-
[PRACTICE: 21:30
QUALIFYING: 22.15
RACE:22:45ROOM NAME: 4T FORUM
PASSWORD: HELLAS
SERVER: pininarfina -
Ελπίζω μόνο να προλάβουν να το δουν οι υπόλοιποι
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ελπίζω μόνο να προλάβουν να το δουν οι υπόλοιποιΑν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα θα τρέξω. Pini που είσαι, πάμε για βάθρο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ελπίζω μόνο να προλάβουν να το δουν οι υπόλοιποι
Αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα θα τρέξω. Pini που είσαι, πάμε για βάθρο
Με τσαμπουκα!!!
Edit: Ησυχια, αυτοσυγκεντρωνομαι τωρα
-
Server ανοιχτος κατα το προγραμμα, οσοι πιστοι προσελθετε -κι ο θεος βοηθος!!!
-
το password θέλει κεφαλαία γράμματα... δηλαδή HELLAS
-
Τι εγινε? Δεν σας εβλεπα και ουτε διαφορες ειχα!
Ξερω μονο οτι εκανα χρονο αγωνα 17:45.632! -
Όταν συμφωνούμε σε κάτι το τηρούμε. Δεν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω κάθε ώρα να βλέπω το δελτίο καιρού του F1challenge. Ούτε όμως είμαι και μαλάκας να τρέχω όλη την εβδομάδα για να βλέπω ξαφνικά ότι η ώρα άλλαξε την τελευταία στιγμή!! Μπορεί να με πουν κάποιοι ότι μπαίνω αργά αλλά μπαίνω μέσα στα περιθώρια που έχουμε συμφωνήσει από την αρχή ή που αν αλλάξουν το λέμε πολύ νωρίς και όχι τελευταία στιγμή. Σε όσους πήραν μέρος συγχαριτήρια που 'τηρούν' το λόγο τους. Καλή συνέχεια χωρίς εμένα. Εχω μάθει να παίζω με όσους με σέβονται.
ΒΕΝ -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ξερω μονο οτι εκανα χρονο αγωνα 17:45.632!Σε εμάς βγήκες DNF έχοντας κάνει 3 γύρους
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Όταν συμφωνούμε σε κάτι το τηρούμε. Δεν είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω κάθε ώρα να βλέπω το δελτίο καιρού του F1challenge. Ούτε όμως είμαι και μαλάκας να τρέχω όλη την εβδομάδα για να βλέπω ξαφνικά ότι η ώρα άλλαξε την τελευταία στιγμή!! Μπορεί να με πουν κάποιοι ότι μπαίνω αργά αλλά μπαίνω μέσα στα περιθώρια που έχουμε συμφωνήσει από την αρχή ή που αν αλλάξουν το λέμε πολύ νωρίς και όχι τελευταία στιγμή. Σε όσους πήραν μέρος συγχαριτήρια που 'τηρούν' το λόγο τους. Καλή συνέχεια χωρίς εμένα. Εχω μάθει να παίζω με όσους με σέβονται.
ΒΕΝΕσύ δεν είσαι που τρέχεις για την πλάκα σου;
Πως κάνεις έτσι τώρα;
Να έμπαινες και στο forum λίγο καλό θα ήταν. Αν σε πετύχαινε κανείς στο irc και σου έλεγε να έρθεις στους αγώνες, έρχόσουν, αλλιώς...
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Οκ ξεκινώντας, στα ελεύθερα δοκιμαστικά τα πήγα αρκετά καλά σημειώνοντας χρόνο στο 1.13.2. Σκέφτηκα εντάξει θα το επαναλάβω και στα επίσημα...
Φθάνοντας στα επίσημα δοκιμαστικά, ο Hellenic γράφει ένα απίστευτο για τον ρυθμό του χρόνο με αποτέλεσμα να με αγχώσει αρκετά. Έτσι λοιπόν έκανα 3 προσπάθειες, όπου βελτίωσα και στις 3 αλλά στη 4η ενώ είμουν -.350 ταχύτερος στο 1ο κομμάτι... το έχασα χάνοντας έτσι και την pole position.....
[edit] φαίνεται πως τελικά είχα πρόβλημα στις πιέσεις των ελαστικώνΣτον αγώνα, υποσχέθηκα στον Hellenic ότι θα τον καταπιώ στην εκκίνηση...... έτσι και έγινε! Δυστυχώς δεν υπάρχει replay αλλά χαρακτηριστικά μετά τη 2η στροφή η διαφορά μας ήταν 2 δευτ!!!!. Στη συνέχεια του αγώνα είχα πολύ καλό γυρολόγιο... προσπάθησα να φθάσω τον Theo (για να του ρίξω γύρο ) αλλά δε τα κατάφερα.... Σε γενικές γραμμές ήταν καλός αγώνας και ένας από τους καλύτερούς όσον αφορά την επίδοσή μου σε ρυθμό αγώνα αφού είμουν συνέχεια στο 1.14... προς το τέλος έγραψα 1.13.6 προσπαθώντας να καταρίψω την pole του Hellenic
Υ.Γ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όσον αφορά την αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής και δεν θα επαναληφθεί. Ζητώ συνγώμη από τον Power (Ben) για τη σημερινή κατάσταση....
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ξερω μονο οτι εκανα χρονο αγωνα 17:45.632!και σε μένα DNF σε έβγαλε! Περίεργο!
-
Δηλαδή roxette ήταν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και αυτό όπως εσύ έκραζες παλιά;
HO-HO-HO
-
Θέλετε να πάμε να ξανατρέξουμε;
Εγώ μέσα είμαι πάντως.
-
Στα του αγώνα: Το 1:13.4 δεν ήταν τόσο τρομερό, άλλωστε είχα κάνει 3-4 προσωμοιώσεις δοκιμαστικών στα μεσαία 1:13. Το κακό μου ήταν ότι είχα ανύπαρκτη σταθερότητα, καθώς ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου αγώνας στο παιχνίδι οπότε τα έχασα με το να βλέπω διαφορές και πληροφορίες παντού στην οθόνη. Το αποτέλεσμα ήταν ένας αρκετά κακός αγώνας με 2 τετ α κε και γυρολόγιο με τρελλά σκαμπανεβάσματα.
Ο αρχικός μου στόχος ήταν να ξεκινήσω τον αγώνα στα χαμηλά 1:15 και καταλήξω στα χαμηλά 1:14, υπολογίζοντας να χάνω περίπου 5 δέκατα στο γύρο από τον M_S. Δυστυχώς δεν προέκυψε, οπότε υπόσχομαι να βελτιωθώ και να επανέλθω δριμύτερος!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δηλαδή roxette ήταν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ και αυτό όπως εσύ έκραζες παλιά;HO-HO-HO
Κανονικά είναι.
Δηλαδή εγώ αν έτρεχα και μετά προέκυπτε αυτό θα έλεγα να ξανατρέξουμε, παρότι πως με μαθηματική ακρίβεια θα με ζημίωνε, μιας και πάλι θα ήμουν τελευταίος, αλλά με περισσότερους παίκτες... -
Καλησπερα. Κανονικα επρεπε να ημουν στο ΚΕΝ Παφου(αφου σημερα ηταν ημερα καταταξης) αλλα το ιατρειο με παραπεμψε σε συμβουλιο αυριο για αν θα απολυθω ή θα παραμεινω. Ετσι ειμαι σπιτι για την ωρα.
Οσο αφορα για τον αγωνα, δεν ξερω τι να πω, καντε οτι θελετε. Μπορει να εχω καπως αδικο που ζητησα να αλλαχτει η ωρα τελευταια μερα αλλα ολο και καποιος θα ζημιωσει απο την ωρα. Παντως δεν εχω προβλημα να επαναληφθει ο αγωνας(και μπορει να τρεξω, θα δουμε). -
Δεν το θεωρώ σωστό που άλλαξε την τελευταία στιγμή η ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Όχι ότι θα έτρεχα για έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν σπίτι αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τηρούνται κάποια πράγματα. Anyway, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά το ποιό σωστό πιστεύω είναι να ξαναγίνει ο αγώνας.
Ας πεί ο καθένας τι γνώμη του για να αποφασήσουμε.
-
Το πρόβλημα της ώρας προέκυψε από την στιγμή που δεν έχουμε σταθερό server. Οπότε το ότι η καθυστερημένη ανακοίνωση της ώρας του αγώνα ήταν μάλλον αναπόφευκτη. Έτσι νομίζω, αφου δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την επανάληψη του αγώνα. Ούτως ή άλλως I'll always be the last dude on track -
Στα του αγωνα: Εχοντας γραψει εντυπωσιακους χρονους στα ανεπισημα ειχα κρυφες ελπιδες να περασω τον ms Δυστυχως ομως πηραν πρεφα οτι αγνοουσα παντελως την υπαρξη σικαιην στο τελος και οι ελπιδες μου εξανεμιστηκαν Μετα απο συσκεψη του GPDA απορριφθηκε αιτημα μου να φτιαχτει εγκαιρα οβαλ στη θεση του σικαιην, και μαλιστα μερος του απαιτησε να διαγραφουν οι χρονοι μου στα επισημα λογω διακωμωδησης του αθληματος. Τελικα το εκαναν πραξη στον αγωνα, στελνοντας με για χορτα πριν την 1η στροφη Ασε που μετα σπιναρα κανα δυο φορες προσπαθωντας απεγνωσμενα να μην κλεψω Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη δουλεια των μηχανικων, το αμαξι ηταν τελειο και μου επετρεψε να κρατησω ενα σταθερα γρηγορο ρυθμο με ελαχιστα λαθη και να κερδισω το podium, πραγμα οχι τοσο δυσκολο με 4 συμμετεχοντες, 1 χελωνα (υπερβαλλω ) και εναν που του κοπηκε η συνδεση και ετρεχε μονος του. Παντως οι χρονοι μου ηταν γυρω στα 2 δευτερα πιο αργοι απο αυτους στα ανεπισημα, ακομα ψαχνω το γιατι
Σοβαρα τωρα, αρχικα συγνωμη στον Ben για τη μ*****α που παιχτηκε, δεν υπηρξε αρκετη σκεψη οταν προταθηκε η αλλαγη ωρας. Παντως για επαναληψη του αγωνα εγω ψηφιζω οχι, γιατι μενουμε αρκετα πισω στο προγραμμα, αλλα κυριως γιατι η συγκεκριμενη πιστα επιτρεπει κλεψια και αμφισβητηση στην τελευταια στροφη. Θα προτιμουσα πχ να μη βαθμολογηθει κανεις και να παμε στον επομενο αγωνα. Παντως μια χαρα ειμαι και να ξανατρεξουμε Καναδα οποτε θελετε.
8ος αγώνας F1 CHALLENGE CANADA 2002 ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005