-
Χάχαχα ναι έχει γίνει πολύ καλό.
-
Παιδιά τις ράγες τέτοιο επιβλητικό αμάξι δεν τις θέλει. Στο QQ βάζαμε για να δείχνει πιο μάτσο κερδίζοντας και λίγο ύψος. Μην χαλάσετε το αμάξι για διακοσμητικές ράγες που σκουριάζουν οι βάσεις.
Ειδικά η έκδοση που πήρατε στα 22 χιλιάρικα είναι το κλέψιμο του αιώνα. Μόνο κλιματισμό και αναδιπλουμενους καθρεπτες αν είχε θα ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο γιατί κατά τα αλλα είχε πολλά παραπάνω από την energy του QQ.
Μετά βάζοντας μια καλή dvr με AFAS και μια 10αρα Android (άντε και προβολεις ομιχλης μαζί με καλες led λαμπες) αποκτάς συστήματά ασφαλείας, Navi και εμφάνιση καλύπτοντας όλα όσα λείπουν μαμά.
Με 1000 ευρώ στα έξτρα αυτά (περιλαμβάνοντας μάλλον και καλά καλύμματα δερματινης) το κανεις υπέρ τούμπανο.Πραγματικά τυχεροί όσοι το προλάβατε. Παρόμοια φάση και με το kodiaq στην ίδια τιμή προσφοράς αρχικά.
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Χάχαχα ναι έχει γίνει πολύ καλό.Όντως τούμπανο το έχεις κάνει.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παιδιά τις ράγες τέτοιο επιβλητικό αμάξι δεν τις θέλει. Στο QQ βάζαμε για να δείχνει πιο μάτσο κερδίζοντας και λίγο ύψος. Μην χαλάσετε το αμάξι για διακοσμητικές ράγες που σκουριάζουν οι βάσεις.Ειδικά η έκδοση που πήρατε στα 22 χιλιάρικα είναι το κλέψιμο του αιώνα. Μόνο κλιματισμό και αναδιπλουμενους καθρεπτες αν είχε θα ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο γιατί κατά τα αλλα είχε πολλά παραπάνω από την energy του QQ.
Μετά βάζοντας μια καλή dvr με AFAS και μια 10αρα Android (άντε και προβολεις ομιχλης μαζί με καλες led λαμπες) αποκτάς συστήματά ασφαλείας, Navi και εμφάνιση καλύπτοντας όλα όσα λείπουν μαμά.
Με 1000 ευρώ στα έξτρα αυτά (περιλαμβάνοντας μάλλον και καλά καλύμματα δερματινης) το κανεις υπέρ τούμπανο.Πραγματικά τυχεροί όσοι το προλάβατε. Παρόμοια φάση και με το kodiaq στην ίδια τιμή προσφοράς αρχικά.
Τις ραγες τις εχουν ουτως η αλλως οι 'πλουσιες' εκδοσεις του Xtrail πλην της Energy και της Acenta,οποτε δεν θα ειναι παραταιρες αν μπουνε...
Δεν μπαινουν με τον ιδιο τροπο οι aftermarket ραγες στο Xtrail,οπως στο Qashqai...
Υπαρχουν δυο εκδοσεις,η μια με βασεις πλαστικες που κολανε στον ποταμο η με ταινια διπλης οψης η με εποξειδικη
https://m.youtube.com/watch?v=t2Z12zV0lmI,
και η αλλη με μεταλλικες βασεις που μπαινουν πριτσινωτες...
https://m.youtube.com/watch?v=R1LiJlCL4hQKαμμια τους δεν μοιαζει με αυτες που βαζετε σ τα Qashqai με τις βιδες στο πλαι....
-
Δεν το ήξερα για τις διάφορες. Πάντως εγώ είχα μετανιώσει που τις έβαλα. Ειδικά με τις 17 άρες ζάντες χάνει το οπτικό αποτέλεσμα. Θέλει μεγαλύτερο μέγεθος και εκεί για να δείξει σωστά και αρμονικά.
-
Το ξέρετε, φαντάζομαι, ότι οι μπάρες δεν μπαίνουν για ομορφιά...
-
Γιατι,αν μπουν για ομορφια τι θα γινει;
-
Το ίδιο ανούσιο με το να φοράς απρέ (μποτάκια του σκι) για ομορφιά το καλοκαίρι...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ειδικά η έκδοση που πήρατε στα 22 χιλιάρικα είναι το κλέψιμο του αιώνα. Μόνο κλιματισμό και αναδιπλουμενους καθρεπτες αν είχε θα ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο γιατί κατά τα αλλα είχε πολλά παραπάνω από την energy του QQ.
Με 1000 ευρώ στα έξτρα αυτά (περιλαμβάνοντας μάλλον και καλά καλύμματα δερματινης) το κανεις υπέρ τούμπανο.αυτό το dvr με AFAS, τι είναι???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ίδιο ανούσιο με το να φοράς απρέ (μποτάκια του σκι) για ομορφιά το καλοκαίρι...Δεν το καταλαβαινω αυτο....
Αλλος τα φοραει και αλλος ζοριζεται;
Ειναι και οι εργοστασιακες ανουσιες η μονο οι αφτερμαρκετ; -
Κανείς δεν ζορίζεται. Απλά διαβάζω για μπάρες και ομορφιά και αναρωτιέμαι αν ξέρετε για ποιον λόγο υπάρχουν οι μπάρες...
-
Dvr με σύστηματα ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και εμπρόσθιας πρόσκρουσης.
Κάτι σαν αυτή που μου έχει περισσέψει σφραγισμένη και τη δίνω 50 ευρώ -
Κανείς δεν ζορίζεται. Απλά διαβάζω για μπάρες και ομορφιά και αναρωτιέμαι αν ξέρετε για ποιον λόγο υπάρχουν οι μπάρες...Μας ειπες μεχρι στιγμης οτι δεν μπαινουν για ομορφια....
Εξηγησε μας για τι μπαινουν,και τον λογο που δεν κανει να μπουνε για ομορφια... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μας ειπες μεχρι στιγμης οτι δεν μπαινουν για ομορφια....Αν ειλικρινά δεν ξέρεις για ποιον λόγο υπάρχουν, δεν έχω λόγια... Αν ήταν ρητορικό το ερώτημα, θα μπορούσες και καλύτερα.
Διαφωτισε μας για τι μπαινουν
Για την πρόσδεση αντικειμένων στην οροφή.
τον λογο που δεν κανει να μπουνε για ομορφια
Προσθέτουν βάρος (στο χειρότερο σημείο, το ψηλότερο του αυτοκινήτου) και επιδεινώνουν την αεροδυναμική.
-
Δεν ηταν ερωτημα,συνοψη των γραφομενων σου ηταν...
Τα αντικειμενα δεν προσδενονται στην οροφη χωρις ραγες;Με εγκαρσιες μπαρες πχ,σχαρα,η μπαγκαζιερα;
Και αλλα πραγματα που βαζουμε προσθετουν βαρος και επιδεινωνουν την αεροδυναμικη,οπως ανεμοθραυστες,φαρδυτερα λαστιχα,αεροτομες κλπ....
Το βαρος btw ειναι 2,5 κιλα και για τις δυο... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Τα αντικειμενα δεν προσδενονται στην οροφη χωρις ραγες;Με εγκαρσιες μπαρες πχ,σχαρα,η μπαγκαζιερα;Ο λόγος ύπαρξης των μπαρών οροφής είναι αυτός που ανέφερα. Εγώ τις έχω εργοστασιακά, σε άλλο αυτοκίνητο (στάνταρ εξοπλισμός) και τις έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για τον λόγο για τον οποίον υπάρχουν (π.χ. μεταφορά μεταλλικής σκάλας 5 μέτρων). Αλλά όπως προείπα δεν είχα επιλογή, έτσι έρχονταν το αυτοκίνητο, λόγω του σκοπού χρήσης του.
Και αλλα πραγματα που βαζουμε προσθετουν βαρος και επιδεινωνουν την αεροδυναμικη,οπως ανεμοθραυστες,φαρδυτερα λαστιχα,αεροτομες κλπ....
Το ίδιο γελοία...
-
Τα αντικειμενα δεν προσδενονται στην οροφη χωρις ραγες;Με εγκαρσιες μπαρες πχ,σχαρα,η μπαγκαζιερα;
Ο λόγος ύπαρξης των μπαρών οροφής είναι αυτός που ανέφερα. Εγώ τις έχω εργοστασιακά, σε άλλο αυτοκίνητο (στάνταρ εξοπλισμός) και τις έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για τον λόγο για τον οποίον υπάρχουν (π.χ. μεταφορά μεταλλικής σκάλας 5 μέτρων). Αλλά όπως προείπα δεν είχα επιλογή, έτσι έρχονταν το αυτοκίνητο, λόγω του σκοπού χρήσης του.
Το ίδιο γελοία...
Για να στερεωσεις την 5μετρη τη σκαλα ομως,φανταζομαι εβαλες και τις εγκαρσιες τις μπαρες,δεν νομιζω να την στερεωσες στο πλατος;
Μπαρες εγκαρσιες λοιπον μπαινουν και χωρις τις ραγες τις διαμηκεις,αρα γενικως δεν εχουν καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα περαν του αισθητικου κομματιου....
Τα αλλα ακομα και να τα θεωρεις γελοια,μπορει και να ειναι-μπορει και οχι,αν ο αλλος τα γουσταρει δεν πεφτει λογος σε κανεναν μας -
Μπήκαν οι εγκάρσιες μπάρες, που στηρίζονται στις διαμήκεις, και σχηματίζουν ένα Η. Χωρίς τις μπάρες δεν θα μπορούσες να μεταφέρεις τίποτα όμως.
Θέμα του καθενός το τι θα κάνει, αλλά και δικό μας δικαίωμα να σχολιάζουμε τις χαζομάρες.
-
Μπήκαν οι εγκάρσιες μπάρες, που στηρίζονται στις διαμήκεις, και σχηματίζουν ένα Η. Χωρίς τις μπάρες δεν θα μπορούσες να μεταφέρεις τίποτα όμως.Θέμα του καθενός το τι θα κάνει, αλλά και δικό μας δικαίωμα να σχολιάζουμε τις χαζομάρες.
Να που ερχεσαι στα λογια μου λοιπον...
Συμφωνουμε λοιπον οτι οι εγκαρσιες οι μπαρες κανουν τη δουλεια,και οχι οι διαμηκεις.
Σηκωνεις τα καπακια στους ποταμους,τις στερεωνεις και φορτωνεις οτι θες να φορτωσεις.
Ειναι λοιπον οι διαμηκεις οι ραγες διακοσμητικες κυριως, η οχι;
Ας κραταμε λοιπον τη γνωμη μας για παρτη μας,γιατι η χαζομαρα η δικια σου,ειναι η εξυπναδα του αλλουνου,και τουμπαλιν -
Όχι δεν είναι διακοσμητικές οι εγκάρσιες. Εκεί δένεις δέματα κλπ και επίσης πιάνεσαι όταν πατάς στα μαρσπιέ, σε εκτός δρόμου καταστάσεις. Οπότε δεν έρχομαι στα λόγια σου. Και μιλάω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο:
Nissan X-Trail 2013