-
@ Krusenstern
Προσωπικά μου αρέσει αρκετά το Yaris, το θεωρώ το καλύτερο μικρό. Το νέο που έρχεται είναι ακόμα καλύτερο.@ cavalino
Νοου πρόμπλεμ. -
Κατα καιρους ολες οι εταιριες εχουν βγαλει ασχημα αυτοκινητα...αλλα οι περισσοτεροι καταλαβαινουν την γκαφα τους και διορθώνονται.
Η εταιρεια που εκανε πολλααααα... χρονια να διορθωσει τους κουβαδες, αισθητικα, που εβγαζε ειναι μια και μοναδικη .....η VOLVO.
Ποιο κακασχημα αυτοκινητα απο αυτα δεν εχω ματαξαναδεί, το απολυτο τετραγωνο, δεν τους ξεφευγε καμια γωνια, αν τα ακουμπαγες γδερνοσουν.......κ.α....
ΥΣ. Οι τελευταιες σειρες εχουν διορθωθει αρκετα.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Nα συμπληρώσω εάν δεν έχει ειπωθεί και το πρώτο Seat Toledo 1,6L με 75 ολόκληρα άλογα εάν θυμάμαι καλά...
Σιγά μην είχε 75...
72 λέγανε-μάλλον για τελική μιλούσαν!
Αμ το 101 ήταν καλύτερο;Γκάζια (λέμε τώρα) αλλά άντε να φρενάρεις...Το 101 είχε ΟΝΤΩΣ καλά γκάζια για αυτοκίνητο αυτού του κυβισμού και μεγέθους.
Στο λέω με πάσα σιγουριά!!! (το είχα το αμάξι και ξέρω...)Τα φρένα τώρα από μεγάλες ταχύτητες ήταν καλά, αν και όχι σπουδαία.
Σε μικρές ταχύτητες και ειδικά με το ABS που είχαμε εμείς (ΤΡΑΓΙΚΑ υπερευαίσθητο στην ελληνική γλίστρα) ήταν όντως απαράδεκτα τα φρένα. Χωρίς ABS κάτι διορθωνόταν, αλλά πάλι κακά φρένα είχε λίγα χμ... -
Πάντως το Sport που είχαμε στην οικογένεια με πιο σφικτές αναρτήσεις και αεριζόμενους δίσκους μπρος-απλούς πίσω δεν ήταν και άσχημο στο φρενάρισμα.
-
Κατι VW PASSAT 1ης γενιας με τα 75? αναιμικα αλογα και το κακασχημο σχημα,LANCIA PRISMA,FIAT TEMPRA,FIAT TIPO και το 2 ης γενιας ford scorpio εκεινο με τα φωτα τα αληθωρα μπροστα....
-
Εγώ θα έστελνα στην πυρά όλα τα επαγγελματικά ή «επαγγελματικά» και αγροτικά πολλών δεκαετιών σε κατάσταση έτοιμα να διαλυθούν που κυκλοφορούν πολύ φορτωμένα και άντε να στρίψουν και άντε να φρενάρουν και άντε να αποφύγεις όσα προεξέχουν από καρότσες και σχάρες!!!!
Μα να πάρω καινούργιο αμάξι για να το φορτώνω αμμοχάλικο και μαδέρια;
Ναι ρε φίλε να πάρεις γιατί το ερείπιο σου είναι κινητή καρμανιόλα.
-
Eγώ ρίχνω στη πυρά όλα τα Γαλλικά αυτοκίνητά...Κλειώ,Θάλεια κλπ.
Τί είναι ρε παιδιά αυτά...? αυτοκίνητα ή γκόμενες???
Βe cool,be JAZZ(άκι)!!! -
Έγω θα 'ριχνα στη φωτιά το Jazz του Stavroubiologou μαζί με το Stavrobiologo, να τσιτσιρίζει από το κάθισμα του οδηγού.
Αστειεύομαι φυσικά Σταύρο, έτσι;!!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έγω θα 'ριχνα στη φωτιά το Jazz του Stavroubiologou μαζί με το Stavrobiologo, να τσιτσιρίζει από το κάθισμα του οδηγού.Αστειεύομαι φυσικά Σταύρο, έτσι;!!
Καλά Pai Mei κι εγώ τότε θα κόψω το μούσι του γερο-Σαολιν σου...
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Έγω θα 'ριχνα στη φωτιά το Jazz του Stavroubiologou μαζί με το Stavrobiologo, να τσιτσιρίζει από το κάθισμα του οδηγού.
Πρόσεχε μόνο γιατί μετά ο γέρος μπορεί να σου κόψει τίποτα άλλο!
Μία απρόσεχτη μαθήτριά του τον αποκάλεσε ηλίθιο γερο-βλαμμένο και της ξερίζωσε το μάτι!
-
Μία απρόσεχτη μαθήτριά του τον αποκάλεσε ηλίθιο γερο-βλαμμένο και της ξερίζωσε το μάτι!
Και μια άλλη μαθήτρια,σκότωσε την πρώτη μαθήτρια επειδή η εν λόγω μονόφθαλμη μαθήτρια σκότωσε τον 'γέρο' (και για άλλους λόγους).Γενικά ,ου μπλέξεις με τον παππού!
Τα λέω καλά κύριε,ή να το ξαναδώ και να έρθω με τον κηδεμόνα μου;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μια άλλη μαθήτρια,σκότωσε την πρώτη μαθήτρια επειδή η εν λόγω μονόφθαλμη μαθήτρια σκότωσε τον 'γέρο' (και για άλλους λόγους).Γενικά ,ου μπλέξεις με τον παππού!
Πολύ καλά τα λες μαθητά μου!
Μία μικρή διόρθωση μόνο:Δεν τη σκότωσε, παρά μόνο της έβγαλε και το δεύτερο μάτι η μία μαθήτρια της άλλης.
-
Στην φωτια όλα τα αυτοκίνητα που κινουνται στο επαρχιακο ορεινο δύκτιο της Ελλάδας και μου χλάνε το παιχνίδι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην φωτια όλα τα αυτοκίνητα που κινουνται στο επαρχιακο ορεινο δύκτιο της Ελλάδας και μου χλάνε το παιχνίδικάποιος να χαρίσει ένα βουνό στον άνθρωπο ρε παιδιά, υποφέρει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στην φωτια όλα τα αυτοκίνητα που κινουνται στο επαρχιακο ορεινο δύκτιο της Ελλάδας και μου χλάνε το παιχνίδι
κάποιος να χαρίσει ένα βουνό στον άνθρωπο ρε παιδιά, υποφέρει!
Tο ΒΟΥΝΟ PIKES PEAK!!!!
-
Πολύ καλά τα λες μαθητά μου!
Μία μικρή διόρθωση μόνο:Δεν τη σκότωσε, παρά μόνο της έβγαλε και το δεύτερο μάτι η μία μαθήτρια της άλλης.
Σωστά!Τώρα θυμήθηκα!Της έβγαλε το δεύτερο μάτι και τέλειωσε τη δουλειά ένα συμπαθές μέλος του ζωικού βασιλείου....
-
Austin Metro
Lada Aquarious ή όπως $κ@τ@ γράφεται
VW Beetle το καινούργιο (και το cabrio βεβαίως-βεβαίως)
Smart Crossblade
Renault Vel Satis
Suzuki Swift cabrio
A-Klass, ειδικά την προηγούμενη
Toyota Paseo
Mazda 121
Suzuki X90κ άλλα που βαριέμαι να σκεφτώ...
-
Εκεινο το σκοντα με τη μηχανη πισω.Και το καθισμα του οδηγου που ειχε κλιση σε σχεση με το διαμηκη αξονα...........Μια φορα στην εξεδρα της παναγοπουλας μετα απο το ψαθοπυργο πανω σε ενα στροφιλικι που εκανα αφησα το γκαζι για να διπλωσει και γυριζε σβουρα για ενα τεταρτο
Αυτοκίνητα στην πυρά...