-
Πόσο έχουν φτάσει οι τιμές για ένα 2κλινο σε νησί μέσα Ιουλίου (σαφέστατος είμαι)
-
Ο αστέρας έχει 15
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πόσο έχουν φτάσει οι τιμές για ένα 2κλινο σε νησί μέσα Ιουλίου (σαφέστατος είμαι)Αν αναφέρεσαι στο νησί που φαντάζομαι ανάλογα το μέρος και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για δωμάτιο με όλα τα χρειαζούμενα με κλιματισμό χωρίς διατροφή για τρία άτομα στην Παλιόχωρα από 30 ευρώ και πάνω χωρίς οροφή αν έχεις τα χρήματα και θέλεις πχ να μείνεις σε 5 αστέρων με ιδιωτική πισίνα αμάξι με σοφέρ κλπ.
Πες μου που θες να πας πότε και πόσες μέρες και θα δω τι μπορώ να κάνω.
Θα φέρεις και το τουτου μαζί; Θέλω βόλτα. -
[quote='Kid']
όποτε όμως λέμε να πάμε αστέρα υπολογίζουμε για έξοδα περίπου στα 40 -
[quote='technik'][quote='Kid']
Βασικά, αύριο δεν θα πάω για μπάνιο για να κάνω αυτά τα 40
-
Πάντα υπάρχει και το Πόρτο Ράφτη...πώς λεμε δλδ ο ράφτης του Παναμά...
Καμία σχέση
-
[quote='Krusenstern'][quote='technik'][quote='Kid']
Η ξαπλώστρα στον αστέρα περιλαμβάνεται στην τιμή.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η ξαπλώστρα στον αστέρα περιλαμβάνεται στην τιμή.Η βαζελίνη;
-
Με την βαζελινη θα γλιστρας απο την ξαπλωστρα!
-
έτσι... μικροαστικά πράγματα που θα΄λεγε και ένα φιλαράκι..
άντε να πάρουμε καμιά άδεια της Παναγίας να πάμε στα βλαχο-χωριά μας, αν έχουμε φράγκα κανά ταξιδάκι εξωτερικό, αλλιώς φορτώνουμε παιδιά-γατιά-σκυλιά και βουρ για την πρώτη παραλία που θα πληρώσουμε εισοδο κ ομπρέλα και φυσικά φεύγοντας θα αφήσουμε απόβλητα χειρότερα από πυρηνικού αντιδραστήρα.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Με την βαζελινη θα γλιστρας απο την ξαπλωστρα!θα πονάει λιγότερο όμως
-
Πάντως το χειρότερο μέρος για διακοπές , είναι το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής . Οι τύποι είναι απαράδεκτοι . Προσωπικά τους έχω δώσει πάρα πολλές 'ευκαιρίες ' , αλλά τίποτε . Ακριβοί , αγενείς , ανάξιοι κάτοχοι πανάξιας περιοχής . Αποφεύγοντάς τους , ίσως τους βοηθήσετε να γίνουν άνθρωποι .
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Πάντως το χειρότερο μέρος για διακοπές , είναι το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής . Οι τύποι είναι απαράδεκτοι . Προσωπικά τους έχω δώσει πάρα πολλές 'ευκαιρίες ' , αλλά τίποτε . Ακριβοί , αγενείς , ανάξιοι κάτοχοι πανάξιας περιοχής . Αποφεύγοντάς τους , ίσως τους βοηθήσετε να γίνουν άνθρωποι .Φέτος πάντως είναι καλύτερες οι τιμές
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σαν πολλά ...σιαπέρεις για την Παγουρία ,
για ρίξε κανα pm Αποστόλης.Αποστόλη, αν ανέβω θα επικοινωνήσω!
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Άσχετο, χθες επικοινώνησα με Γιάννενα και μου είπαν ότι βρέχει όλην την ώρα!!
Α ρε Γιάννενα, τύφλα να 'χει η Καποτία!!
Είναι sportsback , στρώνεται και περιμένει ... pm
Αποστόλης.
Koντά στα Γιάννενα, έχει πολύ όμορφες διαδρομές για να δοκιμάσει κανείς το αυτοκίνητο.
@ Αποστόλη
Αλήθεια, η κόκκινη φάσα στο 'Τ', ξεχωρίζει καθόλου από το χρώμα του αμαξώματος;Τechnik κατέβα Γιάννενα.
Με την ευκαιρία του Αποστόλη να κάνουμε μία εορταστική συνάντηση ιδιοκτητών, οπαδών και ... πρώην οπαδών της Audi!
Το Sportback κι εμένα μ΄αρέσει πολύ.
Πολύ περισσότερο από το Α3 το 3θυρο.Στα γύρω μέρη τριγυρνώ κι εγώ...
.......'πρώην οπαδών' ;;; άκου εκεί...
Eμένα εννοούσα!
Καλά και δεν ντρέπεσαι να λές τέτοια πράματα στον technik ;
Τέλη Ιουλίου θα είμαι στα Γιάννενα, σίγουρα!
Τώρα με τί, θα δείξει!(6 ατομα που κανουν quote οσαν εχουν λεχθει και απλως βαζουν ενα χαμογελο στο τελος. -Ποσοι φορουμιστες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα )
Αλήθεια, υπάρχει ρεκόρ quote επί quote σε αυτό το φόρουμ;
Σίγουρα θα υπάρχει.Για να δούμε, αν μπορεί να καταρριφθεί...
Ο Αποστόλης δεν απάντησε πάντως -ακόμα- στο ερώτημά μου
για την κόκκινη φάσαΛογικά δεν ξεχωρίζει από το κόκκινο του αμαξώματος. Αν και έχει τα πλαινά τοιχώματα του Τ, χρωμιωμένα, οπότε ίσως το βοηθούν λίγο αυτά να διακρίνεται...Αλήθεια, γράφει πουθενά Sportback στο αμάξωμά του; Δεν θυμάμαι...
Για να δούμε , αν μπορούμε να αρχίσουμε απο κάπου , μετά την κατάρριψη του ρεκόρ quote !!!!
(Χρειάζονται πάνω απο 6 -έξι- φορουμίστες για να βιδώσουν μια λάμπα !!!
ναί , έξι , και δεν είναι Π.....οι , απλά προσέχουν για να έχουν !!!!!)Η κόκκινη φάσα , στο κόκκινο φόντο του δικού μου του-του κάνει τα πράγματα ακόμη πιό δυσδιάκριτα. Είναι ότι καλύτερο , δεν ξεχωρίζει , δεν είναι αυτοκίνητο που πουλάει 'μούρη' .
Δέν 'γράφει' sportsback , μόνο Α3 στην δεξιά πίσω κάτω γωνία
Σε ότι αφορά συνάντηση στην περιοχή , που και διαφορετικά (!) ονομάζεται Παγουρία , δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο απο μια 'ενόχληση'
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Σαν πολλά ...σιαπέρεις για την Παγουρία ,
για ρίξε κανα pm Αποστόλης.Αποστόλη, αν ανέβω θα επικοινωνήσω!
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Άσχετο, χθες επικοινώνησα με Γιάννενα και μου είπαν ότι βρέχει όλην την ώρα!!
Α ρε Γιάννενα, τύφλα να 'χει η Καποτία!!
Είναι sportsback , στρώνεται και περιμένει ... pm
Αποστόλης.
Koντά στα Γιάννενα, έχει πολύ όμορφες διαδρομές για να δοκιμάσει κανείς το αυτοκίνητο.
@ Αποστόλη
Αλήθεια, η κόκκινη φάσα στο 'Τ', ξεχωρίζει καθόλου από το χρώμα του αμαξώματος;Τechnik κατέβα Γιάννενα.
Με την ευκαιρία του Αποστόλη να κάνουμε μία εορταστική συνάντηση ιδιοκτητών, οπαδών και ... πρώην οπαδών της Audi!
Το Sportback κι εμένα μ΄αρέσει πολύ.
Πολύ περισσότερο από το Α3 το 3θυρο.Στα γύρω μέρη τριγυρνώ κι εγώ...
.......'πρώην οπαδών' ;;; άκου εκεί...
Eμένα εννοούσα!
Καλά και δεν ντρέπεσαι να λές τέτοια πράματα στον technik ;
Τέλη Ιουλίου θα είμαι στα Γιάννενα, σίγουρα!
Τώρα με τί, θα δείξει!(6 ατομα που κανουν quote οσαν εχουν λεχθει και απλως βαζουν ενα χαμογελο στο τελος. -Ποσοι φορουμιστες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα )
Αλήθεια, υπάρχει ρεκόρ quote επί quote σε αυτό το φόρουμ;
Σίγουρα θα υπάρχει.Για να δούμε, αν μπορεί να καταρριφθεί...
Ο Αποστόλης δεν απάντησε πάντως -ακόμα- στο ερώτημά μου
για την κόκκινη φάσαΛογικά δεν ξεχωρίζει από το κόκκινο του αμαξώματος. Αν και έχει τα πλαινά τοιχώματα του Τ, χρωμιωμένα, οπότε ίσως το βοηθούν λίγο αυτά να διακρίνεται...Αλήθεια, γράφει πουθενά Sportback στο αμάξωμά του; Δεν θυμάμαι...
Για να δούμε , αν μπορούμε να αρχίσουμε απο κάπου , μετά την κατάρριψη του ρεκόρ quote !!!!
(Χρειάζονται πάνω απο 6 -έξι- φορουμίστες για να βιδώσουν μια λάμπα !!!
ναί , έξι , και δεν είναι Π.....οι , απλά προσέχουν για να έχουν !!!!!)Η κόκκινη φάσα , στο κόκκινο φόντο του δικού μου του-του κάνει τα πράγματα ακόμη πιό δυσδιάκριτα. Είναι ότι καλύτερο , δεν ξεχωρίζει , δεν είναι αυτοκίνητο που πουλάει 'μούρη' .
Δέν 'γράφει' sportsback , μόνο Α3 στην δεξιά πίσω κάτω γωνία
Σε ότι αφορά συνάντηση στην περιοχή , που και διαφορετικά (!) ονομάζεται Παγουρία , δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο απο μια 'ενόχληση'
Αποστόλης.
Το 'ξερα ότι η κόκκινη φάσα 'χάνεται' αλλά δεν το 'λεγα
Γράψε εντυπώσεις περί Haldex,
γιατί εδώ μέσα κάποιοι νομίζουν ότι ενεργεί αργά & νευρικά
(κάτι σαν τα υπόθετα...) -
up to 4.500 rpm you don't feel ... anything slow or neurvus !!!
Boy's toy ( ) will be DEactivated LATER !!! (ESP they call it ....)
Haldex has got to do with it !!!!!!!!
Then you'll get a more detailed reportΑποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
up to 4.500 rpm you don't feel ... anything slow or neurvus !!!
Boy's toy ( ) will be DEactivated LATER !!! (ESP they call it ....)
Haldex has got to do with it !!!!!!!!
Then you'll get a more detailed reportΑποστόλης.
ok Sir
-
Σκέφτομαι να πάω Σαμοθράκη φέτος,έχει πάει κανείς να μας πει τη γνώμη του για το νησί...???
Kαλό Καλοκαίρι!