-
Εάν κάποιος ήθελε ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο, λιγο ψηλό, λίγο τετρακίνητο, με όχι 300.000 κυβικά μοτέρ, τι άλλο θα μπορούσε να βρει εκτός από το Kangoo;
-
Εάν κάποιος ήθελε ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο, λιγο ψηλό, λίγο τετρακίνητο, με όχι 300.000 κυβικά μοτέρ, τι άλλο θα μπορούσε να βρει εκτός από το Kangoo;
-
-
Dacia Duster;
-
Ξέχασα να πω οτι κοιτάω μέχρι 5000 ευρώ περίπου.
-
Μικρή παράλειψη εκ μέρους σου...
Δες μήπως παίζει και κάνα πενταπορτο Vitara σε αυτά τα λεφτά.
-
Παίζουν και με πολύ λιγότερα χρήματα, αλλά δεν τα λες ούτε ψηλά ούτε ευρύχωρα.
-
Honda hrv
-
Επειδή στην οικογένεια υπάρχουν ένα Grand Vitara κι ένα Berlingo, όσο κι αν φαίνονται παρεμφερή σε διαστάσεις, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο τι χωράει μέσα.
Αν όντως θες ψηλό, τα τζιποειδή ΔΕ σου κάνουν. -
Αρχικά το kangoo ειναι αρκετα ψηλο για κανονικες καταστάσεις. Θέλω ενα εν δυνάμη εκτός δρόμου όχημα. Εάν η κύρια του χρήση ήταν εκτός δρόμου, δεν θα κοίταγα ποτέ το kangoo. Μου αρεσει που ειναι βαν, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί και σαν camper..
-
Εγώ το γυροφέρνω δυο χρόνια τώρα για kangoo diesel επαγγελματικό το πολύ με 6500€ αλλά όλο κάτι στραβώνει! Φέτος δε θα μου γλιτώσει πιστεύω! Το έχω τεστάρει σε όλα και είναι απίστευτο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kangoo 4x4?