-
Τους δημοσιογραφους προφανως τους βολευουν αυτα τα αυτοκινητα οταν εχουν να κουβαλησουν μηχανες καμερες τριποδες ,σακους και αλλα τσαπραγκαλα για μια δοκιμή.
Για ρωτα τους ομως ποσοι απο δαυτους εχουν sw για προσωπικο τους αυτοκινητο.
Α , και κατι αλλο γιατί ολοι οταν αναφερεστε σε sw λετε για το Α4, κανενα φθηνοτερο δεν υπαρχει???
Ή επειδή αυτό ειναι ομορφο δικαιολογει ολη την κατηγορια ως μη κακομουτουνη. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όλοι θα έπρεπε να οδηγούμε στέησον ντίζελ!Μία 535d station θα σε χαλούσε;;;

272 άλογα, 60+κιλά ροπής, κατανάλωση 2λιτρου οικογενειακού, επιδόσεις αντίστοιχες με Μ5 στις ρεπρίζ... 
και 0-100 σε 6,2 δεύτερα!!!! 

-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όλοι θα έπρεπε να οδηγούμε στέησον ντίζελ!
Μία 535d station θα σε χαλούσε;;;

272 άλογα, 60+κιλά ροπής, κατανάλωση 2λιτρου οικογενειακού, επιδόσεις αντίστοιχες με Μ5 στις ρεπρίζ... 

Θα προτιμούσα μία Μ5 saloon: 507 άλογα, 53 κιλά ροπής (μου φτάνουν! ), κατανάλωση 14,8 λτ/100km (τιμή εργοστασίου βάλε και άλλα 5-6 να σαι μέσα, περίπου δηλ. στα επίπεδα ενός RΧ-8 , ίσως και λιγότερο), 0-100 σε 4,7 (πιο γρήγορη από 911, στα ίδια με Modena), 0-1000 σε 22,7, 4 πόρτες, 4 θέσεις, ωραίο στυλ αμαξώματος.
Αλλά, που να πάρει, έχει ένα μειονέκτημα:
Δε θα ακούς το ντακ-ντακ-ντακ-ντακ, που μόνο ένας γνήσιος ντίζελ μπορεί να σου προσφέρει!
Και δεν θα χωράει και η παλιά 10φυλλη ντουλάπα μου, που το στέησον θα την εξαφάνιζε στα σωθηκά του!
-
Pai Mei ξέχασες να αναφέρεις ότι θα στροφάρεις και στις 7χιλιάδες στροφές (τουλάχιστον)
-
Το πιο 'σωστό' αυτοκίνητο σύμφωνα με τους ευρωπαίους αγοραστές και τους έλληνες ειδικούς δημοσιογράφους είναι ένα στέησον ντίζελ!Όλοι θα έπρεπε να οδηγούμε στέησον ντίζελ!
Μην αρχίσετε, να χαρείτε τα 'είσαι κολλημένος, προκατειλημμένος απέναντι στα στέησον κλπ'.
Δέχομαι ότι έχουν κάτι να προσφέρουν και αυτά.
Αυτό, που δεν δέχομαι είναι να προσπαθούν να σου επιβάλλουν μία άποψη, αγνοώντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.
Για τους δημ/γράφους υποπτεύομαι ότι έχουν τέτοιο κόλλημα με τα στέησον, για μη θεωρηθούν ότι δεν συμβαδίζουν με τις ευρωπαικές κατευθύνσεις. Για αυτό με κάθε ευκαιρία 'απορούμε γιατί υπάρχουν τα σεντάν, και πραγματικά μην κάνετε το τεράστιο λάθος και επιλέξετε σεντάν εφόσον υπάρχει το στέησον, και οι έλληνες με το σύνδρομο της κούρσας (η μεγαλύτερη μ@λακία, που έχει γραφτεί ποτέ είναι αυτό το σύνδρομο της κούρσας), δεν εκτιμούν τα στέησον' κλπ κλπ.
Για σοβαρευτείτε λίγο.
Σεβαστές όλες οι επιλογές.
Εγώ οδηγώ στέησιον ντήζελ!!!
Και πραγματικά έχει περισσότερα πλεονεκτήματα και από το σεντάν αντίστοιχο μοντέλο, και από το βενζινικίνητο αντίστοιχο μοντέλο.Φυσικά και στα ίδια κυβικά βγαίνει ο 2.5 V6 βενζίνης που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με τον 2.4 JTD.
Ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε κατανάλωση, ούτε σε φορολογία, ούτε σε ασφάλιση, ούτε σε τιμή αγοράς...Θα συγκριθεί με έναν 1800 που θα τον κερδίσει παντού, ή με έναν 2000 όπου βάζεις προτεραιότητες και αποφασίζεις... Αυτά το 2001 που βγήκε το αμάξι, γιατί σήμερα συγκρίνεται και κερδίζει άνετα τον δίλιτρο βενζίνης, και ανάλογα με τις προτεραιότητες παίζει με τον V6...
Σαφώς όμως και δεν τίθεται θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ, όποιο θέλει ο καθένας επιλέγει!! Και η βενζίνη έχει ΑΡΚΕΤΑ πλεονεκτήματα σε σχέση με το πετρέλαιο!!!
Συνοπτικά είναι πως:
δεν έχει τούρμπο (άρα και αυτό το ΜΙΚΡΟ έστω λαγκ)
δεν έχει τούρμπο (άρα λιγότερα (ΑΚΡΙΒΑ) πράγματα να χαλάσουν)
είναι λιγότερο ευαίσθητο σε ποιότητα καυσίμου (αυτό για Ελλάδα)
είναι πιο φτηνό να φτιθαχτεί αν χαλάσει (ενώ το κόμμον ρέηλ είναι 4Κ Ε...)Από την άλλη το ντήζελ έχει τα δικά του. Προτεραιότητες και επιλογές.
Όσον αφορά την παρακάτω σου φράση:
Μην αρχίσετε, να χαρείτε τα 'είσαι κολλημένος, προκατειλημμένος απέναντι στα στέησον κλπ'.
Σε ρωτάω, πλέον της (υποκειμενικής) εμφάνισης, τα ΣΕΝΤΑΝ τι επιπλέον έχουν να προσφέρουν από τα στέησιον;
Ανέφερέ μου κάτι συγκεκριμένο...
Επίσης κάτι συγκεκριμένο αρνητικό στα στέησιον πλήν της (υποκειμενικής) εμφάνισης.Γιατί αν τα στέησιον έχουν απλώς ΚΑΤΙ να προσφέρουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ, τότε τα σεντάν δεν έχουν τίποτα!!
Αν επιμένουμε σε κάτι πως είναι καλύτερο, χωρίς να λέμε ΤΙΠΟΤΑ το καλύτερο για αυτό, τότε ΑΥΤΟ είναι το κόλλημα, όχι οι δημοσιογράφοι που επαναλαμβάνουν συνέχεια τα ίδια (που είναι η αλήθεια όμως)...
-
...κι ομως τα station ειναι και γρηγορα και πρακτικα και οικονομικα και IMHO όμορφα
Περα απο το Α4 υπάρχουν πολλά πρακτικα και τιμια (307SW, Astra SW) μετά ομορφα και γρηγορα (Οctavia Combi 4x4 turbo) αλλά και καλλιτεχνηματα οπως εγραψε ο φιλος Markvaq λιγο πιο πανω.
Προσωπικα προτιμω ενα καλο 4Χ4 SW απο ενα SUV αλλά δεν παυει να ειναι προσωπικη γνωμη, που δεν εχω και απαιτηση να γινει αποδεκτη απο όλους. Αλλωστε η διαφοροποίηση των αποψεων ειναι το αλατοπιπερο της ζωης -
Subaru Forester λοιπών,καί τέλος τα διλήμματα.
-
Μα ηδη καποιοι εχουν αναφερει μειονεκτηματα των στεισιον....
Ας τα συνοψισουμε...
1.Θορυβος κυλισης..... με την λογικη του τυμπανου
2.Μεγαλυτερο αεροδυναμικο συντελεστη,(τα περισσοτερα), που συμαινει αεροδυναμικους θορυβους και μεγαλυτερη καταναλωση
3.Μεγαλυτερο βαρος=μεγαλυτερη καταναλωση (τα περισσοτερα)
4.Μυριζει το τυρι που πηρες απο τη μανα σου και το εχεις στο πορτ παγκαζ, στο sedan δεν μυριζει. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τους δημοσιογραφους προφανως τους βολευουν αυτα τα αυτοκινητα οταν εχουν να κουβαλησουν μηχανες καμερες τριποδες ,σακους και αλλα τσαπραγκαλα για μια δοκιμή.Για ρωτα τους ομως ποσοι απο δαυτους εχουν sw για προσωπικο τους αυτοκινητο.
Κοίτα, υπάρχει συντάκτης που έχει ή είχε ΜΧ5, άλλος με Μ3, άλλος χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αμάξι!!!!
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αφού μπορώ να πάρω όποιο θέλω όποτε θέλω και πάντα είναι καλυμμένες οι ΑΝΑΓΚΕΣ μου, τότε κι εγώ θα κάνω το ΚΕΦΙ μου!!!
Μια σκέψη μου είναι όταν έρθω στην Ελλάδα είναι να πάρω το Τίγκρα 1400.
Όποτε θέλω να κουβαλήσω κόσμο για σινεμά κλπ κοντινά, θα έχω το Ίμπιζα που θα παραχωρηθεί στην κοπέλα μου. Αν θέλω πιο μεγάλα ταξίδια θα έχω το Γκολφ της μάνας μου, κι αν θέλω κάτι πραγματικά μεγάλο θα έχω το C5 του πατέρα μου, ή έστω αυτό που θα το αντικαταστήσει!!Ούτε ο 1400 κινητήρας με νοιάζει, αφού αν θέλω να φχαριστηθώ κάτι πιο γρήγορο παίρνω του αδερφού μου, ο οποίος δε νομίζω να χαλαστεί να βγει βόλτα με κάμπριο!
Οπότε αφού έχω καλύψει ΟΛΕΣ τις ΑΝΑΓΚΕΣ μου, παίρνω ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! (όσο ακόμα με παίρνει από οικογενειακή κατάσταση!)
Σιγά μην πάρω κι άλλο ψιλομεγάλο αυτοκίνητο όταν θα έχουμε κάμποσα!! Το ΚΕΦΙ μου θα κάνω, όπως ακριβώς κάνουν και οι συντάκτες!
Α , και κατι αλλο γιατί ολοι οταν αναφερεστε σε sw λετε για το Α4, κανενα φθηνοτερο δεν υπαρχει???
Ή επειδή αυτό ειναι ομορφο δικαιολογει ολη την κατηγορια ως μη κακομουτουνη.Η αλήθεια είναι πως τα φτηνότερα ΑΚΟΜΑ δεν είναι ό,τι πιο όμορφο.
Κοίτα όμως 5 χρόνια πίσω, όλα τα στέησιον χάλια ήταν, και όσο πάει ο καιρός όλο και ομορφαίνουν!!
Πχ η καινούρια σειρα 3 είναι η πρώτη που η στέησιον είναι πιο όμορφη από την σεντάν!!
Σιγά σιγά και τα πιο άσχημα θα φτιάξουν. (τα κορεάτικα θα αργήσουν, εδώ ούτε τα χάτσμπακ τους δε βλέπονται!!! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το πιο 'σωστό' αυτοκίνητο σύμφωνα με τους ευρωπαίους αγοραστές και τους έλληνες ειδικούς δημοσιογράφους είναι ένα στέησον ντίζελ!
Αυτό, που δεν δέχομαι είναι να προσπαθούν να σου επιβάλλουν μία άποψη, αγνοώντας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.
Για τους δημ/γράφους υποπτεύομαι ότι έχουν τέτοιο κόλλημα με τα στέησον, για μη θεωρηθούν ότι δεν συμβαδίζουν με τις ευρωπαικές κατευθύνσεις. Για αυτό με κάθε ευκαιρία 'απορούμε γιατί υπάρχουν τα σεντάν, και πραγματικά μην κάνετε το τεράστιο λάθος και επιλέξετε σεντάν εφόσον υπάρχει το στέησον, και οι έλληνες με το σύνδρομο της κούρσας (η μεγαλύτερη μ@λακία, που έχει γραφτεί ποτέ είναι αυτό το σύνδρομο της κούρσας), δεν εκτιμούν τα στέησον' κλπ κλπ.
Για σοβαρευτείτε λίγο.
Σεβαστές όλες οι επιλογές.
Εγώ οδηγώ στέησιον ντήζελ!!!
Και πραγματικά έχει περισσότερα πλεονεκτήματα και από το σεντάν αντίστοιχο μοντέλο, και από το βενζινικίνητο αντίστοιχο μοντέλο.Φυσικά και στα ίδια κυβικά βγαίνει ο 2.5 V6 βενζίνης που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με τον 2.4 JTD.
Ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε κατανάλωση, ούτε σε φορολογία, ούτε σε ασφάλιση, ούτε σε τιμή αγοράς...Θα συγκριθεί με έναν 1800 που θα τον κερδίσει παντού, ή με έναν 2000 όπου βάζεις προτεραιότητες και αποφασίζεις... Αυτά το 2001 που βγήκε το αμάξι, γιατί σήμερα συγκρίνεται και κερδίζει άνετα τον δίλιτρο βενζίνης, και ανάλογα με τις προτεραιότητες παίζει με τον V6...
Σαφώς όμως και δεν τίθεται θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ, όποιο θέλει ο καθένας επιλέγει!! Και η βενζίνη έχει ΑΡΚΕΤΑ πλεονεκτήματα σε σχέση με το πετρέλαιο!!!
Συνοπτικά είναι πως:
δεν έχει τούρμπο (άρα και αυτό το ΜΙΚΡΟ έστω λαγκ)
δεν έχει τούρμπο (άρα λιγότερα (ΑΚΡΙΒΑ) πράγματα να χαλάσουν)
είναι λιγότερο ευαίσθητο σε ποιότητα καυσίμου (αυτό για Ελλάδα)
είναι πιο φτηνό να φτιθαχτεί αν χαλάσει (ενώ το κόμμον ρέηλ είναι 4Κ Ε...)Από την άλλη το ντήζελ έχει τα δικά του. Προτεραιότητες και επιλογές.
Όσον αφορά την παρακάτω σου φράση:
Σε ρωτάω, πλέον της (υποκειμενικής) εμφάνισης, τα ΣΕΝΤΑΝ τι επιπλέον έχουν να προσφέρουν από τα στέησιον;
Ανέφερέ μου κάτι συγκεκριμένο...
Επίσης κάτι συγκεκριμένο αρνητικό στα στέησιον πλήν της (υποκειμενικής) εμφάνισης.Γιατί αν τα στέησιον έχουν απλώς ΚΑΤΙ να προσφέρουν ΚΑΙ ΑΥΤΑ, τότε τα σεντάν δεν έχουν τίποτα!!
Αν επιμένουμε σε κάτι πως είναι καλύτερο, χωρίς να λέμε ΤΙΠΟΤΑ το καλύτερο για αυτό, τότε ΑΥΤΟ είναι το κόλλημα, όχι οι δημοσιογράφοι που επαναλαμβάνουν συνέχεια τα ίδια (που είναι η αλήθεια όμως)...
Ρε συ Γιώργη (συγγνώμη για την οικειότητα), να το ξαναγράψω για πολλοστή φορά:
Τα στέησον έχουν το κοινό τους, αυτό που επιθυμεί να αξιοποιήσει τη μικρή (κατά τη γνώμη μου) υπεροχή των στέησον σε πρακτικότητα και χώρους. Καμία αντίρρηση επ' αυτού.
Υπάρχει όμως κι ένα κοινό, που δεν επιθυμεί αυτή την επιπλέον πρακτικότητα και επίσης δεν του αρέσει αυτός ο τύπος αμαξώματος.
Διαφωνούμε μέχρι εδώ;
Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, εσύ στην πρώτη.
Δεν είπα πουθενά ότι τα saloon είναι καλύτερα από τα στέησον, ούτε προέτρεψα κανέναν να αγοράσει μπερλίνα αντί για βαγόνι.
Οι δημ/γραφοι συνεχώς όποτε δοκιμάζουν στέησον κάνουν αυτό το πράγμα, το οποίο με εκνευρίζει, προτρέπουν στην αγορά στέησον έναντι saloon. Είναι γραφική αυτή η συμπεριφορά.Υπάρχουν τύποι αμαξώματος για όλων των ειδών τις ανάγκες, για όλων των ειδών τις αισθητικές προτιμήσεις. (δε μιλάω ξανά για τη απαίσια, 3άθλια, ελεεινή celica γιατί ο cmarin θα θυμώσει και με το δίκιο του, είναι off-topic).
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Subaru Forester λοιπών,καί τέλος τα διλήμματα.Υ.Γ. Πως γινεται βρε παιδι μου και συμφωνω συνεχως με αυτα τα παιδια απο τα Βορεια? Μηπως επειδη εχω παντρευτει Σαλονικια και Ποντια?
-
Αφήστε τα Φόρεστερ, τις 156 και όλα τα άλλα ταπεινά στείσον. Αυτό είναι η λύση:
http://www.automobilemag.com/photo_gallery/0309_volvowag_08.jpg -
Αν και δεν μου αρεσουν αισθητικα του SW , σημερα ειδα στο δρομο ενα **SUBARU OUTBACK **και μου αρεσε πολυ.
-
Δείτε αυτό που πόσταρα εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12579&start=11To Subaru Legacy (το προηγούμενο) το έχει ένας γείτονας και -αν και αδιάφορο αισθητικά- είναι πολύ πρακτικό. Ξέρετε αν βγαίνει πια με τον τούρμπο δίλιτρο (παλιά ήταν μόνο το ατμοσφαιρικό);
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν και δεν μου αρεσουν αισθητικα του SW , σημερα ειδα στο δρομο ενα **SUBARU OUTBACK **και μου αρεσε πολυ.πραγματικά φανταστικό!
-

Θα προτιμούσα μία Μ5 saloon: 507 άλογα, 53 κιλά ροπής (μου φτάνουν! ), κατανάλωση 14,8 λτ/100km (τιμή εργοστασίου βάλε και άλλα 5-6 να σαι μέσα, περίπου δηλ. στα επίπεδα ενός RΧ-8 , ίσως και λιγότερο), 0-100 σε 4,7 (πιο γρήγορη από 911, στα ίδια με Modena), 0-1000 σε 22,7, 4 πόρτες, 4 θέσεις, ωραίο στυλ αμαξώματος.
Δε θα ακούς το ντακ-ντακ-ντακ-ντακ, που μόνο ένας γνήσιος ντίζελ μπορεί να σου προσφέρει!
Και δεν θα χωράει και η παλιά 10φυλλη ντουλάπα μου, που το στέησον θα την εξαφάνιζε στα σωθηκά του!
Τώρα φταίω εγώ να πω πως αυτά είναι εξυπναδες;
Με την Μ5 να κάνει 94.000 ευρώ στην Ιταλία (μάλλον τα διπλά ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ στην Ελλάδα...) και την πιο εξοπλισμένη 535 να κάνει 64.000 ευρώ (πάλι στην Ιταλια, και μάλλον χωρίς τεκμήριο) τι πας να αποδείξεις;
(Σιγά μωρε την 50% παραπάνω τιμή!!! )
-
Το ακριβό όΜως έχει και το Μαγικό γράΜΜα...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μα ηδη καποιοι εχουν αναφερει μειονεκτηματα των στεισιον....Ας τα συνοψισουμε...
1.Θορυβος κυλισης..... με την λογικη του τυμπανου
2.Μεγαλυτερο αεροδυναμικο συντελεστη,(τα περισσοτερα), που συμαινει αεροδυναμικους θορυβους και μεγαλυτερη καταναλωση
3.Μεγαλυτερο βαρος=μεγαλυτερη καταναλωση (τα περισσοτερα)
4.Μυριζει το τυρι που πηρες απο τη μανα σου και το εχεις στο πορτ παγκαζ, στο sedan δεν μυριζει.- Δεν νομίζω να είναι αντιληπτός
- Όλα; Νομίζω πως υπάρχουν και άλλα που είναι καλύτερα μάλιστα...
- Ομοίως και τα 5πορτα χάτσμπακ σε σχέση με τα 3θυρα... Βασικά ένα γεμάτο με ένα άδειο ρεζερβουάρ (70 λίτρα στο δικό μου...) είναι μεγαλύτερη διαφορά βάρους...
- ΦΑΟΥΛ!!!! Εδώ και κάμποσα χρόνια έχουν εφευρεθεί τα αεροστεγή Τάπερ!!
-
Τα στέησον έχουν το κοινό τους, αυτό που επιθυμεί να αξιοποιήσει τη μικρή (κατά τη γνώμη μου) υπεροχή των στέησον σε πρακτικότητα και χώρους. Καμία αντίρρηση επ' αυτού.
Υπάρχει όμως κι ένα κοινό, που δεν επιθυμεί αυτή την επιπλέον πρακτικότητα και επίσης δεν του αρέσει αυτός ο τύπος αμαξώματος.
Διαφωνούμε μέχρι εδώ;
Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, εσύ στην πρώτη.
Δεν είπα πουθενά ότι τα saloon είναι καλύτερα από τα στέησον, ούτε προέτρεψα κανέναν να αγοράσει μπερλίνα αντί για βαγόνι.
Οι δημ/γραφοι συνεχώς όποτε δοκιμάζουν στέησον κάνουν αυτό το πράγμα, το οποίο με εκνευρίζει, προτρέπουν στην αγορά στέησον έναντι saloon. Είναι γραφική αυτή η συμπεριφορά.Υπάρχουν τύποι αμαξώματος για όλων των ειδών τις ανάγκες, για όλων των ειδών τις αισθητικές προτιμήσεις. (δε μιλάω ξανά για τη απαίσια, 3άθλια, ελεεινή celica γιατί ο cmarin θα θυμώσει και με το δίκιο του, είναι off-topic).
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα (και στην εκτός θέματος Σέλικα, και ήθελα να επαυξήσω με το ΠΑΣΕΟ που πήγε άπατο, αλλά ο cmarin θα έβαζε τις φωνές ).
Μόνη ένσταση οι δημοσιογράφοι:
Τη δουλειά τους ΣΩΣΤΑ κάνουν...Αν συγκρίνεις δύο σχεδόν όμοια πράγματα, και το ένα είναι έστω και λίγο καλύτερο από το άλλο τι θα πεις; Πάρτε το λιγότερο καλό; Όχι βέβαια! Θα πεις πως ο καλύτερος κέρδισε, έστω και στα σημεία!!
Και οι διαφορές όντως υπάρχουν!Και ναι μεν δέχομαι πως προτιμάς εμφανισιακά τα σεντάν, κι εγώ ανάλογα τα μοντέλα, άλλα το προτιμώ σε σεντάν και άλλα σε στέησιον, άλλα εξίσου. Όμως όταν λες σε υποτιμητικό ουσιαστικά τόνο πως 'έχουν κάτι να προσφέρουν και αυτά', τότε φυσικά και θα σε προγκήξω με τη σειρά μου να μου πεις τι είναι το έξτρα που έχουν να προσφέρουν τα σεντάν πλην της εμφάνισης και τα κάνει καλύτερα!
Από τη στιγμή που λες πως απλώς σου αρέσουν περισσότερο τα σεντάν, κι ας υστερούν σε πρακτικότητα, δεν διαφωνούμε κάπου.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:

Τώρα φταίω εγώ να πω πως αυτά είναι εξυπναδες;
Με την Μ5 να κάνει 94.000 ευρώ στην Ιταλία (μάλλον τα διπλά ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ στην Ελλάδα...) και την πιο εξοπλισμένη 535 να κάνει 64.000 ευρώ (πάλι στην Ιταλια, και μάλλον χωρίς τεκμήριο) τι πας να αποδείξεις;
(Σιγά μωρε την 50% παραπάνω τιμή!!! )
Πάω να αποδείξω ότι η κ@ύλα μιας Μ5 δεν συγκρίνεται με κανένα ντιζελοκίνητο στεησον-βαγονάκι της αγοράς!
Ακόμα κι αν είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο κι έχει και το γαλανόλευκο!Μην μπούμε τώρα σε αναλύσεις του τι είναι η Μ5, ο V10 της κτλ.
Περί Station, Estate, Combi (Kombi), Wagon, Break, Avant, Touring, Variant, Tourer