-
Στη θέση σου, θα ήμουν ανάμεσα σε kodiaq και tucson. Έχω κάνει td σε όσα ανέφερες, απλά αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα οδηγητικά. Το kodiaq μάλιστα ήμουν στο τσακ να το κλείσω, όταν ακόμη κυκλοφορούσε με τον 1.4 125ps. Αλλά κρατήθηκα λόγω ετησίων χλμ, διότι ξανά με βενζίνη δεν βγαίνει. Έκλεισα όμως το tucson σε diesel (όχι το karoq, είναι αρκετά κατώτερο για μένα).
Στη θέση σου, λοιπόν, θα έκλεινα το kodiaq γιατί είναι all around, το tucson γιατί σίγουρα θα έχει τρομερό γκάζι (όσο και να 'χεις πάντα θα ψάχνεις λίγο παραπάνω) και το tucson diesel αν ήθελα και οικονομία.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Στη θέση σου, θα ήμουν ανάμεσα σε kodiaq και tucson. Έχω κάνει td σε όσα ανέφερες, απλά αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα οδηγητικά. Το kodiaq μάλιστα ήμουν στο τσακ να το κλείσω, όταν ακόμη κυκλοφορούσε με τον 1.4 125ps. Αλλά κρατήθηκα λόγω ετησίων χλμ, διότι ξανά με βενζίνη δεν βγαίνει. Έκλεισα όμως το tucson σε diesel (όχι το karoq, είναι αρκετά κατώτερο για μένα).Στη θέση σου, λοιπόν, θα έκλεινα το kodiaq γιατί είναι all around, το tucson γιατί σίγουρα θα έχει τρομερό γκάζι (όσο και να 'χεις πάντα θα ψάχνεις λίγο παραπάνω) και το tucson diesel αν ήθελα και οικονομία.
Συμφωνώ. Και εγώ όταν μπήκα στο Karoq μου φάνηκε αρκετά φηνό και μικρό. Δεν ξέρω αν έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Tiguan αλλά το δεύτερο φαινόταν μέσα πολύ πιό άνετο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάνω πολλά χλμ (γύρω στα 10.000 το χρόνο) αφού μέσα στην πόλη παίρνω το μικρό. Όμως πιστεύω ότι αν έπαιρνα το disel σίγουρα θα όργωνα την Ελλάδα, ίσως και κανένα ταξίδι εξωτερικό...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια μη διστάσεις.Είναι η μικρότερη έκδοση, ambition. Η μεγαλύτερη είναι ακόμα ποπ πλήρης.
Έχει και ένα app πολύ καλό!
Sent from my H9436 using Tapatalk
SUPER
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Στη θέση σου, θα ήμουν ανάμεσα σε kodiaq και tucson. Έχω κάνει td σε όσα ανέφερες, απλά αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα οδηγητικά. Το kodiaq μάλιστα ήμουν στο τσακ να το κλείσω, όταν ακόμη κυκλοφορούσε με τον 1.4 125ps. Αλλά κρατήθηκα λόγω ετησίων χλμ, διότι ξανά με βενζίνη δεν βγαίνει. Έκλεισα όμως το tucson σε diesel (όχι το karoq, είναι αρκετά κατώτερο για μένα).
Στη θέση σου, λοιπόν, θα έκλεινα το kodiaq γιατί είναι all around, το tucson γιατί σίγουρα θα έχει τρομερό γκάζι (όσο και να 'χεις πάντα θα ψάχνεις λίγο παραπάνω) και το tucson diesel αν ήθελα και οικονομία.
Συμφωνώ. Και εγώ όταν μπήκα στο Karoq μου φάνηκε αρκετά φηνό και μικρό. Δεν ξέρω αν έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Tiguan αλλά το δεύτερο φαινόταν μέσα πολύ πιό άνετο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν κάνω πολλά χλμ (γύρω στα 10.000 το χρόνο) αφού μέσα στην πόλη παίρνω το μικρό. Όμως πιστεύω ότι αν έπαιρνα το disel σίγουρα θα όργωνα την Ελλάδα, ίσως και κανένα ταξίδι εξωτερικό...
ποιά έκδοση έχεις? πόσο καιρό και χλμ έχεις κάνει?
Ποιά είναι τα υπέρ και τα κατά του ως τώρα? -
Δεν υπάρχει κανένας φίλος που να έχει Grandland X αυτόματο να μας πεί εντυπώσεις ή αυτόματο Toscon?
Μόνο ο Νίκος έγραψε λεπτομέριες για το kodiaq dsg σε πετρέλαιο. Παρόλο που σε εξοπλισμό είναι ίδιο με της βενζίνης μήπως κάποιος φίλος έχει το 1.5 ACT dsg? -
Οπου να ναι ερχεται και το Seat Taracco ισως αξιζει να περιμενεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Οπου να ναι ερχεται και το Seat Taracco ισως αξιζει να περιμενεις.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην έκθεση το Νοέμβριο το είδα βιαστικά και δεν μου άρεσε εσωτερικά. Το kodiaq παρόλο που είναι σχεδόν το ίδιο αμάξι έδειχνε πολύ πιό πλούσιο. Σίγουρα όμως θα το ξαναδώ γιατί δεν βιάζομαι. Επίσης θέλω να δω και σε τι τιμές θα βγει το x-trail.
-
Νομίζω ότι με τον 1,5 θα ζορίζεται.
Είναι πολύ βαρύ αυτοκίνητο. Δε θα το συνιστούσα.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
μια και στα υπόψη είναι και το Kodiaq να πω κι εγώ την δική μου εμπειρία. Έχω εδώ και 3 μήνες περίπου το Kodiaq 1.4 150hp auto 4X4 ambition. Το αυτοκίνητο έχει extra τους αναδιπλούμενους καθρεύτες και τη γυάλινη ηλιοροφή. Είναι πραγματικά καταπληκτικό!
Ήμουν ανάμεσα στο peugeot 3008, Tiguan και Kodiaq. Έκανα td και στα 3 και τελικά έμειναν σαν επιλογές το Kodiaq και Tiguan. Προτίμησα το Kodiaq λόγω χώρων και κάποιοων extra που είχε επιπλέον του Tiguan (keyless, κλπ). Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, θεωρώ πως είναι πληρέστατο και με το παραπάνω. Το μόνο που θα μπορούσα να πως οτι μου λείπει είναι τα φώτα xenon. Ότι βοήθεια χρειαστείς ή κάποιες ερωτήσεις, είμαι στη διάθεσή σου. -
Ο χρήστης serqual έγραψε:
μια και στα υπόψη είναι και το Kodiaq να πω κι εγώ την δική μου εμπειρία. Έχω εδώ και 3 μήνες περίπου το Kodiaq 1.4 150hp auto 4X4 ambition. Το αυτοκίνητο έχει extra τους αναδιπλούμενους καθρεύτες και τη γυάλινη ηλιοροφή. Είναι πραγματικά καταπληκτικό!
Ήμουν ανάμεσα στο peugeot 3008, Tiguan και Kodiaq. Έκανα td και στα 3 και τελικά έμειναν σαν επιλογές το Kodiaq και Tiguan. Προτίμησα το Kodiaq λόγω χώρων και κάποιοων extra που είχε επιπλέον του Tiguan (keyless, κλπ). Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, θεωρώ πως είναι πληρέστατο και με το παραπάνω. Το μόνο που θα μπορούσα να πως οτι μου λείπει είναι τα φώτα xenon. Ότι βοήθεια χρειαστείς ή κάποιες ερωτήσεις, είμαι στη διάθεσή σου.Σε ευχαριστώ για τα σχόλια. Έχεις κάνει κανένα ταξίδι? Πως συμπεριφέρεται στο δρόμο? Ταχύτητα, σταθερότητα, επιτάχυνση, ή είναι πολύ βαρύ όταν είναι φορτωμένο?
Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που έχουν kodiaq πως νιώθουν με τον όγκο του οχήματος. Μπορείς να κυκλοφορείς άνετα και μέσα στην πόλη ή ψάχνεις μόνο τις λεωφόρους?
ευχαριστώ... -
Εντάξει ότι και να σου πουν 4.70μ οσο και ελαφρύ τιμόνι να έχει όσο και να κόβει όσο κοντούς προβόλους και να έχει είναι όγκος και σε μήκος και σε φάρδος. Τις μια στις δύο ελεύθερες θέσεις στην πόλη της ξεχνάς λόγω αυτών των 30-40 εκ μακρύτερου από την πλειοψηφία των αμαξιών ενώ και η κίνηση σε στενούς δρόμους είναι με την ψυχή στο στόμα. Έτσι είναι τα μεγαλα αμάξια. Αλλά όταν κλείσεις τις πόρτες μέσα κάνεις...γάμο!!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι, έχω κάνει ταξίδια και είναι απόλαυση. Δεν ακούγεται τίποτα, είναι πολύ σταθερό και εμπνέει εμπιστοσύνη. Δεν χρησιμοποιώ την επιλογή sport και παρόλα αυτά πάει μια χαρά και στις προσπεράσεις του και σε όλα. Δεν είναι καθόλου βαρύ και δίνει την εντύπωση ενός πολύ στιβαρού αυτοκινήτου σε ευθεία (εννοείται), αλλά και σε στροφές. Εννοείται πως οι συνεπιβάτες απολαμβάνουν άνεση, τόσο λόγω του άπλετου χώρου μπροστά από τα πόδια τους, αλλά και του μπράτσου/τεμπέλη που υπάρχει (εμπρός και πίσω καθίσματα).
Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ και πολύ μάλιστα εντός της πόλης (Αθήνα). Στην κυκλοφορία του δεν έχει πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά στο παρκάρισμα, εννοείται πως θέλει τον χώρο του. -
Oχι επειδη το εχω,αλλα θα σου ελεγα να κοιταξεις και το Nissan.Σε πετρελαιο θα παρεις 150 αλογα και 35 κιλα ροπη χωρις να εχεις 2000 κυβικα οπως στο Skoda,ενω και σε βενζινη,θα παρεις ενα καλα εξοπλισμενο αυτοκινητο,μεσα στα ορια του μπατζετ σου...
Σε c segment το Tuscon για μενα ειναι οκ.
Μεγάλο SUV αυτόματο έως 28.000