-
Έχω ξεπεράσει τα 3000 χιλόμετρα τώρα. Έχω πάει κανα δυό φορές μέχρι τήν χαλκίδα στην διάρκεια του στρωσίματος. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το ηχοσύστημα ήταν το εξής. Όταν έκανα μανούβρες πχ παρκαρίσματος καθώς γυρνούσα το τιμόνι με το ένα χέρι πάταγα τα κουμπάκια που έχει πάνω και έμπαινε σε λειτουργία το ήχοσύστημα χωρίς να το θέλω. Πλέον το έχω συνηθήσει οπότε δέν είναι πλέον πρόβλημα.
-
Στο ηχοσύστημα το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα ηχεία. Δεν είναι και τόσο δυνατά. Αλλά αυτό λύνετε πολύ εύκολα.
Για το πρόβλημα που είχα στα δισκόφρενα(οι δίσκοι είχαν κάνει αυλάκια). Μου τους άλλαξαν αν και έκαναν 2 βδομάδες για να φέρουν νέους δίσκους.
Ένα σπαστικό πρόβλημα που έχω είναι με τον συναγερμό. Είναι το δώρο που με κάνανε από την αντιπροσωπία. Κάνει 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί και πολλές φορές τραβάει κάτι κολλήματα. Σίγουρα είναι πολύ καλής ποιότητας. Στην αντιπροσωπία μου τον είπαν σαν GT vision, στο internet τον βρήκα με το όνομα GT 163. Με το συναγερμό δεν με βοήθησαν στην αντιπροσωπία. Βλέπω να τον στέλνω στα σκουπίδια…
Αν σε καμιά αντιπροσωπία σας πουν να σας δώσουν δώρο κάτι τέτοιο δεν το συνιστώ, καλύτερα κάτι άλλο αν έχουν την θέληση να σας δώσουν.
-
Jknight αν κάνει 3 δευτερόλεπτα είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικό. Εγώ με τον συναγερμό δέν έχω κάποιο πρόβλημα πάντως το μόνο που θά ήθελα να κλείνουν και τα παράθυρα. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Στις γρήγορες αλλαγές των ταχυτήτων σου κουμπώνουν δύσκολα? Γιατί εμένα ναι και είναι αρκετά ενοχλητικό και στο σέρβις θα ρωτήσω να κοιτάξουν μήπως έχει κάποιο πρόβλημα. Και όποιος άλλος έχει swift αν μπορεί να μου πεί να ξέρω είναι μόνο στο δικό μου
-
Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα για το κιβώτιο είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω από 2 στην πρώτη όταν το αμάξι κινείται πάνω από 20 χλμ/ω, αλλά αυτό υποθέτω είναι για την προστασία του κιβωτίου. Γενικά η πρώτη κουμπώνει πιο δύσκολα όταν το αμάξι κινείται έστω και λίγο. Συμβαίνει και σε σένα το ίδιο;
-
Άργησα να απαντήσω γιατί δέν το είχα δοκιμάσει. Σήμερα το πρωί λοιπόν το δοκίμασα και ακόμη και με 50 χιλιόμετρα μπαίνει η πρώτη με ελαφριά πίεση παραπάνω αλλά όχι πολύ δύσκολα.
-
Θα σου πρότεινα να μην το ξαναδοκιμάσεις.....Πόσες στροφές ανέβασε όταν έβαλες πρώτη?!?!?! άσε που μπορεί να διαλύσεις και το κιβώτιο
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Άργησα να απαντήσω γιατί δέν το είχα δοκιμάσει. Σήμερα το πρωί λοιπόν το δοκίμασα και ακόμη και με 50 χιλιόμετρα μπαίνει η πρώτη με ελαφριά πίεση παραπάνω αλλά όχι πολύ δύσκολα. -
Δέν άφησα τον συμπλέκτη. Οπότε οι στροφές δέν αυξηθήκαν. Ενοείται ότι άν άφηνα τον συμπλέκτη θα το ζόριζα πάρα πολύ..
-
Asxeto : den mporeis na valeis opoio ixosistima 8es ???H 8esi einai apokleistika ya afto tis suzuki???Den einai VDO???
-
Δέν φαίνεται να βγαίνει εύκολα. Είναι σάν μέρος της κονσόλας. Απο εκεί και πέρα δέν ξέρω άν μπορείς να το βγάλεις.
-
It seems very nice!

-
It seems very Photoshop
Ωραίο είναι πάντως
-
Φωτογραφίες του GTi υπάρχουν ήδη εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=120Είναι με καμουφλάζ αλλά με λίγη προσοχή ξεχωρίζει το σχέδιο τόσο του εμπρός όσο και του πίσω προφυλακτήρα.
-
το ειδα το μοντελο! ταξιδευε κατα δεκαδες με το τρενο για βερολινο!
ενδιαφερον σχημα... -

123 ίπποι,σωστά ζυγισμένο τιμόνι και... 'The lively chassis will not suit everyone, yet it is more involving than Citroen hot hatches, offering a taste of the Renaultsport Clio 182's dynamics in a more modern package.'
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _20723.jpg
-
με τιμή κοντά στο 15άρι, θα τοοοοο...σκεφτώ
-
χμμ.. not bad at all! τα tech specs του ειναι διαθεσιμα; αν ναι, που;
-
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι αλλάξω αυτοκίνητο και να δώσω του sunny μου.Και από την πρώτη στιγμή που βγήκε το swift μου έκανε εντύπωση.
Εγώ σκέφτομαι να το πάρω σε 1.3 GLA (επειδή κατά κύριω λόγο έχει περισσότερους αερόσακους) 3D.
Θα είχατε κάποια αντιπροσωπεία να μου προτείνεται, για να τους κάνω μια επίσκεψη;
Αξίζει όλα τα λεφτά του;
Με το radio-cd τι γίνεται;Αλλάζεται;
-
[quote='tazz']με τιμή κοντά στο 15άρι, θα τοοοοο...σκεφτώ [/quotε]
μαζί θα το σκεφτούμε,μου φαίνεται!
Πότε προβλέπεται λανσάρισμα Παύλο?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πότε προβλέπεται λανσάρισμα Παύλο?
Γνώριζα για αρχές του 2006 αλλά μετά απο αυτές τις φωτογραφίες μάλλον θα γίνει πιο σύντομα η παρουσίαση.
-
Τhanks!
Suzuki Swift 2005