-
Το έχω γράψει και σε άλλο topic οτι το group V.A.G σήμερα έχει καταντήσει το μεγαλύτερο ΦΑΣΟΝ προς χάρη της μαζικοποίησης των πωλήσεων και μείωσης του κόστους.Και σας το λέει ένας πρώην φανατικός γερμανάκιας.Αρκετοί πλέον τη ματήσαμε με τους κουβάδες τους (και εγώ είμαι ένας απο αυτούς) που μα σπάσανε τα τζάμια των παραθύρων 1-2 φορές καίμε λάδια αλλάζουμε αισθητήρες λαδιού όπως οι γυναίκες τα καλσόν, απώλειες ηλεκτρισμου οποτε σχεδόν καθε χρόνο μια μπαταρία χαλαρά άλλαγμα και άλλα πολλά σπαστικά.
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ -
Ο χρήστης grgrigoris έγραψε:
Το έχω γράψει και σε άλλο topic οτι το group V.A.G σήμερα έχει καταντήσει το μεγαλύτερο ΦΑΣΟΝ προς χάρη της μαζικοποίησης των πωλήσεων και μείωσης του κόστους.Και σας το λέει ένας πρώην φανατικός γερμανάκιας.Αρκετοί πλέον τη ματήσαμε με τους κουβάδες τους (και εγώ είμαι ένας απο αυτούς) που μα σπάσανε τα τζάμια των παραθύρων 1-2 φορές καίμε λάδια αλλάζουμε αισθητήρες λαδιού όπως οι γυναίκες τα καλσόν, απώλειες ηλεκτρισμου οποτε σχεδόν καθε χρόνο μια μπαταρία χαλαρά άλλαγμα και άλλα πολλά σπαστικά.Λυπάμαι που εσύ είχες προβλήματα με αυτοκίνητο του group, αλλά δεν βλέπω που κολλάει το σχόλιό σου σε αυτό το θέμα εδώ.
Κανένα πρόβλημα δεν είχα σε 80.000χλμ με Octavia, ούτε βλέπω να έχει πρόβλημα ο φίλος με το Α4, αν όπως κατάλαβα του έκαψε 0,5λ λάδι στα 10.000χλμ. -
[quote='georgex
Λυπάμαι που εσύ είχες προβλήματα με αυτοκίνητο του group, αλλά δεν βλέπω που κολλάει το σχόλιό σου σε αυτό το θέμα εδώ.
Κανένα πρόβλημα δεν είχα σε 80.000χλμ με Octavia, ούτε βλέπω να έχει πρόβλημα ο φίλος με το Α4, αν όπως κατάλαβα του έκαψε 0,5λ λάδι στα 10.000χλμ.[/quote]
Μπράβο είσαι απο τους τυχερούς που δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και εύχομαι σε όλους τους κατόχους του group να είναι έτσι τυχεροί όπως εσύ.Και ναι ίσως το σχόλιό μου να ήταν άτοπο αλλά φταίει η αγανάκτηση απο τη δική μου ταλαιπωρία και άλλων φίλων μου με το ενλόγω fasongroup.Ζητώ συγνώμη θα είμαι πιο συγκρατημένος. -
εκανες τις ενεργειες που σου προτεινα στο θεμα που ανοιξες για το ιμπιζα?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι απο την αντιπροσωπεια σου λενε αυτες τισ μ@λ@κιες οτι πρεπει να τα αλλαζεις καθε 15000 ενω στην ουσια χρειαζετε πολυ πιο νωρις? Ο πατερας μου ειχε και εχει σκοπο να τα αλλαζει γυρω στις 10000.
το βιβλίο του κατασκευαστή το γράφει
Το ίδιο βιβλίο δεν γράφει ότι κατανάλωση έως και 1lt ανά 1.000 χλμ είναι φυσιολογική;
φυσιολογική δεν είναι, αλλά είναι 'νόμος' για όλες τις εταιρείς για να μην αλλάζουν κινητήρες για πλάκα στην εγγύηση.
Σίγουρα δεν είναι φυσιολογική, αλλά στο πετάνε για να ησυχάσουν...
-
Απο οτι διαβασε μου ειπε ο πατερας μου στο βιβλιαρακι ειναι λεει απολυτος φυσιολογικο. Απο οτι μου ειπε στο manual διαβασε οτι εχει 2 ενδειξεις για το λαδι. Μια οταν σου αναβει κιτρινο λαμπακι που λεει οτι απλα ειναι χαμηλη η σταθμη του λαδιου και θελει συμπληρωμα και μια οταν σου αναβει κοκκινο λαμπακι για το λαδι που σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. Του πατερα μου του αναξε το κιτρινο και οπως ειπα και πριν του ειχε καψει απο οτι μου ειπε μετα που συμπληρωσε γυρω στα 350-400ml με το αυτοκινητο να εχει κανει 10500. Το manual εγραφε οτι στα πρωτα χιλιομετρα μπορει να υπαρχει καταναλωση 0,5λτ/1000Km. Οποτε απο οτι φαινεται ειναι φυσιολογικο. Βεβαια η τρομαρα μου την πηρα οταν μου το πρωτοειπε δεν περιγραφετε
-
ρε συ 40αυγα..
δεν κοιτας μια διπλα στο καπακι της μηχανης,
οπως κοιτας τη μηχανη μπρος-δεξια, που εχει ενα διατρητο τριγραμματο?(ειναι ο κωδικος κινητηρα)AWT εχεις ή αλλο μοτερ?
-
Καταρχην λιγο δυσκολο να το κοιταξω εγω μιας και δεν ειμαι Αγγλια λογω σπουδων. Τι διαφορα ομως εχει αυτο που λες???
-
απλα αν ειναι awt θα σου πω τι μου καιει εμενα για να συγκρινεις στο μελλον.
οπως σου ξαναειπα παντως, μην ανησυχεις
-
Σε περιπου 10 ημερες κατεβαινω Ελλαδα οποτε μπορω να το κοιταξω και να σου πω. Thanks για την βοηθεια
Ααα και κατι αλλο που μολις το θυμηθηκα επειδη αυριο μεθαυριο ο πατερας μου θα παει οπως ειχα πει να αλλαξει τα λαδια στο αυτοκινητο. Τι λαδια προτεινετε? Απλα μου ειπε οτι θελει να βαλει τα καλυτερα ανεξαρτητως κοστους. Ακουω προτασεις λοιπον
-
Ο χρήστης sarandavgas έγραψε:
Τι λαδια προτεινετε? Απλα μου ειπε οτι θελει να βαλει τα καλυτερα που κυκλοφορουν ανεξαρτητως κοστους.Τι ερωτήσεις είναι αυτές; ποιό είναι το καλύτερο συγκρότημα; (φυσικά οι aerosmith).
-
Ισως η ερωτηση μου δεν ηταν διατυπωμενη τοσο σωστα αλλα δεν μπορω να καταλαβω προς τι η ειρωνεια?
-
o λεονπ εννοει οτι οι αποψεις για το καλυτερο λαδι ειναι πολλες.
για πρωτη αλλαγη, βαλε τα εργοστασιακα. δεν εχεις προγραμμα πανω, ετσι δεν ειναι?
-
Απλα δεν μου αρεσε η ειρωνεια που ειχε το σχολιο του. Απλα σκεφτοταν να παει να παρει τα λαδια πριν το παει για αλλαγη στην αντιπροσωπεια και παθει κανενα εγκεφαλικο με τις τιμες που θα του πουν.
-
Αν είναι 190 Hp κάποιο λάδι με προδιαγραφή VW 503.01
Αν είναι το απλό τότε VW 503.00
Όλες οι γνωστές εταιρίες βγάζουν καλά λάδια , επιλέγουμε τα φτηνότερα. -
Παντως απ'οτι ξερω σε ολα τα 20VT του GROUP λενε αλλαγη καθε 7.500 και μονο στα καινουργια TFSI λενε 15.000.Μηπως τα μπερδεψαν???
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Παντως απ'οτι ξερω σε ολα τα 20VT του GROUP λενε αλλαγη καθε 7.500 και μονο στα καινουργια TFSI λενε 15.000.Μηπως τα μπερδεψαν???ετσι ειναι strassenmeister... τα γρηγορα, θελουνε αλλαγη καθε 7500. τα υπολοιπα, καθε 15
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Παντως απ'οτι ξερω σε ολα τα 20VT του GROUP λενε αλλαγη καθε 7.500 και μονο στα καινουργια TFSI λενε 15.000.Μηπως τα μπερδεψαν???
ετσι ειναι strassenmeister... τα γρηγορα, θελουνε αλλαγη καθε 7500. τα υπολοιπα, καθε 15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ,εδωσα δηλαδη το 'γρηγορο' για να παρω το 'αργο'?????
-
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όλες οι γνωστές εταιρίες βγάζουν καλά λάδια , επιλέγουμε τα φτηνότερα.
Αυτό το τελευταίο θα ήθελα να το διορθώσω κάνοντάς το :
Όλες οι μεγάλες γνωστές πολυεθνικές εταιρίες -
Ο χρήστης sarandavgas έγραψε:
Παιδια σημερα με πηρε τηλεφωνο ο πατερας μου και μου ειπε το εξης που μου φανηκε περιεργο και δεν το κρυβω οτι πανικοβληθηκα και λιγο. Πριν περιπου 3 ημερες και μετα απο ταξιδι που ειχε κανει του αναψε μου λεει το λαμπακι για χαμηλη σταθμη λαδιου. (Σημειωση οτι το αυτοκινητο το εχουμε 5 μηνες και εχει 10500 Κμ περιπου. Και μας ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι η πρωτη αλλαγη πρεπει να γινει στα 15000. Βεβαια ο πατερας μου το ειχε στο προγραμμα να το παει να τα αλλαξει αυτες τις ημερες τα λαδια, λιγο νωριτερα απο το προγραμματισμενο service). Σταματαει στην ακρη μου λεει και ανοιγει το καπο. Τσεκαρει τα λαδια και η βεργα τα εδειχνε στο minimum. Πανικοβλητος καλει την οδικη βοηθεια. Ερχετε ο τυπος απο οτι μου ειπε και το κοιταει και του λεει οτι ειναι φυσιολογικο αυτο. Μαλιστα τον πηγε και στο κοντινοτερο βενζιναδικο και πηρε λαδι για να συμπληρωσει. Απο οτι μου ειπε στο τηλεφωνο εβαλε περιπου 300 με 350ml και μετα το εδειχνε στο max. Και ρωτω ειναι φυσιολογικο αυτο που εγινε να καψει αυτο το λαδι? Ειχε αλλος παρομοιο προβλημα? Μηπως κατι δεν παει καλα και πρεπει να αρχισουμε να ανησηχουμε?εγω που εχω το μικρο(1600)αναγκαστηκα να προσθεσω 500 ml στα 2000 χλμ γιατι ειχε κατεβει λιγο η σταθμη.τωρα που ειμαι στα 3500 δεν εχε ξανακατεβει.πιστευω οτι πριν απο καθε ταξιδι λιγο μεγαλο να κανουμε ενα ελεγχο στην αρχη.γνωστος μου ειπε οτι στο δικο του το προηγουμενο 1.8τ του εκαιγε λαδια μεχρι τα 25000χλμ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ NEO AUDI A4 1.8T QUATTRO (ΚΑΕΙ ΛΑΔΙΑ?)