-
paidia kalispera. mia voithia na apofasiso metaxy tou mitsubishi colt 1.3 instyle h tou mazda 2 1.6 sport
akouo gnomes sas eyxaristo
Σε παρακαλώ γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες![kouk]
-
paidia kalispera. mia voithia na apofasiso metaxy tou mitsubishi colt 1.3 instyle h tou mazda 2 1.6 sport
-
-
Αν βάλεις την εγγύηση των επτά ετών που έχει το Colt εκεί έχει πλεονέκτημα, στις τιμές των ανταλακτικών από ότι γνωρίζω η Mazda είναι ψιλοφαρμακείο άρα κι εκεί πλεονεκτεί το Colt.
Πάντως και τα δύο είναι αξιόπιστα με καλόυς χώρους, παραπλήσια ιπποδύναμη, στη ροπή είναι λίγο πίσω το Colt. Από πλευράς συμπεριφοράς δεν έχω οδγήσει το Mazda και δε ξέρω τι 'λέει', το Colt πάντως είναι πολύ καλό στο δρόμο.
Με λίγα λόγια Colt. -
Δε βλέπεις και το Jazz;;;
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Δε βλέπεις και το Jazz;;;εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα με το τζαζζ.......
επιτελους ξεκοληστε ........αδερφε μια ψηφος απο μενα στο μαζντα......
-
κολτ!
-
.... μπρρρ.... οχι παλι Jazz, μου σηκωνεται η τριχα καγκελο με το μινι station wagon...
Colt και απο μενα...
-
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο, ούτε θυμάμαι τι γράφουν τα περιοδικά. Σα σχήμα πάντως, το Colt μού φαίνεται πιο όμορφο και νεανικό. Βλέπω όμως ότι το Mazda έχει μεγαλύτερο κινητήρα, οπότε θα έχει καλύτερες επιδόσεις. Μπλέξιμο . Δεν πας με τα ΜΜΕ καλύτερα, που τα διαφημίζουν κιόλας
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα με το τζαζζ.......
δηλαδή? Αφου έτσι και αλλιως εκει που θα παει θα εχουν και το Jazz. Αμα το δει, αυτό θα πάρει και βάζω στοιχημα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δηλαδή? Αφου έτσι και αλλιως εκει που θα παει θα εχουν και το Jazz. Αμα το δει, αυτό θα πάρει και βάζω στοιχημα
καλα κρασια
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα κρασια
θα κεράσω εγω αφου παρω το στοιχημα!
-
Κρατήστε μου ένα μπουκαλάκι... Σάββατο βράδυ το ρίξαμε στα ούζα, εχτές στα ρακόμελα, ε, λίγο κρασάκι για σήμερα θα είναι ό,τι πρέπει
-
To Colt 1.3 και Mazda 1.6 που κοιτάς είναι στην ίδια τιμή; Δεν είναι πιό καλή η σύγκριση του 1.6 με το 1.5;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
.... μπρρρ.... οχι παλι Jazz, μου σηκωνεται η τριχα καγκελο με το μινι station wagon...Colt και απο μενα...
Και τώρα, Jazz made in China
-
δηλαδη?
-
Διάβασα στο ελληνικό Autocar ότι ξεκίνησε η παραγωγή του Jazz στην Κίνα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Διάβασα στο ελληνικό Autocar ότι ξεκίνησε η παραγωγή του Jazz στην Κίναναι αλλα τα δικά μας ειναι γαπωνέζικα
-
A ok, δεν το ήξερα. Οι Corolles μας είναι τούρκικες ή τι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
A ok, δεν το ήξερα. Οι Corolles μας είναι τούρκικες ή τι;η επταθεσια
anapofasistos