-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπερα παιδια,Λοιπον εχασα το 2ο κλειδι του αυτοκινητου μου ειναι seat ibiza το τελευταιο μοντελο
και το κακο ειναι το ειχα μεσα στο σπιτι μου και φοβαμαι οτι καποιος το βουτηξε στη χειροτερη 'η στην καλυτερη καπου ειναι παραχωμενο....
Τι μπορω να κανω? Καπου διαβασα οτι μπορω να παω στην αντιπροσωπεια και να μου αλλαξουν κατι στο immo και να ανοιγει μονο η πορτα αλλα να μην μπορουν να βαλουν μπρος την μηχανη -
Ρωτα στην αντιπροσωπεια τι πρεπει να κανεις....
Αλλά αν στο κλεβανε μεσα απο το σπιτι , μονο το κλειδι θα κλεβανε, δεν επαιρναν και τιποτε αλλο? -
Να μπηκαν κ να σου εκλεψαν μονο το κλειδι και τπτ αλλο και να μην στο παρουν κιολας το ιδιο βραδυ ...χλωμο!
Ρωτα αντ. Να σου αλλαξουν ρυθμιση στο ιμμο αλλα πριν απ ολα ψαξε καλυτερα. -
Στο καναπε κοιτα. Εκει ειχα βρει εγω το 2ο απο το τιγκ
-
Πας και βγάζεις - αγοράζεις - ένα άλλο κλειδί για καλό και για κακό και σου αλλάζουν τους κωδικούς και στα 2 και έλειξε το θέμα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πας και βγάζεις - αγοράζεις - ένα άλλο κλειδί για καλό και για κακό και σου αλλάζουν τους κωδικούς και στα 2 και έλειξε το θέμα.Ξοδεύεις δυο κατοστάρικα για να βγάλεις δεύτερο κλειδί και να αλλάξεις κωδικούς.
Μόλις γυρίσεις στο σπίτι, βρίσκεις το 'χαμένο' δεύτερο κλειδί εκεί που είχε παραπέσει.
Βρίζεις την καταραμένη την τύχη σου και την γκαβομάρα σου.Αποφασίζεις το βράδυ και όλο τον επόμενο μήνα να μη βγεις για ποτό, ώστε να ρεφάρεις το χαμένο διακοσάρι.
Το επόμενο βράδυ βγαίνεις για ποτάκι και πίνεις κι ένα δεύτερο για να αναπληρώσεις το χαμένο χθεσινό.Όλα καλά!
-
Κοίτα και σε άλλα πιο απίθανα σημεία. Βασικά αυτό που θα έπρεπε να κάνεις αλλά ίσως και να έκανες είναι να καθίσεις να θυμηθείς τις κινήσεις σου και τους χώρους που επισκέφθηκες από την τελευταία φορά που θυμάσαι οτι στα σίγουρα τα είχες και να αρχίσεις να ψάχνεις σε αυτά. Έτσι την είχα πατήσει μια φορά τα είχα βρει πάνω πάνω στον ουρανό του σύνθετο. Είχα ανέβει με σκάλα να κάνω κάτι στο αιρκοντισιον έχοντας τα κλειδιά στο χέρι, τα αφήνω ασυναίσθητα και μετά έφαγα το τόπο να ψάχνω μέχρι και στα άπλυτα , στο ψυγειο έψαξα ακομη κατέβηκα κάτω να δω στη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητο, ευτυχώς σε πηλωτη παρκάρω..μικρό το δρομολογιο. Μετά κάθομαι να σκεφτώ που πήγα και τι έκανα και μου έρχεται φλασια πως ανέβηκα να δω το αιρκοντισιον ανεβαίνω και εκει πάνω ήταν παρατημένα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πας και βγάζεις - αγοράζεις - ένα άλλο κλειδί για καλό και για κακό και σου αλλάζουν τους κωδικούς και στα 2 και έλειξε το θέμα.
Ξοδεύεις δυο κατοστάρικα .....
...
...Όλα καλά!
200 και λίγα είπες.
-
Εγω εχω κρυψει καπου ενα κ εχω φαει το σπιτι να το βρω (χωρις αποτεεσμα ακομα).
μου κλεψαν!! το 2ο κλειδι του αυτοκινητου!!