-
Η DaimlerChrysler εχει φερει για 2η φορα την Τζι Εμ στα δικαστηρια και για 2η φορα χανει την δικη, για δηθεν παρανομη σχεδιαση των γκριλ του νεου Hummer H2 απο την GM, σε συγκριση με την σχεδιαση των γκριλ των Jeep. Εσεις αποφασιστε:
Το Hummer H2 εδω:
Τα Jeep εδω:΅
-
Η DaimlerChrysler εχει φερει για 2η φορα την Τζι Εμ στα δικαστηρια και για 2η φορα χανει την δικη, για δηθεν παρανομη σχεδιαση των γκριλ του νεου Hummer H2 απο την GM, σε συγκριση με την σχεδιαση των γκριλ των Jeep. Εσεις αποφασιστε:
Το Hummer H2 εδω:
-
Το Hummer H2 εδω:
-
Καλά η Daimler-Chrysler το έχει χάσει μου φαίνεται. Δε λέω η κεντρική ιδέα του γκριλ είναι η ίδια αλλά δεν μπορεί αυτό να αποτελεί βάση για μηνύσεις. Έλεος!!!
Μ' αυτή τη λογική κάποιος που σχεδίασε πρώτος τα στρογγυλά φανάρια (αλήθεια ποιός είναι?) θα πήγαινε στα δικαστήρια οποιονδήποτε (δηλαδή όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες) έβαζε στρογγυλά φανάρια στα αυτοκίνητά του. -
Ναι αλλα εκει ειναι Αμερική,και οι δικηγόροι ..πρέπει να ζήσουν (σαν βδέλες).
Ακούστε πραγματική ιστορία.
Γριά κυριούλα μπαίνει στα McDonalds και παίρνει καφέ.Βγαίνει.Μπαίνει στο αυτοκίνητο και βάζει τον καφέ ανάμεσα στα πόδια της.Πατάει φρένο, χύνεται ο καφές και καίγεται!
Μεχρι εδω ολα καλά.
Η McDonalds ίσχυρίζεται οτι το λάθος ειναι της κυρίας.
Ο δικηγόρος της κυρίας ισχυρίζεται οτι ο καφές δεν ηταν στην προβλεπόμενη θερμοκρασία (ποιά ειναι αυτή??) και για αυτό κάηκε η πελάτισσά του!!!!Και Θαύμα,Θαύμα...η κυρία εισέπραξε παχυλότατη αποζημίωση!!
Στις γρίλιες θα κολλάγανε? -
Εγώ λέω να δημιουργήσουν νόμο που να προβλέπει πρόστιμο σε όποιον χαρακτηρίζει Jeep οχήματα εκτός δρόμου που δεν είναι κατασκευασμένα απο την DaimlerChrysler! Mήπως να απαγορεύσουν και στους παθολόγους να λέγονται GP? τι general practitioner, ti general purpose, όλα marketing tips είναι σήμερΑ!
-
Εντάξει, καλά όλα αυτά, αλλά έχω την εντύπωση πως η γρίλια με τα 7 κενά ('νεφρά' τα λένε στην BMW, βαφτίστε τα όπως θέλετε) ειναι σήμα κατατεθέν της Jeep. Κάτι τέτοιο δεν έλεδε στον διαγωνισμό Jeep πέρσι στους 4Τ; (αυτός που ήταν σε πορτοκαλί σελίδα, τεύχος Δεκεμβρίου)
Οπότε αλλάζει το θέμα... Αν βγάλεις στρογγυλά φώτα πρώτος, και πατεντάρεις το σχήμα, τότε δεν είναι όντως δικά σου; Και το Χάμμερ 7 κενά έχει...
-
Όπου αναφέρετε GT δεν είναι Grand Tourismo αλλά George Tabs....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όπου αναφέρετε GT δεν είναι Grand Tourismo αλλά George Tabs....Όχι, μου σκάσανε κάμποσα δισεκατομμύρια (ευρώ εννοείται!!) και τους το παραχώρησα, και χρησιμοποιώ το GPT, από το δεύτερο όνομά μου που είναι Παναγιώτης.
Παλιότερα που δεν είχε γίνει η συμφωνία αναγκάστηκε η VW να κοτσάρει ένα i στο τέλος του VW Golf GT. το i μου το έβαλαν σαν μπηχτή. 'idiot', επειδή δεν τους έδινα τα αρχικά!!
Έτσι γεννήθηκε μια κατηγορία!
(Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!! )Υ.Γ. Ως γνήσιος ιταλόφιλος παραχώρησα δωρεάν τα αρχικά GT για το Punto GT. Μάλιστα επειδή συνδυάζει και το P από το GPT (P, Punto) δόθηκε ειδική άδεια!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όπου αναφέρετε GT δεν είναι Grand Tourismo αλλά George Tabs....
Όχι, μου σκάσανε κάμποσα δισεκατομμύρια (ευρώ εννοείται!!) και τους το παραχώρησα, και χρησιμοποιώ το GPT, από το δεύτερο όνομά μου που είναι Παναγιώτης.
Παλιότερα που δεν είχε γίνει η συμφωνία αναγκάστηκε η VW να κοτσάρει ένα i στο τέλος του VW Golf GT. το i μου το έβαλαν σαν μπηχτή. 'idiot', επειδή δεν τους έδινα τα αρχικά!!
Έτσι γεννήθηκε μια κατηγορία!
(Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!! )Υ.Γ. Ως γνήσιος ιταλόφιλος παραχώρησα δωρεάν τα αρχικά GT για το Punto GT. Μάλιστα επειδή συνδυάζει και το P από το GPT (P, Punto) δόθηκε ειδική άδεια!!
-
χμμ... ωραιο αυτοκινητο
Και το σωστο χρωμα.Νικος
-
Μήπως ανήκει και στον σωστό ιδιοκτήτη κιόλας;
-
ΣΩΣΤΟ ΧΡΏΜΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ?
ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ (ΠΑΘΩΝ) ΤΟ ΜΑΥΡΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΡΟΜΕΝΟ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΩΔΟΥΣ. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μήπως ανήκει και στον σωστό ιδιοκτήτη κιόλας;Οχι ... αυτο ειναι το περισυνο μοντελο. Οι ροδες ειναι διαφορετικες.
Νικος
-
Ο χρήστης DIOMOS έγραψε:
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΩΔΟΥΣ.Ναι δικιο εχεις το πλενω και ποτε δεν τελειωνω. Προς το παρον βλεπει μερικες πλατειες και εμπορικα κεντρα. Αργοτερα μπορει να δει και λιγακι χιονακι. Την πρωτοχρονια θα το παρουμε στα βουνα να δουμε τι μπορει να κανει.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μήπως ανήκει και στον σωστό ιδιοκτήτη κιόλας;
Οχι ... αυτο ειναι το περισυνο μοντελο. Οι ροδες ειναι διαφορετικες.
Νικος
Is this it?
Or this?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΞΩΔΟΥΣ.Ναι δικιο εχεις το πλενω και ποτε δεν τελειωνω. Προς το παρον βλεπει μερικες πλατειες και εμπορικα κεντρα. Αργοτερα μπορει να δει και λιγακι χιονακι. Την πρωτοχρονια θα το παρουμε στα βουνα να δουμε τι μπορει να κανει.
Νικος
Έχετε πλατείες στην Καλιφόρνια; Νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη. Μήπως εννοείς τα παρκινγκ στα μωλλς;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Νικος
Έχετε πλατείες στην Καλιφόρνια; Νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη. Μήπως εννοείς τα παρκινγκ στα μωλλς;
Οχι με την εννοια της Ελλαδας. Οποτε ναι ειναι οι μωλλοι και τα παρκιν λοτια...
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Or this?
Δικιο εχετε δεν ειναι Overland. Οποτε ειναι ετσι:
Με αυτες τις ζαντες:
[/quote]
Νικος
Η DaimlerChrysler χανει στα δικαστηρια απο την GM