-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Μου άρεσε το παράδειγμα!! Ο Μόγια είναι για μένα ο συνοδηγός - ίνδαλμα σε παγκόσμιο επίπεδο! Και κουλός να είσαι, αν τον ακούσεις να διαβάζει θα σπάσεις το 9 στη Φτέρη!!
Για τους αγώνες να το εκλάβω σαν υπόσχεση;;
Όποτε με θέλεις μέσα!!
Αγώνες δώστε μου, κι ας μην ξυπνάω πλέον σπίτι μου τις Κυριακές!!! -
Ψήφισα Μερκούρη γιατί δεν έχω κάνει Χολομώντα.
Δεσμεύομαι όμως όταν κάνω και αλλάξω γνώμη να επαναφέρω την ψηφοφορία.
Μια μικρή σημείωση. Κάθε ειδική έχει τις χαρές και τις λύπες της για κάθε πλήρωμα. Υπάρχουν κομμάτια σε ειδικές που είναι όλα τα λεφτά.
Θα αναφέρω από κάποιες παλιές κοντινές.Τα χασίματα με την γρήγορη αριστερή στο Φράγμα Μαραθώνα πρός Αγ.Στέφανο. Το γρήγορο κομμάτι από την Αριστερή Φουρκέτα στο πλάτωμα μέχρι την τελευταία δεξιά φουρκέτα στην Ριτσώνα. Το μεσαίο Ες στον Αγ.Στέφανο κ.α.
Αν έχω χρόνο κάποια στιγμή θα φτειάξω μια ε.δ. στον editor του V-rally και τα ξανασυζητάμε.
-
Εχοντας περάσει και τις δύο, Μερκούρης δαγκωτό. Στα χιλιομετρά του βλέπεις τα πάντα:Σφιχτό ανηφορικό , μετρια γλιστερά χασίματα με ψιλογκρέμι ,σφιχτά κατηφορικά πατημένα γεμάτα δέντρα ,φορτωμένες 5ες, υγρασίες που δεν συγχωρούν και ούτε μέτρο για μικροέξοδο .
Και δυό λεπτομέριες :1)Αυτό που ακούει ο θεατής όταν ένα καλό ατμοσφαιρικό πλησιαζει στο γιατρό ,δεν περιγράφεται .2)Αυτά δε που βλέπει το πλήρωμα στο συγκεκριμένο σημείο είναι για μένα ο λόγος που δεν ψηφίζω τον κατα τα άλλα εξαιρετικό Χολομώντα.
George Tab: συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας.Το επόμενο debate να είναι Φτέρη-Καράβωμα.Τι λές?
Castor:Ποιο εννοείς ''μεσαιο ες στον Αγ.Στέφανο''?
Thanx -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Α, ρε τυχερέ!!! Πως τους είδες; είχαν ρέψει και εκείνοι, ή μόνο τα αμάξια τους; Πλήρωσες για να δεις;
Και ο Αμαξόπουλος έτσι τρελλαμένος είναι!!! Στην Φτέρη έβρασαν οι ζάντες από τα φρένα (από άσπρες έγιναν καφέ γύρω από τα μπουλόνια!!! ) και όταν το είδε έκανε σαν παιδί που του έδωσες παγωτό!! Βασικά πέρσι πήγαμε ΔΕΘ για να κάνει τον Χολομώντα, γιατί ήθελε μεγάλη ειδική! Άσε, ίδια μυαλά έχουμε! Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!
Αν πάλι μου πει να την κάνω μόνος μου (που σιγά μην χάσει ευκαιρία) δεν πειράζει, αφού έχω την άδεια (αφού αυτός με έστειλε) παίρνω το αμάξι και πάω!!
Όσο για το δικηγορικό σύλλογο, αν και γελάω με τον πόνο του άλλου και δεν κάνει, κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!! Ωραίος ο Troffeo!!
Στην Resolfen δυστυχώς πλήρωσα το 'αλμυρό' εισητήριο των 20 λιρών!!! Μετά όμως πήγαμε στην Halfway όπου βρεθήκαμε με τον Μadman (νά'ναι καλά) και την παρέα του και μπήκαμε από μια κοπάνα. Εκεί είδα ίσως την καλύτερη εδική της ζωής μου ως θεατής!! Έρχονταν από μια αριστερή διαρκείας (εκεί που βγήκε ο Ντελεκούρ) και είχε κατηφόρα ίσια για 500 μέτρα, μετά μια δεξιά που την έστρηβαν τέζα 6η με γλύστρα για να πέσουν σε φρένα και να σέρνονται για 100 μέτρα πρίν από μια δεξιά μέτρια, απίστευτα περάσματα, νόμιζες ότι το έχασαν και το τέρας με μια γκαζιά γύρναγε και την έβγαζε όλη με το πλαι, εξακολουθούσαμε δε να τους βλέπουμε για ένα κομμάτι περίπου ένα χιλιόμετρο μετά!!
Τα περάσματα στην Resolfen στο σημείο που ήμουν έδειχναν ότι πάνε φυλαγμένα μάλλον, ίσως για να φυλάξουν το αμάξι.
Όσο για τις μακριές ειδικές, τι να πω! Έχετε δίσκους πίσω γι'αυτό μιλάτε!!!!
-
Ο χρήστης OVERDIAS έγραψε:
George Tab: συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας.Το επόμενο debate να είναι Φτέρη-Καράβωμα.Τι λές?
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια!!
Το Καράβωμα το έκανα πέρσι ανηφορικό πλέον. Είχε ομίχλες που βλέπαμε την φουρκέτα από τα πολύχρωμα μπουφάν και τις ομπρέλες των θεατών (ευχαριστούμε που ήταν εκεί!! ) Από την Φτέρη έχω σαφώς καλύτερες αναμνήσεις Πάντως να την βάλω την ψηφοφορία, οπότε να κάνουμε μερικά ζευγαράκια ειδικών και μετά τους νικητές μεταξύ τους, τι λέτε;
Ακούω προτάσεις για ζευγάρια!!
Θα ανοίγω ένα θέμα - ψηφοφορία την βδομάδα, αλλά δεν θα κλείνει το παλιότερο, για όσους δεν πρόλαβαν. Αλλά δεν τα ανοίγω όλα μαζί, πρώτον για να έχουμε κάτι να κάνουμε κατά την διάρκεια του χειμώνα και δεύτερον, γιατί θα γίνει πολύ μηχανικά η ψηφοφορία αν είναι όλα μαζί (θα ρίξουμε ψήφους χωρίς αιτιολόγηση που τελικά είναι και το ζουμί )
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Όσο για τις μακριές ειδικές, τι να πω! Έχετε δίσκους πίσω γι'αυτό μιλάτε!!!!Κι όμως! Με ταμπούρα πίσω το αμάξι 'τελειώνει' γρηγορότερα, οπότε βλέπεις πιο πολύ ΡΑΛΙ! Αν δουλεύει όπως την πρώτη στιγμή ναι μεν είναι καλύτερο για να διεκδικείς θέσεις, αλλά είσαι πιο πολύ πίστα - ανάβαση, παρά ράλι. Πιστεύω μια ειδική 50 χιλιομέτρων πως δεν μπορεί να βγει όλη 100%, αλλιώς στο σέρβις θέλεις αλλαγή τροπέτου!!
Ίσως γιαυτό να τους έβλεπες λίγο αφημένους... Όμως αυτό είναι μαγεία, γιατί κάθεσαι να σκεφτείς ποια φρένα να μην ζορίσεις για να τα έχεις μετά που θα κερδίζεις περισσότερο, και γενικά θα ρυθμίζεις αλλιώς την οδήγηση από το αν είχες την ίδια διαδρομή ως τρεις 17άρες
Το κακό με το να σου τελειώνει το αμάξι και των άλλων όχι είναι πως εσύ μπορεί να κάνεις την οδήγηση του αιώνα και επειδή δεν θα είσαι εκεί που είναι άλλοι άνετα λόγω αυτοκινήτου δεν θα ασχοληθεί κανείς με το ταλέντο και τους χρόνους σου, και δεν θα σε μάθει κανείς ποτέ.
-
Κι όμως! Με ταμπούρα πίσω το αμάξι 'τελειώνει' γρηγορότερα, οπότε βλέπεις πιο πολύ ΡΑΛΙ! Αν δουλεύει όπως την πρώτη στιγμή ναι μεν είναι καλύτερο για να διεκδικείς θέσεις, αλλά είσαι πιο πολύ πίστα - ανάβαση, παρά ράλι. Πιστεύω μια ειδική 50 χιλιομέτρων πως δεν μπορεί να βγει όλη 100%, αλλιώς στο σέρβις θέλεις αλλαγή τροπέτου!!
Ίσως γιαυτό να τους έβλεπες λίγο αφημένους... Όμως αυτό είναι μαγεία, γιατί κάθεσαι να σκεφτείς ποια φρένα να μην ζορίσεις για να τα έχεις μετά που θα κερδίζεις περισσότερο, και γενικά θα ρυθμίζεις αλλιώς την οδήγηση από το αν είχες την ίδια διαδρομή ως τρεις 17άρες
Το κακό με το να σου τελειώνει το αμάξι και των άλλων όχι είναι πως εσύ μπορεί να κάνεις την οδήγηση του αιώνα και επειδή δεν θα είσαι εκεί που είναι άλλοι άνετα λόγω αυτοκινήτου δεν θα ασχοληθεί κανείς με το ταλέντο και τους χρόνους σου, και δεν θα σε μάθει κανείς ποτέ.
Kάθε χρόνο μετά την Φτέρη στο Αχαιός δεν έχω φρένα! Πριν οι έμπειροι του χόρου με συνετήσουν και μου εξηγήσουν είχα την εξής άποψη (μην γελάσεις) : Αφού στην δεύτερη Φτέρη πάω τέζα γιατί ανεβάζω ένα με δυο δεύτερα; Εγώ δεν κάνω λάθος όσο αφορά τον ρυθμό, έλεγα ο ανίδεος, άρα φταίνε τα ...χρονόμετρα!!!!!!!
Τώρα γελάω αλλά τότε το πίστευα! Σαν να μην έφτανε αυτό ανακάλυψα ότι και η τρόμπα των φρένων πνέει τα λίσθια... Σίγουρα αν το αμάξι είχε μεγαλύτερη διάρκεια θα το ευχαριστιώμουν περισσότερο και δε θα φύλαγα τόσο πολύ τα φρένα, όμως όπως λες και εσύ 'ράλλυ κάνουμε' και συνεπώς και η στρατιγική και το φύλαγμα είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκεί να μην παραφυλαγόμαστε όπως κάναμε φέτος στον Αχαιό, γιατί μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Θέλει τελικά εμπειρία η στρατιγική ώστε να σου 'βγεί' και να μην σε καταστρέψει. Βέβαια ως γνωστόν δεν τελειώνουν μόνο τα φρένα, και το μοτέρ 'σκάει' και η ανάρτηση 'ουζάρει' αλλά... Αν δεν είχαμε αυτά τα φαινόμενα δεν θα οδηγούσαμε 106 Ν1 αλλά 206 WRC !
Τέλος όσο αφορά την αναγνώριση του ταλέντου, κάτσε πρώτα να έχεις ταλέντο! Εγώ αμφιβάλλω τα μέγιστα όσο αφορά την δική μου ποιότητα.
-
Ο χρήστης NormalEna έγραψε:
Τέλος όσο αφορά την αναγνώριση του ταλέντου, κάτσε πρώτα να έχεις ταλέντο! Εγώ αμφιβάλλω τα μέγιστα όσο αφορά την δική μου ποιότητα.Η ποιότητα δεν είναι ταλέντο. Είναι εμπειρία. Έρχεται, εκτός αν δεν συγκεντρώνεσαι στο στόχο σου. Το ταλέντο τώρα, δεν πιστεύω πως θα καταλάβεις ποτέ πως το έχεις, αν το έχεις... Γενικά ό,τι έχουμε το θεωρούμε δεδομένο. Αν έχουμε στραβή μύτη μας χτυπάει, αλλά αν έχουμε ωραία φρύδια δεν το παρατηρούμε ποτέ (εκτός αν μας το λένε άλλοι συνεχώς). Οπότε αν σου αρέσουν οι αγώνες βουρ στον πατσά, και αν έχεις ταλέντο θα το δούνε άλλοι! Αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, πάλι το κέφι σου κάνεις!
Εγώ πάλι μάλλον προς την τέλεια κουλαμάρα (για αγωνιστικές απαιτήσεις πάντα) είμαι, οπότε αρκούμαι στην συνοδήγηση που ΄δεν με δυσκολεύει!
-
Ο χρήστης OVERDIAS έγραψε:
ThanxΕκεί που είναι τώρα τα φυτώρια. Από τελικές η ατελείωτη γλύστρα από Μέτρια σε μέτρια απο όποια μεριά και να την κάνεις.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ThanxΕκεί που είναι τώρα τα φυτώρια. Από τελικές η ατελείωτη γλύστρα από Μέτρια σε μέτρια απο όποια μεριά και να την κάνεις.
Πες μας ρε Αρη,πως θα μπει το 'σεμπλεδάκι' στο Ες!!! Με τα τέσσερα..με τις πόρτες...με τις μπετούγιες!!!!!?????Πες μας να ετοιμάσουμε τις καμερες!!!Καλή επιτυχία στη Ριτσώνα!Θα ειμαι εκει για χειροκρότημα!!
-
ποτε μόνος πότε με παρέα!πάρε ποδηλατάκι και ανέβα,ανεβαίνει αρκετός κόσμος το σ/κ ενώ της καθημερινές σχεδόν κανείς.για αρχή όμως είναι δύσκολος αλλά συνηθίζεις,άσε και που είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον ''παιρνάς'' με το ποδήλατο για να τσεκάρεις τα ''πατήματα''!!!για αρχή σου συνιστώ ''πάρνηθα''(μοντ παρνές)!
-
Ο χρήστης ayrton senna έγραψε:
ποτε μόνος πότε με παρέα!πάρε ποδηλατάκι και ανέβα,ανεβαίνει αρκετός κόσμος το σ/κ ενώ της καθημερινές σχεδόν κανείς.για αρχή όμως είναι δύσκολος αλλά συνηθίζεις,άσε και που είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον ''παιρνάς'' με το ποδήλατο για να τσεκάρεις τα ''πατήματα''!!!για αρχή σου συνιστώ ''πάρνηθα''(μοντ παρνές)!Παλιότερα πήγαινα Πάρνηθα από τον χωματόδρομο που ξεκινά από την δεξιά φουρκέτα που αράζει το πυροσβεστικό όλο πάνω. Ωραίος δρόμος, αν και ήθελα μια ανάρτηση εμπρός στην κατηφόρα.
-
Παλιότερα πήγαινα Πάρνηθα από τον χωματόδρομο που ξεκινά από την δεξιά φουρκέτα που αράζει το πυροσβεστικό όλο πάνω. Ωραίος δρόμος, αν και ήθελα μια ανάρτηση εμπρός στην κατηφόρα.[/quote]
den aneveneis parnitha tora?mipos ksereis posa xiliometra itan i anavasi tis parnithas?sto metoxi itan i ekinisi?
-
Ο χρήστης ayrton senna έγραψε:
Παλιότερα πήγαινα Πάρνηθα από τον χωματόδρομο που ξεκινά από την δεξιά φουρκέτα που αράζει το πυροσβεστικό όλο πάνω. Ωραίος δρόμος, αν και ήθελα μια ανάρτηση εμπρός στην κατηφόρα.
den aneveneis parnitha tora?mipos ksereis posa xiliometra itan i anavasi tis parnithas?sto metoxi itan i ekinisi?
Γενικά έχω αφήσει το ποδήλατο... Λίγο το αυτοκίνητο, λίγο οι αγώνες, λίγο η πτυχιακή, λίγο το φόρουμ, πάει το ποδήλατο...
Την ανάβαση Πάρνηθας σαν αγώνα δεν την ειδα ποτε... Όμως κατά καιρούς άλλαζε μήκος και εκκίνηση. Κάποια στιγμή νομίζω πως ήταν 6 χιλιόμετρα και ξεκίναγε από το τελεφερίκ...
-
Ψηφισα,Χολωμόντα για την φοβερή εταπ με τις πολλές εναλαγές στροφών,για την καλή ασφαλτο,για την διάρκεια,και ολα αυτά μεσα σε ενα φοβερό δάσος.Οχι, οτι ο Μερκούρης δεν μου αρέσει αλλά ειναι πολύ SOS στο 'καλντερίμι'και εχει καταντήσει 'σπρίντ'.
-
Δεν συγκρίνονται! Χολωμόντας 10/10, Μερκούρης 7,5/10 και ενδιάμεσα με τουλάχιστον 9 η Φτέρη...
Ας στήσει κάποιος μία ψηφοφορία και για το χώμα... να οργανώσουμε και καμιά φορουμοεκδρομή εκεί πάνω.....
Στράτης -
Ανάμεσα στις 2 θρυλικές ειδικές διαδρομές (όχι πως είναι οι μόνες, αλλά ανάμεσα σε ΑΥΤΕΣ μόνο), ποια είναι η αγαπημένη σας;Ως Χολομώντα εννοώ την διαδρομή ΠΡΟΣ πολύγυρο, όπως γινόταν μέχρι πέρσι, και Μερκούρη από Μαλακάσσα προς Τατόι, αλλά αν θέλετε μιλήστε και για τα ανάποδα.
Προσωπικά επιλέγω Χολομώντα, γιατί ήταν η πρώτη ειδική που τα έχασα ολοσχερώς (όχι χάθηκα στις σημειώσεις, τα έχασα γενικά), αλλά και η πρώτη που βγήκε όπως μου άρεσε. Η μεγαλύτερη ειδική, κολαστήριο ή παράδεισος, ανάλογα σε τι πνευματική διάσταση βρίσκεσαι τα δευτερόλεπτα πριν το go. Μια διαδρομή πυκνή, σωστή ειδική, που είσαι εσύ, ο οδηγός (ή συνοδηγός, αναλόγως τι είσαι) και το αυτοκίνητο.
Βεβαίως μην υποτιμάμε τον Μερκούρη που έχει άλλη χάρη και για πολλούς είναι καλύτερος. Δυστυχώς ακούγεται πως δεν θα ξαναγίνει... Αυτό επειδή δεν το ξαναδίνει ο δήμαρχος (αλήθεια, μήπως άλλαξε δήμαρχος στις εκλογές;;;))
ΦΙΛΕ TAB ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ.Λ.Π. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ (ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ).ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?ΕΙΔΙΚΑΡΑ!!!! -
Ο χρήστης BE COOL BE RACING έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ (ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ).ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?ΕΙΔΙΚΑΡΑ!!!!Κι εγώ Χολομώντα έβαλα.
Πώς όμως ξέρεις πως τον έχω κάνει πολλές φορές και δεν το ξέρω εγώ;
Τον έκανα πέρσι δύο φορές (δύο περάσματα), κανονικά. Ανάποδα δεν τον έχω κάνει ούτε στις αναγνωρίσεις, επειδή γυρίζαμε από τον γύρο για να μην ενοχλούμε τους απέναντι (φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά...).Ανάποδος καλύτερος, ε; Χμμμ Μακάρι να καταφέρουμε του χρόνου να τον κάνουμε!!!
Την Ολυμπιάδα δεν την έχω κάνει... Δεν μας έφτασαν τα λεφτά φέτος, οπότε ΔΕΘ και Κένταυρος έμειναν εκτός προγράμματος...
-
Προς κον. BE COOL,
ειλικρινά η Ολυμπιάδα αν και δεν έφτασα ως εκεί φέτος (τα είπαμε για το μικρό σπίτι στο Λειβάδι, μην τα ξαναλέμε...) είναι μια πολύ ...ατμασφαιρική ειδική, κάτι σαν να κάνεις ασφάλτινη ...Ινδονησία!!! Αλλά μιας και είστε ντόπιος για λύστε μου μια απορία: Αν βρέξει λέω Αύγουστο φέτος, θα στεγνώσει μέχρι τον Σεπτέμβρη που είναι το ΔΕΘ? (αν είναι πάλι μέσα η ειδική, μην βαράτε Forumίστες δεν διέρευσαν ακόμα οι ειδικές του ΔΕΘ στη Γλασκώβη!!! ) Δεύτερη απορία: Πόσο περιθώριο λάθους έχεις ώστε να μην ξακρίσεις και πατήσεις τις φτέρες και αρχίσεις τα ...κοκορέτσια?
Με χιουμοριστική διάθεση φυσικά σας λέω όλα τα παραπάνω μην με παρεξηγείτε...
Κ.Φούκης -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ (ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ).ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?ΕΙΔΙΚΑΡΑ!!!!Κι εγώ Χολομώντα έβαλα.
Πώς όμως ξέρεις πως τον έχω κάνει πολλές φορές και δεν το ξέρω εγώ;
Τον έκανα πέρσι δύο φορές (δύο περάσματα), κανονικά. Ανάποδα δεν τον έχω κάνει ούτε στις αναγνωρίσεις, επειδή γυρίζαμε από τον γύρο για να μην ενοχλούμε τους απέναντι (φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά...).Ανάποδος καλύτερος, ε; Χμμμ Μακάρι να καταφέρουμε του χρόνου να τον κάνουμε!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑΒ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΕΡΟΙ Ν'ΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ(ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΟΠΟΤΕ
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΞΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ.Την Ολυμπιάδα δεν την έχω κάνει... Δεν μας έφτασαν τα λεφτά φέτος, οπότε ΔΕΘ και Κένταυρος έμειναν εκτός προγράμματος...
Μερκούρης - Χολομώντας