Άναψα το κλιματιστικό σήμερα για να ξεθαμπωσουν τα τζάμια και μύριζε βενζίνη.Το φίλτρο του κλιματιστικού το άλλαξα τον Απρίλιο.Εχει κάνεις ιδέα τι να συμβαίνει;
Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άναψα το κλιματιστικό σήμερα για να ξεθαμπωσουν τα τζάμια και μύριζε βενζίνη.Το φίλτρο του κλιματιστικού το άλλαξα τον Απρίλιο.Εχει κάνεις ιδέα τι να συμβαίνει;
...δες για διαρροή βενζίνης. Ξεκίνα από το ντεπόζιτο και δες όλη τη διαδρομή μέχρι το μοτέρ.
Στον χώρο της μηχανής κοίτα για διαρροές.
Ξανακαντο να δεις αν θα μυρισει παλι.Μπορει να περασες απο σημειο που μυριζε βενζινη και να μυρισε και μεσα πχ
Με πιθανότητα να λέω υπέρτατη μπαρούφα, σε τι πρατήριο βάζεις βενζίνη;
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε δύο αυτοκίνητα που έβαζα σε Έκο είχα πάντα μυρωδιά βενζίνης από τον κλιματισμό.
Μόλις άλλαξα πρατήριο (συγκεκριμένα βάζω έναμιση χρονο μόνο ελιν crystal) εξαφανίστηκε η μυρωδιά.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως και να έχει, σε κάθε οσμή βενζίνης, πάμε βουρ στο συνεργείο για άμεσο έλεγχο. Επίσης, σε καμία περίπτωση ούτε για πλάκα ... χρήση αναπτήρα.
Θα μπορούσε να έχει τρυπήσει και πολλαπλή. Γενικά πρέπει να πάει για έλεγχο άμεσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ξανακαντο να δεις αν θα μυρισει παλι.Μπορει να περασες απο σημειο που μυριζε βενζινη και να μυρισε και μεσα πχ
Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό.