-
Σας ενημερωνουμε πως το Σαββατο 16 Νοεμβριου,στις 16:00' στο παρκινγκ της καφετεριας Ολυμπικο(Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας) θα πραγματοποιηθει η πεμπτη μας συναντηση.
Ολοι οι κατοχοι Renault ειναι ευπροσδεκτοι και θα χαρουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα. -
Σας ενημερωνουμε πως το Σαββατο 16 Νοεμβριου,στις 16:00' στο παρκινγκ της καφετεριας Ολυμπικο(Σταδιο Ειρηνης και Φιλιας) θα πραγματοποιηθει η πεμπτη μας συναντηση.
Ολοι οι κατοχοι Renault ειναι ευπροσδεκτοι και θα χαρουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα. -
EGO THA EIMAI PANTOS EKEI!!!!!
(afou mazi to kanonisame...)
-
Τι έγινε ρε ρεμάλια καλά είστε; Άντε να κανονίσουμε επιτέλους και εκείνο το touring λέγαμε μόλις γίνει ο πρόεδρος εντελώς καλά
-
Να ερθουν και οσοι δεν ειναι μελη του greek renault club με τα φτωχα πλην τιμια απλα τους clio?
-
Παιδια ολοι οι κατοχοι Renault ειναι ευπροσδεκτοι να ερθουν και θα χαρουμε να σας γνωρισουμε απο κοντα.
Περικλη ο προεδρος κουλαθηκε και δεν μπορει να ξεδιπλωσει ολες του τις αρετες(οδηγικες)επομενως μολις αναρρωσει πληρως τοτε θα παμε οπου θελετε.
-
paliopeda pali 8a taraksete tin iremia tis fisis me tis eksatmiseis sas :P:P:P
kai kala dialeksate to meros gia na xorate gia tis fotos, pou ta poulate ayta reeeeee. gia anorimotitess tin plateia 8a pate ftou sas
kai egw ekei 8a eimai -
den mporo na travao xeirofrena me ena xeri alla mporo na kontraro eukola! Rota k ton vaggelh pou to dokimase apo proto xeri...
Ethnikaras ennoeite oti se perimenoume!
-
Καλημέρα
Δεν μου λέτε πως θα έρθω στο meeting point; Δεν έχω πάει ποτέ μέχρι τώρα. -
Προεδρε Ενα αμαξι διαφορα στα πρωτα χιλιομετρα δεν σου κανει?????
Peribin τη Συγγρου τη ξερεις ετσι??Στο τελος της κανεις δεξια και εισαι παραλιακη(Ποσειδωνος)Προχωρας και θα δεις μια γεφυρα.Εκει να εισαι στην αριστερη για αν πας κατω απο τη γεφυρα και να κανεις αριστερα στα φαναρια και να μπεις στο σταδιο ειρηνης και φιλιας.Αν θελεις παμε μαζι αφου δωσουμε σημειο συναντησης-προτεινω το Ωνασειο(τι γιατρος ειμαι αλλωστε??)στη Συγγρου.....
Παναγιωτη ελα να δεις τι σημαινει meeting Renault!!!!! -
Τώρα που έγινε και η συγχώνευση, να έρθω και γώ που έχω Nissan???:P:P:P
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Τώρα που έγινε και η συγχώνευση, να έρθω και γώ που έχω Nissan???:P:P:P -
Tha ertho ke ego.... afou exo Renault
-
To meeting egine!
deite tis nees foto sto site mas!!!
-
ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ
-
Kosta ego mphka apo thn douleia k tis eida kanonika opote to pc sou exei kapoio provlhma k oxi to site...
Oi ypoloipoi tis eidate xoris provlhma? Entyposeis?
-
Ο χρήστης clioman έγραψε:
Kosta ego mphka apo thn douleia k tis eida kanonika opote to pc sou exei kapoio provlhma k oxi to site...Oi ypoloipoi tis eidate xoris provlhma? Entyposeis?
Γεια σου βρε προεδρε με τα ωραια σου
Ουτε επαγγελματιας δεν θα εκανε τετοια δουλεια παντως. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Kosta ego mphka apo thn douleia k tis eida kanonika opote to pc sou exei kapoio provlhma k oxi to site...
Oi ypoloipoi tis eidate xoris provlhma? Entyposeis?
Γεια σου βρε προεδρε με τα ωραια σου
Ουτε επαγγελματιας δεν θα εκανε τετοια δουλεια παντως.OK! OK! Σβήνονται όλες οι απουσίες του αντιπρόεδρου!!!
-
Dystyxws den mporesa na ethw sto meeting ...peite nea kai antypwseis pls!!!
Clio V6 den se exw xehasei gia ta aytokollhta. Apla prepei na kanonisoume thn epomenh fora pou tha erthw athina na brethoume na sou dwsw kai ta xrhamata!(posa eyra einai?). Mallon tha eimai athina thn epomenh deytera. Opote mporeis briskomaste. THANKS!
Πεμπτο Renault meeting(προς ολους τους κατοχους Renault...)