-
TI ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσοι γονεις ξερουν τι γραφουν τα περιοδικα ;Μα, δεν χρειάζεται να ξέρουν! Το θέμα είναι να μεγαλώσεις έτσι τα παιδιά σου, που να μπορούν να κρίνουν από μόνα τους! Εύκολο; Καθόλου! Γι' αυτό και κάποιοι δεν το πετυχαίνουν... Κάποιοι άλλοι πάλι δεν ασχολούνται...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κοίτα, ένα περιοδικό είναι αρκετά φθηνό. Η απαγόρευση δεν παίζει. Μαζεύονται 3-4 κοριτσάκια μαζί, βάζουν από ένα ευρώ και αρχίζουν group-cosmo-therapy... Μιλάω για αληθινό παράδειγμα όπως είπα και πριν..... Τ.Κ.Τ.9.
δεν είναι θέμα απαγόρευσης μόνο -γιατί γυρνάει και αντίθετα πολλές φορές- αλλά να μπορούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να συζητήσουν.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μα, δεν χρειάζεται να ξέρουν! Το θέμα είναι να μεγαλώσεις έτσι τα παιδιά σου, που να μπορούν να κρίνουν από μόνα τους! Εύκολο; Καθόλου! Γι' αυτό και κάποιοι δεν το πετυχαίνουν... Κάποιοι άλλοι πάλι δεν ασχολούνται...
και μπορεί να 'πέσουν από τα σύννεφα' όταν μάθουν ότι το 'παιδί τους' παίρνει ναρκωτικά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα, δεν χρειάζεται να ξέρουν! Το θέμα είναι να μεγαλώσεις έτσι τα παιδιά σου, που να μπορούν να κρίνουν από μόνα τους! Εύκολο; Καθόλου! Γι' αυτό και κάποιοι δεν το πετυχαίνουν... Κάποιοι άλλοι πάλι δεν ασχολούνται...
και μπορεί να 'πέσουν από τα σύννεφα' όταν μάθουν ότι το 'παιδί τους' παίρνει ναρκωτικά
'Βίζιτα η κόρη μου; Θα είστε τρελός.
Το καημένο επιστήμων τελειώνει'.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κοίτα, ένα περιοδικό είναι αρκετά φθηνό. Η απαγόρευση δεν παίζει. Μαζεύονται 3-4 κοριτσάκια μαζί, βάζουν από ένα ευρώ και αρχίζουν group-cosmo-therapy... Μιλάω για αληθινό παράδειγμα όπως είπα και πριν..... Τ.Κ.Τ.9.
δεν είναι θέμα απαγόρευσης μόνο -γιατί γυρνάει και αντίθετα πολλές φορές- αλλά να μπορούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να συζητήσουν.
προχωράς ακριβώς πάνω στο παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου!
Πρόσεξε: μπορούν να συζητήσουν, και όντως το κάνουν, και έστω το παιδί καταλαβαίνει (ή δείχνει να καταλαβαίνει / πείθεται). Το κοριτσάκι έχει 3-4 φίλες κολλητές. Είναι μαθηματικώς (sic) βέβαιο ότι τουλάχιστον μιας από τις 5 φίλες οι γονείς ΔΕΝ θα συζητήσουν ή ΔΕΝ θα συζητήσουν σωστά ή τέλοσπάντων ΔΕΝ θα δώσουν στο παιδί τους να καταλάβει.
Τα υπόλοιπα είναι ευκόλως εννοούμενα: σκάει μούρη το περιοδικό στην παρέα, 'κορίτσια κοιτάχτε τι λέει εδώ' κλπ κλπ. Το 'πονηρό' και το 'περίεργο', τραβάει πολύ την περιέργεια των παιδιών στην εφηβεία, μην το ξεχνάς
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το καημένο επιστήμων τελειώνει'....Είπαμε... όλα είναι θέμα ανατροφής!
-
-
Το καημένο επιστήμων τελειώνει'....Μήπως έχεις ακούσει για το αληθινό περιστατικό που πήγε ο μπαμπάς σε ξενοδοχείο της πόλης όπου σπούδαζε η κόρη, παρήγγειλε βίζιτα κι εμφανίστηκε η κόρη; (δεν ξέρω τι smiley να βάλω)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως έχεις ακούσει για το αληθινό περιστατικό που πήγε ο μπαμπάς σε ξενοδοχείο της πόλης όπου σπούδαζε η κόρη, παρήγγειλε βίζιτα κι εμφανίστηκε η κόρη; (δεν ξέρω τι smiley να βάλω)αυτό σου κάνει???---->
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το καημένο επιστήμων τελειώνει'....Μήπως έχεις ακούσει για το αληθινό περιστατικό που πήγε ο μπαμπάς σε ξενοδοχείο της πόλης όπου σπούδαζε η κόρη, παρήγγειλε βίζιτα κι εμφανίστηκε η κόρη; (δεν ξέρω τι smiley να βάλω)
Βγαινει ενα επιπλεον χαρτζηλικι.Τοσα εξοδα υπαρχουν!Κινητα,ρουχα,αμαξακι, διακοπες!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μήπως έχεις ακούσει για το αληθινό περιστατικό που πήγε ο μπαμπάς σε ξενοδοχείο της πόλης όπου σπούδαζε η κόρη, παρήγγειλε βίζιτα κι εμφανίστηκε η κόρη; (δεν ξέρω τι smiley να βάλω)Αν είναι αλήθεια, γνωρίζω και την οικογένεια, άσε...
Αλλά, πάλι, πρόσεξε: Πήγε ο πατέρας στην πόλη όπου σπούδαζε η κόρη του (και καλά) για να την δει - και ζήτησε πιτσιρίκα για ... διασκέδαση.
Δεν μου φαίνεται και ο ορισμός του καλού οικογενειακού κλίματος... -
α ρε κωσταντάρα...αθάνατε....
θυμάστε την ταινία που έλεγε...ΖΟΥΓΚΛΑ καταντήσαμε??? Προφητική θα έλεγα η φράση του. -
Οπως και η ατακα του Παπαγιανοπουλου 'Την χουφτωσες;Χουφτωστη. Χουφτωστη!!'
-
οι κοπελες στην εποχη μας εχουν αλλαξει πολυ κατα την γνωμη μου. κανουν σχεσεις ή κανουν ερωτα κυριως για το συμφερον. για να εχουν λεφτα να αγοραζουν αγαθα και να διασκεδαζουν. δεν πιστευω οτι μας εχουν αναγκη ή μας θελουν τους ανδρες. εαν μπορουμε να τους προσφερουμε κατι που δεν εχουν μονο μας θελουν. αλλιως σου λεει τι να ασχολουμε με τον καθε λαλακα, καλυτερα μονη μου ειτε πρεπει να εχεις εμφανιση μοντελου ειτε χρηματα.
it's all for the money. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
οι κοπελες στην εποχη μας εχουν αλλαξει πολυ κατα την γνωμη μου. κανουν σχεσεις ή κανουν ερωτα κυριως για το συμφερον. για να εχουν λεφτα να αγοραζουν αγαθα και να διασκεδαζουν. δεν πιστευω οτι μας εχουν αναγκη ή μας θελουν τους ανδρες. εαν μπορουμε να τους προσφερουμε κατι που δεν εχουν μονο μας θελουν. αλλιως σου λεει τι να ασχολουμε με τον καθε λαλακα, καλυτερα μονη μου ειτε πρεπει να εχεις εμφανιση μοντελου ειτε χρηματα.
it's all for the money.τωρα βρε manager τι είναι αυτά που λές??? δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες??? το κάνουν για τα λεφτά και τα δώρα που θα πάρουν απο τους γκόμενους??? εάν και εφόσον δηλαδή τα πάρουν ???
εγώ πιστεύω οτι δεν υπάρχουν πλέον και πολλοί που είτε τα έχουν, είτε τα δίνουν απλόχερα... μάλλον οι κομπλεξάρες τα δίνουν απλόχερα απλά και μόνο για να μπορούν να κυκλοφορούν τα καλύτερα 'μ@@@@α'...και να επιβεβαιώνουν τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες τους... -
δυστυχώς όμως ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζετε όσο υπάρχουν γκόμενες που πάνε με άντρες για τα λεφτά τους..
αλλά οχι και όλες συμφεροντολόγες...ήμαρτον -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δυστυχώς όμως ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζετε όσο υπάρχουν γκόμενες που πάνε με άντρες για τα λεφτά τους..Και άνδρες που θα τσιμπάνε...
-
Έλεος παιδιά μην ξεφτυλίζετε τη συζήτηση..
Αυτές οι κοπέλες σήμερα στην Ελλάδα είναι λίγες και αποτελούν κακό παράδειγμα και φυσικά ένα δρόμο που εγγυημένα οδηγεί στη δυστυχία ή στη βλακεία τουλάχιστον.
Πάντως ακόμα και γι'αυτές φταίνε κάτι μπανάλ νεατερνταλ τύποι που ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι ο άντρας επειδή είναι άντρας, πρέπει να γ@μάει, να δέρνει και να πληρώνει. -
Το καημένο επιστήμων τελειώνει'....Ε αυτή τη φορά θα το πως κιολας! (τις προηγούμενες απλώς το σκεφτόμουν)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΑ! (με τον Μούτση σου )
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους