-
Κάτι τέτοιo μυρίζομαι και εγώ όπως ο Tabs. Δεν είναι πάντως δύσκολο. Αν π.χ. αποφασίσει να 'ξεκλειδώσει' το υπόγειο ο Κώστας Αποστόλου και βγάλει κάποιο απο τα ανεκτίμητα κομμάτια που έχει μέσα, μαζί με κάποιο πολύ καλά Εscort, Porsche νομίζω πως το θέαμα είναι εξασφαλισμένο. Αν μάλιστα έχουν σκεφτεί να προσκαλέσουν και κάποιες μεγάλες μορφες των αγώνων όπως πχ ο Andersson στο Ιστορικό ακόμα καλύτερα... Στην υπερειδική του Pirelli Rally στην Αγγλία ο Malcolm Wilson οδήγησε ένα Εσκορτ θυμίζοντας στους θέατες εικόνες απο τα παλιά, α και στο ROC η Μουτόν οδήγησε ένα Quatrro!!! Γιατί όχι και εδώ;;;
-
Τοτε που τα πραγματα ηταν ομορφα και ρομαντικοτερα απο σημερα, εκει στο υπογειο της Μιχαλακοπουλου, ο Στρατης με τη βελονα στο κοκκινο
φωναζε: ΔΙΑΟΛΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ 20 ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ. Σοφη η μεθοδος! Ζητησαμε 120, πηραμε 15-20. Κατι ειναι κι αυτο....Θυμαστε? Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω.Αλλο σχολιο δεν κανω,δεν χρειαζεται αλλωστε, οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε. Και μακαρι να βγει σε καλο.
Επιτρεψτε μονο την περηφανεια να λεω οτι απο το 80 κατι μεχρι σημερα, εχω μια σταθερη γραμμη πλευσης. Μονο ζηταω Ο ορισμος του αντιεξουσιαστη
Καλήμερα σ ολους.
Υ.Γ. Ας γινει το Ακροπολις,ας πανε ολα καλα, για να το εχουμε παλι του χρονου πρωτο και καλυτερο, κι εμεις θαχουμε την ευκαιρια να τα ξαναλεμε.
Και για τα μαχαιρια και για τα πεπονια. -
Kalhmera!
H ιδέα για το κάτι πριν ή μετά απασχολούσε-βασάνιζε όλους. Πρόταση ήρθε συγκεκριμένη από τον Σλύνδεσμό μας για μιά επίδειξη-αγώνα του ενιάίου πριν την εκίνηση του Ρ.Α. Δυστυχώς σε συνδυασμό με το πότε τελειώνουν οι δοκιμές (17.00 αν δεν κάνω λάθος, ε, νασσο, ανίτα, τεχέρο;) κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Ετσι καταλήξαμε το κάτι να προκύψει μετά. Το ενιαίο αποκλείστηκε για διάφορους λόγους και από ότι ένοιωσα κυρίως για να μην προκύψει παρεξήγηση με άλλα καπ άλλων εταιρειών (ο ΑΜ προσέχει πολύ... τις κακοτοπιές), αλλά και επειδή, για το ενιαίο μας δεν είναι ο φυσικός του χώρος. Την πρόταση για τα ιστορικά στο μεταξύ την είχε κάνει ήδη ο Χρίστος Αποστολίδης ο συμαθητής μου πολιτικos μηχανικos, ο mr ιστορικός της ΕΛΠΑ, οπότε η ΕΘΕΑ άναψε πράσινο φως με τη σύμφωνη γνώμη της Α.Π βέβαια. Θα επιλεγούν τα καλύτερα ιστορικά-αγωνιστικά (από 10, έως 16) που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά δίνω ελάχιστες πιθανότητες να δούμε συνδυασμούς επιπέδου Ουίλσον Έσκορτ. Δεν θα με χάλαγε πάντως να δούμε Ιαβέρη, Τζίγγερ και Γ. Μοσχού, όλοι τους κάτι καλό έχουν κρυμένο στο γκαράζ τους. Αν μπλέξουμε στο πόσο ιστορικό είναι ή δεν είναι το 240 RS το 2000 RS η το 131 αμπαρτ ή ακόμα και η Δελτόνα και μείνουμε στους γνωστούς ιστορικούς οικονομικές δυνάμεις, που αδυνατούν να μάθουν που είναι η 3η και η 4η στα 5αρια κιβώτια των κοσμημάτων τους, τότε, απλά θα αδιάσουν οι κερκίδες.
Για να δούμε τι θα δούμεΣτρατης
-
Eίναι σαφώς θετική εξέλιξη (και αξιοποίηση της υποδομής) και μπράβο σε όσους συνέβαλαν με όνειρα, σκέψεις, σπρώξιμο και αποφάσεις (Γιατρός, Στράτης, κλπ)
Για να δούμε τι θα δούμε!!... τελικά
-
σχ εσύ υπάρχει περίπτωση να τρέξεις?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σχ εσύ υπάρχει περίπτωση να τρέξεις?ΝΑΙ
ΟΥΥΥΥΥΠΣ!!!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
:lol:
Τοτε που τα πραγματα ηταν ομορφα και ρομαντικοτερα απο σημερα, εκει στο υπογειο της Μιχαλακοπουλου, ο Στρατης με τη βελονα στο κοκκινο
φωναζε: ΔΙΑΟΛΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ 20 ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ. Σοφη η μεθοδος! Ζητησαμε 120, πηραμε 15-20. Κατι ειναι κι αυτο....Θυμαστε? Δεν υπαρχει δεν μπορω, υπαρχει δεν θελω.Αλλο σχολιο δεν κανω,δεν χρειαζεται αλλωστε, οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε. Και μακαρι να βγει σε καλο.
Επιτρεψτε μονο την περηφανεια να λεω οτι απο το 80 κατι μεχρι σημερα, εχω μια σταθερη γραμμη πλευσης. Μονο ζηταω Ο ορισμος του αντιεξουσιαστη
Καλήμερα σ ολους.
Υ.Γ. Ας γινει το Ακροπολις,ας πανε ολα καλα, για να το εχουμε παλι του χρονου πρωτο και καλυτερο, κι εμεις θαχουμε την ευκαιρια να τα ξαναλεμε.
Και για τα μαχαιρια και για τα πεπονια.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ , ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ Θ'ΑΣΕ , ΠΡΟΤΑΣΟΛΟΓΕ ΜΟΥ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
....ο Στρατης με τη βελονα στο κοκκινο
φωναζε: ΔΙΑΟΛΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ 20 ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ. Σοφη η μεθοδος! Ζητησαμε 120, πηραμε 15-20. Κατι ειναι κι αυτο....Θυμαστε? ...ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ
ΤΟΝ ROADRUNNER
-
Μικρο το κακο, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ ΜΟΥ...
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
σχ εσύ υπάρχει περίπτωση να τρέξεις?
ΝΑΙ
ΟΥΥΥΥΥΠΣ!!!!!
('Ανάβεις φωτιές (δις),όλα τα καις........' που λέει και ένα τραγούδι )
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...