-
Τίμο,
καλώς η κακώς η μαμά Alfa αποφάσισε να επεκταθεί προς τα πάνω σε γκάμα, και να αφήσει τα μικρά-μικρομεσαία στην Φίατ. Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που σταμάτησε η σειρά 145/146, αν και δεν πιστέυω ότι θα πουλούσε ως σήμερα, ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγάλος και ακόμα και τα 15.000 ευρώ που λες θα φάνταζαν πολλά. Άσε εσένα κι εμένα. Η αγορά ξέρεις τι θα έλεγε??? 'Μα αφού παίρνω Ίμπιζα 1,6 σε αυτά τα λεφτά, σιγά μην πάρω το Ιταλικό που χαλάει και τρίζει'.Για την 156 συνφωνώ 1000% μαζί σου. Ά-ν-ε-τ-α θα μπορούσε να πουλιέται παράλληλα με την μεγαλύτερη, ακριβότερη και (κακά τα ψέμματα) πιο 'κυριλλέ' 159.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τίμο,
Για την 156 συνφωνώ 1000% μαζί σου. Ά-ν-ε-τ-α θα μπορούσε να πουλιέται παράλληλα με την μεγαλύτερη, ακριβότερη και (κακά τα ψέμματα) πιο 'κυριλλέ' 159.Παιδιά φοβάμαι πως ο όμιλος ΦΙΑΤ πάει από το κακό στο χειρότερο στην ελλάδα...Αν δείτε τις πωλήσεις Ιαν-Ιουν (http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3254&part=1) η ΦΙΑΤ είναι 12η και η Alfa είναι εκτός 20αδας Για Lancia δεν συζητάμε.....Και να πάρει τι μοντέλο έχει η ΦΙΑΤ στην μικρομεσέα κατηγορία?!?!?!!? Το Stilo?!!?!!!!!!!!!!!!!!! Έλεος.....Μπορούσαν να την κρατήσουνε κάποια χρόνια ακόμα την 156....Τώρα με 147/159/GT αντε να πουλάνε 2000 αμάξια τον χρόνο.
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Θεωρείτε καλή την αγορά της Alfa 156 1.8TS λίγους μήνες πριν την έλευση της 159 δεδομένου ότι η αντιπροσωπεία κάνει έκπτωση 2200 Ευρώ και επίσης ότι η νέα 159 θα κοστίζει τουλάχιστον 28Κ ή μήπως το αυτοκίνητο είναι πλέον παρωχημένο όπως κάποιοι υποστηρίζουν?Φίλε μου και εγώ ακριβώς την ίδια αγορά σκέφτομαι να κάνω...Μόνο που για να το αποφασίσω, το όριο για μένα θα ήταν 3κ έκπτωση...Να φύγω από το ταμείο με
-
Η έκπτωση ισχύει γι ααγορά με δόσεις από ότι μου είπαν. Πάντως για την 156 Progression που έχει αρχική τιμή 25800-2200 = 23600 άρα κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 24Κ που βάζεις. Αυτο που δε ξέρω είναι μήπως κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση όσο πλησιάζει ο καιρός της 159. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τα αυτοκίνητα που έχουν stock. Αλήθεια γνωρίζετε αν η παραγωγή της 156 σταμάτησε ή συνεχίζεται ακόμα από το εργοστάσιο?
Και κάτι ακόμα. Για 156 1.8 Lusso με ξύλο μοντέλο 2000 με 60Κ χλμ θεωρείτε καλή τιμή τα 11Κ? Nα το δώ ή να το αφήσω? Thanks. -
Ο χρήστης jd έγραψε:
Και κάτι ακόμα. Για 156 1.8 Lusso με ξύλο μοντέλο 2000 με 60Κ χλμ θεωρείτε καλή τιμή τα 11Κ? Nα το δώ ή να το αφήσω? Thanks.
Πάρα πολύ καλή,αν σκεφθείς ότι καινούργια έκανε 27500!
Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός,όμως κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου (καλύτερα να γίνει σε συνεργείο)...
-
Άντε με γειες. Με 11Κ, σε καινούριο δεν παίρνεις ούτε πατίνι.
Alfa 156 1.8 - γνώμες