-
-
-
-
Πολύ καλό. Σε 3 χρόνια ίσως το σκεφτώ. Θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά του οίκου.
-
Πάρα πολύ καλό αλλά μέχρι το 2008 έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ελπίζω οι νέες οδηγίες απο τον EuroNCAP να αφήσουν ανέπαφο το σχήμα του.
-
Ωραίο χρωματάκι!Αποπνεύει βαρβατίλα!
-
Φίλε technik το δεύτερο Link Δεν μου δουλεύει.. Η μούρη είναι πανέμορφη, αλλά θέλω να το δω και από πίσω πριν εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη.
(με κείνο το avatar που λέγαμε έγινε τπτ? )
-
Δε μου αρέσει. Φαίνεται ότι είναι έμπνευση ανέμπνευστου γραφίστα.
Πολύ φλύαρες γραμμές, που κουράζουν το μάτι.Περιμένω τη μάσκα να γίνει πιο λιτή και πιο μικρή, σαν του RSQ θα ήταν ιδανική.
Ελπίζω να μην καταλήξει να μοιάζει με Scania ή παλιά Volvo...
Όπως είναι σήμερα, μου αρέσει.Προβλέπω ότι το τελικό σχήμα του Α4, θα απέχει αρκετά από αυτό.
-
Τα φώτα του είναι όλα τα λεφτά !!!!!!!
-
προσωπικα προτιμω το τωρινο,το μπροστινο τμημα με αυτα τα φωτα μου θυμιζει αυυ/το καρτουν νομιζεις οτι η μασκα ειναι το στομα και τα φωτα τα ματια και θα αρχισουν να κουνιουνται
πισω μερος δεν εχουμε χρησταρα?
αυτο που μου αρεσε ειναι το εντονο πλαινο νευρο
οταν λεμε για 2008 πρεπει να μιλαμε λογικα για β εξαμηνο προς το τελος του χρονου λογικα,αρα 2009 θα αρχισει να κυκλοφορει
εεεεε εχουμε καιρο μεχρι τοτε -
Aπό πίσω, δεν υπάρχει
Τα φώτα μπροστά μοιάζουν με mazda6
-
γι αυτο και αρεσε στους πιο πολλους και οχι σε εμενα
(μην βαρατε πλακα κανω) -
Εκπληκτικό. Κάνει την νέα 3αρα να μοιάζει με προηγούμενης γενιάς. Όσο για το 2009 μην έιμαστε τόσο σίγουρη, βάλε καλύτερα 2007 το πολύ
-
νεοτερες πληροφοριες λενε για τελη 2006 το πολυ
ασε που μπορει να βγει και στο τελος της χρονιας -
Ε, όχι και 2006
Σε καμιά 2ετία το περιμένω
-
Εμένα μου φάνηκε πως είδα ένα τέτοιο στο δρόμο σήμερα
-
τελικα 2007 η 2009?
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εμένα μου φάνηκε πως είδα ένα τέτοιο στο δρόμο σήμεραηταν καμουφλαρισμενο?με τι πινακιδες?
βλεπω με πιανεις παυλε -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εμένα μου φάνηκε πως είδα ένα τέτοιο στο δρόμο σήμεραΑ μπα, photoshop θα ήτανε
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
τελικα 2007 η 2009?Βάλε 2008 να είσαι μέσα
Audi A4 (Β8) 2008