-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
- Πρέπει να πας να δώσεις στατική (εδώ, με παρασύρανε οι κακές παρέες, κ. rally maniac... )
Τς τς τς... Συκοφαντίες!!! Εγώ για πλάκα είπα 'Ρε συ, πάμε για καφέ?' και ο κύριος A-Viper7 (με παρακίνηση και κάποιο τρίτου) είπε ΟΚ! Οπότε αναγκάστηκα να πάω! Αυτός με παρέσυρε!!!
Ναι καλά...
-
γεια σας παιδια. Εγω αυριο γραφω Χημεια και ΤΕΛΕΙΩΝΩ. Μετα το γραψιμο, μπανακι κτλ. Γουσταρωω
-
Όσον αφορά το μηχανογραφικό,συμληρώστε το ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ και όχι λαμβάνοντας υπ΄ όψιν το που θα βρίσκονται οι βάσεις.
Αυτό θα σας το ξανατονίσω όταν έρθει η ώρα για το μηχανογραφικό.Εγώ αν συμπλήρωνα το μηχανογραφικό μου ποιο σοβαρά,μπορεί να ωρισκόμουν Γιάννενα ή Λάρισα..Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερ,αλλά θα ήταν σίγουρα διαφορετικά...
-
Όσον αφορά τον τόπο σπουδών οπωσδήποτε να βάλετε τη σειρά βάσει της πόλης που θέλετε και όχι των βάσεων.
Όσο για το αντικείμενο των σπουδών μην παρασύρεστε από τους τίτλους των σχολών... προσπαθήστε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία από αξιόπιστα άτομα που έχουν ήδη περάσει στις συγκεκριμένες σχολές! Και πάλι βέβαια τα πράγματα για σας μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά για σας από τους άλλους... και η τύχη παίζει τον ρόλο της!!!
Καλά αποτελέσματα παιδιά και καλή ξεκούραση!!!
Η επιλογή σχολής μπορεί να περιμένει λιγάκι!!!
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Η επιλογή σχολής μπορεί να περιμένει λιγάκι!!!Το σημαντικότερο! Όποιος από τους 'πανελλαδικούς' γυρίσει πριν από τις 5 το πρωί, τον περιμένει πίσσα και πούπουλα...
-
Επαναφέρω το θέμα γιατι σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.
Για να δούμε τα βλαστάρια του forum.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα γιατι σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα.Για να δούμε τα βλαστάρια του forum.
Περιμένω ακόμα.. Στις 6 είπαν ότι βγαίνουν τα δικά μας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περιμένω ακόμα.. Στις 6 είπαν ότι βγαίνουν τα δικά μας..Άντε με το καλό βρε Δημήτρη!
-
Εμάς μας είπαν μετα τις 22.00 ή αύριο το πρωί. Με έχει φάει η αγωνία...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εμάς μας είπαν μετα τις 22.00 ή αύριο το πρωί. Με έχει φάει η αγωνία...Last Update: Μετά τις 8 για μας.. Μου ρχεται να πάω από κει και να τους πω να μου τα δώσουνε οι καθηγητές..
'Φχαριστώ Θανάση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμάς μας είπαν μετα τις 22.00 ή αύριο το πρωί. Με έχει φάει η αγωνία...
Last Update: Μετά τις 8 για μας.. Μου ρχεται να πάω από κει και να τους πω να μου τα δώσουνε οι καθηγητές..
'Φχαριστώ Θανάση
Kαλή επιτυχία και στους 2.
-
Πληροφορική Πειραιά
-
Εγώ πήγα χειρότερα από ότι περίμενα . Περιμένω πλέον πτώση βάσεων για να μπω Πληροφορικής και Τηλ/νιών ή Ναυπηγούς Μηχανολόγους Μηχανικούς ΕΜΠ( την 2η την πίανω και χωρίς να πέσει).
Το μάθημα που με κατέστρεψε ήταν η Έκθεση με 14.3 .
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική ΠειραιάΚάτσε ρε kid,αν δε βγουν οι βάσεις,δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
Στον καιρό μου (σιγά ρε παππού) ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα στη δεύτερη επιλογή μου,γιατί για να πιάσω την πρώτη,έπρεπε να πέσει 700 μόρια.Όπερ και εγένετο! (μάλιστα έπεσε ακόμη περισσότερο).
Προς το παρόν σκέψου τι σχολές ΘΕΛΕΙΣ να δηλώσεις στο μηχανογραφικό,κάνε τις διακοπές σου και αναμονή.... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πληροφορική Πειραιά
Κάτσε ρε kid,αν δε βγουν οι βάσεις,δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
Στον καιρό μου (σιγά ρε παππού) ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα στη δεύτερη επιλογή μου,γιατί για να πιάσω την πρώτη,έπρεπε να πέσει 700 μόρια.Όπερ και εγένετο! (μάλιστα έπεσε ακόμη περισσότερο).
Προς το παρόν σκέψου τι σχολές ΘΕΛΕΙΣ να δηλώσεις στο μηχανογραφικό,κάνε τις διακοπές σου και αναμονή....Συμφωνώ απολύτως με τον παππού! (παππούς;;; καλό! )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πληροφορική Πειραιά
Κάτσε ρε kid,αν δε βγουν οι βάσεις,δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα!
Προς το παρόν σκέψου τι σχολές ΘΕΛΕΙΣ να δηλώσεις στο μηχανογραφικό,κάνε τις διακοπές σου και αναμονή....Συμφωνώ απολύτως με τον παππού! (παππούς;;; καλό! )
Ξέρεις: 'εμείς τότε στο καιρό μου','στα χρόνια μου' και δε συμμαζεύεται...
Παππούς ετών 21! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παππούς ετών 21!
21;;;
Εγώ θα πρέπει να έχω την ηλικία του πατέρα σου...
25Μπήκα και με τις δέσμες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Παππούς ετών 21!
21;;;
Εγώ θα πρέπει να έχω την ηλικία του πατέρα σου...
25Μπήκα και με τις δέσμες...
Με δέσμες;Τι είναι αυτό κάτι μου θυμίζει,κάτι μου θυμίζει...
Εσύ είσαι κανονικός παππούς! -
Το θέμα είναι ότι ήθελα 18000 και έβγαλα 16700. Σε αυτά τα μόρια (αν πέσει 200 μόρια η Πλ. στο ΠαΠει) μόνο εκεί μπαίνω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το θέμα είναι ότι ήθελα 18000 και έβγαλα 16700. Σε αυτά τα μόρια (αν πέσει 200 μόρια η Πλ. στο ΠαΠει) μόνο εκεί μπαίνω..Άστα ρε kid. Ότι έγινε έγινε. Και εγώ μέσα στην στεναχώρια είμαι αλλά ήδη έχω αρχίσει και ψάχνομαι για σχολές. Πάντως πολλοί είναι αυτοί που δεν τα πήγαν όσο καλά περίμεναν για τις περιζήτητες σχολές( όπως και εγώ). Υπομονή και θα το ξεπεράσουμε...
Αφού Μηχανολόγους-Μηχανικούς στο ΕΜΠ δεν πιάνω , έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω τους Ναυπηγούς Μηχανολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ(και σε αυτούς οριακά είμαι ). Όποιος γνωρίζει κάτι για την σχολή αυτή ας μοιραστεί τις γνώσεις του με εμάς . Αναμένουμε πληροφορίες ενόψει της κατάθεσης των μηχανογραφικών. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005