-
Άναψα το κλιματιστικό σήμερα για να ξεθαμπωσουν τα τζάμια και μύριζε βενζίνη.Το φίλτρο του κλιματιστικού το άλλαξα τον Απρίλιο.Εχει κάνεις ιδέα τι να συμβαίνει;
Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άναψα το κλιματιστικό σήμερα για να ξεθαμπωσουν τα τζάμια και μύριζε βενζίνη.Το φίλτρο του κλιματιστικού το άλλαξα τον Απρίλιο.Εχει κάνεις ιδέα τι να συμβαίνει;
-
-
...δες για διαρροή βενζίνης. Ξεκίνα από το ντεπόζιτο και δες όλη τη διαδρομή μέχρι το μοτέρ.
-
Στον χώρο της μηχανής κοίτα για διαρροές.
-
Ξανακαντο να δεις αν θα μυρισει παλι.Μπορει να περασες απο σημειο που μυριζε βενζινη και να μυρισε και μεσα πχ
-
Με πιθανότητα να λέω υπέρτατη μπαρούφα, σε τι πρατήριο βάζεις βενζίνη;
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε δύο αυτοκίνητα που έβαζα σε Έκο είχα πάντα μυρωδιά βενζίνης από τον κλιματισμό.
Μόλις άλλαξα πρατήριο (συγκεκριμένα βάζω έναμιση χρονο μόνο ελιν crystal) εξαφανίστηκε η μυρωδιά.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως και να έχει, σε κάθε οσμή βενζίνης, πάμε βουρ στο συνεργείο για άμεσο έλεγχο. Επίσης, σε καμία περίπτωση ούτε για πλάκα ... χρήση αναπτήρα.
-
Θα μπορούσε να έχει τρυπήσει και πολλαπλή. Γενικά πρέπει να πάει για έλεγχο άμεσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ξανακαντο να δεις αν θα μυρισει παλι.Μπορει να περασες απο σημειο που μυριζε βενζινη και να μυρισε και μεσα πχΤο έχω πάθει πολλές φορές αυτό.
Οσμή βενζίνης από το κλιματιστικό