-
@alej:
Τι σκουρότητα έχεις βάλει πίσω 55 ή 30%; -
Νομίζω 55% αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να δω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σκεφτομαι να βάλω τις llumar sun protection 48% με συντελεστή ορατού φωτός 39%.
Πίσω ίσως βάλω ενα κλικ πιο σκούρες, τις sun protection 55%. Έχει κάποιος εμπειρία αν ειναι έντονη η διχρωμία;
Δυστυχώς, στα δείγματα που εχουν δε φαίνεται η διαφορά οπως θα φαίνεται μετα την εφαρμογή των μεμβρανών. -
Το βραδυ θα βλεπεις πλάγια?
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως με τις 48% μπρος-πίσω βλέπω.
-
είναι πολύ έντονη η διχρωμια των εμπρός με τα πίσω?
Πλεον ερχονται εργοστασιακα αυτοκινητα με...διχρωμια,εχουν φιμε δηλαδη μονο στα πισω,δεν ειναι τιποτα,το συνηθιζεις,σαν να πεφτει περισσοτερος ηλιος στο μπροστινο μερος ειναι
-
Ούτος η αλλιώς μπροστά πέφτει περισσότερο φως λόγω παρμπρίζ!
-
Παιδια μετα απο τυμβωρυχια (στα ορια της νεκροφιλιας θα ελεγα) βρηκα αυτο το παναρχαιο σχολιο στο forum,εχει καμια βαση;;
Από την άλλη υπάρχουν αυτοκίνητα π.χ. Peugeot Citroen που δεν παίρνουν μπροστινή μεμβράνη γιατί διαθέτουν εσωτερική στο παρμπρίζ και η επικόλληση μίας 2ης θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για το τζάμι. (πιθανό λιώσιμο ή ράγισμα) (τουλάχιστον αυτά ισχυρίζεται η LLUMAR)...
-
Οτι τα γαλλικά έχουν αθερμικό παρμπρίζ ισχύει (τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον). Τώρα τα υπόλοιπα μου ακούγονται υπερβολές. Μάλλον η llumar δεν έχει μεμβράνες που να πληρούν τις προϋποθέσεις για παρμπρίζ (>=75% διαπερατότητα) για αυτό και δεν βάζουν.
-
Αν ήταν αυτός ο λόγος τότε δεν θα έβαζαν παράνομες και στα μπροστινά παράθυρα.
-
Τα μπροστινά παράθυρα περνάνε εύκολα ΚΤΕΟ. Το παρμπρίζ όμως πως θα το κρύψεις;
Χώρια το πρόστιμο (δεν είμαι σίγουρος οτι θα είναι το ίδιο) και η αφαίρεση πινακίδων αν σε σταματήσουν καθώς και η πιθανότητα να αρνηθεί η ασφάλεια να πληρώσει σε τροχαίο... -
Αν και σε 3 προηγουμενα αυτοκινητα ειχα Lummar και ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος από όλες τις πλευρες , στο καινουργιο τωρα σκεφτομουν για κατι ποιο οικονομικο σε κοστος. Η Lummar μου ειπε 180€. Πηρα προσφορα απο τη Carglass 160€ (για 20€ δεν νομιζω ατι αξιζει το ρισκο) . Υπαρχει καποιοα αλλη εταιρεια που να αξιζει το κοπο να ψαξω? Επισης στο δρομο το τελευταιο καιρο βλεπω πολλα αυτοκινητα με μεμβράνες που το χρωμα τους στον ηλιο μπλεδίζει. Ξερουμε ποιες ειναι αυτες ωστε μη γινει κανα λαθος και πεσω πάνω τους?
-
Αν εχει καποιος αθερμικα τζαμια,οι μεμβρανες ειναι περιττες;
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Τα μπροστινά παράθυρα περνάνε εύκολα ΚΤΕΟ. Το παρμπρίζ όμως πως θα το κρύψεις;
Χώρια το πρόστιμο (δεν είμαι σίγουρος οτι θα είναι το ίδιο) και η αφαίρεση πινακίδων αν σε σταματήσουν καθώς και η πιθανότητα να αρνηθεί η ασφάλεια να πληρώσει σε τροχαίο...Λέει κάτι ο νόμος ότι είναι περισσότερο παράνομο τα φιμέ στο παρμπρίζ σε σχέση με τα μπροστινά παράθυρα?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν εχει καποιος αθερμικα τζαμια,οι μεμβρανες ειναι περιττες;Τα αθερμικά είναι λίγο καλύτερα από τα απλά τζάμια, αλλά δεν φτάνουν ττις αντηλιακές μεμβράνες σε απόρριψη θερμότητας, με βάση την εμπειρία μου.
Σε κάτι πανάκριβες Mercedes που έχουν φωτοχρωμικά, μπορεί να γίνεται δουλειά.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λέει κάτι ο νόμος ότι είναι περισσότερο παράνομο τα φιμέ στο παρμπρίζ σε σχέση με τα μπροστινά παράθυρα?Ο νόμος λέει 70% διαπερατότητα φωτός για τα μπροστινά πλευρικά κρύσταλλα και 75% για το παρμπρίζ.
-
Έβαλα κι εγώ στη Llumar γλυφάδας, sun 48% παντού.
Πολύ καλοί στην τοποθέτηση, πολύ γρήγοροι, και προσεκτικοί (σε κάθε πόρτα ναυλον με ταινια για να βραχεί το εσωτερικό κλπ). Τρία άτομα πέσανε πάνω τελειώσαν σε λιγότερο από μία ωρα.
Το αποτέλεσμα (πέρα από το πρακτικό) σε καινούριο λευκο Fabia πααρα πολύ ωραίο.
-
Κι εγώ εκεί έχω βάλει στα 2 αυτοκίνητα. Πολύ ευχαριστημένος.
-
Εβαλα στην glassdrive μεμβρανες nexfil,μονο στα δυο μπροστινα γιατι πισω εχω φιμε
Το μονο θεμα οτι δεν ειχαν ιδεα ποιο μοντελο μου εβαζαν εχουν σε ενα τζαμι τρεις αποχρωσεις και σε ρωταει πια θες
Η μεσαια που διαλεξα εγω με καλυπτει και δεν επηρεάζει το βραδυ,ειναι πιο λαιτ σε σχεση με το εργοστασιακο φιμε -
@Tiger:
Το φιμέ πίσω σου έχουν πει τι διαπερατότητα έχει;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ