-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δυστηχως δεν γινεται τιποτα!!
Το ποσο υπερβαινει τα 25000ε(μονο εισαγωγη) και δεν θελω να το ξεπερασω..για 1000ε κατι γινοταν,αλλα για 5000ε δεν το συζηταω!
Μαλλον θα το κατεβασω Ελλαδα(με αγγλικες πινακιδες) και βλεπουμε!
Ολα ειναι υπο σκεψη!Kala einai TRELOI????
Krima re file.Pali fertin me agglikes kai blepeis.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Pali fertin me agglikes kai blepeis.
Ναι!
-
Δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει Ε30 Μ3 και είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που ποθώ πραγματικά να οδηγήσω (μαζί με Deltona, EVO EVi Extreme και μερικά ταπεινά ακόμα). Είναι όμως την τύχη να τη συνοδηγήσω. Ήταν μια ιταλική Μ3 ή αλλιώς 320is. Είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα στα οποία έχω μπει, χωρίς να είναι καν γνήσια. Είχε όμως ψαγμένο οδηγό που την είχε σε άριστη κατάσταση και είχε ψαχτεί πολύ με το στήσιμό της. Τέτοιο αμάξι αξίζει μόνο σε πραγματικό χερά, όπως ήταν ο Αντρέας. Όταν άρχισε να την πλαγιολισθαίνει με 120άρες, τότε κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε ο θρύλος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ελπίζω να μην έπαθες ότι και ο kouk με την 190E 2.5 16, έτσι;Πόσο δύσκολο είναι άραγε οι 4Τ να μαζέψουν όλες τις M3 από E30 μέχρι την τελευταία (όποια θα είναι τότε) και να γράψουν ένα άρθρο για την ιστορία ενός από τα πιο λατρεμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα (και όχι μόνο); Σας βάζω δύσκολα, το ξέρω.
Και εννοείται πως όποτε τα πάτε Μέγαρα θέλουμε κι εμείς (οφθαλμόλουτρο εννοείται).
To Drive έχει δημοσιεύσει ένα αντίστοιχο άρθρο και ήταν πάρα πολύ καλό. Αναζητήστε το
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
E οχι V8 ρε γμτ...
Εμενα το ονειρο μου ειναι να παρω μια M3 αλλα αφου δεν καταφερα να παρω Ε46 υπολογιζα οτι αν βγει το 2007 η Ε90 μεχρι το 2009 ισως να καταφερω να παρω μια. Αλλα οταν ανεβαινουν τα κυβικα ανεβαινει και η τιμη οποτε μαλλον με το ονειρο θα μεινω... Εμεις που εχουμε το παθος να μην μπορουμε να παρουμε μια και να μπορει ο καθε ξενερωτος γερος. Μεγαλη αδικια ρε γμτ...Πάντως εδώ στα Νότια Προάστια, έχω βαρεθεί να βλέπω πιτσιρικάδες πίσω από το τιμόνι της. Και όχι μόνο νύχτα, άρα δεν είναι το αμαξάκι του μπαμπά. Είναι το δικό τους. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δει να την οδηγούν όπως της αξίζει, αλλά μάλλον καλύτερα, γιατί δε θα χουν ακόμα την εμπειρία, 19-20 χρονών. Σιγά-σιγά
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καταπληκτικό αυτοκίνηυτο. Δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να το οδηγήσω στην Ελλάδα. Το 1987, νομίζω- το οδήγησα στη Γερμανία. Με το Βασίλη Γιανακόπουλο πήγαμε με ένα νοικιασμένο πόλο των 900 κ.εκ. στο Νίρμπουριγκ για τη δοκιμή της αγωνιστικής έκδοσης. Στο περιθώριο οδήγησα μιά μαύρη Μ3-2.3 με την 1η κάτω αριστερά.΄Οδηγήσαμε στους γύρω δρόμους και στο σιρκουί! Στο μεγάλο των 22 χιλ. Φοβερή εμπερία. Αρχικά συνοδήγησα με τον Μάρκ Χάνσελ στα πηδάλια. Πιτσιρικά πρωταθλητής ταχύτητας με F3 και με Μ3 όντας μέλος του junior team των βαυαρών, ομάδα ευθύνη του οίκου Ζακσπιντ. Τα είδα όλα δίπλα του και μάλιστα κάπου στη μέση της διαδρομής μετά το σκαλοπάτι πήδημα αφήσαμε το Βασίλη που προδώθηκε από το στομάχι του. Τι μου θυμήσατε. Δεν έβγαινα μετά μέσα από την Μ3. Απίστευτο στήσιμο. Ο κινητήρας έπερεπε να τον κρατήσεις ψηλά για να πάει, αλλά ήταν το πλαίσιο το ατού. Ανάρτηση, τιμόνι, φρένα,,, άπαιχτα! Θα ήταν σύγχρονη και ελκυστική και σήμερα, χωρίς να αλλάξουν ούτε μία βίδα. Την ονειρευόμουν για πολλά χρόνια. Δεν οδήγησα ποτέ την 2.5 σε έκδοση παραγωγής (σε αγωνιστική οδήγησα το εργαλείο του Σπύρου Τζαβίδα), αλλά οδήγησα όλες τις άλλες. Πρόσφατα πριν 2-3 χρόνια όταν οδήγησα τη σημερινή έκδοση στο Χονκεχαιμ έγραψα ποιά 911 γμτ. και κατάφερα να συζήσω με μια ασημένια για σχεδόν 2 χρόνια. Εμπειρία!
Πάντως όταν προκύψει η επόμενη (V8? λέτε;) σε λίγους μήνες θα την φωτογραφίσουμε-οδηγήσουμε μαζί με μιά πολύ καλά διατηρημένη Μ3-Ε 30 του τότε, που διαθέτει καλός φίλος του περιοδικού, έμπειρος οδηγός αγώνων με ήθος και ιστορία.Καλημέρα σε όλους και πάντα τέτοια!
Στρατης
Δεν μας φωνάζετε κι εμάς για οφθαλμόλουτρο?!!!
Φιλε Στρατη, δεν νομιζω να παραλειψεις να καλεσεις κι εμενα!!!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Αistoteli ειμαι στο τσακ να παρω μια απο Αγγλια σε αψογη κατασταση..ειναι ενος φιλου που μολις τελειωσε τις σπουδες του(επιτελους)και το αυτοκινητο ειναι σε σουπερ αψογη κατασταση!!!!!!!!!!!!!
Τωρα..απο κει και περα το σκαλωμα ειναι οι πινακιδες...θελω 25000e να το εκτελονισω και παλι με πολλα ζορια γιατι το οχημα ειναι αρκετα παλιο και υπαρχουν προβληματα!Ελπιζω να πανε ολα κατ' ευχην!///Μ DAY!
Σκεψου, αξιζουν ολα αυτα τα ευρω για τις μοναδικες στιγμες απολαυσης που θα σου προσφερει? Ελπιζω να μου τη δωσεις καποτε, εστω να με πας μια βολτα με 'γωνιες' οταν γνωριστουμε.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
...Οσο αναφορα της εκδοσεις που εχω δει τοσα χρονια στη χωρα μας περιλαμβανει τα παντα απο EVO 1,EVO 2,EYROPAMEISTER,RAVAGLIA EDITION,CECOTTO ακομα και SPORT EVO 2.5ναι αυτα με το μεγαλο σαλονι και τα κοκκινα μπουζοκαλωδια 600 κομματια στον κοσμο....Ενα τέτοιο υπάρχει στο παραλληλο δρόμο του σπιτιου μου. Το μονο που με παραξενευει ειναι οτι εχει τα μεγάλα Recaro, και δεν ξέρω αν ειναι η evo2.5. Το αυτοκινητο είχε περάσει αρκετά μέχρι να ερθει στην χώρα μας.
Ειναι γνωστός της οικογενειας, και καποτε του χτυπησα το κουδουνι να τον ρωτησω αν το πουλάει.
Άν και δεν το πουλουσε, μου ειπε ολη την ιστορία για το αυτοκινητο.
Ειναι εκπληκτικά διατηρημένο, σαν να βγηκε τώρα απο την γραμμη παραγωγής...
Οποτε ερχεται κάποιος φίλος μου-οπαδος της καλής αυτοκινησης- προς το σπιτι, τον περνάω απο εκει, να του δείξω το αυτοκινητο για το οποιο τόσες φορές του έχω πει..
Τις 2-3 τελευταίες φορές που έχω περάσει, το M3 με τη μεγάλη αεροτομή λείπει. Ελπίζω να είναι απλή συμπτωση.. Μονο και μονο που μπορώ να περνάω και να το βλέπω -εστω και σαν.. εκθεμα- με καλύπτει (σχεδόν )
Οταν περνάω και λείπει.. σαν να νοιώθω μια.. ανασφάλεια..φίλε pad επέτρεψέ μου να σου κάνω ένα δώρο..
http://www.106sportclub.gr/photos/M3_E30_racecar.jpg
Στην αφιερώνω για την αγάπη που εχουμε για αυτον το θρύλο..Οταν πήγα στο μουσείο της BMW στο Μόναχο, είχα στο μυαλο μου αυτη τη φωτογραφία. Κυριως αυτή πήγαινα να δώ.
-
Aψογη η φωτο φιλε μου!!!!!!
Ευχαριστω! -
ΤΟ ΤΕΡΑΣ.............................ΕΡΧΕΤΑΙ
-
Πραγματι....ηταν καιρος πλεον!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ΤΟ ΤΕΡΑΣ.............................ΕΡΧΕΤΑΙΑντε να δουμε τι θα βγαλουμε....... Περιμενω βολτα φιλεεε!!!!
-
Το μονο αρνητικο αυτου του αυτοκινητου ειναι οτι δεν ειχε τον 6κυλινδρο που κανει αυτο το υπεροχο μπασο στις χαμηλες και το απολυτο μεταλο στις ψηλες!!! Υποκλινομαι!!!
-
-
Πάρτε δύο φωτογραφίες και από μένα. Ελπίζω να σας αρέσουν...
http://www.carfreaks.net/gallery/nurbur ... 5/IMG_2056
http://www.carfreaks.net/gallery/nurbur ... 5/IMG_2158
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πάρτε δύο φωτογραφίες και από μένα. Ελπίζω να σας αρέσουν...http://www.carfreaks.net/gallery/nurbur ... 5/IMG_2056
http://www.carfreaks.net/gallery/nurbur ... 5/IMG_2158
ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ????? -
Με τον πόνο μου παίζεις ρε pad?? Mακάρι να είχα τέτοιο εργαλείο! Ένα μπροστοκίνητο για την πόλη έχω όπως οι περισσότεροι από εμάς...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Με τον πόνο μου παίζεις ρε pad?? Mακάρι να είχα τέτοιο εργαλείο! Ένα μπροστοκίνητο για την πόλη έχω όπως οι περισσότεροι από εμάς...Εγω φιλε μου εφτασα αλλη μια φορα στο τσακ για να το αποκτησω αλλα....δυστηχως παλι τα ιδια.....
Υ.Γ...Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου απο το ring -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με τον πόνο μου παίζεις ρε pad?? Mακάρι να είχα τέτοιο εργαλείο! Ένα μπροστοκίνητο για την πόλη έχω όπως οι περισσότεροι από εμάς...
Εγω φιλε μου εφτασα αλλη μια φορα στο τσακ για να το αποκτησω αλλα....δυστηχως παλι τα ιδια.....
Υ.Γ...Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου απο το ringφίλε pad βρίσκομαι για λίγες μέρες ακόμη Θεσσαλονίκη.Το αυτοκίνητο που σου έλεγα το έχω εντοπίσει παρκαρισμένο και ολίγον παρατημενο τις τελευταίες εβδομάδες επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο.Αύριο θα σου πω και αριθμό πινακίδας για να δεις αν είναι αυθεντική Μ3
-
Συγγνώμη αν ακούγομαι από λίγο έως πολύ άσχετος αλλά ο χαρακτηρισμός Ε30, Ε36, Ε4...κάτι, τί υποδηλώνει για το μοντέλο?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
BMW M3 E30!H ιστορια ενος θρυλου της αυτοκινησης!