-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Γεννηθήτω το θέλημά σας..http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... es-article
άψογος, ως συνήθως!
-
Αψογος!
-
Πάρα πολύ καλό Ευριπίδη ... πάντα τέτοια
-
βλέπω κι εγώ τον Ευρυπίδη Κυριακή, πρωί-πρωί στην Γραμμένη, ματς-μουτς, τι κάνεις εσύ εδώ του λέω, ήρθες να δείς? όχι μου λέει να κάνω μετρήσεις και φεύγει τρέχοντας...κάγκελο εγώ...μετρήσεις τί μετρήσεις...
ξαναπερνάει σύφουνας απο μπροστά μου μιλώντας στο τηλέφωνο...απορία πάλι εγώ...
λύθηκε όμως όταν επέστρεψε να μου τα εξηγήσει όλα, γιατι ήξερε οτι διαφορετικά δεν πρόκειτε να έδινα χρόνο σε κανέναν (πλάκα κάνω)...
το φορουμ σε πλήρη εμπλόκή λοιπόν...άντε και του χρόνου!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βλέπω κι εγώ τον Ευρυπίδη Κυριακή, πρωί-πρωί στην Γραμμένη, ματς-μουτς, τι κάνεις εσύ εδώ του λέω, ήρθες να δείς? όχι μου λέει να κάνω μετρήσεις και φεύγει τρέχοντας...κάγκελο εγώ...μετρήσεις τί μετρήσεις...
ξαναπερνάει σύφουνας απο μπροστά μου μιλώντας στο τηλέφωνο...απορία πάλι εγώ...
λύθηκε όμως όταν επέστρεψε να μου τα εξηγήσει όλα, γιατι ήξερε οτι διαφορετικά δεν πρόκειτε να έδινα χρόνο σε κανέναν (πλάκα κάνω)...
το φορουμ σε πλήρη εμπλόκή λοιπόν...άντε και του χρόνου!!!Είδες βρε... παρ' ότι έπρεπε να είμαι on time βρήκα χρόνο για ένα ματς και ένα μούτς. Αλλιώς λέω θα μου κλείσει την ειδική και άντε να εξηγήσεις μετά ότι να, ήταν η Ρένα και εγώ έπρεπε να αυτό, αλλά δεν κλπ...
Το μεσημέρι στο SP είδα και την Εύα, η οποία μάλιστα ευγενώς προσφερθείσα, τράβηξε και τη φωτό που είμαι με τον Nik.
Του χρόνου το Φόρουμ να έχει δικό του περίπτερο στο SP! -
Μπράβο παλληκάρια!
Καταπληκτική εμπειρία! Σας ζηλεύουμε!
-
Καλα ρε τρεις καμπαλερο.
Βρηκατε λογια να περιγραψετε την ευτυχια σας.
Εγω ομως που δεν βρισκω λογια να περιγραψω τη ζηλια μου ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα ρε τρεις καμπαλερο.
Βρηκατε λογια να περιγραψετε την ευτυχια σας.
Εγω ομως που δεν βρισκω λογια να περιγραψω τη ζηλια μου ?Γι αυτό είμαστε εδώ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...
Ο DAP θα μπορούσε να περιγράψει τη ζήλια του κάπως έτσι:
Ήταν μια φορά κι έναν καιρό 3 διαπλεκόμενα τομάρια, που απ' ότι φαίνεται είχαν μεγάλο δόντι στην ΕΛΠΑ. Δεν έφτανε αυτό, η παράγκα του Φόρουμ έβαλε το χεράκι της ωστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους σε τέτοια θέση, εργοστασιακή.
Έτσι λοιπόν, ενώ εμείς σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας για να φτάσουμε στην ειδική, αυτοί είχαν τζάμπα τετρακίνητα, και πάσο για να φτάνουν και πιο κοντά.
Ενώ εμείς περπατούσαμε χιλιόμετρα, αυτοί καλούσαν με τον ασύρματο το ελικόπτερο οτι βαρέθηκαν, και θέλουν να γυρίσουν στη Λαμία το συντομότερο.
Ενώ εμείς σκαρφαλώναμε σαν τα κατσίκια να βρούμε λίγο σήμα στο κινητό, μη μας πάρει το κεφάλι η στεφάνοσον, αυτοί γκρίνιαζαν πως το δορυφορικό πιάνει μεν παντού, αλλά είναι βαρύ και δύσχρηστο.
Ενώ εμείς τρίβαμε τα ξύλα να ανάψουμε φωτιά να φάμε (είχε ξεχάσει τον αναπτήρα ο Στέλιος), αυτοί παραπονιόντουσαν στον Γάλλο Σεφ, πως το σουφλέ ήταν κομματάκι αλμυρό.
Ενώ εμείς περιμέναμε τις ειδήσεις του STAR για να μάθουμε ποιός προηγείται, αυτοί έβλεπαν ζωντανά στα μόνιτορ τα split στις ειδικές.
Εμας μας πέταξαν σε ένα δωμάτιο να κοιμόμαστε στα άχυρα με 75 ευρώ τη μέρα, και αυτούς τους σκέπαζε η καμαριέρα το βράδυ να μην κρυώσουν.
Εμάς τους μεσήλικες plus, κανένας δε μας δίνει σημασία. Του χρόνου όμως θα πω στην παράγκα να κανονίσει να μας εξασφαλίσει, άν όχι εργοστασιακό μπάκετ, τουλάχιστον μια θέση αγωνιστικού διευθυντή, που δεν τον τρώει και ο ήλιος.
Θα τα πούμε του χρόνου... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
.........Ενώ εμείς τρίβαμε τα ξύλα να ανάψουμε φωτιά να φάμε (είχε ξεχάσει τον αναπτήρα ο Στέλιος), αυτοί παραπονιόντουσαν στον Γάλλο Σεφ, πως το σουφλέ ήταν κομματάκι αλμυρό......Γι' αυτό σε συμπαθώ!με καταλαβαίνεις!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.........Ενώ εμείς τρίβαμε τα ξύλα να ανάψουμε φωτιά να φάμε (είχε ξεχάσει τον αναπτήρα ο Στέλιος), αυτοί παραπονιόντουσαν στον Γάλλο Σεφ, πως το σουφλέ ήταν κομματάκι αλμυρό......
Γι' αυτό σε συμπαθώ!με καταλαβαίνεις!
Τσ, Τσ . Δυσκολεύτηκες πολύ να ανάψεις φωτιά
Η φωτιά έυκολα άναψε, η ψησταριά ήταν μικρή
-
Μια χαρά ψησταριά ήτανε...εσεις τρώγατε πολύ!
Χώρια που δεν μπορούσαμε να ανάψουμε και άλλη γιατι είχε ξεχάσει τον αναπτήρα ο Στέλιος!!!
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
.........Ενώ εμείς τρίβαμε τα ξύλα να ανάψουμε φωτιά να φάμε (είχε ξεχάσει τον αναπτήρα ο Στέλιος), αυτοί παραπονιόντουσαν στον Γάλλο Σεφ, πως το σουφλέ ήταν κομματάκι αλμυρό......
Γι' αυτό σε συμπαθώ!με καταλαβαίνεις!
Τσ, Τσ . Δυσκολεύτηκες πολύ να ανάψεις φωτιά
Η φωτιά έυκολα άναψε, η ψησταριά ήταν μικρή
λογικόν με τέτοιες ποσότητες!
την άλλη φορά, αν τύχει και πάρετε παραπάνω κρέας ακόμη, αντί για ψησταρία θα χρειαστεί να βάλετε φωτιά στο δάσος για να το ψήσετε!
-
Μπράβο παίδες!
Άντε να μας περιγράψετε τα απίστευτα από κοντά,και σύντομα...
-
μηπως ηταν κανεις απο εσας στην αμφισα το σαβατο στις 12 το μεσημερι απο την προσβαση 3 (του χαρτη ακροπολις)και μετραγε ενας στο δρομο την θερμοκρασια του εδαφους?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μπράβο παίδες!Άντε να μας περιγράψετε τα απίστευτα από κοντά,και σύντομα...
θα έρθει ο...καιρός (και να έρθω και εγώ γιατί όλο απουσίες)
Σε ειδική με ρωτάει ο γκουλίνο για σύννεφα. Είχε μερικά πολύ μικρά που δεν ήταν πρόβλημα. Και του λέω 'a cloud here a clound there, nothing to worry'
Ενώ στη στρόμη η θερμοκρασία του εδάφους το πρωϊ μου έβγαινε πιο μεγάλη από του αέρα! Τί να κάνω το λέω στο γκουλίνο και έμεινε! Βέβαια, οφειλόταν στον κρύο αέρα που είχε πιάσει λίγο πρινμηπως ηταν κανεις απο εσας στην αμφισα το σαβατο στις 12 το μεσημερι απο την προσβαση 3 (του χαρτη ακροπολις)και μετραγε ενας στο δρομο την θερμοκρασια του εδαφους?
αν ήταν ένας υπερκινητικός (απίστευτες οι μπαταρίες αυτού του παιδιού), δοκίμασε και λίγο χώμα, ο σπύρος θα ήταν
Πάντως πριν δεν είπα ευχαριστώ ρε παιδιά! Όντως ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην έλπα (αννίτα) και σε αυτόν που μάλλον εγγυήθηκε αφού αυτή μόνο φατσικά με έχει δει. Και μια και μαλλλον δεν θα με ξαναδεί...Αννίτα έχεις χαιρετήσματα από τον Σπύρο τον Γρυλλή (παλιός μηχανικός στη τζένεσις)! Είχε ανέβει με εντούρος με το γιο του εκεί που έφτασα εγώ με το ελικόπτερο και μου κράτησε παρέα!
Γιατί όλοι αγαπάνε την αννίτα και κάνουν ότι τους πει, απλά μιλώντας τους τόσο ευγενικά; -
Πάντως πριν δεν είπα ευχαριστώ ρε παιδιά! Όντως ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην έλπα (αννίτα) και σε αυτόν που μάλλον εγγυήθηκε αφού αυτή μόνο φατσικά με έχει δει. :
Εμείς ευχαριστούμε και τους τρεις γιατί παρά την μικρή παρεξήγηση στην αρχή, στη συνέχεια δείξαμε για μία ακόμα φορά τί θα πει Έλληνας. Ο Gullino ενθουσιάστηκε μαζί σας! Άντε, και του χρόνου.
Α.Π.
-
Μάλλον συνομίλησα με κάποιον από εσάς αλλά δεν γνώριζα ότι ήσασταν από το forum. Στα πυρά Ηρακλέους ήμουν μία ώρα πριν την Παύλιανη 2 και ρώτησα κάποιον που μετρούσε θερμοκρασία εδάφους τι ακριβώς κάνει κλπ. Next time να φοράτε διακριτικό του forum!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μάλλον συνομίλησα με κάποιον από εσάς αλλά δεν γνώριζα ότι ήσασταν από το forum. Στα πυρά Ηρακλέους ήμουν μία ώρα πριν την Παύλιανη 2 και ρώτησα κάποιον που μετρούσε θερμοκρασία εδάφους τι ακριβώς κάνει κλπ. Next time να φοράτε διακριτικό του forum!Εγώ ήμουν προφανώς... Δεν είχε ήλιο εκείνη την ώρα μάλλον και είχα βγάλει το καπελάκι 4ΤForum.
Εμείς ευχαριστούμε και τους τρεις γιατί παρά την μικρή παρεξήγηση στην αρχή, στη συνέχεια δείξαμε για μία ακόμα φορά τί θα πει Έλληνας. Ο Gullino ενθουσιάστηκε μαζί σας! Άντε, και του χρόνου.
Α.Π.
Ειδικά μετά την παρ' ολίγον καταστροφική αρχική συνεννόηση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με όποιοδήποτε κόστος. Όταν μάλιστα την Κυριακή πήγα να του ανοίξω κουβέντα για το συμβάν μου είπε 'Τι έγινε, δε θυμάμαι να έγινε τίποτα!!!' Το ότι τα καταφέραμε καλά και δεν εκθέσαμε πρόσωπα και καταστάσεις είναι πολύ σημαντικότερο από την εμπειρία που ζήσαμε και τις εικόνες που βιώσαμε.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μηπως ηταν κανεις απο εσας στην αμφισα το σαβατο στις 12 το μεσημερι απο την προσβαση 3 (του χαρτη ακροπολις)και μετραγε ενας στο δρομο την θερμοκρασια του εδαφους?Ναι, εγώ ήμουν στην Άμφισα....
Marlboro Peugeot Meteo Crew Team