-
Βρε παιδια.. Η νέα σειρά 3 στην εκδοση 320 150 ή 170hp έχει?
Παντως, αν μπορει να πάρει 325, να μην το σκεφτει καν.
Για C200 ουτε λόγος. Γενικως, τα τελευταία χρονια, τη ποιότητα της BMW την βρίσκω υψηλότερη απο αυτη της Mercedes. Ισως ειναι και υποκειμενικο το θέμα.Το 9-3aero το θεωρω πολύ ωραιο αυτοκινητο!! Αλλά εχει ενα μειονεκτημα.. Ειναι προσθιοκινητο, πράγμα που δεν μπορω να συνδιάσω στο μυαλο μου με το μεγεθος και την κατηγορία του αυτοκινητου.
Βασικά.. τώρα καταλαβα οτι τα κριτηρια που επιλέγω αυτοκινητο -ακόμα και αυτης της κατηγορίας- καμια σχέση δεν εχουν με τα κριτηρια του συνηθησμενου αγοραστη..
Οποτε είμαι εκτός -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το Saab δε μου λεει τιποτα απολυτως. Δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και ενας τομεας που να ειναι καλυτερο απο τα αλλα
Eπιδόσεις σε σχέση με BMW & Merc, αλλά θα μπορούσε να ναι και Vectra GTS
-
Ο χρήστης carjunkie έγραψε:
Παρ'ολα αυτά αν φτάσει 1 ευρώ η βενζίνη μάλλον θα έχουμε όλοι πρόβλημα...Αν και ο TFSI θέλει σούπερ αμόλυβδη, όπως ο απλός FSI, τότε γι' αυτόν η βενζίνη έχει φτάσει στο 1 ευρώ προ πολλού...
Αλήθεια, ακόμα να κλείσει το Audi γιατρέ;
-
Αυτή η C-Class 'ξεσκίστηκε' κι εδώ
-
Quattro mit tourbinnen kai as roufen benzinen....
ãéáôé ôá Üëëá ôé èá êáßíå êáëáìðïêÝëáéï ?? ÁðëÜ áõôü èá êÜíåé ðéï åýêïëç ôçí áíôéìåôþðéóç êÜðïéùí åðßêõíäõíùí êáôáóôÜóåéùí åßôå åßíáé ðñïóðÝñáóìá êáé ëüãù ôåôñáêßíçóçò óôïõò ãåìÜôïõò ðñüóöõóç äñïìïõò ôçò ÅëëÜäïò. Ôþñá ãéá êáôáíÜëùóç óå ðüëç ´äåí íïìßæù íá ôï èÝëåé ãéá áõôü Þ êÜíù ëÜèïò.......
-
Αλήθεια, τίθεται θέμα διλήμματος ;
-
Εγώ θα πρότεινα AUDI TFSI
Έχω εδώ και 4 μέρες στην κατοχή μου ένα Golf V Gti και έχω πάθει την πλάκα μου με τον κινητήρα του. Οι ρεπρίζ του είναι απίστευτες (δεν το περίμενα ότι θα ψήφιζα οτιδήποτε άλλο πλην BMW ομολογώ).
Με έχει κερδίσει με τη συνολική συμπεριφορά του. Το Audi δεν πιστεύω να έχει μεγάλες διαφορές. Αλλιώς BMW (αχ νοσταλγώ αυτή τη ρημάδα την πίσω κίνηση!) σε 325 και κυρίως 330.
Βέβαια, αν μπορεί χρηματικά, η 330 είναι μονόδρομος... -
Eχεις το GTI και δεν εχεις γραψει τιποτα????
Αμεσως εδω για εντυπωσεις!!!!!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=435 -
Audi A4 και από εμένα.
Το αμάξι απλώς μαμάει και δέρνει... Ταυτόχρονα παρέχει απλόχερα πολυτέλεια, άνεση, ποιότητα κύλισης, χώρους κ.τ.λ.
Δεύτερη επιλογή το Saab aero...
Τρίτη η Bmw 320
Τέταρτη η merceda C200 -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα AUDI TFSI
Έχω εδώ και 4 μέρες στην κατοχή μου ένα Golf V Gti και έχω πάθει την πλάκα μου με τον κινητήρα του. Οι ρεπρίζ του είναι απίστευτες (δεν το περίμενα ότι θα ψήφιζα οτιδήποτε άλλο πλην BMW ομολογώ).
Με έχει κερδίσει με τη συνολική συμπεριφορά του....Bγάλαμε είδηση!
-
saab 9.3 aero.
Απλα χωρις δευτερη κουβεντα. το αμαξι πεταααααει!!! -
Το 9-3(5) Aero είναι πολύ καλό (όπως προανέφερα) όπως και το Lexus IS 200
2.0 TTE, αλλά αν παίζει η τετρακίνηση, κανένα μοντέλο δε συγκρίνεται με τετρακίνητο...Άλλη κλάση στην ενεργητική ασφάλεια αλλά και στην οδηγική απόλαυση... Αν μπορεί να αντέξει οικονομικά (την απόκτηση αλλά και τη βενζίνη...) τότε τετρακίνητο Αudi A4 2.0 TFSi quattro DTM Edition...
-
η ψηφοφορια του μυαλου του ταιριαζει με αυτην του φορουμ,320 και 200 συγκεντρωνουν λιγοτερους ψηφους.Συνεχιστε
-
Αν το ιδιο ερωτημα επρεπε να το απαντησω πριν απο 4 μερες η επιλογη μου θα ηταν το Saab! 230 αλογα στην εκδοση perfomance δεν ειναι καθολου λιγα... τα οποια συνδιαζονται με φανταστικο look!
Πριν απο 4 μερες λοιπον χρειαστηκε να παμε στην βαφτιση μιας ανηψουλας μου στην Καβαλα και ξεκινησαμε να παμε με την νεα 3αρα (320i Ε90) του πατερα μου! Στο αμαξι ημαστα 5 ατομα με τον κλιμαστισμο συνεχεια ανοιχτο και φυσικα πιστευα οτι το αμαξι δεν θα πηγαινε μια... (ηταν μολις η 4η φορα που μπηκα στο αμαξι ενω το εχουμε 3 μηνες κλεισμενους)
Το ποσο λαθος ημουν το καταλαβα σε 2 σημεια...
1)Στην εγνατια ταξιδευαμε με ταχυτητες λιγο πανω απο τα 200χλμ/ωρα με το cruise control χωρις να το εχουμε παρει χαμπαρι!! Με 4400 rpms στο στροφομετρο στην καμπινα δεν ακουγοταν ΤΙΠΟΤΑ (στην 147 μου μετα τα 140 το μοτερ ακουγεται αρκετα) Το ταξιδι εγινε απιστευτα γρηγορα χωρις να κουραστουμε καθολου!
2)?Μετα την εγνατια και λιγο πριν μπουμε στον παλιο το δρομο για καβαλα (μιας και η εγνατια δεν ειναι ετοιμη)! Εκει υπαρχει μονο ενα ρευμα ανα κατευθυνση και το αμαξι προσπερνουσε ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα.. Η κλιμακωση ειναι φανταστικη! Σου δινει την εντυπωση μεγαλυτερου μοτερ...
Εφ'οσον μιλαμε για 45αρη κυριο θα ελεγα οτι ειναι η σωστη επιλογη αυτη!
Αν το επιλεξετε να βαλετε οπωσδηποτε τις σπορ αναρτησεις!!! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Αν το ιδιο ερωτημα επρεπε να το απαντησω πριν απο 4 μερες η επιλογη μου θα ηταν το Saab! 230 αλογα στην εκδοση perfomance δεν ειναι καθολου λιγα... τα οποια συνδιαζονται με φανταστικο look!Πριν απο 4 μερες λοιπον χρειαστηκε να παμε στην βαφτιση μιας ανηψουλας μου στην Καβαλα και ξεκινησαμε να παμε με την νεα 3αρα (320i Ε90) του πατερα μου! Στο αμαξι ημαστα 5 ατομα με τον κλιμαστισμο συνεχεια ανοιχτο και φυσικα πιστευα οτι το αμαξι δεν θα πηγαινε μια... (ηταν μολις η 4η φορα που μπηκα στο αμαξι ενω το εχουμε 3 μηνες κλεισμενους)
Το ποσο λαθος ημουν το καταλαβα σε 2 σημεια...
1)Στην εγνατια ταξιδευαμε με ταχυτητες λιγο πανω απο τα 200χλμ/ωρα με το cruise control χωρις να το εχουμε παρει χαμπαρι!! Με 4400 rpms στο στροφομετρο στην καμπινα δεν ακουγοταν ΤΙΠΟΤΑ (στην 147 μου μετα τα 140 το μοτερ ακουγεται αρκετα) Το ταξιδι εγινε απιστευτα γρηγορα χωρις να κουραστουμε καθολου!
2)?Μετα την εγνατια και λιγο πριν μπουμε στον παλιο το δρομο για καβαλα (μιας και η εγνατια δεν ειναι ετοιμη)! Εκει υπαρχει μονο ενα ρευμα ανα κατευθυνση και το αμαξι προσπερνουσε ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα.. Η κλιμακωση ειναι φανταστικη! Σου δινει την εντυπωση μεγαλυτερου μοτερ...
Εφ'οσον μιλαμε για 45αρη κυριο θα ελεγα οτι ειναι η σωστη επιλογη αυτη!
Αν το επιλεξετε να βαλετε οπωσδηποτε τις σπορ αναρτησεις!!!που να μπεις και σε κανένα γρήγορο!
45αρης με σπορ αναρτήσεις;
-
Εγώ θα επέλεγα C200 ή το SAAB.
Φοβάμαι βέβαια για την αξιποστία της Μέρκας γιατί πολλά λέγονται αλλά όπως και να το κάνουμε μου αρέσει.. -
ikar εσυ τι ψήφισες?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ikar εσυ τι ψήφισες?το γραψα νομίζω, 1η σελίδα. Ακόμα και να δεχτούμε ότι η 3 έχει καλύτερη συμπεριφορά -λέμε τώρα- η διαφορά σε επιδόσεις είναι τεράστια
Εννοείται Α4
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ikar εσυ τι ψήφισες?
το γραψα νομίζω, 1η σελίδα. Ακόμα και να δεχτούμε ότι η 3 έχει καλύτερη συμπεριφορά -λέμε τώρα- η διαφορά σε επιδόσεις είναι τεράστια
Εννοείται Α4
ikar και VAG.... ολέθρια σχέση (Χωρίς παρεξήγηση)
-
θα σου πρότεινα Mercedes φυσικά αλλά δυστυχώς βγαίνει η νέα σε λίγους μήνες οπότε και κοίτα πρός BMW μεριά. Μακριά απο audi που έχει χάλια αντιπροσωπεία. Για το saab δεν έκφέρω γνώμη γιατί είναι εκτός συναγωνισμού, προς τα κάτω φυσικά. Καλή επιλογή λοιπόν ...
Κοντρα στα 2.000 cc