-
Στο τσογλάνι με την τουμπανιασμένη μπλε 3αρα BMW που στο Ροσινιόλ σήμερα στις 18:30 κάνοντας σφήνες μέσα στη γαμ****η κίνηση με χτύπησε απο πίσω και την έκανε πριν κάν προλάβω να δώ τα νούμερα του ΕΥΧΟΜΑΙ:
(1) Να τον περάσει κι αυτόν κι όλο του το σοι η φυλη των Ζουλου
(2) Να του καεί το βίντεο και το dvd
(3) Να σέρνεται σαν σαύρα με την ίδια 3αρα για την υπόλοιπη ζωή του
(4) Να βρεί το αμάξι του γεμάτο χαρακιές
(5) Τάνι-τάνι μέχρι να πετάνεικαι ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε όλοι. Βρίστε το ελεύθερα το ζωντόβολο
Αι σιχτίρ με τον κάθε μαλάκα πιά.
Αποτέλεσμα της ζημιάς :πίσω αριστερα συγκρότημα φώτων, γδαρμένο φτερό αριστερά και προφυλακτήρας γδαρμένος (που θα δούμε αύριο αν πρέπει να αλλαχτεί.)
-
Στο τσογλάνι με την τουμπανιασμένη μπλε 3αρα BMW που στο Ροσινιόλ σήμερα στις 18:30 κάνοντας σφήνες μέσα στη γαμ****η κίνηση με χτύπησε απο πίσω και την έκανε πριν κάν προλάβω να δώ τα νούμερα του ΕΥΧΟΜΑΙ:
(5) Τάνι-τάνι μέχρι να πετάνεικαι ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε όλοι. Βρίστε το ελεύθερα το ζωντόβολο
Αποτέλεσμα της ζημιάς :πίσω αριστερα συγκρότημα φώτων, γδαρμένο φτερό αριστερά και προφυλακτήρας γδαρμένος (που θα δούμε αύριο αν πρέπει να αλλαχτεί.)
-
-
με τι ταχυτητα εγιαναν ολα αυτα??
ειδοποιησες την τροχαια?
-
καλά πώς σου ξέφυγαν οι πινακίδες του???
αν τον έπαιρνες για λίγο στο κατόπι θα τις έβλεπες.Κατά τα άλλα, όπως τα είπες. Εγώ εύχομαι το εξής: να το κάνει και σε άλλον, αλλά αυτή την φορά να μην ξεφύγει και να μαζέψει τίποτα κλωτσομπουνίδια. Έχει παραγίνει το κακό
-
Μακαρι να παθει τα ιδια που εκανε σε εσενα .
Σε ολους μας μπορει να συμβει η ατυχη στιγμη αλλα δεν την κοπαναμε.Αυτο ειναι το ανεπιτρεπτο.Πιθανολογω οτι θα ηταν κανας πιτσιρικας χωρις διπλωμα ή εχει μπλεξιματα με τον νομο ή χαπακωμενος.
Για αυτο: -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με τι ταχυτητα εγιαναν ολα αυτα??
ειδοποιησες την τροχαια?
Εγώ δεν πήγαινα με πάνω απο 30-40 λόγω κίνησης και για αυτό ελπίζω ότι με κάποια τέτοια ταχύτητα έπεσε πάνω μου το καθίκι και ίσως γλυτώσω τον προφυλακτήρα.
Δεν είδοποίησα τροχαία γιατι ήταν αδύνατο εκεί που βρισκόμουν.
Είχα πιάσει δεξιά και είχα ήδη αρχίσει να στρίβω σέ εξοδο της Εθνικής (αυτή πάνω στη γέφυρα του Ροσινιόλ που βγαίνει στην Α. Παπανδρέου , για όσους ξέρουν) οπότε όταν μου την έριξε και την έκανε είχα κλείσει την έξοδο. Αν σταμάταγα εκεί το μποτιλιάρισμα θά έφτανε στη ΧαλκίδαΓια τον ίδιο λόγο Σπύρο δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω.
-
που να του γυρισουν οι φτερνες αναποδα και αντι να πηγαινει να ερχεται!!
-
Κλασικη περιπτωση 'σοκαρισματος'. Την ωρα που γινεται η συγκρουση παγωνει ο ανθρωπος και το τελευταιο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι να μην χτυπησει αλλο αυτοκινητο ή να χτυπηθει ο ιδιος.
Καλα ξεμπερδεματα στο φιλο και ευχομαι αυτος που τον τρακαρε να τον ριξουν αλυσοδεμενο σε ενα gay bar γεματο απο Αφρικανους ναυτικους που μολις τελειωσαν ταξιδι 10 μηνων!!! -
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Εγώ δεν πήγαινα με πάνω απο 30-40 λόγω κίνησης και για αυτό ελπίζω ότι με κάποια τέτοια ταχύτητα έπεσε πάνω μου το καθίκι και ίσως γλυτώσω τον προφυλακτήρα.
Είχα πιάσει δεξιά και είχα ήδη αρχίσει να στρίβω σέ εξοδο της Εθνικής (αυτή πάνω στη γέφυρα του Ροσινιόλ που βγαίνει στην Α. Παπανδρέου , για όσους ξέρουν) οπότε όταν μου την έριξε και την έκανε είχα κλείσει την έξοδο. Αν σταμάταγα εκεί το μποτιλιάρισμα θά έφτανε στη ΧαλκίδαΓια τον ίδιο λόγο Σπύρο δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω.
χμμμμμ πετυχαίνω συχνά πυκνά στο ποτάμι μια BMW με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, απογευματινές ώρες, ο οποίος βγαίνει από την προηγούμενη έξοδο από αυτή που βγήκες και με το καλησπέρα αρχίζει τις σφήνες μέχρι Πειραιά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χμμμμμ πετυχαίνω συχνά πυκνά στο ποτάμι μια BMW με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, απογευματινές ώρες, ο οποίος βγαίνει από την προηγούμενη έξοδο από αυτή που βγήκες και με το καλησπέρα αρχίζει τις σφήνες μέχρι Πειραιάχμμμ... αν τύχει και βρεθεί ο κόπανος τελικά, φίλε BEACHBUM ελπίζω να ρίξεις σήμα και κατά δω, θα χαρούμε πολύ να παρευρεθούμε σε τυχόν 'φιλική κουβεντούλα'!
-
που να του γυρισουν οι φτερνες αναποδα και αντι να πηγαινει να ερχεται!!
χμμμμμ πετυχαίνω συχνά πυκνά στο ποτάμι μια BMW με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, απογευματινές ώρες, ο οποίος βγαίνει από την προηγούμενη έξοδο από αυτή που βγήκες και με το καλησπέρα αρχίζει τις σφήνες μέχρι Πειραιά
Αν είναι ο ίδιος θα ήθελα να δω τη φάτσα όταν θα τους χτυπάς το κουδούνι.
Θα έχω και εγώ νου μου πάντως γιατί κάνω συχνά αυτή τη διαδρομή. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για έχε το νού σου αν την δείς τρακαρισμένη μπροστά!!!
-
δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων σαν και αυτους. ειναι δυνατον να χτυπησεις καποιον τοσο σοβαρα και να φυγεις; τον τελευταιο μηνα μου εχουν γδαρει την πισω γωνια του προφυλακτηρα την μπροστα(και οι δυο αριστερες) και μου εχουν χτυπησει το καπω καποιο μηχανακι πρεπει να επεσε με τα χερουλια πανω με αποτελεσμα να εχει φυγει τελειως το χρωμα σε μια γραμμη παχους 1 εκ και μηκους 10. Και να σκεφτειτε οτι το προσεχω εκνευριστηκα πολυ! Οι γραντουνιες εγιναν μετα απο παρκαρισμα σε μεγαλο χωρο παρικνγκ και το χτυπημα ενω ειχα παρκαρει σε μια αριστη θεση. Αν πετυχω καποιον τετοιο καποια μερα θα τον τουλουμιασω! Επειδη δεν ξερω που ειναι η Ροσινιολ αλλα αποτη καταλαβα ειναι πανω στον Κηφισσο και επιδη αυτος φτανει μεχρι Πειραια θα ηθελα να βοηθησω. Κανω καθημερινα 2-3 φορες τη διαδρομη Πειραιας-Αιγαλεω οποτε ισως τον πετυχω. Ψαχνουμε δηλαδη φτιαγμενη μπλε 3αρα(κομπακτ η σενταν) με χτυπημα στο δεξι μπροστα φτερο-φαναρι;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Επειδη δεν ξερω που ειναι η Ροσινιολ αλλα αποτη καταλαβα ειναι πανω στον Κηφισσο και επιδη αυτος φτανει μεχρι Πειραια θα ηθελα να βοηθησω. Κανω καθημερινα 2-3 φορες τη διαδρομη Πειραιας-Αιγαλεω οποτε ισως τον πετυχω. Ψαχνουμε δηλαδη φτιαγμενη μπλε 3αρα(κομπακτ η σενταν) με χτυπημα στο δεξι μπροστα φτερο-φαναρι;αν είναι η ίδια που βλέπω, δίπορτη 3αρα, χαμηλωμένη μπροστά νεαρό ζώο οδηγό
ΕDIT
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... %F2#143153
-
Ίκαρε, αν τύχει και τον ξαναδείς, ρίξε ένα pm με τον αριθμό κυκλοφορίας του...
-
δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια μερικων σαν και αυτους. ειναι δυνατον να χτυπησεις καποιον τοσο σοβαρα και να φυγεις;
Εδώ χτυπάνε πεζούς και τους αφήνουν στην άσφαλτο αβοήθητους θα σταματούσαν στο τρακάρισμα ή στη γρατσουνιά.
Μόνο τον εαυτούλη τους κοιτάνε να περνάν αυτοί καλά και να πουλάνε μούρη ότι είναι οι πιο γρήγοροι.
Πολύ σύντομα αυτόν με την BMW θα τον βρούμε αγκαλιά με καμιά κολώνα. Και ας ελπίσουμε να πάει μόνος του και να μην πάρει και άλλους μαζί του. -
Μακάρι να τον έβρισκες ...
Γυναίκα σήμερα στην Εθνική να κάνει σφήνες ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν με πείραξε αυτό αλλά ότι ποτέ δεν δοκίμασε την αριστερή λωρίδα...ΠΟΤΕ.
Σφήνες, σήμα με φώτα και προσπεράσεις ΜΟΝΟ από δεξιά.
Εγώ στην μεσαία λωρίδα και φτάνει πίσω μου....δεξιά ένα άλλο αυτοκίνητο...
Φταίω εγώ που έκανα τα πάντα για να μην της κάνω το χατίρι να με περάσει από δεξιά πάλι? -
Τι να πεις.. τσι πτανας γίνεται..
Κρίμα που δεν κατάφερες να πάρεις τις πινακίδες του.
Άσε που αφού το έκανε μία φορά ατιμώρητα, θα το ξανακάνει..
Σφαλιάρες και δημόσιο λιθοβολισμό.-
Έπρεπε να σταματήσει. -
Δυστυχως τετοιοι αληταραδες θελουν μονο ξυλο για να στρωσουν.....
Αει στα διαολα ρε....
ΚΑΤΑΡΕΣ & ΒΟΥΝΤΟΥ !!