-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
polo......... οτι καλυτερο για γυναικα.....
Και για τα συνεργεία....
υπερβολες.....
καθόλου υπερβολές Γιάννη. Περιμένουμε ωστόσο τον αγαπητότατο γιατρό του φόρουμ (tsilis) να μας πει εντυπώσεις από το Πόλο της συμβίας του.
Προσωπικά, θα συμφωνήσω με κάποιον προλαλήσαντα που μίλησε για Lancia Y. Δεν ξέρω, χαίρομαι να βλέπω γυναίκες να το οδηγάνε. Είναι κουκλί και είναι μικρό ιταλικό, με ότι καλό συνεπάγεται αυτό. Οι μακαρονάδες ξέρουν να φτιάχνουν καλά μικρά αυτοκίνητα.-
Σαφώς και δεν είναι υπερβολές, τα polo ταλανίζονται από προβλήματα τόσο από ποιοτητας κατασκευής όσο και ηλεκτρικα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι μακαρονάδες ξέρουν να φτιάχνουν καλά μικρά αυτοκίνητα.-& γυναικεία αυτοκίνητα
-
XAL έγραψε:
Καταρχήν το πρώτο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Όσο για τα λεφτά δεν διαθέτω πολλά μέχρι 10.000 ευρώ,αλλά θέλω να πάρω κάτι πιο φτηνό. Μη με ρωτάτε για κυβικά γιατί δεν ξέρω. Σίγουρα θέλω ένα αυτοκινητάκι καλό οχί να ξεμείνω στον δρόμο.
thaksΔεν σου προτείνω να πάρεις μεταχειρισμένο, καλύτερα να πάρεις ένα καινούργιο, για παράδειγμα το Kia Picanto 1000 κ.εκ. με 8650 €
-
Ο χρήστης XAL έγραψε:
Καταρχήν το πρώτο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Όσο για τα λεφτά δεν διαθέτω πολλά μέχρι 10.000 ευρώ,αλλά θέλω να πάρω κάτι πιο φτηνό. Μη με ρωτάτε για κυβικά γιατί δεν ξέρω. Σίγουρα θέλω ένα αυτοκινητάκι καλό οχί να ξεμείνω στον δρόμο.
thaksΛοιπόοοοον.... Έχουμε και λέμε: αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, ευκολοδήγητο για νέα οδηγό, να μην σε αφήνει στο δρόμο, κυρίως για την πόλη, αλλά άμα λάχει και ένα ταξιδάκι να μην πει όχι (απ' ότι κατάλαβα, έτσι; )
ΟΚ λοιπόν, ξεχνάμε Picanto, Aygo και Panda, είναι πολύ μικρά, αν θες να βγεις στην Πατρών-Κορίνθου (πολύ πιθανό, καθώς είσαι από Πάτρα). Ξεχνάμε επίσης και το Polo, πολύ αναξιόπιστο και με χείριστη αντιπροσωπεία (όχι ο,τι καλύτερο για μια νέα οδηγό, καθώς αυτοί ψάχνουν να βρουν άσχετους με τα μηχανικά για να τους πιάσουν.... τον πισινούλη).
Το Υ από την άλλη είναι μια καλή σκέψη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η τιμή του είναι τόσο χαμηλή (δεν είναι και από τα φτηνότερα μικρά, αλλά έχει κορυφαίο εξοπλισμό). Βέβαια πρέπει οι φίλτατοι συνφορουμίστες να διευκρινήσουν αν μιλάνε για την προηγούμενη ή για αυτή τη γενιά του Υ.Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα κατάλληλα αυτοκίνητα για την περίπτωσή σου είναι ένα από τα Yaris (είτε στα 1000, είτε στα 1300 κυβικά), Clio (είτε στα 1200, είτε στα 1400 κυβικά). Και τα δυο ευκολοδήγητα, σβέλτα και όσο μικρά χρειάζεται για μέσα στην πόλη (δεν σου συνιστώ λύσεις τύπου Focus, καθώς είναι κάπως μεγάλο για έναν νέο, άπειρο οδηγό) και τουλάχιστον το Yaris είναι γνωστή ποσότητα σε ότι αφορά την αξιοπιστία. Για το Clio δεν ξέρω τι λέει σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος; Βάγγο λαμβάνεις;
Αυτά τα... λίγα, ελπίζω να σε έχουμε βοηθήσει λιγουλάκι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
thaksΛοιπόοοοον.... Έχουμε και λέμε: αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, ευκολοδήγητο για νέα οδηγό, να μην σε αφήνει στο δρόμο, κυρίως για την πόλη, αλλά άμα λάχει και ένα ταξιδάκι να μην πει όχι (απ' ότι κατάλαβα, έτσι; )
ΟΚ λοιπόν, ξεχνάμε Picanto, Aygo και Panda, είναι πολύ μικρά, αν θες να βγεις στην Πατρών-Κορίνθου (πολύ πιθανό, καθώς είσαι από Πάτρα). Ξεχνάμε επίσης και το Polo, πολύ αναξιόπιστο και με χείριστη αντιπροσωπεία (όχι ο,τι καλύτερο για μια νέα οδηγό, καθώς αυτοί ψάχνουν να βρουν άσχετους με τα μηχανικά για να τους πιάσουν.... τον πισινούλη).
Το Υ από την άλλη είναι μια καλή σκέψη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η τιμή του είναι τόσο χαμηλή (δεν είναι και από τα φτηνότερα μικρά, αλλά έχει κορυφαίο εξοπλισμό). Βέβαια πρέπει οι φίλτατοι συνφορουμίστες να διευκρινήσουν αν μιλάνε για την προηγούμενη ή για αυτή τη γενιά του Υ.Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα κατάλληλα αυτοκίνητα για την περίπτωσή σου είναι ένα από τα Yaris (είτε στα 1000, είτε στα 1300 κυβικά), Clio (είτε στα 1200, είτε στα 1400 κυβικά). Και τα δυο ευκολοδήγητα, σβέλτα και όσο μικρά χρειάζεται για μέσα στην πόλη (δεν σου συνιστώ λύσεις τύπου Focus, καθώς είναι κάπως μεγάλο για έναν νέο, άπειρο οδηγό) και τουλάχιστον το Yaris είναι γνωστή ποσότητα σε ότι αφορά την αξιοπιστία. Για το Clio δεν ξέρω τι λέει σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος; Βάγγο λαμβάνεις;
ρε τι της λετε και την μπερδευεται.
Jazz θα παει να παρει... και τελειωσε.
Που ειναι οι αλλοι που ψηφίζουν jazz στο foroum να την πείσουν? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ανέφερα το Υ στο πρώτο μου post πριν ακόμα τεθούν ζητήματα μεταχειρισμένου, χρημάτων κτλ. και φυσικά εννοούσα το καινούργιο. Και αυτό γιατί όπως είπα μου αρέσει να το βλέπω να το οδηγούν γυναίκες. Του δίνουν...άλλο στυλ! Από εκεί και πέρα μετά τέθηκε το χρηματικό, οπότε μάλλον ναυαγεί γιατί όντως τσιμπάει...
-
an ihate na dialexeete se ena GETZ kai se ena 206 kenourio , sta idia hrimata pou ine twra? pio tha epilegate? egw pistevw gia 206 kenourio na paei i kopela. 9400 to 1.1 me to klidi sto heri kai full extra!
-
Η κοπέλα ψάχνει για μεταχειρισμένο και πολύ καλά κάνει ΙΜΗΟ (καθώς είναι και νέα οδηγός) για πολλούς λόγους. Αλλιώς θα σε πειράξει αν κάνεις μια ψιλογρατζουνιά στο μεταχειρισμένο και αλλιώς αν γίνει στο καινούριο καμάρι σου. Άλλο πράγμα να πάρεις ένα έτοιμο, στρωμένο αμάξι και άλλο, όντας νέος οδηγός, πέρα από την έγνοια του να οδηγήσεις σωστά, να επιφορτιστείς και με το άγχος του στρωσίματος ενός νέου αυτοκινήτου...
-
Ανέφερα τα Getz-Accent γιατί έχουν καλή τιμή, καλό εξοπλισμό, φθηνά ανταλλακτικά και συντήρηση, καλή εγγύηση 5 ετών (όχι για ηλεκτρονικά όπως CD player και άλλα τέτοια, αλλά μικρό το κακό), καλούς χώρους και πρακτικότητα, ικανοποιητικότατη μηχανή με δύναμη από χαμηλά (ό,τι πρέπει για πόλη), άνετη ανάρτηση και καλή συναρμολόγηση (όχι τριγμοί). Τυχόν γρατζουνιές θα ενοχλήσουν λόγω καινούριου, όμως είναι θέμα συνήθειας. Καλύτερα πάντως να τις κάνεις εσύ, παρά να τις έχει κάνει άλλος σε μεταχειρισμένο, χώρια η τυχόν κακή μεταχείριση που θα τη φορτωθείς χωρίς να το ξέρεις.
Γενικά μακρυά από μεταχειρισμένο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς νέου. Κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο, πάλι Getz-Accent θα πρότεινα. Με 5-6.000 βρίσκεις σε πολύ καλή κατάσταση αμάξι του 2001 και μετά. -
Καλά τα λεμε εμείς η κοπέλα δεν αντιδράει όμως.
Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε/ διαβάζουμε. -
Γ ια κίνηση στην πολη
Ι σως και ταξίδια
Α ξιόπιστο
Ρ ιχνει και γκαζιές
Ι σορροπία άνεσης - κρατήματος
Σ ταματάει μια χαράΕγώ δεν είπα τίποτα...
Και μεταχειρισμένο 3 χρόνων να το πάρεις θα έχεις άλλα 3 χρόνια εγγύηση.
Αλλιώς άκου τον Μάνο και πάρε Getz. -
mia lancia ypsilon? tha ths phgainei kiolas!den xerw times omws...
-
Κι εγώ Γιάρις προτείνω. Απο τα πιο ευκολοδήγητα αμάξια, παρκάρεις παντού, ποιοτικό και αξιόπιστο. Τι άλλο θες;
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. Είμαι ανάμεσα στο yaris και στο polo. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, δεν θέλω να βιαστώ και να το μετανοιώσω. Όταν αποφασίσω θα σας ενημερώσω.
Φιλιά από την όμορφη Πάτρα! -
Η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του Forum προειδοποιεί:
Το Polo βλάπτει σοβαρά την τσέπη και ωφελεί όσο δεν φαντάζεστε τα συνεργεία!
-
Ο χρήστης XAL έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. Είμαι ανάμεσα στο yaris και στο polo.Με πρόλαβε ο ταύρος:
Το Polo βλάπτει σοβαρά την τσέπη και ωφελεί όσο δεν φαντάζεστε τα συνεργεία!
Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι το Yaris είναι ανώτερο αυτοκίνητο από το Polo σε όλα εκτός από 1: Την εικόνα και την αίσθηση του εσωτερικού!
Αν μπορείς περίμενε λίγο το καινούριο Yaris που δεν θ' αργήσει, αλλιώς μπορείς να πετύχεις ένα από τα τελευταία μοντέλα σε καλή τιμή
Με το καλό ο Γιαπωνέζος...
ΒΟΗΘΕΙΑ!! [για επιλογή αυτοκινήτου]