-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Φίλε μου και εγώ για suv ντίζελ 1.6 μιλάω που καίει 6 και το ίδιο σε βενζίνης 1.2 που καιει 8. Αυτά τα νούμερα βγάζουν όπως έγραψα με τα σημερινά δεδομένα 37.5% διαφορά στην κατανάλωση. Που θες να καταλήξεις; Και σου βάζω 6 στο ντίζελ ενώ υπάρχουν και οικονομικότερα που καίνε 5-5.5. Τουρμπακια suv που να καινε κάτω από 8 άντε 7.5 δεν θα βρεις.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να σου στείλω μια photo από το trip computer με 7.1 μέση κατανάλωση που έχω από αρχή ανεφοδιασμού ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να σου στείλω μια φωτό 400 χλμ ΕΟ με μέση στο 4.6 ? Άστο φίλε ....και το 4.6 ήταν με 135 χλμ στις 2250 στροφές με φορτωμένο αμάξι για διακοπές με ac συνέχεια ανοικτό 3 άτομα με ανηφόρα Μπράλου με στροφές στους πρόποδες του Παρνασσού κοκ. Το δικό σου 7.1 πως ήταν στην ευθεία με 100 και ούριο άνεμο;
να σου στείλω και έχω μια photo από εθνική με 5.1 μέση ;
Μια χαρα ειναι τα ντιζελ αρκεί να κανεις πανω απο 15000 το χρονο και να κρατήσεις το αμάξι πανω απο 7 χρόνια φυσικά μπορεί να σκάσουν πολλά ενδιάμεσα και οι οικονομια να παει περιπατο..
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε παιδια οικονομία κάνει το diesel δεν ειπα το αντίθετο αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι και τόσο τρέλα τα πράγματα .Υπαρχουν πολλοί παράγοντες που ο καθένας κοιτάζει .Τη χειρότερη ζημιά την κάνουν τα πρατήρια το diesel αν πάθει ζημιά πάει περίπατο η οικονομία .Επισης το dpf φίλτρο είναι αναλώσιμο μετά από κάποια χλμ αλλάζει .Οι ταξιτζήδες οι περισσότεροι τουλάχιστον το έχουν βγάλει .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Βρε παιδια οικονομία κάνει το diesel δεν ειπα το αντίθετο αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι και τόσο τρέλα τα πράγματα .Υπαρχουν πολλοί παράγοντες που ο καθένας κοιτάζει .Τη χειρότερη ζημιά την κάνουν τα πρατήρια το diesel αν πάθει ζημιά πάει περίπατο η οικονομία .Επισης το dpf φίλτρο είναι αναλώσιμο μετά από κάποια χλμ αλλάζει .Οι ταξιτζήδες οι περισσότεροι τουλάχιστον το έχουν βγάλει .Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι το έχουν βγάλει και σπέρνουν καρκίνο...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Φίλε μου και εγώ για suv ντίζελ 1.6 μιλάω που καίει 6 και το ίδιο σε βενζίνης 1.2 που καιει 8. Αυτά τα νούμερα βγάζουν όπως έγραψα με τα σημερινά δεδομένα 37.5% διαφορά στην κατανάλωση. Που θες να καταλήξεις; Και σου βάζω 6 στο ντίζελ ενώ υπάρχουν και οικονομικότερα που καίνε 5-5.5. Τουρμπακια suv που να καινε κάτω από 8 άντε 7.5 δεν θα βρεις.
να σου στείλω μια photo από το trip computer με 7.1 μέση κατανάλωση που έχω από αρχή ανεφοδιασμού ;
Να σου στείλω μια φωτό 400 χλμ ΕΟ με μέση στο 4.6 ? Άστο φίλε ....και το 4.6 ήταν με 135 χλμ στις 2250 στροφές με φορτωμένο αμάξι για διακοπές με ac συνέχεια ανοικτό 3 άτομα με ανηφόρα Μπράλου με στροφές στους πρόποδες του Παρνασσού κοκ. Το δικό σου 7.1 πως ήταν στην ευθεία με 100 και ούριο άνεμο;
το 7.1 φίλε μου είναι μέσα στη πόλη το αμάξι εκτός πόλης δεν έχει δείξει με τη καμία πάνω από 5,8.Μη τα ισοπεδώνονται όλα .Εχω παρατηρήσει ότι παρα πολλοί φίλοι είναι απόλυτοι με την επιλογή τους .Ειχα το κουμπάρο και μου έλεγε τα ίδια τη βλακεία έκανες μου έλεγε και όταν ήρθε μαζί μου διακοπές και έβλεπε 5-5.8 και μέσα στη πόλη 7 άρια δεν το πίστευε .Γνωστος τώρα που έχει kuga 10αρις βλέπει μέσα στη πόλη .
Φίλε μου δεν ξέρω πόσο καίει το δικό σου και πόσο του κουμπάρου σου αλλά τα τιγκουαν τα ντίζελ (μέσα σε αυτά πολλά διλιτρα) μο καίνε 7.31 και τα βενζίνης 9.27! Δλδ 2 λτ διαφορά όπως σωστά σου εργαψα!
Και αν βάλεις και τα ντίζελ adblue ο μο πέφτει στα 7.03...
https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2Τώρα αν το δικό σου καίει 5 μαγκιά σου αλλά δυστυχώς δεν είσαι ο μο. Δεν είπαμε ότι το ντίζελ είναι τζάμπα. Μπήκα στην κουβέντα για να διορθωθεί η ανακρίβεια του 20% οικονομία που όπως προκύπτει από τα γραφόμενα σου την είπες χωρίς στοιχεία. Η διαφορά είναι της τάξης του 40%
Η μέση διαφορά μεταξύ ενός ντίζελ και βενζινας σουβ είναι περίπου στα 2 λτ και όταν μιλάμε για τα τελευταία ντίζελ adblue η διαφορά γίνεται 2.5 λτ.
Και για να μείνουμε και στο νήμα το τουσον έχει 7.45 με 9.37 αντίστοιχα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τεράστια κατάθλιψη αυτή η συζήτηση για αυτοκινητιστικό φόρουμ...
-
Ξέρω ξέρω αυτά είναι για το μαντάμ Φιγκαρό!!! Στείλε μου να διαβάσω τα ...αντρικά σας ποστισματα να γεμίσουμε λίγο τεστοστερόνη!!!
Απορώ πως δεν μπήκε ακόμα κάνα .... ούζο να υπερθεματισει!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σάμπως θα τα καταλάβαινες;
-
Πεστα εσύ για την... αντριλα που βγάζουν τα θέλουμε οχι για τπτ άλλο!!!
Φτάνει που κατάλαβαινει το εταίρο σου ήμισυ! Αυτό φτάνει!!!!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα 4000 ευρω διαφορα στη τιμή του αυτοκινήτου δύσκολα θα τα κάνεις αποσβεση.
-
Εγώ κάνω μεταξύ του τότε βενζίνης (που ήταν και 5ταχητο και ψοφιο) και ήταν 3000 φθηνότερο 1200-1300 ευρώ κάθε χρόνο απόσβεση δλδ σε 4.5 χρόνια έχω κάνει 5800 απόσβεση μείον τα 3000 έχω γλιτώσει 2800 και έχω ένα ασύγκριτα καλύτερο αμάξι. Δεν ξέρω βρε παιδιά όταν γράφετε κάτι βάζετε κάτω τα πράγματα ή απλά λέτε κουτουρου κάτι για να υποστηρίξετε απλά την επιλογή σας;
Ναι αν το κρατήσεις 3 χρόνια μάλλον δεν θα κάνεις απόσβεση! Απλά θα έχεις ένα αμάξι που θα τραβά καλύτερα στις ανηφόρες φορτωμένο και δεν θα χρειάζεται να παίζετε διαρκως τις ταχύτητες ή να κάνετε στην άκρη για να περασουν οι άλλοι στις ανηφόρες.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλε δεν ξερω τι αμαξι ειχες τοτε. Εγω μιλαω για το tucson την έκδοση premium και η διαφορα ειναι 4000 ευρω της βενζινης με του πετρελαίου.Για να κανεις απόσβεση σίγουρα χρειάζεται να κανεις καποια χλμ το χρόνο.Tkin73 ποσα χλμ κανεις το χρονο κ τι αυτοκινητο βενζινη ειχες;
-
Στα 15.000 χλμ το χρόνο κερδίζεις περίπου 700 ευρω με το ντιζελ απο την καταναλωση του καυσιμου οποτε θελεις 6 χρονια για να κανεις απόσβεση για το συγκεκριμένο αυτοκινητο μιλωντας παντα.ΑΝ κανεις 15000 χλμ το χρονο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φτάνει που κατάλαβαινει το εταίρο σου ήμισυ! Αυτό φτάνει!!!!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσε τα δύσκολα και πες μας για καταναλώσεις. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σε ένα ψυγείο, ε, αυτοκίνητο εννοώ...
-
Με τις μέσες καταναλώσεις που έγραψα πιο πάνω κανείς 53 ευρώ αποσβεση κάθε 1000 χλμ οπότε στα 15000 είσαι στα 800 κάθε χρόνο. Αν η διαφορά αγοράς είναι 4000 θες 5 χρόνια για να κάνεις απόσβεση. Εγώ έχω suzuki scross ντιζελ με 5 λτ κατανάλωση και κάνω 18-19000 χλμ τον χρόνο. Καμία σχέση με τα 7.5 που καίει το τουσον.
Γι'αυτό έχω γράψει ότι υφιστάμενος ντίζελ 1.7 είναι ενεργοβορος και όχι ιδιαίτερα αποδοτικός.
Το Σουζούκι πετυχαίνει τόσο χαμηλές καταναλώσεις και λόγω του ότι είναι ελαφρύ. Έχει χαμηλή κατανάλωση με κορυφαίες ρεπριζ για την κατηγορία χωρίς να χάνει σε παθητική ασφάλεια και χώρους ( φυσικά υστερεί σε χώρους απο το τουσον).Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως το tucson με τον νεο τιμοκαταλογο στην πιο ακριβή του έκδοση της βενζίνης βγαινει 22290 +350 το χρωμα + πινακίδες κ λοιπα παει 23.000 περιπου.Αποψη μου είναι ότι πολύ τίμιο.
-
Πες μας καλύτερα πως έριξες την δικιά σου; με παντιλικια και ανάποδα τιμόνια;>Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άσε τα δύσκολα και πες μας για καταναλώσεις. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα σε ένα ψυγείο, ε, αυτοκίνητο εννοώ...
-
Ρε φίλε δεν μας νοιάζει το σουτζουκι. Εισαι σε θεμα με hyundai tucson.Ασε μας βραδιατικα
-
Το νέο ντίζελ το 1.6 έβγαλε τιμές; Το τουσον εξωτερικά είναι πολύ ωραίο και νομίζω ότι και εσωτερικά στο fl έχει βελτιωθεί αρκετά.>Ο χρήστης bikas4 έγραψε:
Πάντως το tucson με τον νεο τιμοκαταλογο στην πιο ακριβή του έκδοση της βενζίνης βγαινει 22290 +350 το χρωμα + πινακίδες κ λοιπα παει 23.000 περιπου.Αποψη μου είναι ότι πολύ τίμιο.
-
Ρε φίλε για το τουσον γράφω! Τι θες να σου πω ότι έχω χιουνται για να γουστάρεις; ή εδώ γράφουν μόνο οι κάτοχοι; Αν ναι 3 κι ο κούκος θα μείνετε!!! Να σου βγάλω λίγο την τσίμπλα προσπαθώ αλλά μάταια.
Μπες πρώτο θέμα να διαβάσεις για την κατάργηση των ντίζελ και ότι από τα ...30000 και πάνω αξίζουν για να κοιμηθείς πιο άνετα!!!>Ο χρήστης bikas4 έγραψε:Ρε φίλε δεν μας νοιάζει το σουτζουκι. Εισαι σε θεμα με hyundai tucson.Ασε μας βραδιατικα
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πες μας καλύτερα πως έριξες την δικιά σου; με παντιλικια και ανάποδα τιμόνια;>>Πεστα εσύ για την... αντριλα που βγάζουν τα θέλουμε οχι για τπτ άλλο!!!Φτάνει που κατάλαβαινει το εταίρο σου ήμισυ! Αυτό φτάνει!!!!
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ υλικά αγαθά για να εντυπωσιάσω. Εσύ της έκανες διάλεξη περί οικονομίας και κατανάλωσης;
Hyundai Tucson 2015