Καλημέρα σε όλη τη παρέα.Χρονια πολλά και καλή χρονιά.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το 1.6 βενζίνη χειροκίνητο τον. Accent wizard. συγκεκριμένα δυο πράγματα.
Α) για να βάλεις μπροστά από σταματημένος πατάς συμπλέκτη γιατί αλλιώς δε παίρνει μπροστά σωστά;
Όταν έχω ταχύτητα μέσα για να βάλω μπροστά πρέπει να πετάω συμπλέκτη.οταν δεν έχω ταχύτητα μέσα ξεκινάει το αμάξι και χωρίς συμπλέκτη. Το δικό σου έτσι είναι;Μπορείς να το δεις σε παρακαλώ;
Β) όντας σταματημένος για να δώσω ρεύμα στο ράδιο πχ πρέπει να στρέψω το κλειδί ακριβώς στη θέση πριν το start.εκει δηλαδή που και το σύστημα αναφλέξεως έχει ξεκινήσει και είναι stand by. Θεωρητικά έπρεπε να πήγαινε στη θέση 1 η οποία είναι ένα κλικ μπροστά από το από το off και εκεί να δίνει ρεύμα μόνο στο ράδιο παράθυρα κτλ.
Δηλ για να καταλάβεις για ακούσω ράδιο σταματημένος γυρνάω τη κλειδί τέρμα με αμάξι έτοιμο να πάρει μπροστά και όχι μια θέση πίσω εκεί όπου δεν ανάβουν φώτα κτλ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός..
Κατά τα αλλά όλα καλά με το αμάξι.εχω σχεδόν 10000. χιλιόμετρα απροβλημάτιστα όλα.
Κατανάλωση εκτός normal κοντά στο 6,5 με 7. Εντός 10 και average 8-8,5.
Παρά πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου να το πάρω. βέβαια αν και δε με κουράζει το setting του ac έχοντας κακομάθει με κλιματισμό θα ήθελα να έχει.
Με έχουν πάρει δυο τρία τηλ από αντιπροσωπείες αν το πουλάω για να παρω το καινούριο 1.3 γαλλικό κινητήρα αυτόματο...
Μου το αγοράζουν 22-23000. Χωρίς κάν να μπω στο παιχνίδι να παίξω με τιμές.
Μόνο και μόνο αυτό σημαίνει ότι αγοράζοντας τέτοιο αμάξι με 22000 στην ουσία ´κλέψαμε ´ τη. Nissan