-
'Φαντάστικο' Όπως αρκετές φορές μας είπε ο Κ.Στεφανής !
Τον συμπαθώ ιδιαίτερα αν και με απογοήτευσε με τον χθεσινό του σχολιασμό.
Τον δικαιολογώ παρ'όλα αυτά καθώς πρώτη φορά βρέθηκε μπροστά απο κάτι τέτοιο και τα 'όλε όλε ' πιστεύω οτι ήταν καθαρά στιγμές αμηχανίας.
Είχε όλα τα γκάζια - δύναμη απο τον κόσμο αλλά δεν κατάφερνε κάθε στιγμή να της περάσει στην Σούπερ Ειδική
Απο την άλλη όμως ήταν αυτός που έτρεχε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο απο τον χώρο που παρουσίαζε έως την έξοδο των αυτοκινήτων για να πάρει ένα σχόλιο, ήταν αυτός που έβαζε τα μικρόφωνα στα μοτέρ (εντάξει το παράκανε αργότερα) κτλ.
Απο την άλλη ο κ. Φωτεινέλης λιγότερο ενοχλητικός αλλά περισσότερο άχρωμος - ουδέτερος.
Κατα τα άλλα όλη η διοργάνωση ήταν άψογη τα θέαμα μοναδικό και οι Solberg , Χατζητσοπάνης, Ιαβέρης the Great και junior ....απλά ιπτάμενοι
Το ουσιαστικότερο για το κεφάλαιο που λέγεται αυτοκίνηση ήταν το σχόλιο κάπιου οδηγού.
Μπορεί και το αυτοκίνητο να γεμίσει στάδια εκτός του ποδοσφαίρου!
Άντε και σε μια πίστα F1
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Η τηλεόραση το έδειξε στις 10 το βράδυ. Ελπίζω να το δείξει πάλι για όσους δεν το είδαν.Και επανέρχομαι το το έχει γράψει κανείς στο video?????
Για να ακούσεις τα 'εκπληκτικά' σχόλια του Ιαβέρη;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ .
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΜΩΣΓια τεχνική ανάλυση δες εδώ:
http://www.rallycars.com/Cars/bangbang.html
Από 800°C σε 1100°C -
Ο χρήστης GeorgeY έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΛΑΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ .
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΟΜΩΣΓια τεχνική ανάλυση δες εδώ:
http://www.rallycars.com/Cars/bangbang.html
Από 800°C σε 1100°CTks a lot
bang - bang λοιπόν -
Οκ καταπληκτικό θεαμα και στα θετικά δεν έχω κάτι να προθσέσω!
Αρνητικά λοιπόν:
-
Ο εκφωνητής της ΕΡΤ ήταν ΑΣΧΕΤΟΣ! Λες και έκανε αναμετάδωση σε 5χρονα! Πολύ καλό άλμα, καταπληκτικές πλαγιολησθίσεις! Αυτα! Του τα είχαν γράψει σε ένα χαρτάκι και τα ελεγε και τα ξανάλεγε! Ο ιαβέρης όλο και κάτι πήγαινε να πεί αλλα πάντα ο άλλος ο ηλίθιος τον έκοβε!
-
Απαράδεκτη και η ΕΡΤ που έκανε μισή ώρα κάλυψη και αυτή βιντεοσκοπημένη! Λες και ελλαδα είναι μόνο η Αθήνα και όσοι ήθελαν να το δουν είχαν πάει στο στάδιο! Εγώ τώρα που θέλω να δώ θέαμα από τα ιστορικά τι πρέπει να κάνω? Στενοκέφαλοι παρωπιδικοί! Αντί να είναι όλη η μέρα αφιερωμένη στο μοναδικό αυτό event βλέπαμε σειρές και ειδήσεις! Θέλουνε και οδηγική παιδεία οι ηλίθιοι!
-
Ο στεφανής γιατί ουρλιαζε? Γενικά τι νόημα έχει αυτή η σιχαμένη κρίση εθνικισμού? Ατάκες του στυλ: Όπως μόνο οι Ελληνες τα καταφέρνουν, και ζούμε στον παράδεισο και τα παιδιά του ευρο και η χαλκια που μας έκαν υπερήφανους μου θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ και προπαγάνδα αρείας φυλής!
-
-
μα κανεις τιποτα για τον richard burns???
-
GOOD LUCK
RITSI BURNS
THE GREEKS DONT FORGET YOU
THEY LOVE AND THINK OF YOUMΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ .
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ
http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php ... &pic_id=26
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
- Ο στεφανής γιατί ουρλιαζε? Γενικά τι νόημα έχει αυτή η σιχαμένη κρίση εθνικισμού? Ατάκες του στυλ: Όπως μόνο οι Ελληνες τα καταφέρνουν, και ζούμε στον παράδεισο και τα παιδιά του ευρο και η χαλκια που μας έκαν υπερήφανους μου θυμίζουν ΧΟΥΝΤΑ και προπαγάνδα αρείας φυλής!
Νομίζω πως γίνεσαι υπερβολικός....οχι οτι συμφωνώ με ότι έλεγε ο Στεφανής απλά πιστεύω οτι αυτά που έλεγε, σκοπό είχαν να ''γλύψουν'' κάποια οπίσθια...('Κυρία Πετραλιά,Κύριε Κουκοδήμο...κτλπ)
-
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΚΑΖ .
ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ .
ΑΝΤΕ [kouk] ...ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙ , ΗΣΑΣΤΕ .
Παρακαλώ να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι βρισιές![kouk]
-
πιστεύω πως ο καθένας θα ούρλιαζε έτσι με τέτοιο φανταστικό θέαμα εγώ πάντως ήμουν τόσο εκστασιασμένος απ'τις 'κούρσες' που δε πρόσεχα τον εκφωνητή
btw, πώς και δε μιλάει κανείς για τον Κύρκο; Βλέπω ότι όλο τον Ιαβέρη και τους λοιπούς αναφέρετε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΚΑΖ .ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ .
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ...ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙ , ΗΣΑΣΤΕ .
Μπορεί να είστε και ο πρώτος που βλέπω να μην είχε πρόβλημα με το σπικάζ του Στεφανή. Από ότι είδα και από τα προηγούμενα ποστς κανένας δεν λέει οτι θα το έκανε καλύτερα αλλά πείτε μου εσείς τι σχέση έχουν οι διακοπές στην Ελλάδα, και ο κύριος Κουκοδήμος με το οτι ο Solberg και ο Loeb είναι έτοιμοι να κοντραριστούν. Όπως επίσης και άλλα πολλά....
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟ NER , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΙ , ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ , ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !).
ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ PC ME TO ΑΦΡΑΤΟ ΚΟΛ@#ΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΩΣΤΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ .
AN ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΓΙΑΠΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΚΑΖ .ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ .
ΕΕΕΕΕΕ! Ωπα!! Φρενο λιγο ρε διαδυκτιακε Terminator γιατι εχασες το μετρο.
Τι αρπαχτηκες ετσι? Κολλητος του Στεφανη εισαι ή βαρηκοος?Κανε κανα edit στο post σου και δεν παρεξηγουμε.
-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ roulis 21 , ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΛΙΣ 21 ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟ NER , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΙ , ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ , ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !).
ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ PC ME TO ΑΦΡΑΤΟ ΚΟΛ@#ΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΩΣΤΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ .
AN ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΓΙΑΠΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ... ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ .Κύριε APR, με όλο το σέβας (ξανά), δε νομίζω κάποιος από τους προλαλήσαντες να έκανε κακοπροαίρετη κριτική. Απόλυτα κατανοητοί οι λόγοι που αναφέρετε (τι να κάνουμε, καλώς ή κακώς έτσι είναι και εσείς μάλλον τα ξέρετε καλύτερα), απόλυτα κατανοητό όμως και ο ακροατής-τηλεθεατής-θεατής να έχει γνώμη πάνω σ'αυτά που ακούει και να μπορεί και να την εκφράζει κιόλας, να του κλείσουμε το στόμα? Το βρίσιμο δεν είναι λύση
-
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ krusensten , Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ (sik)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ krusensten , Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΙΧΝΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ (sik)ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 'ΠΟΥΛΙΟΥ' !!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μα κανεις τιποτα για τον richard burns???Έχω την εντύπωση ότι έγινε αναφορά από τους σχολιαστές...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΜΙΚΡΕ ?
Η ΕΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΚΟΣ ?
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ