-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Να διευκρινήσω ότι τα 17500 ευρώ, θα τα έχω στη διάθεσή μου αρχές του 2019, με βάση τα χρήματα που αφήνω στην άκρη κάθε μήνα + αυτά που έχω έως τώρα + την πώληση του αυτοκινητού μου σε συγγενικό πρόσωπο σε προσυμφωνημένη τιμη.
Γραμμενο στη σελιδα 6
Για μερικους που μας τα χουν κανει τσουρεκια και συνεχιζουν απτοητοι και μετα τη σελιδα 6.... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
...Δε χρειαζςται πανεπιστημιο...Μερικοι που τελειωσαν πανεπιστημιο νομιζουν πως ειναι εξυπνοι.
Γιατι κομπλεξαρεσαι ετσι?
-
Μια και έχω μέλλον ακόμη μπροστά μου...(η αγορά θα γίνει το πρώτο μισό του 2019), ανακάλυψα στο ιντερνετ, ότι στο εξωτρικό, υπάρχει station εκδοση του τωρινού Skoda Fabia με χώρο απόσκευών 530 λτ ...Ελλάδα γιατί δεν έρχεται ;;; θα ήταν στις υποψήφιες επιλογές μου....
-
Καλύτερα που δεν έρχεται. Το Rapid είναι μια χαρά πρόταση σε αυτή τη κατηγορία από την Skoda. Μπες σε ένα Fabia μπρος-πίσω, μπες και στο Rapid και θα καταλάβεις.
-
Για μένα ήταν ωραίο και βολικό το fabia station kombi πως το έλεγαν... υπάρχει το clio πάντως σε αντίστοιχη έκδοση....
http://www.renault.com.gr/cars/newclioestate/index.htmlΣτάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια δεν ειδα πουθενα να αναφερεται το toyota corolla σε αυτη την οικονομικη κλιμακα.Ποια η γνωμη σας σε συγκριση με τα προαναφερθεντα?
-
Ο χρήστης aris93 έγραψε:
Παιδια δεν ειδα πουθενα να αναφερεται το toyota corolla σε αυτη την οικονομικη κλιμακα.Ποια η γνωμη σας σε συγκριση με τα προαναφερθεντα?Κλάσεις ανώτερο το κορολα σε αξιοπιστία απο το scoda με την λάδιερα τον tsi που καίει λάδια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ήρθε το ανανεωμένο Fabia και σε έκδοση Combi με χώρο αποσκευών 530 λίτρα και μήκος 4,26 m
Στην έκδοση FABIA COMBI STYLE 1.0 TSI 110PS DSG θα κοστίζει € 16.680.
Με αφορμή και την επικείμενη έκθεση θα συμπεριληφθεί στη σύγκριση με τα προαναφερθέντα οχηματα (rapid, octavia, toledo) και βλέπουμε...Η αγορά έχει πάει πλέον για άνοιξη του 2019.... -
Το φυσικό αέριο έχει απορριφθεί;
-
Για λόγους αρχικού κόστους αγοράς και επειδή δεν επιθυμώ μπλεξίματα με μεταχειρισμένα ή δόσεις ναι.
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Για λόγους αρχικού κόστους αγοράς και επειδή δεν επιθυμώ μπλεξίματα με μεταχειρισμένα ή δόσεις ναι.Για καινούργια μοντέλα θα εννοεί ο dimsabas που φτάνουν έως 17500 όπως τα seat ibiza & arona..
θα έφταναν και για το polo αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας... και στην έκθεση της Αθήνας ίσως υπάρξει έκπτωση στάθμευσης μοντέλα αυτά από την fisikon, όπως περισυ -
Τέρι, έχουν αναλυθεί όλα τους προηγούμενους μήνες. Υπάρχει μια προσκόλληση στην αρχική τιμή αγοράς και μια πάση θυσία αποφυγή των δόσεων, άσχετα αν το οικονομικό όφελος θα είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο.
Απόψεις είναι αυτές, ο καθένας διαλέγει αυτό που νομίζει ότι τον συμφέρει περισσότερο. Εμείς μπορούμε απλώς να εκφράσουμε μια γνώμη, τίποτα παραπάνω.
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΩΣ 175ΟΟ ΕΥΡΩ