-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα ειναι το σουβλατζιδικο....
του θειου μου- ειναι τσαμπα (για μενα αλλα και οποιον αλλον εχω παει)
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
- ψηνει τις πιττες στα καρβουνα και οχι στην λαδοτηγανιερα
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
σουβλακερι ο Ιορδανης, κοντοπευκο αγ παρασκευη.
Απλά ...... κορυφή !!!
ΥΓ 1. Τυχεράκια kacey ... δεν μπορεί θα έχουμε ειδωθεί εκεί
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunch -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunchΤο ωφέλιμον μετά του τερπνού!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunch
Το ωφέλιμον μετά του τερπνού!
Σωστά - σωστά !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
Απλά ...... κορυφή !!!
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunchΝα πάμε για παράνομες δοκιμές κυρ Βασίλη!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αυτός με τις πράσινες πόρτες στον Αγιο Αθανάσιο στην Αμαλιάδα πως λέγεται???Μπράβος. Καλή ποιότητα, αλλά κάπως άνοστα, ρε παιδί μου.
Αφού παίζει και η Αμαλιάδα, μακράν το καλύτερο σουβλατζίδικο της Ελλάδας είναι του Μπάμπη, απέναντι από τα δικαστήρια στην Αμαλιάδα. Ένα μόνο θα πω, ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να καθαρίζει και να τηγανίζει πατάτες, γιατί δε γουστάρει τις προτηγανισμένες. -
Ο Θανάσης έχει κάνει όνομα και τόσο τζίρο επειδή είναι στο κεντρικότατο σημείο της Αθήνας και πάνε εκεί όλοι οι τουρίστες όταν έρχονται.
Εγώ πάντως το σουβλάκι μου το φτιάχνω μόνος μου κι έτσι ποτέ δε μένω παραπονεμένος απ'την ποιότητα και τα συστατικά του
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ένα μόνο θα πω, ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να καθαρίζει και να τηγανίζει πατάτες, γιατί δε γουστάρει τις προτηγανισμένες.Σωβινιστικό γουρούνι δουλέμπορος!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ο Θανάσης έχει κάνει όνομα και τόσο τζίρο επειδή είναι στο κεντρικότατο σημείο της Αθήνας και πάνε εκεί όλοι οι τουρίστες όταν έρχονται.Εγώ πάντως το σουβλάκι μου το φτιάχνω μόνος μου κι έτσι ποτέ δε μένω παραπονεμένος απ'την ποιότητα και τα συστατικά του
Δουλεύεις σε σουβλατζίδικο?!!!!!
Τι είπες τώρα?
Που?Τι ώρες?!!!
Εκανες την τύχη σου!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ένα μόνο θα πω, ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να καθαρίζει και να τηγανίζει πατάτες, γιατί δε γουστάρει τις προτηγανισμένες.
Σωβινιστικό γουρούνι δουλέμπορος!
Ακριβώς. Ο αυθεντικός Έλληνας σουβλατζής!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απλά ...... κορυφή !!!
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunchΝα πάμε για παράνομες δοκιμές κυρ Βασίλη!!!
Θα κάνουμε πρώτα τις παράνομες δοκιμές (5-6) .... μετά τις νόμιμες 4
και μετά ... τρέχουμε ... εεεεε .. κλείνουμε για καμιά συνάντηση -
θελω 1 σουβλακι απο το στεκι της αλεπους χαχαχα
-
Ένα μόνο θα πω, ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να καθαρίζει και να τηγανίζει πατάτες, γιατί δε γουστάρει τις προτηγανισμένες.
Σωβινιστικό γουρούνι δουλέμπορος!
Ακριβώς. Ο αυθεντικός Έλληνας σουβλατζής!
Αν είναι και κοντή με πλακέ κεφάλι...έκανε την τύχη του!!!
-
Το κορυφαίο για μένα ήταν ο 'Λουκάς, στην πλατεία Ηρώων (γνωστότερη ως πλατεία Ψυρρή ) Με το που έγινε ο πανικός με τα μπαράκια και τα μεζεδοπωλεία τον χάσαμε, αλλά άνοιξε ένα στην αρχή της Αισχύλου (δίπλα στο κρεοπωλείο, που νομίζω είνια δικό του κι αυτό) που έχει σχεδον εφάμιλλο γύρο. Πολύ καλό κεμπάμ επίσης!
Στο Θανάση στη Μητροπόλεως δεν τρώνε σίγουρα οι... μπόγιες
Το άλλο στη Γλυφάδα, που ρώτησε κάποιος, πρέπει να είναι ο Αίνος. Παλιά είχε από τα καλύτερα σουβλάκια.
Σε ότι αφορά τα βόρεια προάστια, πριν τα 3 Γουρουνάκια σουβλάκια έτρωγαν όλοι στον Κήπο (στον Τροχονόμο).
Όσοι περνάνε από Παγκράτι, να δοκιμάσουν 'Alma' και 'Μερακλη' στην Ευφράνωρος και 'Πρωταθλητές' στη Φιλολάου.
Τέλος, τα σουβλάκια της Κρήτης είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΑ !!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είναι και κοντή με πλακέ κεφάλι...έκανε την τύχη του!!!Ρε kouk, όλα τα σουβλατζίδικα της Ελλάδας ξέρεις πιά;;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Θανάσης έχει κάνει όνομα και τόσο τζίρο επειδή είναι στο κεντρικότατο σημείο της Αθήνας και πάνε εκεί όλοι οι τουρίστες όταν έρχονται.
Εγώ πάντως το σουβλάκι μου το φτιάχνω μόνος μου κι έτσι ποτέ δε μένω παραπονεμένος απ'την ποιότητα και τα συστατικά του
Δουλεύεις σε σουβλατζίδικο?!!!!!
Τι είπες τώρα?
Που?Τι ώρες?!!!
Εκανες την τύχη σου!!!
ωχ με πιάσανε..
σε κεντρικό σημείο, μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είναι και κοντή με πλακέ κεφάλι...έκανε την τύχη του!!!
Μη ξεχνάς και τα μεγάλα αυτιά (για να κουμαντάρεται έυκολα
)
-
καλά το είπατε..τα posts αυτού του topic αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλά το είπατε..τα posts αυτού του topic αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο..για λεγε σε ποιο μιας και ειναι τσεκαρισμενο, να ερχομαστε και εμεις που μενουμε κεντρο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
και Η καντινα στις αρχες της Χαμοστερνας στο ρευμα προς Συγγρου........
κορυφαίο!!!! με χαλάει λίγο η τόση μαγιονέζα που βάζει αλλά τεσπα!!!
Πωπωωωω.... τι μου έκανες τώρα..... Μεγάλη ζημιά....
Έχω χτυπήσει απίστευτες ποσότητες φαγητού εκεί πέρα!!!Και κάτι άλλο: η μαγιονέζα του είναι σπιτική, χειροποίητη και είναι ποίημα!!! Πάντα του λέω να βάλει λίγη ακόμα...
Και το κυριότερο: πάντα φιλικός και ευγενικός.
γιατί η τυροσαλάτα που έχει????
αχ πεινάωωωωωω!!!!!!!! -
Αυτός με τις πράσινες πόρτες στον Αγιο Αθανάσιο στην Αμαλιάδα πως λέγεται???
Μπράβος. Καλή ποιότητα, αλλά κάπως άνοστα, ρε παιδί μου.
Αφού παίζει και η Αμαλιάδα, μακράν το καλύτερο σουβλατζίδικο της Ελλάδας είναι του Μπάμπη, απέναντι από τα δικαστήρια στην Αμαλιάδα. Ένα μόνο θα πω, ο τύπος βάζει τη γυναίκα του να καθαρίζει και να τηγανίζει πατάτες, γιατί δε γουστάρει τις προτηγανισμένες.Τοπ παρακμιακό σουβλατζίδικο: Η πίτα του Λιχούδη, πρώην Ντόνα, στη Γαστούνη, απέναντι από την κεντρική πλατεία.
Αν οι βρωμικοκαντίνες τύχαινε να έχουν κεντρική αντιπροσωπεία, αυτή θα ήταν η Πίτα του Λιχούδη.
Είναι το μοναδικό σουβλατζίδικο, που έχει άσπρο γύρο. Παρότι ψημένος δεν χάνει τη λευκή του απόχρωση. Δεν ξέρω σε τι διεργασίες οφείλεται...
Από διακόσμηση, αρ-γυφτώ.
Πλαστική καρέκλα τίγκα, ζελατίνα για πρόσοψη, πενταβρώμικος πάγκος, ψησταριές κλπ.
Πελάτες: μαυριδεροί κύριοι με χαιμαλιά και απόξω χαμηλωμένα χάιλουξ τούρμπο δεκάξι-βε σπορ τζιτιάι.
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....