-
Εχεις δικιο γιατι οταν το επλυνα μου κλειδωνε και ξεκλειδωνε οταν επεφτε νερο στις πορτες ,για την κλεψια εχω βαλει συναγερμο τον PANDORA SMART PRO ME ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑG. Το παραγγειλα 7 οκτωβριου και το παρελαβα 31 ιανουαριου.
-
Ο χρήστης marios65 έγραψε:
Εχεις δικιο γιατι οταν το επλυνα μου κλειδωνε και ξεκλειδωνε οταν επεφτε νερο στις πορτες ,για την κλεψια εχω βαλει συναγερμο τον PANDORA SMART PRO ME ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑG. Το παραγγειλα 7 οκτωβριου και το παρελαβα 31 ιανουαριου.Είσαι ευχαριστημένος με τον Pandora? Σκεφτομαι να βάλω τον ίδιο. Στην εφαρμογή βλέπεις το ποσοστό καυσίμου που σου απομένει? Που τον τοποθέτησες?
-
Πάρε ενα σακουλάκι faraday εφόσον εχεις το keyless
Κυρίως για την κακιά στιγμή (κλεψιά ) αλλά και πρακτικά θέματα , πχ οταν το πλένεις και πέφτει νερό με πιεση στα χερούλια μπορεί να κλειδώσει .Αν βάλεις το κλειδί σε τέτοια θήκη, δεν πρέπει να το βγάζεις κάθε φορά που θες να ανοίξεις;
-
Η εφαρμογή με το τελευταίο update 1.18.2 σας δουλεύει?
Εμένα δεν συνδέεται πια..Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Η εφαρμογη λειτουργει κανονικα ,βλεπω το τανκ αλλα δεν εχει ποσοστο μου γραφει 0 LITRA αλλα ισως χρειαζεται να βαλω μοναδες στην sim για να δειξει γιατι και η sim γραφει 0,0. Δεν εχω τελειωση ακομα με την τοποθετηση περιμενω ενα τριτο κλειδι για να ενεργοποιησουν και την απομακρυσμενη εκκινηση( χρειαζεται imobilaizer μεσα στο αυτοκινητο για το peuzeot ) και τοτε θα ξερω να σας πω τον τοποθετησα στην ιερα οδο στην INVETEC. Πιστευω να μπορεσει η αντιπροσωπεια να προγραματισει το κλειδι ( μου εχουν φερει ενα αλλα δεν μπορεσαν να το προγραματισουνε μαλιστα μου ξεπρογραματισανε και το δευτερο και εχω μείνει με ενα κλειδι γιαυτο δεν εχω τελειωση με τον συναγερμο. Κοιταζοντας τον εξοπλισμο του αυτοκινητου παρατηρησα οτι δεν υπηρχανε τα ατμοσφαιρικα φωτα τα led στην κονσολα αναμεσα στα ποδια του οδηγου και του συνοδηγου και αφου παραπονεθηκα (απαραδεκτες δικαιολογιες )επρεπε να τσεκαρουνε οι ιδιοι ολοκληρο το αυτοκινητο και μετα να το παραδοσουνε ,κανανε AMD στην ΓΑΛΛΙΑ και τα περιμενω και αυτα.
-
Ο προγραμματισμός κλειδιού 20 λεπτάκια πήρε (κατάφερα και έχασα το ενα κλειδί όποτε αγορασα άλλο και επαναπρογραμμάτισαμε και τα δυο )
Τα led στην κονσόλα τα αφαιρέσαν κάπου προς το τέλος του 2018 το έχουνε αναφέρει πολυ στο ξένο φόρουμ. Βλακεία τους....
-
Ατμοσφαιρικός μπλε LED φωτισμός στο décor και στις θήκες των εμπρός θυρών, στο χώρο για τα πόδια στα πλάγια της κεντρικής κονσόλας και στις εμπρός ποτηροθήκες. Απ ότι φαίνεται έχουν αφαιρεθεί.
-
Για τα led αφού υπήρχαν στον εξοπλισμό στην παραγγελια που μου υπογράψαν είναι υποχρεωμένοι να τα τοποθετήσουνε,δεν νομιζω να μπορουνε να μεταβαλουν τον εξοπλισμό σε κλεισμένη παραγγελια .Τώρα για τον προγραμματισμό του κλειδιου πιστευω να τα καταφερουνε αυτη την φορα .
-
Ο εργοστασιακός συναγερμός δεν είναι καλός;
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Ο εργοστασιακός συναγερμός δεν είναι καλός;Εγώ μια χαρά τον βρίσκω
Αν και δεν έχει βαρέσει ποτέ, μια φορά κουναγα σαν το χαζό το αμάξι να πάρει μπρος να σιγουρευτω ότι λειτουργεί:-) -
Παίδες για αυτούς που ήδη έχουν το αυτοκίνητο τι γίνεται με connected service του tom tom είχα δει σε ένα παλιότερο post το kilo ότι για Ελλάδα έχει κυκλοφορία ,καιρό και πάρκινγκ είναι έτσι ? χρειάζεται ενεργοποίηση από την Peugeot ?
ευχαριστώ πολύ -
Κάποιος ιδιοκτήτης 5008 στην Ελλάδα έχει τσεκάρει αν το Ραδιόφωνο πιάνει σταθμούς dab ?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κάποιος βάλει τα δούμε πίσω τζάμια; είναι πολύ σκούρα; Πώς είναι η ορατότητα από μέσα;
-
Έχει κάποιος βάλει τα δούμε πίσω τζάμια; είναι πολύ σκούρα; Πώς είναι η ορατότητα από μέσα;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα φιμε εννοούσα
-
Αν δεις φωτό που εχω απο το εσωτερικό στην αρχή του θέματος , θα πάρεις μια ιδέα .
Προσωπικά δε με έχουν ενοχλήσει ποτέ ούτε και βράδυ -
Ούτε εμένα πιστεύω θα με ενοχλούν αλλά σκέφτομαι μήπως δεν αρέσουν στο μικρό, να τα βλέπει όλα σκοτεινιασμενα
-
Ούτε εμένα πιστεύω θα με ενοχλούν αλλά σκέφτομαι μήπως δεν αρέσουν στο μικρό, να τα βλέπει όλα σκοτεινιασμεναΆμα βάλεις και την πανοραμική εχει τόσο φως μέσα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ούτε εμένα πιστεύω θα με ενοχλούν αλλά σκέφτομαι μήπως δεν αρέσουν στο μικρό, να τα βλέπει όλα σκοτεινιασμενα
Άμα βάλεις και την πανοραμική εχει τόσο φως μέσα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει
Δε σκέφτομαι τόσο για το μεσα φως αλλά για το ότι δε θα βλέπει τόσο καλά όσο τώρα όταν κοιτάει έξω από το παράθυρο. Ίσως κάνω μια δοκιμή να δούμε κάποιο αυτοκίνητο σε αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αν δεις φωτό που εχω απο το εσωτερικό στην αρχή του θέματος , θα πάρεις μια ιδέα .
Προσωπικά δε με έχουν ενοχλήσει ποτέ ούτε και βράδυΑπο τις φωτογραφίες που έχεις ποστάρει πάντως φαίνεται πολύ λίγο να σκοτεινιαζει το πως βλέπεις έξω όταν είσαι μέσα
-
Δε σκέφτομαι τόσο για το μεσα φως αλλά για το ότι δε θα βλέπει τόσο καλά όσο τώρα όταν κοιτάει έξω από το παράθυρο.Από μέσα βλέπεις μια χαρά προς τα έξω, είναι ελάχιστα πιο σκούρο και ίσι ίσα είναι σούπερ για παιδί γιατί δεν τον ενοχλεί ο ήλιος τόσο πολύ. Εμένα αο δικός μου, σε κανέν αυτοκίνητο που είχα φυμέ πίσω δεν παραπονέθηκε (και στο Ford έχω αρκετά σκούρα πίσω σε σχέση με τα εργοστασιακά φυμέ ή σε σχέση με αυτά που είχα στην 116).
Peugeot 5008 (SUV)