-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω Σαμοθράκη φέτος,έχει πάει κανείς να μας πει τη γνώμη του για το νησί...???ΠΟλύ καλή περίπτωση! Ειδικά αν καταφέρεις και καβατζωθείς σε κανένα φυλάκιο θα είσαι άρχοντας. Αλλά και στο τάγμα να κάτσεις η υπηρεσία καλά θα σου πηγαίνει. Το πολύ 3-1, έτσι thaliarque;
Ωραίο νησί η Σαμοθράκη! Θα σου πρότεινα να νοικιάσεις μηχανάκι ή κανένα samurai και να πας οπωσδήποτε για μπάνιο στην Παχιά Αμμο, για θεϊκό κατσικάκι στον Προφήτη Ηλία (ταβέρνα Βράχος) να βολτάρεις στα σοκκάκια της Χώρας (εχει και ένα ωραίο μαγαζάκι που κάνει ωραίες πίτσες αλλα μου διαφεύγει το όνομα), να πιείς τον καφέ σου στο Ακταίον παρέα με τους εξοδούχους φαντάρους και το βράδυ ποτό στο Rebel πάλι με τους εξοδούχους φαντάρους και μετά τις 11 με τους ΕΠ.ΟΠ, να βουτήξεις στις παγωμένες βάθρες και αν ανήκεις στους τολμηρούς να ανέβεις το ρέμα του 'Φονιά' αλλά με προσοχή γιατι δεν είναι τυχαίο το όνομά του.
Αμα δεις και τον φίλο μου τον Κυριάκο δωστου χαιρετίσματα!
-
Δυο βδομαδες στην Αθηνα. Και πανω κατω την Κηφισιας. Μετα φεραμε και ενα κιλο επιπλα και μας βγηκε η πλατη. Κατα τα αλλα γυρισα πισω στην δουλεια και ειναι σαν διακοπες.
Νικος
-
Σήμερα επέστρεψα και εγώ από τις «διακοπές». Σε εισαγωγικά γιατί αν και ξεκουράστηκα για τα καλά δεν απομακρύνθηκα και πολύ από το σπίτι μόλις 80 χιλιόμετρα τελικά. Πήγα στο Ρέθυμνο και όσο και αν φαίνεται περίεργο ήταν από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει. Ελπίζω να κάνω μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και θα ήταν χαρά μου η αφορμή να είναι φίλοι από το Forum μας που θα έρθουν στο νησί για διακοπές.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω Σαμοθράκη φέτος,έχει πάει κανείς να μας πει τη γνώμη του για το νησί...???
ΠΟλύ καλή περίπτωση! Ειδικά αν καταφέρεις και καβατζωθείς σε κανένα φυλάκιο θα είσαι άρχοντας. Αλλά και στο τάγμα να κάτσεις η υπηρεσία καλά θα σου πηγαίνει. Το πολύ 3-1, έτσι thaliarque;
Ωραίο νησί η Σαμοθράκη! Θα σου πρότεινα να νοικιάσεις μηχανάκι ή κανένα samurai και να πας οπωσδήποτε για μπάνιο στην Παχιά Αμμο, για θεϊκό κατσικάκι στον Προφήτη Ηλία (ταβέρνα Βράχος) να βολτάρεις στα σοκκάκια της Χώρας (εχει και ένα ωραίο μαγαζάκι που κάνει ωραίες πίτσες αλλα μου διαφεύγει το όνομα), να πιείς τον καφέ σου στο Ακταίον παρέα με τους εξοδούχους φαντάρους και το βράδυ ποτό στο Rebel πάλι με τους εξοδούχους φαντάρους και μετά τις 11 με τους ΕΠ.ΟΠ, να βουτήξεις στις παγωμένες βάθρες και αν ανήκεις στους τολμηρούς να ανέβεις το ρέμα του 'Φονιά' αλλά με προσοχή γιατι δεν είναι τυχαίο το όνομά του.
Αμα δεις και τον φίλο μου τον Κυριάκο δωστου χαιρετίσματα!
Θα πω την άποψή μου ως άρτι αφιχθείς από Σαμοθράκη.
Πολύ ωραίο νησία για ήσυχες,ολιγοήμερες διακοπές.Η Παχιά Άμμος δεν χρειάζεται τζιπ,έχει πλέον άσφαλτο-πολύ ωραία παραλία.Επίσης αξίζει και η παραλία κήπος.
Πάμε στα ενδιαφέροντα τώρα:ΦΑΪ!Το κατσικάκι στον Προφήτη Ηλία (ταβέρνα Βράχος) είναι απλά εξαιρετικό!Πολύ καλό και φτηνό φαγητό έχει στην ταβέρνα 'Μερακλής' στις κάτω Καρυάτες (ή κάπως έτσι).Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είναι πολύ ωραίος τύπος.
Επίσης αξίζει να φάτε γλυκό στη χώρα,στον 'Λευκό Πύργο'.
Αυτά τα ολίγα.... -
Εκτός απο Σαμοθράκη λέω να πεταχτώ και μια βόλτα απο Ξάνθη να θαυμάσω την πολη γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφη,αλλά σκεφτομαι και κάμια βόλτα προς Σταυρούπολη στους καταρράκτες του Λειβαδίτη...έχει πάει κανείς να μας πεί εντυπώσεις???
-
Φετος (επιτελους!!!) θα παω διακοπές μετα απο δυο καλοκαιρια που με εφαγε η Αθηνα και η δουλεια.
Μια εβδομαδα θα ειμαι στην πανεμορφη Χαλκιδικη και μια εβδομαδα ακομα σε ενα απο τα πιο αγαπημενα μου νησια. Την Αμοργο.
Δεν ξερω αν εχετε καταφερει να πατε, αλλα προσωπικα τη θεωρω υπέροχη και αρκετα 'αγνη' ακομα. -
Ακου πορωση. ** Ειμαι σε διακοπες.** Και ψαχνω internet cafe στα βουνα και στα λαγκαδια για να μπω στο forum.Ε ρε πορωσηηηη.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακου πορωση. ** Ειμαι σε διακοπες.** Και ψαχνω internet cafe στα βουνα και στα λαγκαδια για να μπω στο forum.Ε ρε πορωσηηηη.ά ρε πατέρα άπαιχτε... καλά να περνάς και χαιρετισμούς/φιλιά στη 'μαμά'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακου πορωση. ** Ειμαι σε διακοπες.** -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σήμερα επέστρεψα και εγώ από τις «διακοπές». Σε εισαγωγικά γιατί αν και ξεκουράστηκα για τα καλά δεν απομακρύνθηκα και πολύ από το σπίτι μόλις 80 χιλιόμετρα τελικά. Πήγα στο Ρέθυμνο και όσο και αν φαίνεται περίεργο ήταν από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει. Ελπίζω να κάνω μικρές αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και θα ήταν χαρά μου η αφορμή να είναι φίλοι από το Forum μας που θα έρθουν στο νησί για διακοπές.Μπραβο Μανο τουλαχιστον καποιοι καταφερνουν να δραπετευσουν απο αυτη τη πολη. Που πηγες βορεια ή νοτια; Εκτος και αν εννοεις μεσα στην πολη του Ρεθυμνου...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακου πορωση. ** Ειμαι σε διακοπες.**
Σπύρο αν σου πω ότι έχω κάνει διακοπές ήδη ενάμιση μήνα και μου μένουν άλλοι 3 και μισό μήνες τι θα κάνεις? Θα βγάλεις το δίκαννο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο αν σου πω ότι έχω κάνει διακοπές ήδη ενάμιση μήνα και μου μένουν άλλοι 3 και μισό μήνες τι θα κάνεις? Θα βγάλεις το δίκαννο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
συγνώμη σχολείο πάς ή μήπως είσαι εισοδηματίας;
-
Τέλειωσα το σχολείο..
Αν ήμουν εισοδηματίας θα έκανα διακοπές όλο τον χρόνο, όχι μόνο 5 μήνες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν ήμουν εισοδηματίας θα έκανα διακοπές όλο τον χρόνο, όχι μόνο 5 μήνες.μην το λές αυτό...'το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μην το λές αυτό...'το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς'
Καλά, ας γίνω πρώτα εισοδηματίας, και τότε βλέπουμε πόσους μήνες διακοπές θα κάνω.. Προς το παρών, απολαμβάνω το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. :
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μην το λές αυτό...'το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς'
Καλά, ας γίνω πρώτα εισοδηματίας, και τότε βλέπουμε πόσους μήνες διακοπές θα κάνω.. Προς το παρών, απολαμβάνω το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου. :
και καλά κάνεις...καλη διασκέδαση τώρα που μπορείς
-
Παιδιά HELP!!!
Ψάχνω δωμάτια στην νάουσα της πάρου και δεν βρίσκω! Θέλω 3 δίκλινα και 1 δίκλινο από 2 μέχρι 7 και ένα δίκλινο από 5 μέχρι 7 (αυγούστου ε).. Αν μπορεί κάποιος καλός συνφορουμίστας να βοηθήσει... Και αν γίνεται, μέχρι 30
-
[quote='Kid']Παιδιά HELP!!!
Ψάχνω δωμάτια στην νάουσα της πάρου και δεν βρίσκω! Θέλω 3 δίκλινα και 1 δίκλινο από 2 μέχρι 7 και ένα δίκλινο από 5 μέχρι 7 (αυγούστου ε).. Αν μπορεί κάποιος καλός συνφορουμίστας να βοηθήσει... Και αν γίνεται, μέχρι 30
-
[quote='Kid']Παιδιά HELP!!!
Kαλό Καλοκαίρι!