-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Στου κουφού την πόρτα.....
Παρε την πόρτα και φύγε
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
σε ποιον απευθύνεσαι φίλτατε????
κ ποιο ειναι το σπιτι του κρεμασμένου??
Η πρωτη μαζικη εγγραφη μελων για υποστιριξη σε μια ψηφοφορια εγινε σε θεμα '3αρα Vs 159' και το ποιο ειναι το πιο ομορφο (νομιζω).Να πω και υπερ ποιανου μοντελου;
Για αυτο μου φανηκε αστειο να μιλαμε για αλλαγη αποτελεσματων. -
Νηπιαγωγείο...
-
Νηπιαγωγείο...
...η παράγκα.
-
Πάντως μου φαίνεται πολυ παράξενο σε ένα πρωινό ένα αμάξι της κατηγορίας (GT στην περίπτωση μας) να παίρνει 20 ψήφους έτσι με το καλημέρα. οι αλφίστι είναι τόσο μα τοσο πορωμένοι που τους έχω ικανούς να κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν το αντίθετο..Κρίμα!!!
Εμφανιση:
*1.MR2
2.RX8
3.GT
4.GtiOδηγική απόλαυση:
*1.RX8
2.GTi
3.MR2
4.GT
*
Value for money1.RX8
2.GTI
3.MR2
4.GTΕπιδόσεις ανάλογα με τα κυβικά:
*1.RX8
2.MR2
3.Gti
4.GT
*Πιθανά Λιγότερα Προβληματα:
1.MR2
2.GTi
3.Gt
4.RX8 -
Πάντως μου φαίνεται πολυ παράξενο σε ένα πρωινό ένα αμάξι της κατηγορίας (GT στην περίπτωση μας) να παίρνει 20 ψήφους έτσι με το καλημέρα. οι αλφίστι είναι τόσο μα τοσο πορωμένοι που τους έχω ικανούς να κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν το αντίθετο..Κρίμα!!!
Ναι ρε theos, δεν έχουμε τί να κάνουμε και φτιάχνουμε λογαριασμούς για να βγάλουμε τη GT πρώτη. Τί άλλο θα κάνουμε; Είπαμε, είμαστε πορωμένοι αλλά όχι και έτσι...
-
Πάντως μου φαίνεται πολυ παράξενο σε ένα πρωινό ένα αμάξι της κατηγορίας (GT στην περίπτωση μας) να παίρνει 20 ψήφους έτσι με το καλημέρα. οι αλφίστι είναι τόσο μα τοσο πορωμένοι που τους έχω ικανούς να κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν το αντίθετο..Κρίμα!!!Κάποιοι είναι ζορίκλες ή μου φαίνεται?
-
Ρε theos μην ξενερώνεις ρε αγορίνα μου
Αν παρακολουθούσες την ψηψοφορία απο χθές...θα παρατηρούσες ότι χθές το βράδυ η διαφορά ήταν στους 3 ψήφους...
ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑ - ΑΛΦΑΑΑΑ
-
Εμφανιση:
*1.MR2 2.RX8
3.GT
4.GtiΣε εμφάνιση πρώτο ?
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Εμφανιση:
*1.MR2 >2.RX8
3.GT
4.GtiΣε εμφάνιση πρώτο ?
ναι γιατι ειναι καμπριο, το ροχι το βλεπω καθε μερα έξω κ όταν μπήκα στο Toyota μου άρεσε παρα πολυ.παρα πολυ.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Σε εμφάνιση πρώτο ?ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Δεν υπάρχει πιο υποκειμενικό κριτήριο από την εμφάνιση..
-
Πάντως μου φαίνεται πολυ παράξενο σε ένα πρωινό ένα αμάξι της κατηγορίας (GT στην περίπτωση μας) να παίρνει 20 ψήφους έτσι με το καλημέρα. οι αλφίστι είναι τόσο μα τοσο πορωμένοι που τους έχω ικανούς να κάνουν οτιδήποτε για να αποδείξουν το αντίθετο..Κρίμα!!!Κι εγώ GT ψήφισα . Μπορεί να είναι καλύτερα τα άλλα στον άνα ή τον άλλο τομέα, όμως μια κόκκινη που είδα πολύ μου άρεσε. Το MR2 είναι για ειδικές αποστολές, το GTI είναι καλό, αλλά δεν παύει να είναι καλοστημένο δυνατό μικρομεσαίο, το RX8 άρχισε να παραγίνεται κοινό στους δρόμους.
Σε παλιότερη ψηφοφορία είχα προτιμήσει το GTΙ αντί της GT ως πληρέστερο αυτοκίνητο, όμως αν ήθελα σπορ τρίθυρο (όχι όμως διθέσιο) θα προτιμούσα τη GT. -
Εμφανιση:
*1.MR2 >2.RX8
3.GT
4.GtiΣε εμφάνιση πρώτο ?
ΝΑΙ γιατι ειναι καμπριο, το ροχι8 το βλεπω καθε μερα έξω κ όταν μπήκα στο Toyota μου άρεσε παρα πολυ.παρα πολυ.
Παρεπιπτόντως έχω γκολφ5 1.6 για να μην λέτε οτι ειμαι πορωμένος με το αμάξι μου.ξέρω τι οδηγώ κ ξέρω πως ειναι το Gti.Πρεπει να ειμαστε σωστοι
κ να παραδεχόμαστε μερικα πράγματα. -
Εκεί επάνου στη Λάρσα ήθελα να ήξερα τι πίνετε!!
Δώστε και σε μας!!!
Υ.Γ.
Εγώ που έχω και Alfa Romeo και SAAB και είμαι και Παναθηναϊκός τι είμαι;;
Διχασμένη προσωπικότητα;Να ΄στε όλοι καλά μου φτιάξατε την διάθεση!!
Πάντα τέτοια!! -
Εγώ που έχω και Alfa Romeo και SAAB και είμαι και Παναθηναϊκός τι είμαι;;
Ιδιάζουσα περίπτωση sado.....θα το σκεφτούμε και θα σου πούμε
-
Λέω να το κλειδώσουμε ! Μόνο ο theos έμεινε να γκρινιάζει για το αποτέλεσμα
-
γραψτε την δικια σας λίστα...κ αφηστε τα σχόλια!!
-
Λέω να το κλειδώσουμε ! Μόνο ο theos έμεινε να γκρινιάζει για το αποτέλεσμα
μπα, εγώ λέω να τ' αφήσουμε λίγο ακόμα. μην τον κόψουμε τώρα που βρίσκεται σε παραλήρημα
-
γραψτε την δικια σας λίστα...κ αφηστε τα σχόλια!!Έχουμε γράψει κατεβατά ο καθένας για την άποψή του και θυμήθηκες να μας ζητήσεις πίνακα στην 27 σελίδα?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Λέω να το κλειδώσουμε ! Μόνο ο theos έμεινε να γκρινιάζει για το αποτέλεσμαΌχι ακόμα,περίμενε λίγο
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo