-
Θα μιλήσω μαζί τους να δω τι θα μου πουν.
-
Άδεια κοτσαδορου μαζί με του τρέιλερ και ασφάλεια θέλει και δήλωση στο ΚΤΕΟ . Στο εξωτερικό επι το πλείστον βάζουν τις ακριβές σχάρες πίσω με προφυλακτήρα και φανάρια και αντανακλαστικά .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νομίζω ότι ότι και να πάρεις θα είναι πιο δύσχρηστο από αυτό που έχεις τώρα. Για εμένα είναι μονόδρομος ο κοτσαδόρος και η βάση(εις) που κουμπώνουν πάνω. Βέβαια τίθεται και ένα θέμα κόστους κι πως ο καθένας το αντιμετωπίζει αυτό. Μπορείς βέβαια αν το θέλεις μόνο για να μεταφέρεις βάση να μη βάλεις την καλωδίωση. Στις περισσότερες φορές είναι -80 με 100€. Είναι και αυτό μια λύση.
-
Επιστρέφω στο νήμα. Για μπάρες οροφής και σχάρα ποδηλάτου οροφής χρειάζεται οτιδήποτε για να είμαι νομικά κατοχυρωμένος;
-
Εμένα με ξεπερνάει που θέλει άδεια λέει ο κοτσαδορος και παράλληλα επιτρέπεται να χρησιμοποιείς αυτές τις αθλιες σχαρες του πορτ παγκαζ. Φαντάζεστε να καρφωθει εκεί κάποιο μηχανάκι? Σουβλάκι μπιφτεκι γύρος πανσετα θα γίνει ο αναβάτης.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Επιστρέφω στο νήμα. Για μπάρες οροφής και σχάρα ποδηλάτου οροφής χρειάζεται οτιδήποτε για να είμαι νομικά κατοχυρωμένος;Δεν χρειάζεται κάτι.
Εμένα με ξεπερνάει που θέλει άδεια λέει ο κοτσαδορος και παράλληλα επιτρέπεται να χρησιμοποιείς αυτές τις αθλιες σχαρες του πορτ παγκαζ. Φαντάζεστε να καρφωθει εκεί κάποιο μηχανάκι? Σουβλάκι μπιφτεκι γύρος πανσετα θα γίνει ο αναβάτης.
Έχει πέσει πεζός πάνω σε τέτοια σχάρα που κάποιο γίδι (γείτονάς μου) βαριέται να κατεβάσει από το αμάξι
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εμένα με ξεπερνάει που θέλει άδεια λέει ο κοτσαδορος και παράλληλα επιτρέπεται να χρησιμοποιείς αυτές τις αθλιες σχαρες του πορτ παγκαζ. Φαντάζεστε να καρφωθει εκεί κάποιο μηχανάκι? Σουβλάκι μπιφτεκι γύρος πανσετα θα γίνει ο αναβάτης.Ο κοτσαδορος θέλει λόγω της έλξης που μπορεί να έχει. Τροχόσπιτο, κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εμένα με ξεπερνάει που θέλει άδεια λέει ο κοτσαδορος και παράλληλα επιτρέπεται να χρησιμοποιείς αυτές τις αθλιες σχαρες του πορτ παγκαζ. Φαντάζεστε να καρφωθει εκεί κάποιο μηχανάκι? Σουβλάκι μπιφτεκι γύρος πανσετα θα γίνει ο αναβάτης.Το θέμα είναι από όλους τους κοτσαδόρους που κυκλοφορούν, ποιος έχει άδεια;
-
Μην το παμε στην εφαρμογή της νομοθεσίας, και αν ο κάθε τροχονόμος θα κάνει ή όχι τα στραβά μάτια. Το ιδιο είναι και στα αλλα. Πχ πόσες μεμβράνες ειναι μεσα στις προδιαγραφές? Κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Μην το παμε στην εφαρμογή της νομοθεσίας, και αν ο κάθε τροχονόμος θα κάνει ή όχι τα στραβά μάτια. Το ιδιο είναι και στα αλλα. Πχ πόσες μεμβράνες ειναι μεσα στις προδιαγραφές? Κτλ.Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λογικα μονο οι πίσω οι εργοστασιακές που βάζουν στα καινούργια πλέον !
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Το θέμα είναι από όλους τους κοτσαδόρους που κυκλοφορούν, ποιος έχει άδεια;
εφοσον έχει τον εργοστασιακό που λογικα θα είναι αφαιρουμενος τότε είναι κατευθείαν δηλωμένος στα χαρτιά του αυτοκινήτου! Αρα εκεί θες μόνο μια άδεια έλξης με ασφάλεια ρυμουλκουμενου και νόμιμο τρέιλερ ( περασμένο υπουργείο με τιμολόγια και μελέτες μηχανολόγου)
-
Εδώ κυκλοφορούν δεκάδες οχήματα με αυτά τα σιδερένια κουτιά πίσω για τα σκυλιά. Είναι δεμένα με ηλεκτροκόλληση και στηρίζονται σε πρόσθετα δοκάρια στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Έχετε δει να τα σταματάει ποτέ η τροχαία;
Ο κοτσαδόρος είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στην άδεια του αυτοκινήτου. Το ίδιο και η ηλιοροφή. Όχι όμως η σχάρα οροφής.
Όσο για τις ποδηλατιέρες στο πορτ-μπαγκάζ, εμπίπτουν στην κυκλοφορία με εξωτερικό φορτίο. Αν δεν κρύβουν την πινακίδα και τα φώτα και φέρουν αντανακλαστικά δεν έχουν πρόβλημα.
Διλημμα για σχαρα ποδηλατων