-
Μηηηηηπως να αλλαζε καποιος MOD τον τιτλο απο 'Τα καλυτερα σουβλατζιδικα' σε κατι πιο ενδεικτικο??? Πχ 'Προτασεις για φαγητο'
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.......Μετά το φροντιστήριο απένταντι, τρώγαμε και 5-6 σουβλάκια!
Φοβερά από τότε!Χμμμ...ώστε έτσι εξηγείται... κάνεις προπόνηση από μικρός!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μηηηηηπως να αλλαζε καποιος MOD τον τιτλο απο 'Τα καλυτερα σουβλατζιδικα' σε κατι πιο ενδεικτικο??? Πχ 'Προτασεις για φαγητο'Όχι Βαγγελη. Το τοπικ είναι εξειδικευμένο και μην τα μπερδεύετε με μπυραρίες και κρέπες (πως λέει ο άλλος θέμα 'αποκλειστικά για άστρα')
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κορυφαίο σε γεύση και ποιότητα: Γουρουνάκια στην Κηφισιά.
Ένα από τα καλύτερα σε γεύση. Φοβερό κοντοσούβλι. Είναι, όμως πιο ακριβά από τα συνηθισμένα.
Μειονέκτημα: λίστα αναμονής σε ώρες αιχμής. Όχι ευχαριστώ, δε θα δώσω και προκαταβολή για να φάω σουβλάκι.Σε αυτο εχω φαει ,πριν αρκετα χρονια.Νομιζω οτι λεγοταν τα 3 γουρουνακια,θα τσακωθηκαν τα γουρουνακια και χωρισαν μαλλον .
Αυτο είναι πολύυυυ παλιά ιστορία!
Το 1977, που ανοιξε, ήταν μια τρυπα! (Το κάτω κάτω μέρος του σημερινού μαγαζιού).
Μετά το φροντιστήριο απένταντι, τρώγαμε και 5-6 σουβλάκια!
Φοβερά από τότε!Μετά μεγάλωσε, άλλαξε, άλλαξα. και τώρα δεν μου αρέσει καθόλου!
Σουβλάκι με κοντοσούβλι μωρέ Βαγγέλη?!!Κοντοσουβλάκι!
Ποιός Βαγγέλης;;
-
Ο CLIO-V6!!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
EDIT: Έχει περάσει κανείς από Σέρρες στον πεζόδρομο με τα σουβλατζίδικα? Οχι γύροι και τέτοια. Μόνο σουβλάκια, άντε και σουτζουκάκια στα κάρβουνα. Πολύ μπροστά!!! Από τις 6-7 το πρωί μέχρι το μεσημεράκι. Όλη η εργατιά, και μη, από εκεί περνάει!
Χθες μου έλεγε κάποιος για αυτά τα σουβλατζίδικα.Άνοιξανε πριν λίγα χρόνια κανα δυο λέει και τώρα εχει γεμίσει ο τόπος απο αυτα.Μάλιστα απ΄οτι μου είπε δουλεύουν ωράριο καταστημάτων και κάνουν και χρυσές δουλειές !!!!! Για πρωινό τα τρώει ο κόσμος!!!!
Greek Suvlaki rulezzz!!!
Πριν δέκα χρόνια υπήρχαν 2-3. Τώρα είναι πολύ περισσότερα. Κάποια απλά καλά. Τα δύο τρία αρχικά πάντως είναι ακόμη κορυφή.
Θυμάμαι 3η Λυκείου Σάββατο 9 το πρωί φροντιστήριο. Πριν πάμε περνούσαμε για ένα (ένα, λέμε τώρα) πρωινό σουβλάκι. Ωραίες εποχές... -
Προτείνω να κάνουμε ένα 'χάρτη' με τα καλύτερα σουβλατζίδικα ανα την Ελλάδα. Το οποίο θα γίνει 'υπόμνημα' σε περίπτωση ταξιδίων.
Υ.Γ. Παίδες μου ανοίγετε την όρεξη και δεν έχω σουβλατζίδικο μπροστά μου (κάτι που μου έχει λείψει όσο καιρό σπουδάζω Αγγλία). Υπομονή όμως, σε 1,5 βδομάδα θα αρχίσω να αναπληρώνω το χαμένο έδαφος.
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Όσο για τη Νέα Ελλάδα μέσα είσαι! Έπρεπε όμως να δοκιμάσεις μπακλαβά, σεκέρ παρέ, σαραγλί κτλ. Εκεί να δεις γλέντια.Τα δοκίμασα, τα δοκίμασα...
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Προτείνω να κάνουμε ένα 'χάρτη' με τα καλύτερα σουβλατζίδικα ανα την Ελλάδα. Το οποίο θα γίνει 'υπόμνημα' σε περίπτωση ταξιδίων.Υ.Γ. Παίδες μου ανοίγετε την όρεξη και δεν έχω σουβλατζίδικο μπροστά μου (κάτι που μου έχει λείψει όσο καιρό σπουδάζω Αγγλία). Υπομονή όμως, σε 1,5 βδομάδα θα αρχίσω να αναπληρώνω το χαμένο έδαφος.
πως φαινεται οτι εισαι νεος στο φορουμ! εχουμε κανει λιστες μεχρι και που εχει καλη θεα για να απολαυσεις τα διαφορα εδεσματα τα οποια εχεις παρει απα αλλη λιστα 'καλων φαγαδηκων' η οποια συγκενευει με τη λιστα 'στριφτερες-διαδρομες με καλα φαγαδικα στο τελος' που ειναι παραρτημα της λιστας 'πως να κανουμε πιο στρυφτερο το αμαξι μας χωρις να μειωσουμε το (ει)δικο μας βαρος'
-
Ωραίοι είσαστε ρε!
Ωραία παρέα βρήκα!!
Εγκαθετοι, λαοπλάνοι, ΟΥΟΥΟΥΟΥ...666...666!!!!
Μόλις πήγα και χτύπησα 3 σουβλάκια!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίοι είσαστε ρε!Ωραία παρέα βρήκα!!
Εγκαθετοι, λαοπλάνοι, ΟΥΟΥΟΥΟΥ...666...666!!!!
Μόλις πήγα και χτύπησα 3 σουβλάκια!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
είδες οι κακές παρέες τι κάνουν???? -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ένα είναι το όνομα: Ζάχος!
Που με χάνεις που με βρίσκεις η GT είναι στην Βουλιαγμένη έξω απο το μαγαζί.Αααα...τι μου θυμισες!
Τωρα εχει γίνει πανάκριβος! Κάποτε ήταν μια τρυπα στην (άδεια τότε) Βουλιαγμένη...
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Κοίτα λοιπόν τι μου θύμησες.Πιτσιρικάς πριν ν το πλήθος έτη διακοπές με τους δικούς μου στη Θάσο (λέω να ξανάρθω φέτος ).
Ακόμη θυμάμαι τα σουβλάκια σε πίτα παράξενη που την ανοίγαν με μαχαίρι στα δύο (κάτι σαν την κυπριακή???) ,και βάζαν καλαμάκια μέσα.
Για αυτό λές??
Κατ'αρχήν με το καλό να ρθείς (αν θες οποιαδήποτε βοήθεια pm me ;))
Δεν ξέρω ποιό μπορεί να ήταν αυτό το μαγαζί. Ειδικά αν είναι κάπου στην Νότια Θάσο (Λιμενάρια, Ποτός) ίσως να μην το έχω δοκιμάσει και ποτέ.
Τα Κτούκια είναι στην Σκάλα Ποταμιάς σε μία 'τρύπα' που μπορεί να μη σου γεμίζει το ματι με την πρώτη ματιά ως 'εικόνα του καταστήματος' αλλά η ουρά στο ταμείο σε υποψιάζει
ΜΟΝΟ σουβλάκι, στα κάρβουνα και αντί για τραπεζοκαθίσματα κούτσουρα (!) εξ ου και το (ανεπίσημο) όνομα του μαγαζιού
ΑΠΑΙΧΤΟ! -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
και Η καντινα στις αρχες της Χαμοστερνας στο ρευμα προς Συγγρου........
κορυφαίο!!!! με χαλάει λίγο η τόση μαγιονέζα που βάζει αλλά τεσπα!!!
Πωπωωωω.... τι μου έκανες τώρα..... Μεγάλη ζημιά....
Έχω χτυπήσει απίστευτες ποσότητες φαγητού εκεί πέρα!!!Και κάτι άλλο: η μαγιονέζα του είναι σπιτική, χειροποίητη και είναι ποίημα!!! Πάντα του λέω να βάλει λίγη ακόμα...
Και το κυριότερο: πάντα φιλικός και ευγενικός.
-
Ρε τι πήγα να ξεχάσω.....
'Ο Τζίμης', στον Περισσό. ΦΟΒΕΡΟΣ ο τύπος, τα εδέσματά του, η κοράκλα του, το μόνο κακό είναι που δεν έχει πολλά τραπέζια, αλλά το καλοκαίρι γίνεται παιχνίδι στο πεζοδρόμιο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
'Ο Τζίμης', στον Περισσό. ΦΟΒΕΡΟΣ ο τύπος, τα εδέσματά του, η κοράκλα του, το μόνο κακό είναι που δεν έχει πολλά τραπέζια, αλλά το καλοκαίρι γίνεται παιχνίδι στο πεζοδρόμιο.Εχμμμ,Ηλία,νά με συμπαθάς μωρέ,αλλά,τί σόϊ φαγητό είναι η κοράκλα;
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εμενα αντιθετως μου αρεσει η μαγιονεζα και παντα του λεω να βαλει παραπανω (και πατατες εννοειται... )Βάγγο κάτι μου λεει ότι εκεί σε πήγε πρώτη φορά ο Jeff...
Γιαααα ρώτα τον ποιος του άνοιξε τα μάτια...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
'Ο Τζίμης', στον Περισσό. ΦΟΒΕΡΟΣ ο τύπος, τα εδέσματά του, η κοράκλα του, το μόνο κακό είναι που δεν έχει πολλά τραπέζια, αλλά το καλοκαίρι γίνεται παιχνίδι στο πεζοδρόμιο.Αυτός με τις πράσινες πόρτες στον Αγιο Αθανάσιο στην Αμαλιάδα πως λέγεται???
-
Μ'αρεσει που κάποιος στην αρχή κατι έλεγε για κλείδωμα
Ποιο κλέιδωμα; Αυτο το θέμα σε κανα δυο μερες θα έχει περισσότερα posts κι από το 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! '
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μ'αρεσει που κάποιος στην αρχή κατι έλεγε για κλείδωμαΠοιο κλέιδωμα; Αυτο το θέμα σε κανα δυο μερες θα έχει περισσότερα posts κι από το 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! '
να μετονομαστει σε : Οτι πιο νοστιμο εχω γευτει σε ελληνικους δρομους
για να το κοντραρουμε στα ισια
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....