-
Γεια σας παιδια εχω ενα SAXO VTS 1.600 και ηρθε η στιγμη για να αγορασω ελαστικα. Θελω την βοηθεια σας.Τι προτεινετε και για κατοχους saxo kai rallye τι ελαστικα φορατε ρε παιδια?ειναι καλα?????
-
Γεια σας παιδια εχω ενα SAXO VTS 1.600 και ηρθε η στιγμη για να αγορασω ελαστικα. Θελω την βοηθεια σας.Τι προτεινετε και για κατοχους saxo kai rallye τι ελαστικα φορατε ρε παιδια?ειναι καλα?????
-
-
14άρες ζαντες φοράς ή 15άρες?
-
[list:1juaktrj]Βαλε Michelin να εχεις το κεφαλι σου ησυχο[/list:u:1juaktrj][list:1juaktrj]Δευτερη επιλογη, Continental[/list:u:1juaktrj]
-
Γι' αυτό ρώτησα αν έχει 15άρες. Δυστυχώς τα EXALTO II δεν βγαίνουν στην 14άρα διάσταση των Saxo-Rallye...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γι' αυτό ρώτησα αν έχει 15άρες. Δυστυχώς τα EXALTO II δεν βγαίνουν στην 14άρα διάσταση των Saxo-Rallye...[list:1s03nl0u]Κοιταξε φιλε μου.Τα exalto ειναι λαστιχα για αυτοκινητα μεγαλων επιδοσεων τα οποια ειναι και βαρια ως αμαξια αλλα και γρηγορα.Τα 120 αλογα (η και 150) για ενα χατσμπακ σε συνδιασμο με την μικρη τελικη τους (ειδικα σε παρατεταμενη χρηση, αφου και να 230ριζει δεν μπορεις να το πιεσεις για ωρα) ειναι πολυ λιγα για τετοια ελαστικα[/list:u:1s03nl0u]
-
Goodyaer F1?
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Γι' αυτό ρώτησα αν έχει 15άρες. Δυστυχώς τα EXALTO II δεν βγαίνουν στην 14άρα διάσταση των Saxo-Rallye...
[list:2h899lar]Κοιταξε φιλε μου.Τα exalto ειναι λαστιχα για αυτοκινητα μεγαλων επιδοσεων τα οποια ειναι και βαρια ως αμαξια αλλα και γρηγορα.Τα 120 αλογα (η και 150) για ενα χατσμπακ σε συνδιασμο με την μικρη τελικη τους (ειδικα σε παρατεταμενη χρηση, αφου και να 230ριζει δεν μπορεις να το πιεσεις για ωρα) ειναι πολυ λιγα για τετοια ελαστικα[/list:u:2h899lar]
Από τα λάστιχα μεγάλων επιδόσεων, τα Exalto είναι ίσως τα μόνα που μπορούν να αποδώσουν καλά σε μικρές βόμβες, όπως τα Saxo - Rallye, επειδή έχουν σαφώς μαλακότερη γόμα από τα άλλα και μπορούν να ζεσταθούν ευκολότερα. Δεν χρειάζεται να πας με 230 για να ζεσταθούν.
-
καταρχην εχω 15αρες και ειμαι μεταξυ exalto ii kai continental αλλα μου ειπανε και για yokohama.Δυστυχως τα exalto ii εχουνε ελλειψη και πρεπει να περιμενω αρα μαλλον σε continental θα καταληξω.Τι να κανω ρε guysssssssssssss????????
-
Ο χρήστης geopsimos έγραψε:
καταρχην εχω 15αρες και ειμαι μεταξυ exalto ii kai continental αλλα μου ειπανε και για yokohama.Δυστυχως τα exalto ii εχουνε ελλειψη και πρεπει να περιμενω αρα μαλλον σε continental θα καταληξω.Τι να κανω ρε guysssssssssssss????????Kάνε υπομονή για τα Εξάλτο... Θα αποζημιωθείς...
-
Exalto ή αλλιως Yokohama αλλα τα AVS,οχι τα 539.
Τα F1 ξεχασε τα,αθλια.Τα εχω βαλει και σε 14αρα και σε σχεση με τα Michelin Pilot SX-GT που ειχα,καμια σχεση...
Παντως οτι και να βαλεις να ξες οτι θα κανει ωρα να ζεσταθει,ειδικα μεσα στην πολη δεν θα ζεσταινεται σχεδον ποτε. -
Διαφωνω για τα f1 οτι ειναι χαλια. Τα εχω σε διασταση 215/55/16 και ειναι πολυ καλα αλλα αργουν να ζεσταθουν. Δεν τα θεωρω καταλληλα για το αυτοκινητο αυτο ομως. Προτεινω conti premium contact.
-
Χαλια για την συγκεκριμενη διασταση εννοω! Γενικα δεν ειναι κακο λαστιχο απλα δεν αποδιδει στο συγκεκριμενο τυπο αυτοκινητου.
Και για τα Continental δεν εχω ακουσει ασχημα λογια.Γενικα ειναι αρκετα μαλακο λαστιχο.
Αλλη λυση που ειναι σιγουρα καλη ειναι και τα Toyo απλα φθειρονται σχετικα γρηγορα... -
μαλλον σε exalto θα παιξω πολλοι εχουνε πει καλα λογια και οταν αγορασα το saxo τα pilot (2002 μοντελο το αμαξι)φοραγε και φανταστειτε οτι εχω κανει 57000 και τωρα χρειζομαι αλλαγη μαλλον τωρα επιβαλετε....αργησα λιγο ))))))) παντωσ αν τα βρω και τα βαλω θα σας πω απο που και ποσο τα βρηκα.
-
6 χρόνια που είχα ένα VTS του είχα βάλει εκτός των δικών του ένα σετ Yokohama A539 και ένα σετ Michelin Exalto I.
Το Εxalto νομίζω του έρχονταν «κουτί».
Tα Yokohama φαγώθηκαν πολύ γρήγορα. -
Καταρχην να απαντησω στο φιλο g60 οτι τα exalto βγαινουν και σε 185-60-14, αν αυτο λεει κατι.
Σε 15ρα, οι επιλογες ειναι πολλες.
Το πιο πιθανο να φορας το 195-45-15.
Σε αυτη τη διασταση πιστευω πρεπει να επιλεγουμε ενα ελαστικο με σκληρο πλαινο για να αντεχει στους ελληνικους δρομους.Εγω εχω εμπειρια απο potenza 720 σε αυτη τη διασταση, οπου απο πλαινο ηταν καλο, ενω τσο γλιστερο στεγνο ηθελε προσοχη.
Στο βρεγμενο πολυ καλο.
Στην πιστα ειχε καλη αποδοση, αλλα φθαρθηκε περισσοτερο απο οσο περιμενα.
Το goodyear F1σε 195-50-15 ειναι οverall καλυτερο,ειδικα στην πιστα με εντυπωσιασε που δεν εχασε καθολου την αποδοση του.
Στο δρομο ειναι ενα κλικ επανω απο το 720, με μειονεκτημα τα ευαισθητα πλαινα.
Εχω ηδη αλλαξει ενα απο κατατροφη σε λακουβα.Επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το νεο exalto,αλλα δεν ξερω αν βγαινει σε 195-45-15.
Yokohama προσοχη στο βρεγμενο. -
Εγω λεω να βαλεις τα exalto,αφου εχεις μεινει ικανοποιημενος με τα πρωτα ιατι να αλλαξεις???? Ασε που ταιριαζουν και στον τροπο που οδηγεις.
Οσο για τα F1 θα ρωτησω στη σχολη αυτον που τα εβαλε στο polo που σου ελεγα και θα μιλησουμε.Παντως οταν δεις για τιμες καλο ειναι να τσεκαρεις και ημερομηνια παραγωγης.
Και κατι αλλο που εμαθα χτες.Κανε ενα τηλ στην εδω αντιπροσωπεια και ρωτα αν το συγκεκριμενο καταστημα που θα τα βρεις συνεργαζεται μαζι τους.Παιζουν πολλες λαμογιες γι'αυτο στο λεω!!
Τα λεμε!! -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Exalto ή αλλιως Yokohama αλλα τα AVS,οχι τα 539.
Τα F1 ξεχασε τα,αθλια.Τα εχω βαλει και σε 14αρα και σε σχεση με τα Michelin Pilot SX-GT που ειχα,καμια σχεση...
Παντως οτι και να βαλεις να ξες οτι θα κανει ωρα να ζεσταθει,ειδικα μεσα στην πολη δεν θα ζεσταινεται σχεδον ποτε.Τα Yoko 539 185/60-14 τα ειχα στην 33.Καλο κρατημα ,στεγνο/βρεγμενο , πολυ καλο grip στο χιονι αλλα σκληραινουν μετα τα 20000 χλμ.
Στο HGT εβαλα εδω και 8000χλμ τα AVS σε διασταση 195/50-15 V .Μπορω να τα συγκρινω μονο με τα Dunlop που ειχε εργοστασιακα.Απλα η μερα με την νυχτα.Πανω απο δυο φορες δεν εχει ενεργοποιηθει το ABS σε 8000χλμ παρολο που φρεναρω πολλες φορες οριακα.Η ταχυτητα εισοδου σε στροφες εχει ανεβει τουλαχιστον κατα 15% και ειναι πολυ πιο ησυχα στην κυλιση.Στο βρεγμενο κρατανε πολυ καλα και ζεσταινονται αρκετα γρηγορα.Δεν δειχνουν να τρωγονται ευκολα τα εξωτερικα τακουνια (στα 539 φθειρονταν ευκολα) παρολο το ζορισμα που τους κανω στον κολοσουρτη,κανω συχνα τις ιδιες διαδρομες και ετσι μπορω να δω τις διαφορες αναμεσα τους.
Εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,το μονο που περιμενω να δω ειναι η αντοχη τους στα χιλιομετρα. -
Τα EXALTO και γενικα τα Mich. κρατανε πολυ καλα αλλα δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης ειδικα για VTS που θα το ψιλοσκιζεις φανταζομαι.Εγω φοραω στο Hgt μου Τoyo-T1R και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα εχω ακουσει και πολυ καλα λογια για τα Υoko που λεει και ο προηγουμενος ιταλος.Εχουν σκληρα πλαινα και δεν μαγουλιαζουν οσο για το ζεσταμα που λεμε κανενα λαστιχο δεν ζεσταινεται σωστα αν δεν στριψει.Και στα Toyo και στα Yoko αλλα και στα F1-GSD3 EAGLE υπαρχει 195/50/15.
φιλικα
-
Γενικα δεν το σκιζω αν εννοεις σπινιες και τετοιες μα....ες απλα οκ τρεχω και μπαινω και σε καμια στροφουλα.
Κατι αλλο ρε παιδια εχω ακουσει και εγω οτι κανουνε με τα λαστιχα κομπινες ξερω οτι πρεπει να κοιταξω ημερ. και χωρα προελευσης αλλα δεν ξερω απο πια χωρα ειναι το καλο.....??? μηπως γνωριζει κανεις????για το exalto λεω.....
SAXO VTS ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ