

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
                              ΑΝΑΛΑΒΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ 100-130 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ 80 ΓΙΑ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
                              ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ... ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΙΧΤΗ ΓΙΑ 'ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ' ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ Η DVD ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ,ΤA ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• G
                                glf last edited by

αυτό με τα μισά πλάνα και γω δεν το κατάλαβα. ακριβώς όπως τα είπε ο Γιώργος... ήθελα να δω τα πατήματα των συναθλητών αλλά....

• S
                                  sp0 last edited by

Οι γνωστοί επαγγελματίες του χώρου πρέπει να καταλάβουν ότι κόβοντας αυτοκίνητα κάνουν κακό σε εμάς που αγοράζουμε και όχι σε αυτούς που δεν αγοράζουν γιατι αυτοί ούτως ή άλλως δε νοιάζονται...

• ?
                                    A Former User last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
                                    Οι γνωστοί επαγγελματίες του χώρου πρέπει να καταλάβουν ότι κόβοντας αυτοκίνητα κάνουν κακό σε εμάς που αγοράζουμε και όχι σε αυτούς που δεν αγοράζουν γιατι αυτοί ούτως ή άλλως δε νοιάζονται...

Σπύρο και πάλι αγοράζεις όμως. Μόνο αν το θέσεις από πριν 'βάλε όλα τα Ν/2 μέσα για να το πάρω' μπορεί να γίνει κάτι. Αλλιώς είσαι ένας πελάτης με παράπονο μεν, αλλά 'σταθερός'.

• A
                                      alman310 last edited by

Δύο μικρές παρατηρήσεις:

Oλος αυτός ο ντόρος μου φαίνεται υπερβολικός, την στιγμή που το κόστος του DVD είναι αμελητέο σε σχέση με το κόστος ενός αγώνα (πολλώ μάλλον για το Ακρόπολις!)

Εκτός από τον επαγγελματία που 'κόβει' από τις κασσέτες του όσους δεν αγοράζουν, πάλι καλά που υπάρχει και άλλος που τους έχει όλους, οπότε μπορείς να συγκρίνεις τα περάσματα που σε ενδιαφέρουν.

• G

Ο χρήστης el-em έγραψε:

AΓΑΠΗΤΕ Tabs,

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Όχι, αυτολεξί δεν το έγραψες. Έγραψες όμως για τη ζέστη που μας χτύπησε κατακούτελα, άρχισες τα αγαπημένα των παλιών 'μαθήματα ιστορίας', και άλλο συμπέρασμα από αυτό που έβγαλα ΔΕΝ βγαίνει, δεδομένου πως δεν το επεξήγησες.

ΑΝΑΛΑΒΕ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ 100-130 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ 80 ΓΙΑ ΤΟ DVD ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Κοίτα, πήραν κάποια έξτρα, όχι επειδή έχει μεγάλο πληθωρισμό η Ελλάδα, αλλά για την βελτίωση του αθλήματος σε κάποιους τομείς.
                                        Και τσέπωσαν το παραδάκι, ενώ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από πέρσι, ενώ υπήρχαν και μερικοί λαμπροί άνδρες που τιμώντας τα σορτσάκια τους έκαναν ΛΙΓΟΤΕΡΑ από πέρσι!!!
                                        Κι εγώ το ξέρω, κι εσύ το ξέρεις και όλοι μας το ξέρουμε.

Κάποιο πόστο, ή κάποια ιδιότητα στους ελληνικούς αγώνες πλέον του (εντελώς παροδικά πλέον) αγωνιζόμενου δεν έχω, οπότε κακώς μου προτείνεις κάτι ατομικά.
                                        Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΘΕΑ θα τους προειδοποιούσα πως αν δεν κάνουν κάτι ΑΜΕΣΑ, η αύξηση του παραβόλου από του χρόνου θα παύσει, και αν δεν κάνουν ΠΡΩΤΑ το κάτι επιπλέον, αύξηση δεν ξαναβλέπουν στον ορίζοντα!!

Όμως δεν είμαι ούτε πρόεδρος, ούτε καν παρατρεχάμενος, οπότε πέρα του να τα γράφω στο φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ειδικά 2.000 χμ μακρυά από την Ελλάδα...

Πολύ ενδιαφέρον το τιμολόγιο που έβαλες!! 80 ευρώ η κασέτα, ε;

Και πάλι, πήραν 130 ανά συμμετοχή, δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή, οπότε αν τα 80 πάνε για κασέτες, και πάλι μένουν 50 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!! Άσε που αν είναι ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ έξυπνοι θα επιτρέψουν ΜΟΝΟ στον ένα εκ των βιντεοληπτών να έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, μιας και έχουν τα δικαιώματα και θα τους αναγκάσουν να κάνουν ο καθένας την δική του προσφορά...
                                        Δηλαδή θα μείνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 50 ευρω καθαρά στο παντελόνι σε σχέση με πέρσι, και εμείς θα ψιλοσκάμε και ένα χαμόγελο...
                                        Φυσικά και ΔΕΝ θα το κάνουν όμως, όπως και δεν θα κάνουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να ζητάν περισσότερα και να δίνουν λιγότερα, ή έστω να ψάχνουν αφορμές για αυτό... Τώρα θα τους μάθουμε;;

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΞΑΝ ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ... ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ !!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ.

Κακό δεν είναι. Δικαίωμα έχουν να ζητάνε. Και αν είναι σωστά τα αιτήματα κάποτε θα βρούν απόκριση, αν είναι λάθος θα συνεχίσει το σημερινό, και αυτοί θα έχουν βγάλει τον πόνο τους. Δεν ζημιώνεται κανείς.

Όσο για το ποιός παράγει το θέαμα, δεν πιστεύω να το αμφισβητείς, αν και από τον τρόπο γραφής σου αυτό συμπεραίνω... Εκτός αν πιστεύεις πως όταν μπαίνετε με όλα και με ανάποδα στην τυφλή με τον Βωβό, το θέαμα το προσφέρει ο οργανωτής του αγώνα, ή ο όποιος φωτογράφος και βιντεολήπτης!!!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΙΧΤΗ ΓΙΑ 'ΕΞΤΡΑ ΛΑΡΤΖ' ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ Η DVD ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ,ΤA ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

Δεν ήταν μπηχτή για σένα, αλλά ενδιαφέρον που απάντησες σε αυτό!! (αυτό πάρε το σαν φιλική μπηχτή!! )

Φυσικά και τα έχεις πληρώσει από την τσέπη σου, δηλαδή θα στα έκανε δώρο ο βιντεολήπτης;
                                        Προσωπικά δεν διαθέτω τα χρήματα να αγοράσω κασέτα (δεν τα διέθετα όταν νόμιζα πως έκανε 50 ευρώ, τώρα που μου λες 80, ούτε που μου περνά από το μυαλό!!!) και έτσι ναι μεν τις έχω δει όλες στο σπίτι του Δημήτρη, αλλά δεν έχω καμία στη συλλογή μου. Δεν πειράζει, έχω τα ιν καρ!!

• G

Ο χρήστης alman310 έγραψε:
                                          Δύο μικρές παρατηρήσεις:

Oλος αυτός ο ντόρος μου φαίνεται υπερβολικός, την στιγμή που το κόστος του DVD είναι αμελητέο σε σχέση με το κόστος ενός αγώνα (πολλώ μάλλον για το Ακρόπολις!)

Εκτός από τον επαγγελματία που 'κόβει' από τις κασσέτες του όσους δεν αγοράζουν, πάλι καλά που υπάρχει και άλλος που τους έχει όλους, οπότε μπορείς να συγκρίνεις τα περάσματα που σε ενδιαφέρουν.

Μια κασέτα για ένα Ακρόπολις ναι, κοστίζει λίγο...

Για πάμε όμως στα άλλα...

Πες πως τρέχεις κύπελλο ασφάλτου. Με θυσίες και οριακά χρήματα...
                                          8 κασέτες ίσον 640 ευρώ με το παραπάνω τιμολόγιο... Αν θες να πάρεις δε και από τους δύο πάμε στα 1280. (διαφορετικά πλάνα θα έχουν άλλωστε...)

Αν βάλεις μέσα και μερικές φωτογραφίες που είναι τουλάχιστο στα 5 ευρώ το τεμάχιο έχεις ξεπεράσει άνετα τα 1300 ευρώ...

Α) Μήπως είναι καλύτερα να πάρεις μια ψηφιακή και να έχεις ΟΛΟ τον αγώνα σου σε ιν καρ;
                                          Β) Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις 1300 θυσίες λιγότερο;
                                          Γ) Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, έστω σπριντ κι ας μήν έχεις κανένα στην συλλογή σου μετά;

Οπότε σε σχέση με έναν αγώνα ίσως και να είναι αμελητέο το κόστος (ΔΕΝ είναι, πχ εγώ θα μείνω σε φιλικό σπίτι 100-200 χμ από τον αγώνα για να γλιτώσω το ξενοδοχείο και είναι φτηνότερο από την κασέτα...), αλλά αν τα βάλεις όλα μαζί, μόνο αμελητέο δεν είναι...

• ?
                                            A Former User last edited by

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Δύο μικρές παρατηρήσεις:

Μια κασέτα για ένα Ακρόπολις ναι, κοστίζει λίγο...

Για πάμε όμως στα άλλα...

Πες πως τρέχεις κύπελλο ασφάλτου. Με θυσίες και οριακά χρήματα...
                                            8 κασέτες ίσον 640 ευρώ με το παραπάνω τιμολόγιο... Αν θες να πάρεις δε και από τους δύο πάμε στα 1280. (διαφορετικά πλάνα θα έχουν άλλωστε...)

Αν βάλεις μέσα και μερικές φωτογραφίες που είναι τουλάχιστο στα 5 ευρώ το τεμάχιο έχεις ξεπεράσει άνετα τα 1300 ευρώ...

Α) Μήπως είναι καλύτερα να πάρεις μια ψηφιακή και να έχεις ΟΛΟ τον αγώνα σου σε ιν καρ;
                                            Β) Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις 1300 θυσίες λιγότερο;
                                            Γ) Μήπως είναι καλύτερα να κάνεις ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, έστω σπριντ κι ας μήν έχεις κανένα στην συλλογή σου μετά;

Οπότε σε σχέση με έναν αγώνα ίσως και να είναι αμελητέο το κόστος (ΔΕΝ είναι, πχ εγώ θα μείνω σε φιλικό σπίτι 100-200 χμ από τον αγώνα για να γλιτώσω το ξενοδοχείο και είναι φτηνότερο από την κασέτα...), αλλά αν τα βάλεις όλα μαζί, μόνο αμελητέο δεν είναι...

Ο παραπάνω συλλογισμός σου θα μπορούσε να υπάρχει και στο θέμα σχετικά με την αύξηση των παραβόλων και το πόσο κόβουν κάποιους αγώνες από το πρόγραμμα κάποιου.
                                            Είχα γράψει τότε ότι αν θες να τρέξεις πραγματικά, θα κάνεις κάποιες παραχωρήσεις και τελικά θα τα καταφέρεις (είχα γράψει χαρακτηριστικά Bridgestone αντί για Pirelli).

Τώρα σχετικά με αυτό το θέμα : άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ο μόνος που ενδιαφέρεται για το βιντεοσκοπημένο πέρασμα του είναι ο ίδιος ο αγωνιζόμενος. Να του το κάνουν δώρο ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ