-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για πειτε,τι να του απαντησω?Σκεφτομαι...οταν δωσετε πισω τα εδαφη στους παλαιστηνιους ισως ερθω....καμια αλλη ιδεα?Πολύ καλή η ιδέα σου! Μόνο που θα πρέπει να ξεγράψεις κάθε επαφή μαζί τους!
-
Βλέποντας τις δημοπρασίες της ΝΕΤ χωρίς πλάκα το λέω, αλλά το να κοιτάς το αυτοκίνητο σου στα τζάμια για να δεις πως φαίνεται ή ακόμα και να το φιλάς όπως ειπώθηκε μάλλον είναι λιγότερο τρέλα από να δίνεις 1000άδες ευρώ για ένα μπλουζάκι ή ένα κομπολόι...
Άρα μάλλον η σχέση του ανθρώπου με τα αντικείμενα είναι ιδιαίτερη και… παράξενη...
Ας μην κρίνουμε λοιπόν τίποτα το παράξενο για εμάς γιατί ίσως εμείς κάνουμε κάτι 100 φορές πιο τρελό!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Για πειτε,τι να του απαντησω?Σκεφτομαι...οταν δωσετε πισω τα εδαφη στους παλαιστηνιους ισως ερθω....καμια αλλη ιδεα?
Πολύ καλή η ιδέα σου! Μόνο που θα πρέπει να ξεγράψεις κάθε επαφή μαζί τους!
Και καμία βομβίτσα έξω απο το σπίτι σου!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ή όταν περνάς από κτήρια με μεγάλα τζάμια και κοιτάς το αυτοκίνητο σου να κινείται (που είσαι ρε CLIOV6?) ...
Ωχ...και νόμιζα ότι μόνο εγω το έκανα!!! Της γυναίκας μου της πήρε 10 χρόνια να καταλάβει γιατι κοίταγα τις βιτρίνες όταν περνάγαμε με το αυτοκίνητο!!!Νόμιζε ότι κοιτάω τα πράγματα μέσα σε αυτές!!!
Δεν ειστε οι μονοι ναρκισοι
Βάλτε και εμένα μέσα!
Εχτές που πήγα Σούνιο καθόμουν έξω και το χάζευα.Οταν είχα πάρει το Saab είχα πάρει μία καρέκλα και καθόμουν και το κοίταγα!
Αρε ψωνάρα....
Πρέπει να ήταν Saab Ibiza το παλιό σου αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλορίζικο!Για το οτι τα παιδάκια φίλησαν το αυτοκινητο δεν εχω να πω κατι,παλι καλα που δεν εγλειψαν και το εσωτερικο της εξάτμισης αν ήμουνα πατερας τους θα αισθανόμουνα το λιγοτερο αποτυχημένος,όντως πατερας δύο δούλων...
ειχα να οδηγησω την alfa 75 περιπου 1 χρονο(συνεργια βαψιματα κ.τ.λ-παει για κοτετσι) και σε αυτο το διαστημα οδηγουσα ενα 4χ4 ενα πεζο 1.4 η ενα γιαρις 1.3 δηλαδη η ξενερα της προστα κινησης στο μεγαλειο!!!
μια μερα γυρναω σπιτι και βλεπω την γκλορια στον κηπο βαμενη με νεα λαστιχα και αναρτησεις και με καλα ελεγμενη μηχανη. τρεχω στο σπιτι αφηνω τα πραγματα και τα κλειδια του πεζο αρπαζω αυτα της αλφα με τον πατερα να φωναζει 'μαλακισμενο εχει καινουρια λαστιχα!' απαντω 'ωραια η δουλεια του φαναρτζη, τι λαστιχα?'... φτανω στην γκλορια με την τριχα καγκελο βαζω σε δραση τον t.s. και κανω τις στροφες να εχουν λογο υπαρξης.
μετα την βολτα φιλησα το σημα και ξαναενιωσα alfisti...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οk το καταλαβαίνω, αγάπη για το αυτοκίνητο αλλά μήηηπως γινόμαστε λιγάκι υπερβολικοί?PS Ο πατέρας μου έχει μια Αlfa 166 και όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχαμε ως οικογενειακό Alfa Romeo.
Αλλά αν και Αλφάκιας ο πατέρας μου τέτοια σκηνικά δεν είδα ποτέ...τα κραταγε για τον ευατο του. ισως να μην ηθελε να κανει την μητερα σου να ζηλεψει...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Επιτελους και νομιζα οτι ημουν ο μονος και δεν το ελεγα σε κανενα για να μη με κοροιδευει. Εγω καθε φορα που οδηγω καινουργιο αυτοκινητο πρωτα το χαιδευω(οπως χαιδευουν τα αλογα πριν τα καβαλησουν ) μπαινω μεσα και λεω μερικα λογια στο αυτοκινητο (θα σε προσεχω και εσυ εμενα, θα περσαουμε καλα...). τα χαιδεματα συνεχιζονται παντα (που και που), καλημερες, καληνυχτες... και οταν κανω κατι πιο επικυνδυνο η γλυτωνω απο κατι την τελευταια στιγμη στο δρομο το χαιδευω και το επιβραβευω . Επισης χρησιμοποιω παντα γενος θηλυκο: Καλημερα κουκλα μου... Επισης οταν αποχωρισζομαι καποιο πρωτα το γυαλιζω στην τριχα και μετα ακολουθει ενας στεναχωρημενος μονολογος για αποχαιρετισμο. Επισης οταν παιρνω ενα καινουργιο το παρκαρω για λιγες μερες διπλα στο προηγουμενο (για ανταλλαγη εμπειριων κτλ.). Ενταξει ειναι χαζα ολα αυτα αλλα ετσι γουσταρωΤο όνειρο ενός μοναχικού άντρα: Να τη βρίσκει μόνος του με μια γυναίκα που αποκλείεται να του απαντήσει, να του αντισταθεί ή να του ρίξει χιλόπιττα!
-
Ή να κάνει τέτοια απρόκλητα κακεντρεχή σχόλια.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τώρα αν σου πω πόσα μικρόβια έχουν οι εικόνες στις εκκλησίες...το θέμα πάει αλλού...Και όμως κανένας δεν παραπονιέται οτι κόλλησε κάτι
Και συνεπώς όλοι αναφωνούν: θαύμα θαύμα!!!... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ή να κάνει τέτοια απρόκλητα κακεντρεχή σχόλια.Πλακίτσα έκανα, καλέ!
-
Κι εγώ.
Πότε η αγάπη για το αυτοκίνητο αγγίζει την τρέλα;