-
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΡΑΛΛΥ.ΣΙΡΚΟΥΙ) ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ?......ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
-
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΡΑΛΛΥ.ΣΙΡΚΟΥΙ) ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ?......ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
-
-
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ??
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ 'ΑΙΜΑΤΑ' ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ???? -
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
-
Ο χρήστης turtle έγραψε:
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΡΑΛΛΥ.ΣΙΡΚΟΥΙ) ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ?......ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙΔηλαδή τι φαίνεται ... ?
(Θα κάνουμε και σκάνδαλο σαν το Τζέκος-Κεντέρης-Θάνου ? )
Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που θέλουν λύση στους Ελληνικούς αγώνες. Ας μην αποπροσανατολιζόμαστε.
-
Eλεος
-
Χμμμμ βλεπω καποιον γραμμενο απο καταβολης φορουμ που μεχρι τωρα δεν εχει γραψει σχεδον καθολου. Για να μπει στον πειρασμο να γραψει θετωντας ενα τοσο σοβαρο ζητημα υποθετω υπαρχει λογος. Και αν με βοηθαει το μυαλο μου δεν το παει σε Τζεκοβιταμινες, σε αλλες κακες συνηθειες αναφερεται. Ειλικρινα ελπιζω να κανω λαθος στο πως ερμηνεψα τα γραφωμενα σου turtle.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χμμμμ βλεπω καποιον γραμμενο απο καταβολης φορουμ που μεχρι τωρα δεν εχει γραψει σχεδον καθολου. Για να μπει στον πειρασμο να γραψει θετωντας ενα τοσο σοβαρο ζητημα υποθετω υπαρχει λογος. Και αν με βοηθαει το μυαλο μου δεν το παει σε Τζεκοβιταμινες, σε αλλες κακες συνηθειες αναφερεται. Ειλικρινα ελπιζω να κανω λαθος στο πως ερμηνεψα τα γραφωμενα σου turtle.Εξετάσεις αίματος για να βρούμε τι ? Κάτι απαγορευμένο.
Όπως η περίπτωση Μαικλ Τζοουνς-μωρό του ελαφιού ? (έπαιζε στον Άρη τέλη '80 για τους ανιστόρητους )Ακόμα και όλα τα διεγερτικά να παίρνει κάποιος δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να γίνει.
-
Χρόνοι αντίδρασης πολύ γρηγορότεροι;
-
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!
Εδώ τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ είναι αλλού για αλλού, και οι αγωνιζόμενοι μας μάραναν;;;
Δηλαδή έστω πως παίρνω τρελλή ντρόγκα, φανταστείτε ό,τι 'καλύτερο' μπορείτε...
Θα βελτιωθεί ο χρόνος αντίδρασής μου (σαν συνοδηγός, ή οδηγός, δε μας απασχολεί αυτό).
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΙΛΑ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ, όπως οι περισσότεροι Έλληνες αγωνιζόμενοι!!! Ο χρόνος αντίδρασης με μάρανε;;Άσε που πόσο κερδίζεις από το χρόνο αντίδρασης (ένας ΜΕΣΟΣ αγωνιζόμενος δε νομίζω να έχει πάνω από μερικά δέκατα ούτως ή άλλως), και πόσα από ένα παράνομο εκκεντροφόρο που μάλλον δε θα σου ελέγξουν ποτέ;
Κάθε πότε θα μας τρυπάνε;
Ακούω προτάσεις!!!(Δείγμα μαλλιών ή ούρων θα έδινα, αίμα μόνο αν μου ματώσει η μύτη!!! )
-
Μαλλον στο ποσο επικινδυνος μπορει να γινει καποιος φανταζομαι οτι αποσκοπει
-
Το Red Bull δίνει φτεράάάάάά.
Ψυχραιμία, εδώ δε παίρνουν αίμα από τους ποδοσφαιριστές και άλλους επαγγελματίες αθλητές, που αποδεδειγμένα στο χώρο τους υπάρχουν χρήστες ουσιών, αναβολικών και όχι μόνο. Στους ερασιτέχνες των αγώνων αυτοκινήτου θα γίνει.
Ότι μπορεί κάποιοι να παίρνουν οτιδήποτε (σίγουρα όχι αναβολικά) δε δίνει το δικάιωμα σε κανένα οργανωτή να ζητήσει εξέταση αίματος.
Αν ο λιγομήλιτος (δε το γράφω ειρωνικά, αλλά το γράφω με βάση την ημερομηνία εγγραφής του και τον αριθμό των δημοσιευσεών του) 'turtle' γνωρίζει κάτι και φυσικά έχει στοιχεία (το ότι κάτι να ακούστηκε ή προσέξε κάτι ασυνήθιστο δεν αποτελεί στοιχείο) υπάρχουν ποιό αρμόδιοι που μπορεί να το αναφέρει και να τελειώσει το θέμα (και ν' ανοίξει ένα νέο). Μια και από ένα σημείο και μετά υπάρχει και ο παράγοντας κίνδυνος για τους θεατές και τους άλλους αγωνιζόμενους και γενικά το θέμα ξεφεύγει από το στενό κύκλο των αγώνων.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Χμμμμ βλεπω καποιον γραμμενο απο καταβολης φορουμ που μεχρι τωρα δεν εχει γραψει σχεδον καθολου. Για να μπει στον πειρασμο να γραψει θετωντας ενα τοσο σοβαρο ζητημα υποθετω υπαρχει λογος. Και αν με βοηθαει το μυαλο μου δεν το παει σε Τζεκοβιταμινες, σε αλλες κακες συνηθειες αναφερεται. Ειλικρινα ελπιζω να κανω λαθος στο πως ερμηνεψα τα γραφωμενα σου turtle. -
Δεν κανεις καθολοu λαθος Go_For_Pole εννοω αuτο ακριβως αuτο ακριβως το οποιο σκεφτηκες.....Ναι φιλε Cristos M να κανοuμε σκανδαλο γιατι οχι και για πες μou πια ειναι πιο σοβαρα πραγματα απο αuτο?Οι κακοι αγωνιζομενοι εχοuν και κακα αuτοκινητα φιλε George Tabs.Φιλε tazio μου θυμιζεις κατι προισταμενους δημοσιων υπηρεσιων που θελουν στοιχεια για να καταλαβουν οτι καποιοι υφισταμενοι τους χρηματιζονται και οταν τους τα φερουν πεφτουν απο τα συννεφα.
-
Αγαπητέ turtle,
αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό πίσω από την πρότασή σου (ασφάλεια πληρώματος,θεατών,'ντοπαρισμένες' επιδόσεις,και ναί έχει την ελάχιστο σημασία του,Georgetabs,ανθρωπος-μηχανή φέρνει την επίδοση, κλπ),κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοσθεί,τουλάχιστον επί της παρούσης.Και αν θέλεις,το προχωρούμε παραπέρα,λέγοντας πώς ότι δεν απαγορεύεται...επιτρέπεται!
Κοινώς,αν η Εγκύκλιος του ερασιτεχνικού(?) τούτου αθλήματος,ορθώς δεν το προβλέπει,σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να ζητηθεί από τον συμμετέχοντα-αγωνιζόμενο εξέταση αίματος,τριχός,ούρων,διότι το αποτέλεσμα της εξετάσεως εμπίπτει στον Νόμο για Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα.
Επομένως,δεν έχει και νόημα η ανακάλυψη του ενόχου,καθώς θα πρέπει να κληθεί η Αστυνομία,για να κρίνει τον Αγωνιζόμενο επικίνδυνο για οδήγηση,σε περίπτωση κατασταλτικού-τοξικού φαρμάκου (πότε?κατόπιν εορτής...),ο Αγωνιζόμενος με τη σειρά του θα μηνύσει την Λέσχη,και θα δικαιωθεί,και πάει λέγοντας....
Σε περίπτωση διεγερτικής μή ψυχοτρόπου(?) ουσίας,τα πράγματα είναι ασαφέστερα,καθώς ο καθένας από εμάς (και ως τέτοιος λαμβάνεται ο ερασιτέχνης) μπορεί να παίρνει από ΗΕΜΟ μέχρι κοκαίνη (ψυχότροπο),ανάλογα με τα λεφτά του,και τη βλακεία που κουβαλά στο κεφάλι που θέλει να ντοπάρει...Πάλι δυσκολία στην ανακάλυψη (είπαμε μή ψυχότροπο),πάλι Ευαίσθητα Δεδομένα,πάλι ετούτο,πάλι το άλλο κλπ
Και εδώ λοιπόν,φαύλος κύκλος! -
Ο χρήστης turtle έγραψε:
.....Ναι φιλε Cristos M να κανοuμε σκανδαλο γιατι οχι και για πες μou πια ειναι πιο σοβαρα πραγματα απο αuτο?Δεν είπα ότι δεν είναι σοβαρό θέμα, αλλά πιστεύω ότι δε θα βγει άκρη. Οπότε ?
-
Ο χρήστης turtle έγραψε:
ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ (ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΡΑΛΛΥ.ΣΙΡΚΟΥΙ) ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ?......ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙΚΑΙ **ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ **
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ Γ@Μ..... #$&*%@!!^
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΚΑΙ **ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ **
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ Γ@Μ..... #$&*%@!!^
Και στην έναρξη να πάρουμε πουλάκι....
Για να δούμε ποιος θα πάει γ@μ!8ντας!
-
γιατρέ παρεκτρέπεσαι!
-
Ο χρήστης turtle έγραψε:
Φιλε tazio μου θυμιζεις κατι προισταμενους δημοσιων υπηρεσιων που θελουν στοιχεια για να καταλαβουν οτι καποιοι υφισταμενοι τους χρηματιζονται και οταν τους τα φερουν πεφτουν απο τα συννεφα.Προσωπικά δε θα πέσω από τα σύννεφα αν ακούσω για ορισμένους οτιδήποτε. Ίσως γιατί δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
Από εκεί και πέρα όποιος έχει στοιχεία (και άντερα) δίνει τα στοιχεία εκεί που πρέπει επώνυμα και δε γράφει σε ένα φόρουμ αόριστα και ανώνυμα (και ειδικά στο 'Ελληνικοί αγώνες' που όλοι λένε για όλους και γενικά 'ξεκατινιάζονται' πολλοί).
Για εμένα το θέμα σταματά εδώ, ευχαριστώ πολύ.
ΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ?