-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.iefimerida.gr/news/421956/erntogan-hreokopimeni-teleiomeni-hora-i-ellada-deite-toys-dromoys-tis?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notificationΜεχρι και ο Ερντογάν πήρε χαμπάρι πόσο βρωμιάρηδες και σκατιάρηδες είναι οι νεοέλλ!
Καλά τα λέει!Το ότι επικροτείς τα λόγια του Ερντογάν απλά με ξεπερνάει..... (δεν μας λέει βέβαια βρωμιάρηδες και σκατιάρηδες...στα οικονομικά επικεντρώνεται)
ΥΓ: Εφόσον δεν σου αρέσουμε οι Έλληνες, μπορείς πάντα να αλλάξεις χώρα και ίσως και υπηκοότητα.
-
Αυτό λέγεται «φαρισαϊσμός» αν δεν κάνω λάθος.
Μεταξύ μας παραδεχόμαστε την... επικά αισχρή κατάσταση των δρόμων, και την βρωμιά που επικρατεί, αλλά όταν κάποιος απόξω το λέει, αρχίζουν οι ψευτοεγωϊσμοί. -
Παρ΄ όλη την επίθεση που δέχεται από τα υπαλληλάκια του χρηματοπιστωτικού συστήματος , παρ΄ όλο το ζόρι που έφαγε ο Σόρος και τον κάνει να παραληρεί , ο Μέγας Τράμπ έχει ήδη δημοτικότητα μεγαλύτερη από του Ομπάμα σε ανάλογη εποχή .
Ξυδάκι υπαλληλάκια . Οι πατριώτες έρχονται παντού...
-
Ποιος το περιμενε να βρισκονται Κιμ και Τραμπ, με υον δευτερο να ενθουσιαζεται σπο το αποτελεσμα.
Γενικα μεχρι στιγμης ο Τραμπ εχει διαψευσει καθε ανησυχια μας και τα παει πολυ καλα... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Αυτό λέγεται «φαρισαϊσμός» αν δεν κάνω λάθος.
Μεταξύ μας παραδεχόμαστε την... επικά αισχρή κατάσταση των δρόμων, και την βρωμιά που επικρατεί, αλλά όταν κάποιος απόξω το λέει, αρχίζουν οι ψευτοεγωϊσμοί.Υπάρχει μέγα πλήθος κατοίκων της χώρας που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με την μορφή της χώρας και την γενικότερη εικόνα της. Δηλαδή τέτοια θέματα δεν τους αγγίζουν ιδιαίτερα σε αντίθεση με άλλα.
Από την άλλη πλευρά, η παρότρυνση για 'απόδραση' στο εξωτερικό όσων 'χαλιούνται' στην χώρα αυτή δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.
Προσωπικά πολύ ευχαρίστως θα έφευγα στο εξωτερικό και το είχα επιχειρήσει παλιότερα χωρίς όμως να καταφέρω να μείνω μόνιμα.
Στην χώρα που έτυχε να γεννηθώ αισθάνομαι ότι πνίγομαι, ότι καταστρέφομαι, αισθάνομαι σαν να ζω στο Νταχάου.
Με χαλά πολύ η παραμονή μου σε αυτή τη χώρα.
Αλλά για 'αποδράσει' κάποιος στο εξωτερικό μόνιμα, δεν είναι μία απλή υπόθεση.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που δεν επιτρέπουν τελικά την 'απόδραση'. Όπως στις φυλακές. -
VW Passat Makedon
-
http://www.capital.gr/diethni/3300213/o ... metanastes
Πατριώτες πολιτικοί ...Πέρα από τα σχόλια που στον ΣΚΑΙ αποκάλεσαν και φιλάνθρωπο τον Σόρος....
σαν κάτι γριές πουτάνες που στα γεράματα όλο μετάνοιες είναι....
αυτό που έχει σημασία είναι η ψηφοφορία...Ο νόμος αυτός, που αποτέλεσε προεκλογική υπόσχεση του συντηρητικού πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, στοχεύει 'τους οργανωτές της παράνομης μετανάστευσης' και υιοθετήθηκε με ψήφους 160 υπέρ έναντι 18 κατά.
-
Πατριωτική κυβέρνηση στην Ιταλία που σηκώνει κεφάλι , απέναντι στους νεοαποικιοκράτες ...
http://www.capital.gr/diethni/3301176/s ... liki-kakia
Στο μεταναστευτικό και στη σημερινή του επίσκεψη στη Λιβύη αναφέρθηκε και πάλι σε συνέντευξη τύπου του, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι.
'Η Ευρώπη βρήκε τρία συν τρία δισεκατομμύρια ευρώ για την Τουρκία -η οποία δεν είναι χώρα μέλος- για την προστασία των ανατολικών συνόρων. Oι φίλοι Λίβυοι ζητούν μια άλλο τόσο συγκεκριμένη παρέμβαση', τόνισε ο Σαλβίνι.
Παράλληλα, επισήμανε ότι θα έπρεπε να γίνουν πάνω από 30.000 επανεγκαταστάσεις από την Ιταλία προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τόνισε ότι 'πιστεύει ότι με το αυστριακό εξάμηνο προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από τα λόγια θα μπορέσουμε να περάσουμε στις πράξεις'.
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα δήλωσε ότι 'ο κύριος κορμός της πρότασης της χώρας για το μεταναστευτικό είναι εκείνη του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε' και ότι 'επιτέλους, η Ιταλία είναι και πάλι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη'.
Σε ό,τι αφορά το πλοίο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Lifeline, το οποίο βρίσκεται στα ανοικτά της Μάλτας, ο Ματτέο Σαλβίνι υπογράμμισε:
'Η γαλλική κυβέρνηση λέει ότι το σκάφος πρέπει να εισέλθει σε ιταλικό λιμάνι διότι αγνοεί την κατάσταση. Το πλοίο φέρει αμφισβητούμενη σημαία και δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της ιταλικής και λιβυκής ακτοφυλακής. Με εκπλήσσει η γαλλική κακία και νομίζω ότι θα είναι μια καλή κίνηση να ανοίξει το λιμάνι της Μασσαλίας'.
Ο Ιταλός υπουργός ζήτησε από την καγκελάριο της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ και από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν 'να είναι συνεπείς και να μην αφήσουν την Ιταλία μόνη της και φέτος στη διαχείριση του μεταναστευτικού, ώστε να αποδείξουν, με τον τρόπο αυτό, ότι η Ευρώπη έχει νόημα'.
http://www.capital.gr/diethni/3301165/t ... tis-limani
Εκπρόσωπος της γερμανικής ΜΚΟ Lifeline (το σκάφος της οποίας βρίσκεται στα ανοικτά της Μάλτας) έκανε γνωστό ότι 'αφού το αίτημά για ελλιμενισμό απορρίφθηκε από Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία, σήμερα θα ζητήσει από την Γαλλία να μπορέσει να εισέλθει, το πλοίο, σε δικό της λιμάνι'.
Υπενθυμίζεται ότι επιβαίνουν σε αυτό, εδώ και πέντε ημέρες, 230 μετανάστες και πρόσφυγες, και ότι έχουν αρνηθεί την άδεια εισόδου σε λιμάνι τους και οι αρχές της Μάλτας.
Παράλληλα, εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης πρόσθεσε ότι αν δεν δοθεί άδεια ούτε από τις γαλλικές αρχές, το σκάφος θα κατευθυνθεί ούτως ή άλλως προς Βορρά, δηλαδή προς την Ισπανία ή τη Γαλλία.
Το πλοίο, πάντως, δεν φέρεται σε θέση να μπορέσει να φτάσει μέχρι τις ακτές της Ισπανίας, διότι είναι πολύ πιο μικρό από το Aquarius, το οποίο και μπόρεσε, τελικά, να αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Βαλένθια, πριν από οκτώ ημέρες.
Παράλληλα, το πλοίο της Lifeline, στην φάση μεταφέρει σχεδόν τριπλάσιο αριθμό επιβατών από εκείνους που θα επέτρεπε η χωρητικότητά του και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει να εξαντλούνται τρόφιμα, νερό και φάρμακα.
Και κανονικά θα έπρεπε τα τσιράκια που καπετανεύουν το πλοίο με τον τριπλάσιο πληθυσμό να περάσουν καμιά 20αριά χρονάκια στην φυλακή για έκθεση σε κίνδυνο εκατοντάδων ψυχών με την υπερφόρτωση του πλοίου...
-
«Πατριωτική» και εσυ δείχνεις χαρά;
Αναρωτιέμαι, αν όσοι βλέπουν με συμπάθεια την επιστροφή του εθνικισμού θα εξακολουθούν να χαίρονται αν σε κάποια στιγμή γεμίσει και πάλι η Ευρώπη με...«πατριωτικές» κυβερνήσεις και αρχίσουν για ακόμα μια φορά να αλληλοσφάζονται οι χώρες...
-
Δλδ Χρήστο υπάρχει η ακροδεξιά, ξενοφοβική, ναζιστική προσέγγιση ή η ακριβώς απέναντι του τύπου ''ελάτε να λιαστείτε'' είτε είστε πρόσφυγες είτε είστε μετανάστες οικονομικοί;
Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει;
-
Φυσικά και υπάρχει. Εγώ αναρωτιέμαι για όσους χαίρονται με την επάνοδο του εθνικισμού στην Ευρώπη.
-
Αυτό πρέπει να προβληματίσει όσους σπεύδουν να βαφτίζουν ακραίους/φασίστες μόλις δουν μετριοπαθείς ανθρώπους να διατυπώνουν μια άλλη άποψη για μεταναστευτικό κτλπ.
Μετά από λίγο δημιουργείται αντανακλαστικό στον ψηφοφόρο και λέει ''ακραίο δεν με λένε; θα ψηφίσω Χ.Α, θα ψηφίσω Λέγγα του Βορρά κτλπ'' Ούτως ή αλλιώς την ρετσινιά μου την κολλάνε κ ας είμαι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος χωρίς σβάστιγκες στα μπράτσα.Με αυτό τον τρόπο ανδρώθηκε η Χ.Α σε γειτονιές τύπου Άγιου Παντελεήμονα αφού όταν οι κάτοικοι αντιδρούσαν για αυτά που ζούνε στην γειτονιά τους, βρήκανε απέναντι οργανώσεις αριστερές(ΣΥΡΙΖΑ του 3% τότε, ΜΚΟ κτλπ) που τους ωθήσανε στα άκρα.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μετά από λίγο δημιουργείται αντανακλαστικό στον ψηφοφόρο και λέει ''ακραίο δεν με λένε; θα ψηφίσω Χ.Α, θα ψηφίσω Λέγγα του Βορρά κτλπ'' Ούτως ή αλλιώς την ρετσινιά μου την κολλάνε κ ας είμαι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος χωρίς σβάστιγκες στα μπράτσα.Ναι, δεν είμαι φασίστας, αλλά δεν θέλω πρόσφυγες, δεν θέλω αριστερούς, δεν θέλω μειονότητες. Που και να ήμουν και φασίστας δηλαδή...
-
Άλλο πρόσφυγες άλλο οικονομικοί μετανάστες . Αν είναι να γίνει μια χώρα ίσωμα επειδή κάποιοι το θέλουν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι. Ακόμα και οι δύσκολες καταστάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με οργάνωση και όχι ''ανοίξαμε και σας περιμένουμε''.
Δεν μου απάντησες στο άλλο θέμα τελικά. Μάλλον θα ξεχάστηκες, γιατί οι κομμουνισταί δεν κάνουν ποτέ λάθος ώστε να το παραδέχονται που και που. Τις 100 δόσεις ποιος τις ψήφισε;
-
Καλά, εδώ οι παλαιοελλαδίτες δεν θέλανε το '22 τους Έλληνες της Μ. Ασίας και τους αποκαλούσαν 'τουρκόσπορους', τους Άραβες θα θέλανε; Κωλοφάρα μια ζωή...
Δεν είχες με εμένα την συζήτηση-διαφωνία για τις 100 δόσεις. Μάλλον σε άλλον θέλεις να απευθυνθείς.
-
Εσυ έγραψες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις 100 δόσεις και σου λέει ότι δεν ισχύει. Κάποιος σπο τους δυο σας κάνει λάθος.
-
ΧΛ εσύ υποστηρίζεις τις κυβερνήσεις της Στάζι και των χρηματοπιστωτικών του Μακρόν , που θέλουν μετανάστες , αλλά αυτοί να παίρνουν τους καλύτερους και τους άλλους να τους πετάνε στους άλλους σαν καλοί αποικιοκράτες ...
Και ανησυχείς για τις πατριωτικές κυβερνήσεις που δεν θέλουν να είναι η χωματερή που πετάνε τα σκουπίδια τους οι αποικιοκράτες ?
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αυτό πρέπει να προβληματίσει όσους σπεύδουν να βαφτίζουν ακραίους/φασίστες μόλις δουν μετριοπαθείς ανθρώπους να διατυπώνουν μια άλλη άποψη για μεταναστευτικό κτλπ.
Μετά από λίγο δημιουργείται αντανακλαστικό στον ψηφοφόρο και λέει ''ακραίο δεν με λένε; θα ψηφίσω Χ.Α, θα ψηφίσω Λέγγα του Βορρά κτλπ'' Ούτως ή αλλιώς την ρετσινιά μου την κολλάνε κ ας είμαι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος χωρίς σβάστιγκες στα μπράτσα.Με αυτό τον τρόπο ανδρώθηκε η Χ.Α σε γειτονιές τύπου Άγιου Παντελεήμονα αφού όταν οι κάτοικοι αντιδρούσαν για αυτά που ζούνε στην γειτονιά τους, βρήκανε απέναντι οργανώσεις αριστερές(ΣΥΡΙΖΑ του 3% τότε, ΜΚΟ κτλπ) που τους ωθήσανε στα άκρα.
Ακριβώς πές τους τα . Μα έχουν πρήξει οι χρήσιμοι ηλίθιοι των αποικιοκρατών και τα καλοπληρωμένα λαμόγια των μκο και τα καμμένα αλληλέγγυα με την πολιτική ορθότητα που απλά θέλει μετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό επειδή δεν γεννάνε οι Ευρωπαίοι .
Ξυπνήστε οι της ορθότητας . Σήμερα αλληλοσφάζονται οι χώρες οικονομικά . Η Γερμανία έβγαλε 3 δις από τα δάνεια μας , έχει αρνητικά επιτόκια γιατί δεν έχει αμυντικές δαπάνες , μας απειλούν να αγοράζουμε όπλα , μας σκοτώνουν με τα αμάξια τους και τα λογισμικά τους και ανησυχείτε για τις πατριωτικές κυβερνήσεις ? Μήπως να κοιταχτείτε στον καθρέπτη γιατί η στολή του ράιχ τελικά δεν σας πηγαίνει ...
Δία εσύ έχεις την γνωστή άποψη του κνίτη και δεν μπορούμε να συζητάμε τα αυτονόητα .
Οσο για το 22 να μην τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα .
Στην ήττα όπως και στην κρίση όλα σου φταίνε και την πληρώνει ο αδύνατος . Εκεί είναι ο ρόλος της Ηγεσίας να ηρεμήσει και να βελτιώσει τα πράγματα .
Για σκέψου και τον παλαιοελλαδίτη που έφυγε 20χρονος από το χωριό του το 1912 και γύρισε ίσως και ανάπηρος στα 31 του το 1923 . Η τον άλλον που έφυγε 25χρονος και γύρισε κοντά στα 40 για να κάνει οικογένεια . Δεν μπορώ να βλέπω τις διάφορες μονόπλευρες βλακείες .
Ο παππούς μου από τον πατέρα μου , γεννημένος το 1888 πήγε στον πόλεμο του 12 ενώ είχε τελειώσει την Νομική και ετοιμαζόταν να γίνει δικηγόρος . Εμεινε μόνιμος αξιωματικός εξ εφέδρων , τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε και γύρισε πίσω το 1923 στα 35 του . Παντρεύτηκε την γιαγιά μου που του την γνώρισαν αργότερα και είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας και έκανε τον πατέρα μου στα 40 του και το τελευταίο του παιδί στα 49 του .
Ξέρεις ποιό ήταν το παρατσούκλι του πατέρα μου και των αδελφών του στο χωριό όταν ήταν παιδιά ? Τα ορφανά . Γιατί με πατέρα 50+ στα τέλη του 30 , πόσο θεωρούσαν ότι θα ζούσε ? Ανάλογα και ο άλλος μου παππούς που επιστρατεύτηκε πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Νομική στα 20 του χρόνια και έμεινε 7 χρόνια στον στρατό και μόνιμος εξ εφέδρων μετά . Και αυτός στα 38 του έγινε πατέρας .Και καλά οι άντρες . Να σου πω πόσες γυναίκες που ήταν 16-24 το 1912 βρέθηκαν γεροντοκόρες ?
Αλλά και ξέρεις πόσα χωράφια έγιναν χέρσα , πόσες σοδιές χάθηκαν από αυτούς τους άντρες ? Και όταν γύρισαν πίσω τι έβρισκαν ? Διαλυμένες καταστάσεις . Και δίπλα τους οι πρόσφυγες , ακόμα πιο φτωχοί να ζητάνε όλοι μεροκάματα .Τι περίμενες να συμβεί ?
Αυτά στα γράφω επειδή υπήρξες αξιωματικός . Αλλά μάλλον θα παραμείνεις μονόπλευρος και πιστός στην γραμμή ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
ΧΛ εσύ υποστηρίζεις τις κυβερνήσεις της Στάζι και των χρηματοπιστωτικών του Μακρόν , που θέλουν μετανάστες , αλλά αυτοί να παίρνουν τους καλύτερους και τους άλλους να τους πετάνε στους άλλους σαν καλοί αποικιοκράτες ...Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ θέλω μυστικές υπηρεσίες πρώην κομουνιστικών χωρών; Αλήθεια τώρα, διαβάζεις τι γράφεις; Όσο για το παραμύθι ότι και καλά ο Μακρόν διαλέγει τους καλούς μετανάστες και πετάει αυτούς που δεν θέλει, τελευταία φορά που ήμουν στο Παρίσι, πέρσι τον χειμώνα ήταν γεμάτο Σύριους οι οποίοι ζητιάνευαν και κοιμόντουσαν στους δρόμους, στους -6C.
Οι πολιτικοί που εσύ βαφτίζεις “πατριώτες” δεν είναι παρά εθνικιστές οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν όλα όσα κατάφεραν να διατηρήσουν την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς της ένωσης τα τελευταία 70 χρόνια. Με την λογική σου και ο Ερντογάν πατριώτης είναι. Θέλουμε όμως τέτοιους; Είναι λογικό να χαιρόμαστε όταν τέτοιοι άνθρωποι παίρνουν την εξουσία στους γείτονες ή στους τωρινούς συμμάχους μας;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εσυ έγραψες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις 100 δόσεις και σου λέει ότι δεν ισχύει. Κάποιος σπο τους δυο σας κάνει λάθος.κατώτερη κλίμακα φορολογίας από το 26% στο 22%, ΕΦΚΑ επιτηδευματιών βάσει εισοδήματος, δωρεάν περίθαλψη για όλους)
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... tart=11670
Όσο για τον cruiser, άρες-μάρες, ως συνήθως. Του λες για το πως υποδέχθηκαν οι ντόπιοι τους 'συνέλληνες' από την Μ. Ασία και σου λέει για τα γεροντοπαλίκαρα που δεν παντρεύτηκαν επειδή πήγαν στον πόλεμο, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ΧΛ εσύ υποστηρίζεις τις κυβερνήσεις της Στάζι και των χρηματοπιστωτικών του Μακρόν , που θέλουν μετανάστες , αλλά αυτοί να παίρνουν τους καλύτερους και τους άλλους να τους πετάνε στους άλλους σαν καλοί αποικιοκράτες ...
Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ θέλω μυστικές υπηρεσίες πρώην κομουνιστικών χωρών; Αλήθεια τώρα, διαβάζεις τι γράφεις; Όσο για το παραμύθι ότι και καλά ο Μακρόν διαλέγει τους καλούς μετανάστες και πετάει αυτούς που δεν θέλει, τελευταία φορά που ήμουν στο Παρίσι, πέρσι τον χειμώνα ήταν γεμάτο Σύριους οι οποίοι ζητιάνευαν και κοιμόντουσαν στους δρόμους, στους -6C.
Οι πολιτικοί που εσύ βαφτίζεις “πατριώτες” δεν είναι παρά εθνικιστές οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν όλα όσα κατάφεραν να διατηρήσουν την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς της ένωσης τα τελευταία 70 χρόνια. Με την λογική σου και ο Ερντογάν πατριώτης είναι. Θέλουμε όμως τέτοιους; Είναι λογικό να χαιρόμαστε όταν τέτοιοι άνθρωποι παίρνουν την εξουσία στους γείτονες ή στους τωρινούς συμμάχους μας;
Σαφέστατα επί της ουσίας αυτούς υποστηρίζεις .Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις τι να κάνουμε ? Δηλαδή για σένα είναι πιθανό να ξεκινήσει πόλεμο ο Ουρμπάν , ή ο Αυστριακός και ο Πολωνός , που είναι μικρές χώρες και δεν δημιουργεί πολεμικές συνθήκες η πολιτική της Γερμανίας και λιγότερο της Γαλλίας ?
Αυτά για την διαλογή των μεταναστών είναι δημοσιευμένα από την Ενωση Γερμανικών Βιομηχανιών και το έχει πει και δημοσίως πολλάκις ο τύπος με το μουσάκι που τους εκπροσωπεί . Τα έχω ανεβάσει και εγώ παλιότερα . Δεν λέει βέβαια ότι θα διαλέξουμε , αλλά λέει ότι θέλουμε τους μετανάστες γιατί έχουμε έλλειμμα εργατικού προσωπικού .
Εχω έναν Σύρο συνεργάτη που είναι εδώ 20+ χρόνια . Λόγω της κρίσης στην οικοδομή , ήθελε να πάει Γερμανία που έχει δουλειά . Ακου λοιπόν τι ισχύει εκεί . Επειδή είναι Σύρος έχει κάποιες αβάντες που δεν τις έχουν οι άλλοι μετανάστες .
Αρχικά πρέπει επί 6 μήνες με ένα μικρό επίδομα να μάθει την γλώσσα για να μπορέσει να πιάσει δουλειά στον πάτο της εργασιακής αλυσίδας . Αν θελήσει να γίνει τεχνίτης , πρέπει να ξέρει καλά την γλώσσα , να δουλεύει και να κάνει και 6 μήνες ακόμα σχολείο τουλάχιστον , ενώ αν θέλει να παίρνει δουλειές ο ίδιος , θα κάνει μία ειδίκευση , παράδειγμα στεγάς ή πλακάς , θα κάνει άλλο 1 χρόνο σχολείο και θα μιλάει άπταιστα την γλώσσα .
Πες μου εσύ πως θα μπορούσες να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα όταν σου έρχονται μιλιούνια ? Απλά δεν μπορείς .
Ενώ αυτοί έχουν την κρησάρα και παίρνουν όσους χρειάζονται . Το αποτέλεσμα είναι ότι ο άνθρωπος που έχει και 4 παιδιά , δεν μπορεί να πάει εκεί γιατί δεν μπορούν να ζήσουν μέχρι να μπει σε ένα ρυθμό δουλειάς .Οπότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα...
Δία μάλλον έχεις δυσκολία να καταλάβεις τα αυτονόητα .... Δεν μπορώ να κάνω για αυτό.... Λυπάμαι....
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]