-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
....
Πάντως επειδή εξαιτίας μας εχει ξεφύγει τελείως το τόπικ και οι υπόλοιποι δε χρωστάνε τίποτα, εγω σταματώ εδω.Ο τελευταίος λόγος δικός σου....Σου εξήγησα πιστεύω!!!
Λοιπον, κατάλαβε οτι τα γλέντια κ μιλάω για νικες εθνικες κ τοπικες είναι για 2-3 μερες το πολυ μια βδομαδα.κ επειδη δεν μπορω να ξαναλέω τα ίδια θα το σταματησω εδω τον αντίλογο λέγοντας σου οτι με όλα αυτα που ειπα εννοούσα οτι βαρεθηκα να ασχολουμαστε με το παρελθον. Εξου κ η υπογραφη μου..είναι το Motto μου.
Ζητώ συγνωμη αν σε εθιξα ή κατι τετοιο κ σε ολους τους υπολοιπους που μας διαβαζουν. Οσο για την ΑΕΛ αφησε την στην ησυχία της.Τελεία**.**
-
Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω τη σκεψη σου φιλε theo. Το να μην ξεχνας δε σημαινει οτι δε χαιρεσαι το σημερα και το τωρα,ουτε οτι αγνοεις το αυριο. Απλα εκτιμας και αναγνωριζεις. Μην μπερδευεις τις εννοιες. Αλλο το 'εχω εμμονες' με το παρελθον και αλλο το θυμαμαι.
-
Μακάρι να καταφέρει και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να έχει τη διάρκεια της αντίστοιχης του μπάσκετ. Μη ξεχνάμε ότι μετά τη κατάκτηση του 87 κατάφερε το 89 να φτάσει πάλι στον τελικό (και μάλιστα όχι μέσα στην έδρα της όπως το 87, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα αυτό) και να χάσει από την ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία.
Ρε σείς για καθήστε φρόνιμα ακούω κάτι ηλικίες που 'υπήρχαν' το 87 και σαστίζω, άκου 8 ή 11.
Κι εγώ 'μικρός' ήμουν αλλά δε το κάνω θέμα. -
Εχμ, εγώ τότε ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μακάρι να καταφέρει και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να έχει τη διάρκεια της αντίστοιχης του μπάσκετ. Μη ξεχνάμε ότι μετά τη κατάκτηση του 87 κατάφερε το 89 να φτάσει πάλι στον τελικό (και μάλιστα όχι μέσα στην έδρα της όπως το 87, πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα αυτό) και να χάσει από την ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία.Σε επίπεδο εθνικών ομάδων (όλων των ηλικιών) αλλά και σε συλλογικό, ότι έχουμε καταφέρει στο basket θα χρειαστούμε 10 ζωές να το καταφέρουμε στο ποδόσφαιρο. Και αν το καταφέρουμε...
Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, πρέπει να πούμε ότι ο ανταγωνισμός στο basket είναι σαφώς πιο περιορισμένος. -
Εγώ έδινα πανελλαδικές και είχα διπλό ζόρι!!!!!
Νοιώθω όμως πολύ τυχερός που έζησα τόσο μεγάλες επιτυχίες. Μακάρι να δω ακόμα περισσότερες αλλά και σε άλλους τομείς. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Νοιώθω όμως πολύ τυχερός που έζησα τόσο μεγάλες επιτυχίες.Τελικά περνάει γρήγορα ο γ@87υν9#$ ο χρόνος.
Τότε έπαιζε ακόμα ο Ραντοβάνοβιτς σέντερ στους Γιούγκους, ο Τκατσένκο στους Ρωσους, Ο Κούκοτς ΔΕΝ ήταν βασικός, Ο Ράτζα είχε πυκνό σγουρό μαλλί το ίδιο και ο Μπρουναμόντι , ο Ντιμπουϊσόν, τα έβαζε ...από τη σέντρα ο Μανίφικο με τη μύτη και με το που 'σηκωνόταν' ο Αντονέλο Ρίβα, η αντίπαλη ομάδα γυριζε στην άμυνα
...kai Η Τσεχία (ναι η Τσεχία ) είχε έναν ανεπανάληπτο παικταρά ονόματι ΚρόπιλακΑξέχαστες εποχές για το basket
-
Αλλαγη θεματος:
ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χoρεψε τους Συρτακι σημερα......
μη μας χορεψουν σαμπα μονο
-
Οταν δεν είμαστε φαβορί, καλά τα πάμε.
Εγώ ποντάρω στο γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι θα έχουν 'ψηλά' τη μύτη. Επίσης ποντάρω και στον Αντώνη...
Από τις ομάδες που είδα χθες μου άρεσαν μερικά '10λεπτα' της Τυνησίας και απαγοητεύτηκα -για ακόμα μια φορά- με τα χάλια της Γερμανίας.
Που τα βρήκαν εκείνα τα σεντερ-μπακ... -
Δεν με νοιαζει να χασουμε,αρκει να παιξουμε οπως αρμοζει σε εναν πρωταθλητη Ευρωπης.......
Κατα τα αλλα η Βραζιλια ειναι τεραστια ομαδα και αν ο Ροναλντινιο εχει κεφια,θα μας τσακισει μονος του
Αν επαιζε ο Καψης,θα ηταν παρα πολυ ενδιαφερον το μαρκαρισμα του παιχταρα αυτου.
Κατα τα αλλα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΛΕ.
-
Γνωρίζετε οτι είμαστε η μόνη ομαδα ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που έχει παίξει με την Βραζιλία και δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα και δεν έχει δεχτεί ποτέ γκολ;
Η προϊστορία μας είναι:
Ν-Ι-Η
0-1-0 και στα γκολ 0-0
Ας ελπίζουμε οτι απόψε θα μπει ενας άσος και κάτω από το ΝFORZA ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΕΛΛΑΣ ΟΕ ΟΕ δις edit:μαλλον πολλάκις
-
Λίγο δύσκολο αλλα καλό είναι να είσαι αισιοδοξος. Εγω θέλω να δω ωραίο ποδοσφαιρο κ τιποτα αλλο.δεν με νοιαζει ποιος θα κερδισει. Δλδ αν οι Βραζιλιανοι παίξουν καλα κ βάλουν 5 γκολ πάλι χαρουμενος θα ειμαι. Δεν συμβιβαζομαι με την μετριοτητα.κ οι Ελληνες έχουν συνηθισει έτσι στους τελευταιους αγωνες για το Μουντιαλ.ας ελπισουμε να πάρουν τα πόδια τους.
Ζαγορακη σε Ζητάν...αλλα οχι ο Ζινταν ..ο Ροναλντίνιο!!!!χχαχαχααχα -
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα 'μαρκάρουμε' την φαντασία τους.
-
Εγω θα ήθελα να έπαιζε ο Καψής.Είμαι πολύ περιέργος πώς θα τα πήγαινε....
-
Γλέντια σήμερα, ΔΥΟ κανάλια θα μας τιμήσουν, Αυστριακό και Γερμανικό!!!
Για να δούμε τι θα δούμε!!! -
1 λοιπόν μέχρι τώρα... απίστευτο γκολ, ο Χαριστέας προς το τέλος λίγο έλειψε να τα φέρει στα ίσια... κρίμα.
-
Mήπως να έμπαινε Αμανατίδης ή Παπδόπουλος που είναι τρεχαντηρια, στη θέση του Ζήση;; Φαίνεται να μη μπορεί ρε γμτ!
-
Βρέ Ταξιδιώτη,μέ τήν Βραζιλία παίζουμε βρε.
Οι άνθρωποι γεννιούνται μέ μιά μπάλα στα πόδια.
Τρία τρώμε μέχρι τώρα,αλλά πολεμάμε σάν παλικάρια.
Αυτό εμένα μου φτάνει.(ρέ,μήπως τους δίνουμε 'αβάντζο'; )
-
Γενικά αξιοπρεπης η εμφάνιση αλλά αυτό το 3-0 είναι που μένει. Τρελό το 1ο με άψογα φάλτσα και το φάουλ σε ένα μέρος που απλά κοιτάς! Είναι μάγοι της μπάλας πάντως με εξάρσεις χωρίς να αποδώσουν τα μέγιστα. Εμείς αντιθετα με αρκετό πάθος αλλά πάντα σαν να είμαστε λιγότεροι.
-
Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το
άγαλμα ο γκριζομάλλης
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)