-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
OK na το θεσω πιο απλα.
Δεν μιλαω για διαχωρισμο μεταξυ εμενα και αυτων. Μιλαω για καλυτερη αποδοση δικαιοσυνης.
Νομιζω, και λεω ΝΟΜΙΖΩ γιατι δεν ειμαι σιγουρος, οτι σε καμια αλλη χωρα της ΕΕ, δεν θα τιμωρουταν ΤΟΣΟ πολυ για 210 σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας.
Ουτε εδειρε, ουτε σκοτωσε, ουτε ηταν υπο την επηρεια αλκοολ ή ναρκωτικων.
Το να αφαιρεσουμε το εισοδημα ενος ανθρωπου, για 9 μηνες ή πόσο ηταν, νομιζω ειναι εξισου εγκληματικο. Εδω σκοτωνονται συνανθρωποι μας απο κακοτεχνιες δρομων και οι εργολαβοι ζουν και βασιλευουν.
Οχι καναμε ενα παραπτωμα και παμε ηλεκτρικη καρεκλα.
Τα παιδιά του που ανέφερες πριν και πως θα φάνε ας τα σκεφτόταν όταν πήγαινε τελικιασμένος.
Προσωπικά ΕΧΩ πάει με τέτοια ταχύτητα σε σημείο που δεν έπρεπε και δε με έπιασαν. Προφανώς και ο ταξιτζής το είχε ΣΥΣΤΗΜΑ να πηγαίνει έτσι και απλώ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ!!! Ε, να μην πληρώσει;;;
Εκτός και αν είναι ο μέγιστος γκαντέμης της υφηλίου, αλλά και πάλι τον έπιασαν!! Δηλαδή να του τη χαρίσουν;;;Κι αν μετά πιάσουν τελικά κι εμένα, γιατί να με τιμωρήσουν;;; ΤΟΤΕ θα είναι άδικο το σύστημα, όταν κάνει διαχωρισμούς!!!
Και ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να τιμωρηθεί αυστηρότερα επειδή είναι επαγγελματίας!!! Γιατί δεν έκανε απλά μια τροχαία παράβαση, αλλά ΕΠΙΠΛΕΟΝ και κακή εφαρμογή του επαγγέλματός του!!!Επίσης το ότι κυκλοφορούν φονιάδες με κινητά και ποτά και δεν τους πιάνουν, ή δεν τους πιάνουν ολους δε σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για άλλους...
Γιατί και ο φονιάς με το κινητό θα πει για τον χειρότερο φονιά που οδηγεί 35 ώρες σερί, ο οποίος θα πει για τον χειρότερο φονιά που οδηγεί μεθυσμένος, που θα πει για τον χειρότερο φονιά που με όπλο λήστεψε ένα αμάξι το οποιο οδηγεί υπό ναρκωτικά και χωρίς δίπλωμα κλπ κλπ κλπ...
Οι νόμοι είναι σαφείς.
Α, μια και το ανέφερες, με 210 στην Ελβετία σε οποιονδήποτε αυτοκινητόδρομο χάνεις δίπλωμα για πάνω από ένα χρόνο και πρόστιμο στα 10.000 ΕΥΡΩ!!! Και αυτά για ερασιτέχνη ε, όχι επαγγελματία!!!
Η ζωη νεαρε δεν ειναι ασπρο μαυρο. Εχεις μεινει χωρις χρηματα και να περιμενουν υποχρεωσεις απο πισω.
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετο.
Να πληρωσει προστιμο αλλα 9!!!!!!!!!!!!!!!!!! μηνες ανεργιας για 210 στη Αττικη οδο απο εναν οδηγο που ξοδευει μινιμουμ 40-50 ωρες πανω στο τιμονι την εβδομαδα, και λογικα εχει καλυτερη στατιστικη απο εσενα, νομιζω δεν ειναι απλως ΑΔΙΚΟ,
αλλα και τριτοκοσμικη ποινη.Απο τα σαλονια μας ολα ευκολα ειναι, με ενα λαθος δεν σταυρωνουμε ανθρωπους.
Δεν μετεφερε φορτιο με εκρηκτικα, ουτε δεμενα λαθος πραγματα οπως ο νταλικιερης στα Τεμπη.
Αν 9 μήνες σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ είναι τριτοκοσμική ποινή, η παραπάνω που σου έγραψα στην ΕΛΒΕΤΙΑ τί είναι;;
Δεκατοπεμπτοκοσμική;;
Θα έμενε πάνω από χρόνο χωρίς δίπλωμα, και θα έδινε και ένα ταξί σε πρόστιμο και ας σκεφτόταν πριν το ότι έχει υποχρεώσεις από πίσω...Αν εγώ χάσω το δίπλωμά μου για 9 μήνες θα επηρεάσει πολύ άσχημα τη ζωή μου, αλλά στην τελική κάτι θα κάνω. Και ξέρεις κάτι; ΔΕΝ πηγαίνω με 210, ΟΥΤΕ ΚΑΝ σε δρόμους σαν την Α.Ο.!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ αν κρινόταν το φαγητό της οικογένειάς μου από το δίπλωμα οδήγησής μου!!!
Ίσως είναι αυστηρό το να υπάρχει τέτοια ποινή, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι αδικο το να ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!!!! Αν ΔΕΝ την εφάρμοζαν θα ήταν άδικο!!!
Όσο για τον νταλικιέρη στα Τέμπη, δεν θυμάμαι να έγραψα πουθενά πως δεν είναι για ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ με τόσο θάνατο που σκόρπισε... Ε, πολύ λογικό λοιπόν μου φαίνεται να κάτσει ο γκαζοταρίφ ΑΠΛΑ 9 μήνες σπίτι του.
Ξέρεις, αν χρειάζεται λεφτά έχει και οικοδομές, κλπ κλπ κλπ που θα του δώσουν και λίγο χρόνο να ξελαμπικάρει στο πόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ του είναι το δίπλωμα... -
Ασε φιλε Τabs,
Ατυχες παραδειγμα η Ελβετια. Η χωρα που ΜΙΣΕΙ τα αυτοκινητα οσο δεν παει αλλο. Και δεν ειναι προσωπικη μου αποψη μονο αλλα και πολλων άλλων, και ιδιως καποιων μικρων εξαιρεσεων που παρολο που ειναι Ελβετοι, εχουν αγαλη για το αυτοκινητο αλλα τους βγαινει ξυνο εκει.
Η ΜΟΝΗ χωρα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τους αγωνες αυτοκινητων!!!!!
Νομιζω οτι και η κατοχη αυτοκινητου στην Ελβετια, μπορει και να προκαλει ακομα και σταθμευμενο.
Σορυ George, αλλά παρα τους υπεροχους δρομους και την απιστευτη φυση, ειναι το χειροτερο μερος για να απολαυση καποιος την αυτοκινηση, οπως τουλαχιστον την οριζω εγω.
Ελβετια και αυτοκινητα, ΔΕΝ πανε μαζι, συνεπως ναι, ειναι αδιστακτοι ΕΚΕΙ σε οτι εχει να κανει με τροχαια παραβαση.
Τουλαχιστον οι Γερμανοι στα συνορα με την Ελβετια, εχουν το θαρρος και εχουν βαλει μια ωραια ταμπελα, μεγαλη κιολας που γραφει ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετο.
Να πληρωσει προστιμο αλλα 9!!!!!!!!!!!!!!!!!! μηνες ανεργιας για 210 στη Αττικη οδο απο εναν οδηγο που ξοδευει μινιμουμ 40-50 ωρες πανω στο τιμονι την εβδομαδα, και λογικα εχει καλυτερη στατιστικη απο εσενα, νομιζω δεν ειναι απλως ΑΔΙΚΟ,
αλλα και τριτοκοσμικη ποινη.Απο τα σαλονια μας ολα ευκολα ειναι, με ενα λαθος δεν σταυρωνουμε ανθρωπους.
Δεν μετεφερε φορτιο με εκρηκτικα, ουτε δεμενα λαθος πραγματα οπως ο νταλικιερης στα Τεμπη.
Κανείς δε κάνει τον αναμάρτητο. Όλοι μας έχουμε κάνει τις αμαρτίες μας, απλά το δεχτήκαμε και τέλος.
Εδώ η ποινή καλώς ή κακώς (κακώς αν θέλεις την γνώμη μου) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, είναι και αφαίρεση διπλώματος. Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας ήξερε τις συνέπειες, έπαιξε και έχασε, ας πρόσεχε. Μη καλεί εμένα κι εσένα να τον σκεφτούμε, έχουμε τα δικά μας προβλήματα να ασχοληθούμε, δεν θέλουμε κι άλλα.
Προσωπικά τα σαλόνια μου είναι άγνωστα, μια και τα τελευταία 16+ χρόνια βγάζω το ψωμί μου οδηγώντας στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο.
Αυτά και τέλος γιατί δεν είσαι μόνο εσύ αυτός που κουράστηκε.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Ασε φιλε Τabs,Ατυχες παραδειγμα η Ελβετια. Η χωρα που ΜΙΣΕΙ τα αυτοκινητα οσο δεν παει αλλο. Και δεν ειναι προσωπικη μου αποψη μονο αλλα και πολλων άλλων, και ιδιως καποιων μικρων εξαιρεσεων που παρολο που ειναι Ελβετοι, εχουν αγαλη για το αυτοκινητο αλλα τους βγαινει ξυνο εκει.
Νομιζω οτι και η κατοχη αυτοκινητου στην Ελβετια, μπορει και να προκαλει ακομα και σταθμευμενο.
Σορυ George, αλλά παρα τους υπεροχους δρομους και την απιστευτη φυση, ειναι το χειροτερο μερος για να απολαυση καποιος την αυτοκινηση, οπως τουλαχιστον την οριζω εγω.
Ελβετια και αυτοκινητα, ΔΕΝ πανε μαζι, συνεπως ναι, ειναι αδιστακτοι ΕΚΕΙ σε οτι εχει να κανει με τροχαια παραβαση.
Τουλαχιστον οι Γερμανοι στα συνορα με την Ελβετια, εχουν το θαρρος και εχουν βαλει μια ωραια ταμπελα, μεγαλη κιολας που γραφει ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!
Θυμάμαι πριν από κάνα δύο χρόνια που σε ελβετικό δικαστήριο είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα για 6 μήνες σε κάποιον επειδή ξεκίνησε το αυτοκίνητο του σπινιάροντας του τροχούς...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Θυμάμαι πριν από κάνα δύο χρόνια που σε ελβετικό δικαστήριο είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα για 6 μήνες σε κάποιον επειδή ξεκίνησε το αυτοκίνητο του σπινιάροντας του τροχούς...Δηλαδή εγώ, που μέχρι να καταφέρω να συντονίσω τα γκάζι-συμπλέκτη (γιατί δεν ήθελα να πατινάρει, αλλά ούτε να σκορτσάρει) σπίναρε σχετικά συχνά (μάλλον δε φταίει η θηριώδης ροπή του fabia, αλλά η πρότυπη ελληνική άσφαλτος), θα είχα χάσει το δίπλωμά μου; Και επειδή είμαι και νέος οδηγός θα είχα αυξημένες ποινές, ε;
Προτιμώ την ελληνική αστυνόμευση & νομοθεσία. Η Ελβετία μάλλον φαίνεται να αξίζει μόνο για τις υπηρεσίες αποθήκευσης πλούτου...
(αν και συζητώ έναν ενδιάμεσο συμβιβασμό... ) -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Ασε φιλε Τabs,Ατυχες παραδειγμα η Ελβετια. Η χωρα που ΜΙΣΕΙ τα αυτοκινητα οσο δεν παει αλλο. Και δεν ειναι προσωπικη μου αποψη μονο αλλα και πολλων άλλων, και ιδιως καποιων μικρων εξαιρεσεων που παρολο που ειναι Ελβετοι, εχουν αγαλη για το αυτοκινητο αλλα τους βγαινει ξυνο εκει.
Λάθος σε όλα...
Δεν μισούν το αυτοκίνητο, αλλά τους τουρίστες ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ, επειδή δημιουργούν μποτιλιαρίσματα στους αυτοκινητοδρόμους.
Δυστυχώς για τους Ελβετούς η χώρα τους είναι η μοναδική ουσιαστικά διέλευση από το μεγαλύτερο κομμάτι της Γερμανίας και BENELUX προς Ιταλία και Ελλάδα, και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ θα περάσουν από το ΜΙΑΣ λωρίδας τούνελ. ΚΑΘΕ ΠΣΚ 15 χιλιόμετρα σταματημένοι στο τούνελ (και η χώρα κομμένη στα δύο) και όταν τύχει και κάτι έχω ακούσει και 30άρια...
Οι αγώνες ΔΕΝ απαγορεύονται, μάλιστα υπάρχουν πρωταθλήματα ράλλι και αναβάσεων. Πιθανότατα να μην υπάρχουν αγώνες πίστας (εκτός από καρτ που υπάρχουν, και τουλάχιστον μια φορά το χρόνο στο Λουγκάνο κλείνουν κάποιοι δρόμοι και γίνεται street race. Δεν έχω ακούσει για κάτι ανάλογο πουθενά στις άλλες χώρες που δε μισούν την αυτοκίνηση...)
Σταθμευμένα οχήματα στην Ελβετία προκαλούν κατά βάση τους τουρίστες, μιας και συνήθως είναι αρκετά ακριβότερα από αυτά που οι τελευταίοι βρίσκουν στη χώρα τους...
Γενικότερα ζητήματα σαν τον ΠΟΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΦΑΚΑ θα βρείς πολύυυυυ σπανιότερα....Το περασμένο ΠΣΚ είχα ένα Τίγκρα τουίν τοπ για τεστ ντράιβ 1000 χμ, και πήγα σε διάφορες ορεινές διαδρομές που ήταν ΤΙΓΚΑ στο αμάξι!!! Και πολλοί χάζευαν τη φύση χαλαρά, αλλά κοιτώντας καθρέφτη και αφήνοντάς με, ενώ άλλοι πήγαιναν με τα λάστιχα να στριγγλάνε (όπως έκανα κι εγώ). ΣΟΥΜΠ και ΕΒΟ με πέρασαν ή ήρθαν από απέναντι με τέζα γκάζι και τα φρένα να έχουν βρωμοκοπήσει. Και αυτά σε ένα καντόνι
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Θυμάμαι πριν από κάνα δύο χρόνια που σε ελβετικό δικαστήριο είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα για 6 μήνες σε κάποιον επειδή ξεκίνησε το αυτοκίνητο του σπινιάροντας του τροχούς...
Δηλαδή εγώ, που μέχρι να καταφέρω να συντονίσω τα γκάζι-συμπλέκτη (γιατί δεν ήθελα να πατινάρει, αλλά ούτε να σκορτσάρει) σπίναρε σχετικά συχνά (μάλλον δε φταίει η θηριώδης ροπή του fabia, αλλά η πρότυπη ελληνική άσφαλτος), θα είχα χάσει το δίπλωμά μου; Και επειδή είμαι και νέος οδηγός θα είχα αυξημένες ποινές, ε;
Προτιμώ την ελληνική αστυνόμευση & νομοθεσία. Η Ελβετία μάλλον φαίνεται να αξίζει μόνο για τις υπηρεσίες αποθήκευσης πλούτου...
(αν και συζητώ έναν ενδιάμεσο συμβιβασμό... )Πάλι χοντρό λάθος...
Ήσασταν εκεί παιδιά και είδατε υπό ποιές συνθήκες του 'αφαίρεσε το δίπλωμα'; ΟΧΙ!
Μήπως ήταν καμιά αντίστοιχη Βούτα και τους προκαλούσε όπως μπορούσε;
Δεν το ξέρετε αυτό...Γενικά αν απομονώσει κανείς κάτι από ένα σύνολο γεγονότων το νόημα αλλάζει άρδην, και το προϊόν πουλάει καλύτερα...
Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως αν δεν είχε πάγο στο δρόμο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σπινιάρισε κατά λάθος...
Μεταξύ άλλων οδήγησα κάποτε το Ίντεγκρα Τάιπ Αρ σε ΒΡΕΓΜΕΝΟ δρόμο στην Ελβετία, και ήθελε μια κάποια προσπάθεια να σπινιάρει...Από την άλλη άκουσα στα ελληνικά νέα πριν 5-8 χρόνια πως ήταν ένας που χρώστεγε ένα... ΔΙΦΡΑΓΚΟ στην εφορία. Όμως τα δίφραγκα είχαν καταργηθεί, και δεν μπορούσε να ξεχρεώσει.
Επίσης για τέτοιο ποσόν δεν δέχονταν επιταγή, και δεν είχε καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ξεχρεώσει.
Η εφορία κίνησε (όντως!!!) διαδικασίες να δημεύσει και να δημοπρατήσει το σπίτι του για χρέη προς το δημόσιο!!!!Οπότε στην Ελβετία κάποιος θα το ακούσει στα νέα και θα πει κοίτα τους μαλάκες τους Έλληνες που για ένα δίφραγκο (ένα σεντ του ελβετικού Φράγκου θα το πούνε εδώ) του βγάζουν το σπίτι στο σφυρί!!!!
Αυτό που ΔΕΝ θα πούνε στα νέα είναι πως ΠΟΤΕ το σπίτι τελικά δεν βγήκε στο σφυρί, αφού βρέθηκε κάποιος να καταλάβει την ηλιθιότητα που γινόταν (έστω κι αν χρειάστηκε να βουήξουν τα κανάλια για αυτό...) και την διόρθωσε.
Κάπως έτσι βγαίνουν κάτι τέτοιες ειδήσεις, που τελικά όμως καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν...
Διαρκώς κάτω από το μπαλκόνι μου όλο και κάποιος τραβάει χειρόφρενο, κανείς δεν τους είπε τίποτα, παρότι ακόμα κι από θέαμα είναι ηλίθιο μιας και απλά βαβούρα κάνει (δε γυρνάει και καθόλου με 50-60 στην πόλη και τετοια πρόσφυση).Τώρα αν κάνει κανείς χειρόφρενα με κανένα 1800 Γκολφ τούρμπο πειραγμένο με 280 άλογα ΜΤΜ τον δει ο αστυνόμος και τον σταματήσει για συστάσεις ή κλησούλα απλή, και αυτός του κάνει το βαρύ κουμάσι και τον καμπόσο και φύγει αφήνοντας 2 κιλά από κάθε ημισλίκ χαμηλοπρόφιλο στα μούτρα του αστυνόμου πιθανώς δείχνοντάς του πόσο έχει μακρύνει και το νύχι του μεσαίου δακτύλου του και όλα αυτά 2 μέτρα από την πεζοδιάβαση που πέρναγαν τα σχολιαρόπαιδα και ίσα που πρόλαβαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, τότε το βλέπω πολύ πιθανό (ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ) να χάσει και το δίπλωμα και να κάνει και λίγο από κρατητήριο πιθανώς... Και μη νομίζεις πως όλο το σκηνικό θα το πούνε επακριβώς τα κανάλια, τα οποία μάλλον θα έχει καλέσει η μαμάκα του βούτυρου να δείξει πόσο κακή είναι η αστυνομία που για μια σπινίτσα που ούτε το Χάλντεξ του Γκολφ δεν θα αισθανόταν ο κακός μπάτσος έσκισε το μοσχάρι της...
-
Οποιοσδήποτε τρέχει με 210 σε οποιδήποτε δρόμο της Ελλάδας εκτος απο τη ζωή του και την ζωή των άλλων, ρισκάρει και το δίπλωμά του! Ο καθένας το ξέρει αυτό και παίρνει το ρίσκο. Στην περίπτωση του ταξιτζή το δίπλωμα είναι συνδεδεμένο με τη δουλειά του. Το ήξερε, ρίσκαρε, έπαιξε κι έχασε. Αν ο νόμος λέει οτι όποιος υπερβαίνει κατά 90 χιλ χάνει το δίπλωμά του, γιατί να εξαιρεθεί ο ταξιτζής? Το ήξερε οτι θα χάσει τη δουλειά του αν τον πιάνανε! δεν το ήξερε????
Ασε που πολλά σημεία της Αττικής οδού έχουν όρια 80 και 100 χιλ στα οποία άνετα μπορείς να τρέξεις με 210 υπερβαίνοντας κατα.....130 χιλ το όριο.Κι εγώ έχω πάει 1-2 φορές με 180-200 στην Αττική οδό για να δοκιμάσω το αυτοκίνητο και ρίσκαρα. Ήξερα οτι αν με πιάσουν θα έχω μεγάλα μπλεξίματα. Αν ήξερα όμως οτι θα με απολύσουν απο τη δουλειά μου, με 70-80 θα πήγαινα.
-
Ημέρα: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2005
Ώρα: 7μ.μ.
Τόπος: Λεωφόρος Ηρακλείτου Χαλάνδρι (συνέχεια Δουκ. Πλακεντίας)
Τοπικό ΖαχαροπλαστείοΣτοιχεία φωτογραφιών: 8 στρουμφάκια εν υπηρεσία πλακώνουν νουγκατίνες. Ένα στρουμφόχημα παρκαρισμένο παράνομα στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου.
http://img308.imageshack.us/my.php?imag ... 0489xm.jpg
ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Βρέ σύ,τα παιδιά κάνανε δοκιμή στά γλυκά,μήπως είναι χαλασμένα βρε.
Για τό καλό τού καταναλωτή,καί τήν πρόληψη τών τροχαίων ατυχημάτων από δηλητηρίαση οδηγού βρε!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ημέρα: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2005
Ώρα: 7μ.μ.
Τόπος: Λεωφόρος Ηρακλείτου Χαλάνδρι (συνέχεια Δουκ. Πλακεντίας)
Τοπικό ΖαχαροπλαστείοΣτοιχεία φωτογραφιών: 8 στρουμφάκια εν υπηρεσία πλακώνουν νουγκατίνες. Ένα στρουμφόχημα παρκαρισμένο παράνομα στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου.
http://img308.imageshack.us/my.php?imag ... 0489xm.jpg
ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Το ένα περιπολικό σταμάτησε παράνομα να γράψει τον παράνομα σταθμευμένο, και το άλλο για να μην εμποδίζει το δρόμο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο να γράψει το παράνομα σταθμευμένο περιπολικό!!!!
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το ένα περιπολικό σταμάτησε παράνομα να γράψει τον παράνομα σταθμευμένο, και το άλλο για να μην εμποδίζει το δρόμο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο να γράψει το παράνομα σταθμευμένο περιπολικό!!!!ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κι όλοι μαζί να γράψουν τη στρουμφομηχανή που είναι παρκαρισμένη στο πεζοδρόμιο (ως γνωστόν καραπαρανομότατο)!!!
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
πωπω κορακιαααα!!!
-
Να σας κάτσει το γλυκό ρε!
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα
-
Φοράτε ζώνες-κράνη στην Πειραιώς, σήμερα γίνονται μπλόκα κοντά στο ύψος του Κηφισσού.
Επίσης φοράτε τα παντού, ανεξαρτήτως μπλόκων. -
Εμενα αν και οδηγαω ενα χρονο με εχουν σταματησει 4 φορες..την 1 με εγραψαν για ζωνη..αυτο που μου την εδωσε ηταν οτι ενω περασαν μπροστα του 10 αυτοκινητα απο lexus,porshe,avensis..και αλλα ερυθραια βλεπετε,σταματησε εμενα με το φιεστα του 86 μου ζητησε ολα τα χαρτια τα ειδε και μετα με εγραψε για ζωνη...καλα εκανε αλλα η το κανεις σε ολους και οχι επιλεκτικα η μην το κανεις καθολου..αλλη μια φορα για αλκοτεστ που δεν μοθ το εκαναν τελικα και τελος στο ριμπας με το ραλλακι που το κατεβαζα πρωτη φορα και τελευταια βγαινοντας απο την εξοδο να ανηφορισω για πειραια τραβαω ενα χειροφρενακι και απο πισω μπατσικο σταματαω λιγο πιο κατω και για καλη μου τυχει ηταν ευγενικος ο τυπος και μου ειπε 'φυγε γιατι αν ξεκινησω να γραφω δεν τελειωνω..του ειπα και ευχαριστω..παντως απο τις 4 φορες μονο με την ζωνη μου φερθηκε ασχημα...οι πιο ευγενικη ηταν στο λακιωτη στην πετρουπολη για απλο ελεγχο..ετσι θα επρεπε να ηταν ολοι τους..
-
Ανέβαινα χαλαρά (90-100, σχετικά άδεια) χτες το βράδυ τη Συγγρού στην αριστερή και κάπου δεξιά πιάνει το μάτι μου μία Xsara να πηγαίνει ακόμα πιο χαλαρά.
Μετά από λίγο κοιτάζω καθρέπτη, φώτα κακό προφυλακτήρες και... μαρσαρίσματα
Εκείνη τη στιγμή ήταν άλλος στη δεξιά, μόλις τον πέρασα, φλας δεξιά, γιατί τα φώτα μου φάνηκαν πολύ 'ύποπτα'.
Φυσικά ποιοι ήταν; οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν
Φυσικά με κοίταξαν με βλέμμα απορίας που δεν ενέδωσα
Πόσο βλάκες -για να μην πω τίποτ' άλλο- μπορεί να είναι;
όχι δεν κυνηγούσαν κανέναν ούτε καταδίωξη έκαναν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανέβαινα χαλαρά (90-100, σχετικά άδεια) χτες το βράδυ τη Συγγρού στην αριστερή και κάπου δεξιά πιάνει το μάτι μου μία Xsara να πηγαίνει ακόμα πιο χαλαρά.Μετά από λίγο κοιτάζω καθρέπτη, φώτα κακό προφυλακτήρες και... μαρσαρίσματα
Εκείνη τη στιγμή ήταν άλλος στη δεξιά, μόλις τον πέρασα, φλας δεξιά, γιατί τα φώτα μου φάνηκαν πολύ 'ύποπτα'.
Φυσικά ποιοι ήταν; οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν
Φυσικά με κοίταξαν με βλέμμα απορίας που δεν ενέδωσα
Πόσο βλάκες -για να μην πω τίποτ' άλλο- μπορεί να είναι;
όχι δεν κυνηγούσαν κανέναν ούτε καταδίωξη έκαναν
Sorry, αλλά επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το περιστατικό, οι μπάτσοι αυτοί κάνουν κόντρες με ανυποψίαστους ανόητους και μετά τους σταματάνε και τους σκίζουν για ταχύτητα;;;
Ρε παιδιά, ένα κανάλι να τους βγάλει στη φόρα γ@μώ την πουτ@ν@ μου!!!
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα